- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #64 üzenetére
Valószínűleg a szoftver rendben lesz ott, nem olyan új márka az, mint amilyennek tűnik.
A BBK almárkája az is, már a 4., az Oppo, Vivo, OnePlus hármas után. -
Juhaszatti
addikt
"A Mi Note 10-et kicsit én is drágállom, de azt meg látni kell ,hogy hiába a középkategóriás SoC, akkor is ez az elő teló a 108MPX-es samu szenzorral, ráadásul összesen 5 kamerával. Egy oneplus 7t sem ad többet összességében"
Azért nem csak a proci jobb abban a OnePlusban, hanem pl a kijelző, és sokak számára a rendszer is. Én a kettő közül valószínűleg azt választanám inkább. Persze egyéni preferencia kérdése, kinek mi fontosabb benne.
-
Juhaszatti
addikt
Örvendetes, a hivatalos magyar képviselet.
Azzal a diával az úriember mögött nem tudom mi volt a cél, de az olvasható le róla, hogy a Samsung és a Huawei is eredményesebb volt abban az időszakban, mindkettő jobban növekedett. Az előttük lévő riválisok közül csak az Apple nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest