Hirdetés
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
ok ez rendben van. tulajdonképpen szerintem az alap hsz ami oltári hülyeség, és az nem is a tied.
Ez egy ilyen szegmens. Erre is van igény.
mármint a 400k-s iphone. mert ilyen áron akkor is csak a legdrágább bolt adta, és kb hetenként zuhant 100k-t az ára, tehát pont, hogy ennyiért azért nem volt rá igény. ilyen 220k környékén már a 16gigásra, 250k környékén meg már veszegetik a 32es verziót. de 400ért??? na arra nem volt igény. -
plus44
veterán
Akkor úgy látszik, olyan hülyék vagyunk, hogy nem fogjuk fel egymás mondanivalóját. Ugyanis az előző hsz-emben (és a többiben is) szerintem teljesen világosan kifejtettem, hogy itthon nincs hivatalos ár. Majd lesz, szept. 16.-án vagy 17.-én (vagy ki tudja mikor) elkezdi a T az árusítást, addig nincs. De kérlek értsd már, én csupán annyit mondtam, hogy mikor még csak az első körös országok kaptak az új készülékből, már utána nem sokkal lehetett itthon kapni gsm boltokban, horror áron, de egy darabig csak ott. Igen most már 200k alatt is lehet venni belőle, de amíg ez nem volt, addig itthon CSAK annyiért lehetett kapni. Az, hogy te olcsóbban kijöttél, ha elbandukoltál más országba, akkor oké, örülök neki, de azt már nem ITTHON vetted. Remélem most már nem beszélünk el egymás mellett. Elnézést, ha kicsit ingerültebben válaszoltam az előbbi hsz-edre, bocsánatot kérek, de ha 200x írok le valamit és a másik 200x írj le egy teljesen más dolgot, amivel vádol, vagy hülyének nevez, akkor az nem kicsit frusztráló. Tehát elnézést.
-
joey04
titán
amikor 25en osztanak, hogy mondják, hogy miért hülyeség, akkor minek írjam le a konkrétumot én is? Viszont azt jeleztem, hogy velük értek egyet.
hsz-em van elég köszi, ha gyűjtögetni akarok, majd megyek smiley-s kommenteket dobni a gamepod topikoba.205ér hoznak neked 16GB-os i4et. kb annyira hivatalos mint azok az elmebeteg árak, amikkel dobálóztok. és nem, nem kell kiutazni érte, itthon megkapod ennyiért. csak kicsit ki kell nyitni a szemed, és nem a sok apple gyűlölő (eszement árakkal dolgozó boltjainak) linkjén kell sápítozni.
de még ez sem az itthoni ára. azt majd a t-nél nézd, pont.
na erre megint írsz majd valamit, ezért nem akartam kifejteni. Leharcoltad ezt már topikon belül is több emberrel, de sajnos nem fogtad fel, így most sem fogod. ezért nem fejtettem ki.
na remélem jó sokat írtam, és megdolgoztam azért a +1 hsz-ért a nevem mellett... lol.
de offba is rakom, hátha egyszer majd a motor képes lesz rá, hogy a szakmai topikokban íródott offokat csak 0.25ös szorzóval mérje... -
Goose-T
veterán
Témára visszatérve: szerintem hányadékul néz ki az összes, blogbejegyzésben említett kategóriájú táska.
-
plus44
veterán
válasz
talamasca #26 üzenetére
Nem, csak nem erről van, kevered a szezont a fazonnal. Kezdjük ott, hogy nem is én hoztam fel, de ha már itt járunk akkor: ennyi az ára, mert ennyiért lehetett kapni boltból, a kezdetet után nem sokkal. Ennyiért megvették, a kereslet határozza meg az árat és lám ezért ennyi az ára. Az, hogy van aki eladja már 200k-ért az nem azt jelenti, hogy ennyi az ára. Mert mindig lesz, aki olcsóbban adja, de ettől nem ez lesz a "hivatalos", amilyenről nem is beszélhetünk még. Nem kell vér komolyan venni azt, hogy itthon ennyi az ára, csak azt kell átgondolni, hogy, igen, itthon ennyiért lehetett hozzájutni elég sok ideig és még most inkább vesznek onnan, mint "másodkézből", tehát, ha tetszik, ha nem addig annyi lesz az ára, míg nem lesz itthon hivatalosan. De ez tényleg nagyon off, és zártam is részemről, ennyit nem ér egy telefon sem, nem hogy az iphone...
-
Inarus
addikt
válasz
#16820480 #22 üzenetére
"Bocha, a Playboy nem keresett még meg, hogy választhattok két hölgyet a nagymellű szőke kollekciójukból tesztelésre, egy-egy cikkért cserébe?"
- Tartós együttműködés esetén meg jönne az olvasói nyereményjáték? Már látom is magam előtt: "Mivel lesznek jobbak, könnyebbek, szórakoztatóbbak a mindennapjaim a márciusi címlaplánnyal?"Tényleg, ha a winről macre váltó user a "switcher", akkor a winről/macről linuxra váltó user micsoda?
-
plus44
veterán
Az a baj nem érted. Meg lehet venni így is persze. DE itthon ennyi az ára. Fogjátok már fel, a sok mocskos sufnikereskedő rárakja a hasznát, annyit amennyit nem szégyell (mint látszik elég sokat nem sajnál), de épp ez az, ami semmin sem változtat, hiszen a jelenlegi, itthoni ára ennyi. Pont.
szerk.: nem kirakadni kell egy részt a mondandómból, mert direkt ott van a mondatom elején, hogy NÁLUNK...
-
törölt tag
Bocha, a Playboy nem keresett még meg, hogy választhattok két hölgyet a nagymellű szőke kollekciójukból tesztelésre, egy-egy cikkért cserébe?
amúgy jó ötlet, még ha ez a táskás dolog talán nem is vonz annyi olvasót, mint a gépek. de valamivel fenn kéne tartani a blogot, mert amúgy érdekes volt, és szerintem kicsit közvetlenebb kommunikációt is ad a szerkesztők - olvasók közt. majd szervezünk nektek karácsonyra linuxos gépet, aztán mehet arról is az cikkezés
-
N4ri87
senior tag
Ha már itt tartunk, kettő hiba valóban van a cikkben (át kellett olvasnom még egyszer, hogy megtaláljam):
"Alapvetően notebook táskák és tokok gyártásával és foglalkoznak..."
"...és bortáskák is találhatók..."Na de apám, neked ezzel a helyesírással a hozzászólásod komoly öngól!
-
nord_
veterán
Megnéztem a linket: ez valami lányos bolt...
-
<NewL>
addikt
pontosan milyen tipus?
most akarok én is venni valami táskát a Pro-hoz, a Tucano Work Out, Knomi Slim táskákat nézegettem, sajnos előben max a Tucano-t tudom megnézni, ha van itt a környéken. de mindenképpen valami ilyen, füles-pántos tok kellene, ami jól néz ki és bír egy pár évetplus44 : förtelmesek azok a táskák, nemhiába adja most ingyen az xms a laptopok mellé, mert a kutyának nem kellene
...le is vették az termékpalettáról -
moonman
titán
egy ekkora logóért én is felajánlottam volna.
-
hemaka
nagyúr
Vannak köztük egész pofás darabok. Csak eléggé vonzzák a tekintet.
-
plus44
veterán
Megnéztem a táskáikat. Nem rosszak, bár azért vannak érdekes árak, de elmennek. (ha táska kellene, akkor nálam még mindig a Vaja a nyerő
)
-
SZ4B
tag
A hiba, hogy a Broadway-t pontos "j"vel kellett volna írni, ez bézik inglis
-
nord_
veterán
Nem igazán értem hogy mit lehet egy táskáról iirni a laptopról is szerintem mindenkinek más véleménye van szóval szerintem az is fölösleges volt...
Na, ja, fölösleges... Sőt, nem csak táskáról és laptopról, hanem még mobiltelefonról is mindenkinek más véleménye van: tehát a mobilarena akár be is zárhat. Sőt, zárjuk be a zinternetet!
Helyesírásról te beszélsz??
Hirtelenjében 8 darabot számoltam abban a négy sorban, amit sikerült idehányírnod... -
Dsert
tag
Nem igazán értem hogy mit lehet egy táskáról iirni a laptopról is szerintem mindenkinek más véleménye van szóval szerintem az is fölösleges volt... Jöhettek azzal kedves fórumtársak hogy mennyi munka van 1 ilyen blogba... higgyétek el nem fogok senkit se megsajnálni, na de nem ezért jöttem ide
Sok helyesiirási hibát és elirást láttam a cikkben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ami egyben azt is jelenti, hogy blogunk még két bejegyzéssel bővül.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- E-roller topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest