- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
Tudomásom szerint a xiaomi.hu a Lurdys Store webáruháza. Olyan eszközt lehet kapni ami rendelkezik CE minősítéssel, EU szerver, csatlakozó, szolgáltatások, stb..
Van ezentúl a xiaomishop.hu, ami állítólag szintén hivatalos, viszont ott bele lehet futni bőven nem teljesen kompatibilis eszközökbe. Pl. smart home rendszer kínai szerveres, nincs magyar konnektor csati (max. átalakító), hiányzó B20 LTE. Lehet, hogy már nem így van, de pár dolgot rendtem annó onnan is. Nekem nem okozott problémát, csak ezek így feltűntek.
Régóta nyúzunk többféle xiaomi készüléket itthon, nekem most a fő telefonom egy Mi Mix2s. Nagyon elégedett vagyok vele, abszolút nincs akadás, gondolkodás. Jó képeket csinál, a kiadás óta rengeteget csiszolták a szoftvert (EU romot használok). Viszont elméletileg még idén érkezik rá az új miui és Android. Na most ehhez képest sajnos váltani fogok mert nagyon hiányzik a QWERTY billentyűzet. Szóval kinéztem egy blackberryt (előtte Fxtech Pro1-et akartam). Talán nem lesz gond a hardverrel. Néhány dolog hiányozni fog, mert ha jól tudom vezeték nélküli töltés nem lesz és csak SnapDragon 660 került bele de kell a billentyűzet miatt. Írtam a xiaomi fórumra, hogy jó lenne ha kidobnának egy ilyen készüléket, de azt írták, hogy szerintük halott technológia. Innentől kezdve számomra a xiaomi mint telefon halott. A többi terméküket továbbra is igénybe veszem. (Porszívó, robotporszívó, légtisztító, okosotthon..)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérhető lesz itthon a döbbenetes kamerákkal szerelt Mi Note 10, a Redmi Note 8T pedig nemsokára mindhárom nagy szolgáltatónál felbukkan.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest