- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Mondjuk azt, hogy ügyesbe megoldják. Kíváncsi vagyok mikor fogják ezt a kiskaput bezárni.
A Note 10 ára meg azért ennyi, mert jelenleg épp a kameraszám növelés a hype, ezt most el lehet adni.
200e körüli telefonok vásárlása szerintem soha nem megfontolt gazdasági döntés (akkor mindenki Note 8T-t vagy valami hasonlót venne), hanem az ember rágerjed valamire és megveszi, mert megteheti. -
zsoltiz
aktív tag
"Jó a Xiaomi, de azért nem egy Oneplus színvonal. "
Nem tudom, nekem volt több OnePlusom (X és 3) pont a Xiaomi Mi8-am előtt, és egy percig sem éreztem, hogy a Oneplus bármiben jobb/minőségibb lett volna. ÉS azóta annak is elszálltak az árai. A frissítéseik egy hangyafasznyival gyorsabban jönnek, de ennyi.
A Mi Note 10-et kicsit én is drágállom, de azt meg látni kell ,hogy hiába a középkategóriás SoC, akkor is ez az elő teló a 108MPX-es samu szenzorral, ráadásul összesen 5 kamerával. Egy oneplus 7t sem ad többet összességében.
Még a Mi10-et várom, hogy azzal mit gurítanak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérhető lesz itthon a döbbenetes kamerákkal szerelt Mi Note 10, a Redmi Note 8T pedig nemsokára mindhárom nagy szolgáltatónál felbukkan.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest