- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Akkor úgy látszik, olyan hülyék vagyunk, hogy nem fogjuk fel egymás mondanivalóját. Ugyanis az előző hsz-emben (és a többiben is) szerintem teljesen világosan kifejtettem, hogy itthon nincs hivatalos ár. Majd lesz, szept. 16.-án vagy 17.-én (vagy ki tudja mikor) elkezdi a T az árusítást, addig nincs. De kérlek értsd már, én csupán annyit mondtam, hogy mikor még csak az első körös országok kaptak az új készülékből, már utána nem sokkal lehetett itthon kapni gsm boltokban, horror áron, de egy darabig csak ott. Igen most már 200k alatt is lehet venni belőle, de amíg ez nem volt, addig itthon CSAK annyiért lehetett kapni. Az, hogy te olcsóbban kijöttél, ha elbandukoltál más országba, akkor oké, örülök neki, de azt már nem ITTHON vetted. Remélem most már nem beszélünk el egymás mellett. Elnézést, ha kicsit ingerültebben válaszoltam az előbbi hsz-edre, bocsánatot kérek, de ha 200x írok le valamit és a másik 200x írj le egy teljesen más dolgot, amivel vádol, vagy hülyének nevez, akkor az nem kicsit frusztráló. Tehát elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest