Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkie
csendes tag
sziasztok,
AOD / Környezeti Kijelző probléma...ha tudtok, kérlek, segítsetek :
az a gond, h nem jön meg rá minden értesítés.
pl. GMAIL és Messenger - IGEN,
pl. SMS, nem fogadott hívás, VIBER - NEM !
Úgy gondolom, mindent de mindent beállítottam, maximálisan gondosan, a fórumokról megpróbáltam összegereblyézni az ezzel kapcsolatos információkat és azokat is beállítgattam, volt már alkalmazás újratelepítés, meg gyári visszaállítás, meg MIUI Global 11.0.10 Stabil-ra frissítés, mindenféle értesítés és jogosultság megadása (oda-vissza), optimalizálás megtiltás, akkumulátor kímélő letiltása, alkalmazás/értesítés prioritás magas-ra állítása, MIUI/Android féle megjelenítési mód, különböző AOD témák kipróbálása (hátha másik témával megy), stb, stb, stb és ami még most nem jutott eszembe, valószínűleg az is megvolt....................de xarik bele, hrrrr...................
Ha van még valakinek valami MEGOLDÁSA, kérem, ossza meg velem, mert már
köszönöm előre is. -
i3odnar
tag
144 000 Ft-ért már jó az ár-érték arány?
-
Schuler888
senior tag
válasz
Donki Hóte #147 üzenetére
Azzal tisztaban vagyok, csak ott maradtam le, hogy a CMOS technologiaval amit akkor mar temettek milyen isteni csoda tortent :) (ertsd: milyen tecnologiai attores)
-
válasz
Schuler888 #146 üzenetére
Annál a régi "csúcs" 3 CCD-s technikánál egy mai, de már agyonra hajtott CMOS is jobb képet ad.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Donki Hóte #145 üzenetére
Akkor most meg egy extra kerdes. Emlekszek gyerek voltam meg. Es nagyon ment a reklam hogy az ozsdi cmos utan itt vannak a 3 ccd-s kamerak, amik sokkal jobbak fenyerzekelesben, dehat voltam vagy 10 eves, csak erdekelt mar akkor is a technika.. ehhez kepest amikor a fejemhez kaptam es a technikaval kezdtem foglalkozni.. ujra cmos ccd meg hirbol se.. itt mi tortent?
-
válasz
Schuler888 #143 üzenetére
A CMOS érzékelős DSLR, vagy MILC fényképezőgépeknek azért nem tesz jót a videózás, mert videózáskor a CMOS érzékelőt magasabb feszültséggel feszítik elő a folyamatos kiolvasáskor.
Tehát nem a zár, vagy tükör fárad el, hanem a CMOS maga
-
-
Schuler888
senior tag
válasz
Silenzio #142 üzenetére
Sot, valami olyasmit is hallottam, hogy a dslr-eknek nem tesz jot ha filmeznek veluk, mert sokaig nyitott a blende? Vagy ez varosi legenda? Sztem itt olvashattam valakitol. Megis pl resztvettem mar videoklip forgatason ahol dslr-rel rogzitettek a kepanyagot. Hogy is van ez?
-
Silenzio
addikt
válasz
Donki Hóte #135 üzenetére
Mint említettem volt, kedves, figyelmetlen fórumtárs, van MILC-em is. Az okaim egyébként prózaiak:
- 1. Olcsó gimbal, kiváló stabilizálás. Egy kis szenzort jóval könnyebb stabilizálni, igaz, a súlyosabb eszközök kevesebb kézremegéssel is járnak. Van DJI Osmóm, és nem tervezek megválni tőle.
- 2. Jóval olcsóbb a minőségi kép. Az iPhone XR képminőségre simán lemossa a színről a hasonló árú Canon 5D Mark II-t (az jó régi, így kerül még mindig 200-ba 1-2 obival), pedig azzal még filmeket is forgattak, pl. a Doktor House leglátványosabb epizódját. Ezt onnan tudom, hogy a tavasszal forgatott filmem két 5D MII-vel és ezzel a telefonnal forgattam. Az optikai tulajdonságai nem filmszerűek, ez igaz, de pl. 150 dollárért lehet hozzájuk egész minőségi anamorfikus lencsét venni. Szerinted egy filmes kamerára mennyibe kerül megközelítőleg ugyanaz a hatás?
- 3. Olcsóbban kapod meg a fasza fícsöröket, mint a 60 fps vagy a lassítás. Ahhoz egészen mélyre kell nyúlni a zsebbe, hogy egy célhardver tudjon 960 fps-t. Kurvára mélyre!
- 4. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rendelni tudtam a munkahelyemre egy filmstúdiót. Kapok egy fasza DSLR-t és egy fasza kamerát. A gond az, hogy közbeszerzéssel történik mindez, és az még minimum fél év. Addig is nem fogok olyan hardverre gyűjteni, amit kis szerencsével és odafigyeléssel megkapok.
- 5. Mert, már bocs, de hülyeséget beszélsz. A rendelkezésre álló technika gond nélkül képes felvenni a versenyt az olcsóbb kamerákkal. Beastgrippel még DSLR objektíveket is tehetsz a telefonra. Mint említettem, ezzel is rendelkezem. Egyedül a szoftveres hátteret kéne gatyába rázni. Nem elvárható? A 60 fps elvárható, a 240 elvárható, de a 24-25 nem? Magad is beláthatod, hogy ez nevetséges.A világ fele 50 Hz-es elektromos hálózatú országban él, ezekben az országokban a 30 fps és a 60 fps problémákat okoz, esetenként még a közvilágítás sem alkalmas mozgókép felvételére. Akkor minek van mozgókép? Miért van kamera egyáltalán a telefonokban? Basszák ki mindegyikből! Hisz "nem elvárható". Akkor nem is kell. Talán tudod, kicsoda Steven Soderbergh. Ocean's 11 például? Tavaly ő is csinált iPhone-nal filmet. Mert olcsó, és mert a telefon kis helyen is elfér, és ő eredeti helyszínen forgatott, szűk terekben. Nincs ebben semmi meglepő, ez a világ legtermészetesebb dolga. Nem Hollywoodban dolgozok, nem vagyok hivatásos filmes. Illetve de, diplomám van róla. De mégse.
Azzal fogok dolgozni, amihez van eszközöm, és ami a legolcsóbban eléri a kívánt hatást.
-
-
HUNited
őstag
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
Igen, de az a flagship az még nem az új csilli-villi magyar Xiaomi atyaúrgatya által megszabott ár (ami ugye a jogszabályok alapján csak javasolt fogyasztói ár lehet, mert ha a GVH megtudja hogy ezek árkartelleznek, akkor cudar világ jön nekik). Ha egy középkategóriás vacakra, ami és vagy 60-80, max 100 ezret a régi árképzésük szerint, és most ráragasztanak 2 kilós címkét, szerinted mi lesz a Mi10 ára ha lesz olyan?
A kihergel azt jelenti amit te is írtál, Budán így mondják, Pesten meg úgy
(tényleg létező szó, még az Arcanumban is benne van: ki vesz valamit a helyéről. Csak jelen esetben szoftveresen értendő.)
-
-
HUNited
őstag
Ha ilyen árakat fog produkálni a Xiaomi, akkor végre oda fog kerülni legalábbis Magyarországon, ahová való. Nem a minőségével, hanem az ár-érték arányával lett népszerű. A szoftver minősíthetetlen (igen tudom hogy két féle user van: aki odavan érte, orgazmusa van ha csak meghallja hogy MIUI, és aki azonnal legyalulja a telefonról vagy legalábbis kihergeli, és ők vannak többségben). Ha egy középkategóriás teló 2 kiló, akkor legalább ideje lesz visszatérni az Asushoz, annyiért náluk már flagship is kapható, normális szoftverrel. És akkor nem is beszéltem a kisebb kínai márkákról, amik alig várják hogy betörjenek a Xiaomi helyére (Oppo, Meizu, stb.)
-
törölt tag
találtam egész jó áron
-
válasz
mjani1172 #132 üzenetére
Semmi gond azzal, hogy ilyen elvárásokat támaszt a videófelvételekkel szemben, mindenki olyan videót készít amilyet ő szeretne.
Ami nekem furcsa, az az, hogy ezeknek a viszonylag magas elvárásoknak a teljesítését miért egy mobiltelefontól várja
Ahogyan egy profi videókamerától sem várjuk el, hogy telefonálni lehessen vele, ugyanúgy egy mobiltelefontól sem lehet elvárni, hogy olyan felvételt készítsen, mint egy erre kifejlesztett eszköz.
Jól lehet egy mobiltelefonnal fényképezni, de mindenki nagyon furán nézne arra az esküvői fotósra, aki telefonnal állna neki fényképezni a ceremóniát
-
Silenzio
addikt
válasz
mjani1172 #132 üzenetére
Jó a kérdés. A válasz egyszerű:
1. Látszik mozgás közben is, hogy szar a kép, főleg az arcoknál. A Full HD nem indokolja a pixelességet.
2. A szenzor tud sokkal többet megfelelő szoftverrel, de mire ezt a szoftvert megtaláltam, már lezajlott az alkotótábor, amiben csináltam. Aztán egy hónappal később kimentem utóforgatni, most azzal szenvedek, hogy "összefésüljem" a látványt. Immár 7-8 hete.Nincs semmi baj a P30 Próval, kivéve, hogy nem egységes a szenzorainak a színvilága. Ez ippeg hogy dolgozható. Viszont a kép, amit linkeltem, egyértelműen hibás működés eredménye. 2003 óta filmezek, a mini DV hőskorszak képminősége köszönt vissza egy 4K-t tudó szenzoron. Ez nem optimális.
De mint mondottam, kezelhető megfelelő programmal, épp csak hogy a gimbalok direkt kezeléséről kell lemondani, mert azt csak a Filmic Pro tudja.
A Xiaomik viszont jóban vannak azzal a szoftverrel is.
A program lecserélése után ilyen lett a képminőség. Ez screenshot videóból. Ég és föld. -
mjani1172
addikt
válasz
Silenzio #123 üzenetére
Félve kérdezem, ez a legfontosabb,ez a központi momentum a filmjeidben? Egy kikockázott fűszál?
Esküszöm láttam egy pár filmet az életemben, de sosem állítottam meg egyiket sem hogy megnézzem kockás e a fűszál.
Megnézek olyan csehszlovák filmet hogy alig látom a szereplőket és mégis tetszik.
De ha olyanoknak készíted akik arra buknak hogy megállítják és ellenőrzik a fűszálat,vagy ha ennyire a minőségre vagy kihegyezve akkor tényleg nem értem (pedig már nagyon régóta olvasom szinte minden topicban) mit szeretnél, mit szívatod magad. -
zazenke
őstag
válasz
Kolondrum #129 üzenetére
pl itt is https://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-note-10-review-1050031/ most ha lefordítom googleval akkor : "Egy átlagos napon kb. Hét és fél óra vetítési időt kaptam, ami nagyon jó. Összehasonlítva: a OnePlus 7T átlagosan körülbelül öt és fél óra. Valószínűleg az egyetlen telefon, amely ebben az évben megverte ezt az akkumulátort, a Huawei P30 Pro és a Huawei Mate 30 Pro . A P30 Pro 10 órát nyitott meg nekem." tehát a p30 pro is ráver és a gsm arena szerint a p30 pro valóban ráver 100 as értékével kisebb aksival. Szóval szépítik de valójában egyenlőre nincs kiemelkedő érték ami igazolná a nagy aku méretet.
-
Ahogy nézem mindenki másképp látja miért fizetünk ennél s telefonnál.
-
válasz
TheBikerider #124 üzenetére
Óóó a megmondás
isteni adottság
-
Noukoum
veterán
Nem tudom lehet nem olcsónak nevezni mikor 580000ért is van sima egyszerű unalmas okostelefon.
-
válasz
Donki Hóte #11 üzenetére
Most mondjam azt, hogy”én megmondtam”?
Vagyunk egy páran itt akik tudtuk, hogy csak addig olcsó ez a márka, amíg.....
-
Silenzio
addikt
válasz
Schuler888 #119 üzenetére
Samsunggal ugyanaz a problem, mint a Xiaomi-val, tiltja a teleobjektívet videóban. Illetve Samsungnál a gyári appal elérhető, de abból meg 2019-ben kivették a manuális módot, szóval a nemlétező hajamra kenhetem. Soha többé Samsung. Pedig a toll nagyon kéne a melómhoz.
A P30 Prónak a kompatibilitás volt a gyengéje, minden valamire való, ismert app utálta a szenzorát. Ettől még az nem lesz rosszabb, csak gyengén kihasznált.
Ez egy snitt a filmből, amit vele kezdtem el forgatni. Olyan pixeles a fűszál, mintha legókból lenne.Ezzel a programmal (Filmic Pro) emlékeim szerint a Mate 20 Pro se boldogult, DSLR Camera nevűre tértem át, azzal tökéletes lett a kép. Színhelyességben visszafejlődés a P30, mindhárom szenzornak tök más a képe, M20 Prónál stimmelnek a színek.
-
Bíztatóak a yt tesztek. Jó lesz ez.
-
Halaman
tag
Elfogadható áron lesz a Telenornál a note 8t, Telekomra kíváncsi vagyok.
-
novinyul
veterán
válasz
Schuler888 #115 üzenetére
Tárgyaltál már Kínaiakkal? Hamarabb fogsz sörözni egy Arab terroristával csapatával mint ezektől kötbért látni.
-
-
törölt tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Donki Hóte #103 üzenetére
Múlt hét csütörtökön volt a magyarországi készülék bemutató (Redmi Note 8T) és rá egy hétre már a Mi Store-ban elérhetővé válik a készülék, valahogy így kellene ennek működni.
-
Silenzio
addikt
válasz
Donki Hóte #106 üzenetére
Nem tudom, próbáltál-e már mondjuk neonfényű vagy energiatakarékos izzóval bevilágított beltérben 30 vagy 60 fps-sel felvenni. Értelmes embernek tűnsz, gondolom tudod, hogy 50 Hz az elektromos hálózat frekvenciája a világ nagyjából felében, például Magyarországon, sőt, Kínában is. Add össze ezt a két tényezőt.
Különben meg nem maszturbálós videók, sem nem nyaralós homevideo-hadonászás a hobbim, hanem kisfilmek készítése, azt meg 30 fps-sel nem csinál senki, gondolom, érthető okból. A HW tiltja a 24-25 fps-t, ha adott programban beállítod, a driver override-olja. Nagyjából két éve mondogatják a HW-nek ismertebb vloggerek itthon és külföldön is, hogy engedélyezzék, mindig azt mondják rá, rendben, de se híre, se hamva.
Kisfilmeket nem mindenki csinál, de úgy gondolom, elvárható lenne, hogy ha 3 milliárd emberből 1-2 mondjuk fel akarja venni a gyereke teszem azt ovis karácsonyi szereplését, vagy nagyjából bármit mesterséges fénynél, ne villogjon össze-vissza az a kurv@ kép. Ugye? Szóval felőlem akár lehet 50 is, csak ne 30 legyen. iPhone zokszó nélkül tud 48 fps-t, remek minőségben. Abból könnyű 24-et csinálni, és legalább svenkeléskor se riceg a mozgás. Ezért van célhardvereken NTSC és PAL mód, mióta világ a világ, és ez a HD érában se változott.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Donki Hóte #98 üzenetére
A cég eddig többnyire úgy működött mint egy kínai vállalat, és ezt próbálta erőltetni az európai piacra is, ami mint láttuk az elmúlt időben nem jött be, új irányra volt szükség, mert bár felkerült a nagyok közé, azoktól üzletileg szerintem messze van még.
A Mi Store megnyitón látottak bemutatták, hogy a központi utasítás szent és sérthetetlen, még akkor is, ha ezzel komoly károkat okoznak a hivatalos viszonteladójuknak, és a vásárlóiknak/Mi rajongóknak is (a bolt nyitás előtti percekben a helyszínen lévő kínai Xiaomi delegáció rendben találta a boltot és a kiállított termékekkel sem volt problémája, a bolt megnyitására megadták az engedélyt, majd jött egy telefon, és be kellett szedni a Pocophone telefonokat a polcról)
A késői webshop nyitás, bár tőlük független okok miatt, de a Mi Store hibája, szerintem ezt sosem tagadták.
Az áruhiány felelőse a Xiaomi volt, ezt többször elismerték a partnerek felé, itt nem a Mi store, a vezetőség, vagy a tőkehiány volt a probléma, mint azt sokan gondolták korábban.
-
-
válasz
Donki Hóte #98 üzenetére
Nem lehet viszont ilyen sérelmeket hordozni egy telefon miatt szerintem....
-
Silenzio
addikt
válasz
Donki Hóte #99 üzenetére
Kétlem, hogy van\lesz benne 24-25 fps. A probléma a Camera2 API gyér támogatása. A HW szarik rá. A Xiaomi nem. Az Apple meg túl óvatosan lépdel előre, jó, ha 3-4 év múlva lesz náluk ilyen szenzorméret és fényerő. Addig marad a jó öreg MILC, no meg a Beastgrip (amivel rátehetsz a telefonra manuális DSLR obikat), de ölég mélyen a zsebbe kell nyúlni a nagylátószögért meg a 240 fps-ért fényképezős berkekben. "Szerencsére" a Beastgripet már korábban megvettem, így az legalább már nem "fáj" a pénztárcámnak.
-
-
Nézd, tudjuk, hogy te egy elkötelezett Xiaomi támogató vagy, tisztelünk is érte, hogy felvállalod a dolgot.
De azt azért te is érzed, hogy nincs minden rendben a cég üzleti modelljével. Sokakban él még a Lurdy házbeli üzlet megnyitásakori kalamajka, amikor is az üzlet megnyitása előtt 5 perccel szedték le a polcokról az előre beharangozott Pocophone F1 telefonokat (sokan csakis azért a telefonért mentek oda, még vidékről is), vagy te is emlékszel arra, hogy a Xiaomi hónapokig nem tudta beindítani a webshopot. Mindkét esetben ment a mutogatás jobbra, balra, meg le és föl, mindenki hibás volt, csak a Mi Store nem
Akkor is azt ígérték, hogy mostantól rendben lesz az árukészlet, minden modellből lesz rendes kínálat. Aztán nem lett, de most az átszervezéskor azt gondolják, hogy ismét el lehet sütni az egy évvel ezelőtti ígérteket
Persze, el lehet sütni, de egy év szerencsétlenkedés nem múlt el nyomtalanul, akkor még több ezer Xiaomi rajongó várta a híreket a boltról, az új modellekről, mostanra már jó ha pár száz olyan márkafanatikus maradt, akiket megmozgat a magyar bolttal kapcsolatos hír.
A márka jó, a telefonok jók, alig vállal kockázatot az, aki kínai webshopból veszi meg a telefont, tehát a magyar bolttal kapcsolatos bénázás egyre kevesebb ember ingerküszöbét éri el.
-
Silenzio
addikt
Itt eléggé gyalázzák a videók minőségét, pedig én arra venném. Eddig Mate 20 Pró volt, az mindent vitt, de nincs 24-25 fps, Xiaomikban szokott lenni. Előtte P30 Pró volt, az mindennek a legalja volt, gyalázatos volt a videók minősége. Most iPhone X van, ez csodás színeket tud, megbízható, de sötétben semmit sem lát, ellentétben a Mate 20 Próval, ami esti kocsmafényben, Tiborcz-féle gyalázatos utcai világításban is kristálytiszta videóminőséget produkált 4K-ban. Továbbra is keresem a szinte film minőségű telefont, a Mate az lenne, ha tudna 25 fps-t...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Donki Hóte #93 üzenetére
Az elmúlt időszakban a teljes logisztikát átvette a Xiaomi, aztán a szerviz is központosításra került, remélhetőleg a gyártói képviselettel a problémák nagy része megoldódik a jövőben.
Az eustock-nál várhatóan jövőre visszatér a végfelhasználók kiszolgálása, a Xiaomishop tudtommal semmiféle fenyegetést kapott.
A hivatalos forrásból történő vásárlás pedig lehetőség, és nem kényszerítés, viszont az fontos, hogy a közösség tisztában legyen a különböző beszerzési források által nyújtott garanciával/támogatással kapcsolatban. -
törölt tag
-
törölt tag
ahogy látom elkezdett erősen drágulni a xiaomi.Vicces ez a 730g proci.Az én mi9t telefonomba sima 730 van,de 4k 30-as videófelvételt már nem szereti,igencsak szaggat,csodálkoznék ha ennél jó lehet.Ezen az áron gyenge ez a proci.
-
Ez a csűrés-csavarás, amit itt olvasok, az hiába lételeme minden kínai embernek és márkának, de az európai ember borzad ettől a dologtól. Egy év alatt másodszor szervezik át az üzleti modellt, harmadszor a szervizhátteret, de semmi se lett jobb, mint korábban volt
Ha nem lesz megfelelő széles választékú és darabszámú kínálat a termékekből, akkor marad ugyanez a nyűglődés, ami az elmúlt évet jellemezte
Az nem megoldás, hogy egyes viszonteladókat kiszorítanak a végfelhasználói piacról (Eustock), másokat meg folyamatosan retorziókkal fenyegetnek (XiaomiShop).
Ha nincs megfelelő kínálat a Xiaomi "hivatalos" boltjában, akkor az emberek továbbra is a szürkeimportőröktől és a gearbestről/aliexpressről veszik meg a termékeket, hiába fenyegetik itt őket a bennfentesek, hogy akkor nincs garancia.
-
mjani1172
addikt
Köszönöm, folyamatosan olvasom, képben vagyok, már régóta, de nem értem. Hiszen van amikor a cégek, van amikor a hatáskörörök, cserélődnek. Viszont nem is érdekes, majd figyelem továbbra is hátha rájövök, egyelőre egy sokismeretlenes (kínai) egyenletnek tűnik, ami inkább csak bonyolódik. Pl: veletek(eustock mi a helyzet, olyan mintha kiszorítottak volna innen)
-
Óriási baj, hogy amikor már itt van egy telefon és benézünk, akkor nincs. Ha ott nincs lesz máshol. És hidd el ezért súlyos pénzeket nem rak zsebre a lurdys store. Én 2* futottam ebbe bele. Nem azt a világot éljük amikor vár az ember. Ez off, mert annyira nem mozgat a téma.
Nézek egy videót onnan és a linkben egyik szín sem él. Hát nah érted. de majd változnak a dolgok, lehet. -
kelzsoca
félisten
válasz
Schuler888 #87 üzenetére
Eustock.
-
kelzsoca
félisten
A bolt nyitás, és az új szereplő már hónapokkal előre ismert volt, meglepetést inkább a kommunikációjuk okozott, ami hozott némi feszültséget is.
Jelenleg úgy néz ki, hogy egyik út sem volt előnyösebb a másiknál, az új telefonokat a Mi Mall ezidáig nem tudta beszerezni, miközben a Mi Store-ba, ha lassan is, de befutottak a friss készülékek:
(redmi 8, redmi note 8 pro, mi 9 lite, mi 9t, mi 9t pro, mi a3) és hamarosan a note 8t, és a mi note 10/pro is érkezik.
Pozitív változást a magyarországi képviselet hozhat, ami a szolgáltatói belépéssel még nagyobb konkurenciát is magával hozott a reseller boltokra nézve. -
azbest
félisten
hm, ezek szerint számotokra is meglepetés volt a konkurencia [link]
persze lehet csűrni-csavarni, ha esetleg mégsem egyenrangúak. De, inkább úgy hangzik, hogy nekik kevésbé lett megkötve a kezük, ha ők "piacról szerzik be" a termékeket. Vagy eladták ugyanazt a lovat kétszer is a kínai kollégák
-
kelzsoca
félisten
válasz
mjani1172 #77 üzenetére
Olvasd vissza a hozzászólásaim ebben a topicban, ha ezek után még marad kérdés, akkor arra válaszolok.
(#81) Viktor0610
A két bolt:
1.
Üzlet helye: Lurdy ház
Üzlet neve: Mi Store
Webáruház címe: xiaomi.hu
Üzemeltető: WayteQ Europe Kft.
2.
Üzlet helye: Arena Mall
Üzlet neve: Xiaomi Mi Mall
Webáruház címe: hamarosan (mimall.hu)
Üzemeltető: Mihome Kft. -
Horror az áruk.
-
-
novinyul
veterán
A Xiaomishop soha nem volt és nem is lesz hivatalos viszonteladó, ahogy az Aréna plázában lévő bolt sem az(csak névhasználati jogot kapták meg, az árú beszerzése piaci alapú. Nem a hivatalos viszonteladó szolgálja ki őket: WayteQ kft) Illetve volt még az Ingram kft. de ha minden igaz őket a Bravotel kft. váltja le(ők a szolgáltatóknak és a nagy műszaki áruházaknak szállítanak.) Röviden ennyi a mostani felállás. Annyi történt hogy a régió irányítása végre itthoni csapat kezébe került, így javulni fog az ellátás és nagyobb lesz a PR. is a Xiaomi részéről. Az árakat pedig a Xiaomi határozza meg, a viszonteladóknak ehhez kell igazodniuk, de ugyan így történik ez a Samsung, Huawei esetében is.
-
Tudomásom szerint a xiaomi.hu a Lurdys Store webáruháza. Olyan eszközt lehet kapni ami rendelkezik CE minősítéssel, EU szerver, csatlakozó, szolgáltatások, stb..
Van ezentúl a xiaomishop.hu, ami állítólag szintén hivatalos, viszont ott bele lehet futni bőven nem teljesen kompatibilis eszközökbe. Pl. smart home rendszer kínai szerveres, nincs magyar konnektor csati (max. átalakító), hiányzó B20 LTE. Lehet, hogy már nem így van, de pár dolgot rendtem annó onnan is. Nekem nem okozott problémát, csak ezek így feltűntek.
Régóta nyúzunk többféle xiaomi készüléket itthon, nekem most a fő telefonom egy Mi Mix2s. Nagyon elégedett vagyok vele, abszolút nincs akadás, gondolkodás. Jó képeket csinál, a kiadás óta rengeteget csiszolták a szoftvert (EU romot használok). Viszont elméletileg még idén érkezik rá az új miui és Android. Na most ehhez képest sajnos váltani fogok mert nagyon hiányzik a QWERTY billentyűzet. Szóval kinéztem egy blackberryt (előtte Fxtech Pro1-et akartam). Talán nem lesz gond a hardverrel. Néhány dolog hiányozni fog, mert ha jól tudom vezeték nélküli töltés nem lesz és csak SnapDragon 660 került bele de kell a billentyűzet miatt. Írtam a xiaomi fórumra, hogy jó lenne ha kidobnának egy ilyen készüléket, de azt írták, hogy szerintük halott technológia. Innentől kezdve számomra a xiaomi mint telefon halott. A többi terméküket továbbra is igénybe veszem. (Porszívó, robotporszívó, légtisztító, okosotthon..)
-
mjani1172
addikt
Egy másikba írtam mert ott is téma volt, de lehet itt jobb.
"Lurdy MI Store és Xiaomi.hu"
ez mind a kettő a wayteq vállalkozása, tulajdona ha jól gondolom,hiszen amit onnan veszek ott a wayteq az importőr és az eladó.
Aztán, hogy az eustock milyen szerepet vállal arra nem jöttem még rá. :F
Hiszen a wayteq importál, árul, és javít.
Hogy az "új" piacra lépők kik és mit akarnak,ezt még nem is olvastam el.
Nekem is nagyon zavaros ez az egész, ki kicsoda és mit akar.
Tulajdonképpen eddig egy bolt van, de több csapat (3) kering körülötte,? sokan próbálnak helyezkedni, de mivel ez xiaomi, még az sem biztos, hogy később letisztul. -
hmb
aktív tag
válasz
Juhaszatti #16 üzenetére
annyira draga, hogy az O2 kivette a kinalatbol.mate 30 pro olcsobb volt mint az op 6t....igy mar nem nagyon kapkodtak utana
-
azbest
félisten
Hát, meglátjuk, hogy egy plusz réteg mennyit javít a bolt és a gyártó közti termékáramláson.
Termék (mi box) szinten már láttam, hogy sokat számít, hogy vannak -e emberek, akik hajlandóak/engedélyezettek a vevőkkel való kommunikációban. Talán cégek közt is kell ez, ha közvetlenül nem sikerül kommunikálni.
-
novinyul
veterán
válasz
Schuler888 #71 üzenetére
Nem tudom hogy mikor kezdett téged érdekelni a mobil kommunikáció, de ez az ember nem most kezdte a szakmát(én magam 20 éve vagyok benne) Az hogy a Sony(Sony Ericsson akkoriban) vezetése milyen ostoba hibákat követett el, az nem rajta múlt. De mint szakember nagyon rendben van, gondolhatod hogy nem véletlen kereste meg a Xiaomi.
-
válasz
Schuler888 #71 üzenetére
Nem egy magyar emberen múlott a Sony dolgainak alakulása a világban.
-
kelzsoca
félisten
A Xiaomi a magyarországi Mi store megnyitásával hivatalos partnerén keresztül képviselte magát (authorized reseller) a régióért felelős (értékesítés) egy kínai emberke volt.
Telt-múlt az idő, majd érkezett egy második authorized reseller is, illetve a szolgáltatók is megjelentek a történetben.
A korábbi ellátási problémák(áruhiány) új partnerek, és a szolgáltatók érkezésével már szükség volt a magyarországi képviseletre is, aki összefogja, koordinálja a partnereket, illetve azon dolgozik, hogy a partnerek megkapják a szükséges támogatásokat, ez ugye nagyon nem jött össze az elmúlt időszakban.
Leszerződtettek erre a feladatra egy veteránt a Sony-tól, aki maga mellé még három embert hozott, így a magyarországi hivatalos Xiaomi márkaképviselet ezen hét csütörtökön bemutatkozott egy rendezvény keretében. -
tibcsi0407
félisten
Ha már a magyar piacra lépéssel büszkélkedek, akkor legalább a nyomoronc prezentációmat nem az angol diákból válogatom össze.
Mekkora igénytelenség ez, hogy azt a +10 perc munkát nem voltak képesek beletenni? -
DarknessHope
senior tag
bennem csak egy kérdés merül fel Ha 2x zoomos 12 megapixeles akkor ha a nagy szenzorból kivágom a 2x közepét nagyob kép jön ki mint a 12 MPX. legalább összevonja a két kamera képét? mert úgy jobb minőség és vagy hdr/ háttérelmosás stb lehet. de alapvetően a fő kamerának menni kell minden helyzetben hogy értelme legyen. vannak már részletek?
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #65 üzenetére
Persze tisztaban vagyok vele, azon belul is az OPPO leszarmazottja, de se a vivoval se az oppoval nincs tapasztalatom, de remenykedek razkodasmentes start lesz
-
azbest
félisten
hm... kicsit értetlenkedtem, hogy miben más most ez a bejövetel, mint egy éve. Nem nagyon sikerül felfognom, hogy a hivatalos üzlethez képest a márkaképviselet mit ad... marketingeseket?
Viszont a telemax szerintem visszalépés. Sok rémhírt hallani róluk, mindenféle consumer termék kapcsán.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #64 üzenetére
Valószínűleg a szoftver rendben lesz ott, nem olyan új márka az, mint amilyennek tűnik.
A BBK almárkája az is, már a 4., az Oppo, Vivo, OnePlus hármas után. -
mjani1172
addikt
Van még reklám a gyári softban?
Eddig az volt hogy, az olcsó árat kompenzálják, azzal, hogy itt ott megjenik valami oda nem illő.
Itt már arra nincs szükség. -
-
kelzsoca
félisten
Az idei év májustól kezdve a Xiaomi saját kézbe vette a szervizszolgáltatást, és ez mellé 2 év gyártói jótállást is biztosít. (hivatalos csatornán keresztül vásárolt készülékek esetén)
A hivatalos resellerek (pl: wayteq) csak közvetítő szerepet játszanak a készülékek szervizelésében, a termékekhez nem nyúlhatnak.
Májustól a készülékek a lengyelországi Xiaomi szervizbe kerültek ki, és ott javították őket.
Októberben ismét változás történt, a hazai szolgáltatók kérésének eleget téve, a szerviz tevékenység visszakerült Magyarországra.
A Xiaomi a Telemax-al áll szerződésben, a készülékek ott kerülnek javításra.Tehát ha jól értem, az a problémád, hogy az értesítések megjelenítése során nem jól kezeli az ékezeteket (karakter kódolási probléma) a készülék szoftvere.
Amennyiben szeretnéd jelezzük a márkaképviselet felé. -
orangez
csendes tag
Bárcsak ne a Wayteq Europe szervizelné
-
Aprósólyom
addikt
Névben nem Xiaomi, de Xiaomi a Huami tulajdonosa és forgalmazza a Xiaomi magyar képviselet. Lehet csűrni, csavarni, de azon a lényegen nem változtat, hogy egy magyar cég, magyar boltjában értékesítenek egy olyan terméket, ami nem teljesíti megfelelően a leírtakat... miszerint értesítéseket meg kellene jelenítsen... persze, megjelenik, de szarul... xD Úgyhogy innentől lehet azon vitatkozni, hogy ténylegesen megjelenítettnek vegyük-e az értesítéseket vagy nem.... Összességében csak arra akarok rávilágítani, hogy nem normális dolog az ilyesfajta "forgalmazás".... nem csak egy videóban kellene elmondani, ezt a hiányosságot, hanem mondjuk feltüntetni a dobozon, a specifikációban. Tulajdonképpen a megfelelő szerveknek bejelentésre méltó ez a hanyagság.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Aprósólyom #52 üzenetére
Az Amazfit termékek gyártója a Huami (Huami Co., Ltd.) és nem a Xiaomi.
Tehát ha egy magyarországi hivatalos értékesítésből származó Xiaomi okostelefon nem támogatná a magyar nyelvet, azt lehetne számonkérni rajtuk, mást nem igazán. -
Aprósólyom
addikt
Valaki tud értelmezhető indokot, arra, hogy a most itthon bemutatott amazfit GTS miért nem tudja megjeleníteni a magyar karakterkészletet annak ellenére, hogy hivatalos magyarországi képviselet is van már? Van erről hivatalos álláspont? Mert az kicsit nevetséges a bemutatóban elhangzó tény, hogy nem tudja megjeleníteni... Hogyan lehet így egyáltalán forgalmazni, hogy egy funkcióját valójában nem tudja teljesíteni? Az értesítések megjelenítése funkció mióta számít teljesítettnek, ha hibás megjelenítés?
-
-
RoBos
senior tag
Pedig állítólag óriási pénz van az 5G-ben, és az online gamingre gyúr mindenki!
"...Csak a régiónkban 33 milliárd dollárt érhet az 5G a mobilszolgáltatóknak, ha jól alakulnak a dolgok..." -
Silenzio
addikt
És hazánk 4G lefedettsége pl. kimagasló, magasabb jóval a nyugat-európai átlagnál, teszem hozzá. Még ha nem is kell mindent lecserélni a szerver platformon és a hálózai infrastruktúrán, akkor is kurvasok pénz és idő, mire elterjed.
(#46) RoBos:
2011 óta van okostelefonom, ez idő alatt kb. 50-60 féle volt, szóval én egyelőre karba tett kézzel várom. Amúgy dolgoztam az 5G előkészítésén, besegítettem az Ericssonnak a szerver platform fejlesztésében, és ritka nagy bullshit ez a telekommunikációs hálózati fejlesztés. Már az ezredfordulóra a gigabit volt kitűzve célként. Nem eszik olyan forrón a kását. -
Kár hogy a hivatalos képviselettel várhatóan az árak is az egekbe fognak szállni
-
RoBos
senior tag
-
-
RoBos
senior tag
válasz
Donki Hóte #40 üzenetére
Ez így van ezzel nem is akarok vitatkozni! Mához egy évre a 865 és a 735 lesz elavult ez nem is kérdés.
Csak most épp a "bejelentések" előtt vagyunk, és aki jelenleg akar venni telót de nem létszükséglet az új, az sztem jobb ha vár legalább 1/4 évet, még akkor is ha nem 5G-be gondolkodik, hanem a mostani kiszemeltet veszi meg 20%-kal olcsóbban az 5G-s telók terjedése miatt. És itt nem hazai piacra gondolok hanem a globálisra!Mellesleg itt egy 5G-s hír hazai vonatkozásban, kintről!
"Hungary will still allow Huawei to participate in its 5G construction." -
speedfighter
újonc
Mi note 10 153eFt-ért lassan megérkezik hozzám!(következő hét) Alig bírom kivárni.... nagyon kíváncsi vagyok milyen képet lehet vele készíteni, nagyon ígéretes tesztek alapján!
-
Silenzio
addikt
"Szal aki most akar telót venni és több évbe gondolkodik, az kétszer is fontolja meg, h mennyi pénzt öl bele egy 4G-s felső kat.-jú telóba, mert mához egy évre már minden az 5G-ről fog szólni, sztem itthon is!"
A 4G-t országossá tenni több mint öt éves folyamat volt, és az alacsony frekvenciás GSM hálózatokon ment, ami az 5G-n egészen biztosan nem alternatíva. Magyarul sokkal frekventáltabb antennahálózat kell, ami sokkal több idő és pénz, ráadásul az átlag user számára nem kecsegtet semmiféle látványos javulással. Eddig is ment az HBO Go és a Netflix mobilneten, most is fog. Plusz az 5G-hez az eszközök terjedése is kell, önmagát gerjesztő folyamatként, hiszen azok nem csak jelfelvevőként, hanem egymásnak jeltovábbítóként is működnek (tudtommal), így erősítve a hálózatot, máskülönben be sem jutnának egy átlagos családi ház falán a gyenge, magas frekvenciák miatt. Hogy mennyire fog elterjedni az 5G, azt jól mutatja az Apple hozzáállása, egyelőre a füle botját is alig mozdítja rá. Ha trendteremtőként már nem is, trendkövetőként igenis érdemes megfigyelni, miket lépnek.
Számomra az 5G egyelőre bullshit kategória, és ebben a formában erősebb az elektroszmogja, mint a lángja.
(#40) Donki Hóte: Ez meg azért nem igaz, mert a 4G alkategóriákat megkülönböztetni tudó feature lista és akár szakmabeli is ritka, mint a keménypornó.
-
Ilyen alapon sosem venne az ember Xiaomi telefont
Ha kijön egy új telefonjuk, akkor már ott vannak a hírek a következő széria újdonságairól. Tehát ha te jövőre 5G-s telefont veszel Q735-ös procival, akkor már kint van a hír, hogy fél év múlva jön az 5.5G-s telefonjuk Q736-os procival
Szóval mindig érdemes lenne várni a következő telefonra
(Ez egyébként az eladásnál is komoly gond, ha veszel egy Xiaomi telefont, akkor a vétel utáni 7. hónapban ott az új széria, tehát a fél éves telefonodat vagy eladod a beszerzési ár 60 %-áért, vagy hirdetheted hónapokig
)
-
Noukoum
veterán
válasz
Donki Hóte #21 üzenetére
Mert hozzá vagyunk szokva a nagyon jó ár/ érték arányhoz (egyébként voltak drágább szériák)
-
RoBos
senior tag
Dec elején lesz a Qualcomm hivatalos konferenciája (Hawaii-n) ahol még idén bejelentik a 865-öst, de sztem a 735-öt is! Jövőre minden gyártó átáll ezekre és már ezekkel fognak jönni a flagship és mid-range telók!
Xiaomi részről pedig már most bejelentették, h jövőre 10 féle 5G-s telóval akarnak kijönni!
És nem csak a flagship kategóriába!Szal aki most akar telót venni és több évbe gondolkodik, az kétszer is fontolja meg, h mennyi pénzt öl bele egy 4G-s felső kat.-jú telóba, mert mához egy évre már minden az 5G-ről fog szólni, sztem itthon is!
Inkább veszek fél év múlva egy 5G-s telót mint, h most 200 eFt-ért egy sima 4G-st, pláne ha több évre akarok telót venni, függetlenül attól, h jelenleg csak Bp belvárosába van 5G a Vodánál, de a hangsúly a több éves távlaton van egy teló vásárlásakor! -
kelzsoca
félisten
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Az ecosystem-es termékek többsége nem egészen Xiaomi termék, mint az említett robotporszívó (Roborock) és még sok más sem, így ezek bevezetése/forgalmazása is másképp működik.
Ha megnézed a Telekom Xiaomi ecosystem termékeit semmi olyat nem tartalmaz ami ne lenne mondjuk a lurdyban lévő mi storeban, ráadásul ez a Telekom kínálat csak pár darab terméket tartalmaz, meg sem közelíti a mi store kínálatot. -
janes1976
őstag
200kért ez a soc hát hogy is mondjam, igen vérszegény. Csak a kamera miatt ennyit elkérni, hát vicc. Nem kell látnoknak lenni, hogy megjósolja az ember, nem ez lesz a gyártó legkelendőbb készüléke. Csak rám ne cáfoljanak!
-
RoBos
senior tag
"Még a Mi10-et várom, hogy azzal mit gurítanak."
Jelenleg ezek a híresztelések mennek a Mi 10-ről odakint!
Xiaomi Mi 10 Specifications:
- 6.7″ AMOLED Screen with Quad HD Resolution
- Qualcomm Snapdragon 865 Processor
- 12GB RAM 128 / 256GB internal memory
- Triple rear camera: 108MP + 16MP + 8MP
- 25-megapixel front camera
- On-screen fingerprint readerHa ez kijön 2020 Q1/Q2-be, akkor tuti esni fog a Mi Note 10/10 Pro ára is!
Szal aki ilyet szeretne érdemes várni legalább 1/4-1/2 évet még, h megérje megvenni. -
joey04
titán
ahogy terjeszkedik és növekedik a xiaomi, úgy megy felfelé az ára is...
-
Nem emlékszem már pontosan, de utánanéztem, itt azt írták annó, hogy a Mi Mix 516 / 590 dolláros áron nyitott. A Mi Note 10Pro nyitóárát pedig itt 650 euróra (ami több mint 700 dollár) írják
-
-
Maradok a Mi9 Lite-nál ~250€ért és már két hete boldogan fizetek NFC-vel ahol csak érem!
-
rdt89
addikt
Ez egy jogos érv, így érthető. Engem a videó rögzítés annyiban érdekel, hogy a felvett hang szép legyen, a kép meg kivehető mellé, ebben viszont a Huawei jó. Nem mond9m, hogy a Note 10 Xiaomira nem csorgott a nyalam, hetekkel megjelenés előtt minden apró hírmorzsát alig vártam róla. Ha lesz s855 verziója és sztereó hangszóró lehet elcsábulok. :)
-
Magyar képviselet üdvözlendő.
Note 8T már vártam. Ideje lenne már lecserélni az A1-et.
Note 10 &10 Pro árazása tényleg sok , még akkor is ha a kamerát veszem figyelembe. Persze tudom hogy nyitó ár és bőven esni fog szerintem az ára .
Nem fogja tudni tartani a hozzá fűzött árképzést. -
válasz
Donki Hóte #21 üzenetére
Emlékezz!
Pedig volt. Mi Mix pl. 819$-ral indult, és a többi Mix modell is magasan
-
-
Silenzio
addikt
Én tegnap váltottam a Mate 20 Prót iPhone X-re. Amúgy félreértés ne essék, a Mate 20 Pro a legjobb, amit valaha láttam videominőségre IS, legalábbis kevés fényben (és volt P30 Próm), csak nem a gyári fos appal, de 24-25 fps-sel lehetetlen vele kamerázni, úgyhogy sajnos túladtam rajta. Szerencsére a Xiaomikon lehet, úgyhogy nekem best buy lehet a készülék.
-
rdt89
addikt
-
Gusztáv
addikt
Mondjuk azt, hogy ügyesbe megoldják. Kíváncsi vagyok mikor fogják ezt a kiskaput bezárni.
A Note 10 ára meg azért ennyi, mert jelenleg épp a kameraszám növelés a hype, ezt most el lehet adni.
200e körüli telefonok vásárlása szerintem soha nem megfontolt gazdasági döntés (akkor mindenki Note 8T-t vagy valami hasonlót venne), hanem az ember rágerjed valamire és megveszi, mert megteheti. -
Juhaszatti
addikt
"A Mi Note 10-et kicsit én is drágállom, de azt meg látni kell ,hogy hiába a középkategóriás SoC, akkor is ez az elő teló a 108MPX-es samu szenzorral, ráadásul összesen 5 kamerával. Egy oneplus 7t sem ad többet összességében"
Azért nem csak a proci jobb abban a OnePlusban, hanem pl a kijelző, és sokak számára a rendszer is. Én a kettő közül valószínűleg azt választanám inkább. Persze egyéni preferencia kérdése, kinek mi fontosabb benne.
-
zsoltiz
aktív tag
"Jó a Xiaomi, de azért nem egy Oneplus színvonal. "
Nem tudom, nekem volt több OnePlusom (X és 3) pont a Xiaomi Mi8-am előtt, és egy percig sem éreztem, hogy a Oneplus bármiben jobb/minőségibb lett volna. ÉS azóta annak is elszálltak az árai. A frissítéseik egy hangyafasznyival gyorsabban jönnek, de ennyi.
A Mi Note 10-et kicsit én is drágállom, de azt meg látni kell ,hogy hiába a középkategóriás SoC, akkor is ez az elő teló a 108MPX-es samu szenzorral, ráadásul összesen 5 kamerával. Egy oneplus 7t sem ad többet összességében.
Még a Mi10-et várom, hogy azzal mit gurítanak.
-
Silenzio
addikt
Kamerára gyúrt készülék, és egyedülálló teljesítmény és szolgáltatáskínánattal bír. Annyiért adják, amennyiért nem szégyellik. Láttam róla tesztvideókat, mozgóképben lemos mindent, amit eddig láttam mobil fronton Huawei-estől, iPhone-ostól, LG-stől és Samsungostól. Ha a Filmic Prót is rendesen támogatja, akkor részemről bye-bye iPhone X.
-
-
Laci.M
senior tag
Jó lesz az 500$-nak is, ami 150+-10k árfolyamtól függően. A 200 az nagyon sok érte.
Jó a Xiaomi, de azért nem egy Oneplus színvonal. Vám/áfa nincs, mivel EU raktárból szállítják, úgyhogy nem kell semmit pluszba fizetni.Mondom ezt úgy, hogy a jelenlegi csúcsmodeljüket használom Mi9-et, és előőte volt oneplus 3-am és 1+5-öm.
Jövőre ha beleteszik tényleg a QI-t akkor semmi nem fog a Xiaomi mellett szólni a Oneplussal szemben.
-
-
-
L4mie
veterán
oké akkor most már elérhetőbb lesz a szélesebb termékkör a lurdyban? Mondjuk nem csak az egyes robotporszívójuk, ne adj isten S50 / s5-6 ?
O.o Vagy vegyünk majd a telekomtól mert oda küldi majd a termékeket, büszkén hirdették pár hete, hogy megérkezett hozzájuk a Xiaomi.Amúgy azon kívül, hogy sovány a termékkör és sokszor hiány is van belőle tök jó a MiStore.
-
rdt89
addikt
MI Note 10 200 és 220 ezerért? Az Mi9 meg majdnem fele ennyi S855-el?
A Mate 20 Pro is ezen az áron van a nagyobb áruházakban, érdekes mindenesetre.
-
Üdvözlendő a dolog.
A Note 8T ára teljesen rendben van, a Mi Note 10 ára pedig ennyi kint is.
Utóbbinak fel lehet róni, hogy miért nem 855, viszont árban még mindig azt látom, hogy kedvezőbb.
Kíváncsi leszek később milyen modellekkel bővül a paletta.
A szolgáltatóhoz való bekerülés igazából marketing szempontból előnyös.
Én még egy Mi 9T-t mondjuk felvettem volna a listába ,ha szolgáltató lennék
@andor80: Nagy áremelésről nem volt szó sosem. Az árról meg annyit, bekerül a szolgáltatókhoz, kedvezményekkel olyan árszintre leviszik, hogy akkor azért térjünk vissza rá.
-
forgonati
őstag
Szerintem nem annyira jó az a kamera higy ennyit kérjenek érte.
-
lócitrom
őstag
eltartott egy ideig. gondolom a szolgáltatók Huawei-be vetett hite is kellett ehhez némileg, hogy megmoccanjanak. nem bánnám, ha mondjuk adnának ezután a visszajelzésekre és alap lenne már az a rohadt NFC...
-
Juhaszatti
addikt
Örvendetes, a hivatalos magyar képviselet.
Azzal a diával az úriember mögött nem tudom mi volt a cél, de az olvasható le róla, hogy a Samsung és a Huawei is eredményesebb volt abban az időszakban, mindkettő jobban növekedett. Az előttük lévő riválisok közül csak az Apple nem.
-
juuzer
addikt
200 ezer forintért a 730G azért elég meredek.
Mondjuk kissé a falnak mennék, hogy ha itt a tesztben meg lenne bocsátva neki azért "mert xiaomi".
(Ha már elvégre a márka a fillérb@szásról szól.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérhető lesz itthon a döbbenetes kamerákkal szerelt Mi Note 10, a Redmi Note 8T pedig nemsokára mindhárom nagy szolgáltatónál felbukkan.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest