Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
talamasca
üzenetére
Nem, csak nem erről van, kevered a szezont a fazonnal. Kezdjük ott, hogy nem is én hoztam fel, de ha már itt járunk akkor: ennyi az ára, mert ennyiért lehetett kapni boltból, a kezdetet után nem sokkal. Ennyiért megvették, a kereslet határozza meg az árat és lám ezért ennyi az ára. Az, hogy van aki eladja már 200k-ért az nem azt jelenti, hogy ennyi az ára. Mert mindig lesz, aki olcsóbban adja, de ettől nem ez lesz a "hivatalos", amilyenről nem is beszélhetünk még. Nem kell vér komolyan venni azt, hogy itthon ennyi az ára, csak azt kell átgondolni, hogy, igen, itthon ennyiért lehetett hozzájutni elég sok ideig és még most inkább vesznek onnan, mint "másodkézből", tehát, ha tetszik, ha nem addig annyi lesz az ára, míg nem lesz itthon hivatalosan. De ez tényleg nagyon off, és zártam is részemről, ennyit nem ér egy telefon sem, nem hogy az iphone...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Autós topik
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest