- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schuler888 #146 üzenetére
Annál a régi "csúcs" 3 CCD-s technikánál egy mai, de már agyonra hajtott CMOS is jobb képet ad.
-
válasz
Schuler888 #143 üzenetére
A CMOS érzékelős DSLR, vagy MILC fényképezőgépeknek azért nem tesz jót a videózás, mert videózáskor a CMOS érzékelőt magasabb feszültséggel feszítik elő a folyamatos kiolvasáskor.
Tehát nem a zár, vagy tükör fárad el, hanem a CMOS maga
-
Silenzio
addikt
válasz
Schuler888 #119 üzenetére
Samsunggal ugyanaz a problem, mint a Xiaomi-val, tiltja a teleobjektívet videóban. Illetve Samsungnál a gyári appal elérhető, de abból meg 2019-ben kivették a manuális módot, szóval a nemlétező hajamra kenhetem. Soha többé Samsung. Pedig a toll nagyon kéne a melómhoz.
A P30 Prónak a kompatibilitás volt a gyengéje, minden valamire való, ismert app utálta a szenzorát. Ettől még az nem lesz rosszabb, csak gyengén kihasznált.
Ez egy snitt a filmből, amit vele kezdtem el forgatni. Olyan pixeles a fűszál, mintha legókból lenne.Ezzel a programmal (Filmic Pro) emlékeim szerint a Mate 20 Pro se boldogult, DSLR Camera nevűre tértem át, azzal tökéletes lett a kép. Színhelyességben visszafejlődés a P30, mindhárom szenzornak tök más a képe, M20 Prónál stimmelnek a színek.
-
novinyul
veterán
válasz
Schuler888 #115 üzenetére
Tárgyaltál már Kínaiakkal? Hamarabb fogsz sörözni egy Arab terroristával csapatával mint ezektől kötbért látni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Schuler888 #87 üzenetére
Eustock.
-
novinyul
veterán
válasz
Schuler888 #71 üzenetére
Nem tudom hogy mikor kezdett téged érdekelni a mobil kommunikáció, de ez az ember nem most kezdte a szakmát(én magam 20 éve vagyok benne) Az hogy a Sony(Sony Ericsson akkoriban) vezetése milyen ostoba hibákat követett el, az nem rajta múlt. De mint szakember nagyon rendben van, gondolhatod hogy nem véletlen kereste meg a Xiaomi.
-
válasz
Schuler888 #71 üzenetére
Nem egy magyar emberen múlott a Sony dolgainak alakulása a világban.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #64 üzenetére
Valószínűleg a szoftver rendben lesz ott, nem olyan új márka az, mint amilyennek tűnik.
A BBK almárkája az is, már a 4., az Oppo, Vivo, OnePlus hármas után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest