- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Én tegnap váltottam a Mate 20 Prót iPhone X-re. Amúgy félreértés ne essék, a Mate 20 Pro a legjobb, amit valaha láttam videominőségre IS, legalábbis kevés fényben (és volt P30 Próm), csak nem a gyári fos appal, de 24-25 fps-sel lehetetlen vele kamerázni, úgyhogy sajnos túladtam rajta. Szerencsére a Xiaomikon lehet, úgyhogy nekem best buy lehet a készülék.
-
Silenzio
addikt
Kamerára gyúrt készülék, és egyedülálló teljesítmény és szolgáltatáskínánattal bír. Annyiért adják, amennyiért nem szégyellik. Láttam róla tesztvideókat, mozgóképben lemos mindent, amit eddig láttam mobil fronton Huawei-estől, iPhone-ostól, LG-stől és Samsungostól. Ha a Filmic Prót is rendesen támogatja, akkor részemről bye-bye iPhone X.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest