Új hozzászólás Aktív témák

• Adamyno

tag

Tudomásom szerint a xiaomi.hu a Lurdys Store webáruháza. Olyan eszközt lehet kapni ami rendelkezik CE minősítéssel, EU szerver, csatlakozó, szolgáltatások, stb..

Van ezentúl a xiaomishop.hu, ami állítólag szintén hivatalos, viszont ott bele lehet futni bőven nem teljesen kompatibilis eszközökbe. Pl. smart home rendszer kínai szerveres, nincs magyar konnektor csati (max. átalakító), hiányzó B20 LTE. Lehet, hogy már nem így van, de pár dolgot rendtem annó onnan is. Nekem nem okozott problémát, csak ezek így feltűntek.

Régóta nyúzunk többféle xiaomi készüléket itthon, nekem most a fő telefonom egy Mi Mix2s. Nagyon elégedett vagyok vele, abszolút nincs akadás, gondolkodás. Jó képeket csinál, a kiadás óta rengeteget csiszolták a szoftvert (EU romot használok). Viszont elméletileg még idén érkezik rá az új miui és Android. Na most ehhez képest sajnos váltani fogok mert nagyon hiányzik a QWERTY billentyűzet. Szóval kinéztem egy blackberryt (előtte Fxtech Pro1-et akartam). Talán nem lesz gond a hardverrel. Néhány dolog hiányozni fog, mert ha jól tudom vezeték nélküli töltés nem lesz és csak SnapDragon 660 került bele de kell a billentyűzet miatt. Írtam a xiaomi fórumra, hogy jó lenne ha kidobnának egy ilyen készüléket, de azt írták, hogy szerintük halott technológia. Innentől kezdve számomra a xiaomi mint telefon halott. A többi terméküket továbbra is igénybe veszem. (Porszívó, robotporszívó, légtisztító, okosotthon..)

Új hozzászólás Aktív témák