- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
ok ez rendben van. tulajdonképpen szerintem az alap hsz ami oltári hülyeség, és az nem is a tied.
Ez egy ilyen szegmens. Erre is van igény.
mármint a 400k-s iphone. mert ilyen áron akkor is csak a legdrágább bolt adta, és kb hetenként zuhant 100k-t az ára, tehát pont, hogy ennyiért azért nem volt rá igény. ilyen 220k környékén már a 16gigásra, 250k környékén meg már veszegetik a 32es verziót. de 400ért??? na arra nem volt igény. -
joey04
titán
amikor 25en osztanak, hogy mondják, hogy miért hülyeség, akkor minek írjam le a konkrétumot én is? Viszont azt jeleztem, hogy velük értek egyet.
hsz-em van elég köszi, ha gyűjtögetni akarok, majd megyek smiley-s kommenteket dobni a gamepod topikoba.205ér hoznak neked 16GB-os i4et. kb annyira hivatalos mint azok az elmebeteg árak, amikkel dobálóztok. és nem, nem kell kiutazni érte, itthon megkapod ennyiért. csak kicsit ki kell nyitni a szemed, és nem a sok apple gyűlölő (eszement árakkal dolgozó boltjainak) linkjén kell sápítozni.
de még ez sem az itthoni ára. azt majd a t-nél nézd, pont.
na erre megint írsz majd valamit, ezért nem akartam kifejteni. Leharcoltad ezt már topikon belül is több emberrel, de sajnos nem fogtad fel, így most sem fogod. ezért nem fejtettem ki.
na remélem jó sokat írtam, és megdolgoztam azért a +1 hsz-ért a nevem mellett... lol.
de offba is rakom, hátha egyszer majd a motor képes lesz rá, hogy a szakmai topikokban íródott offokat csak 0.25ös szorzóval mérje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest