Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
" Az uj talca pl. sztem nagysagrendekkel jobb, mint a dock"
Persze, hiszen már _majdnem_ mindent tud, mint a Dock.

"egyreszt mert lehet felulre is rakni"
Ez OSX-nél nem kicsit lenne hülye megoldás, mert ott a menü, de van rá megoldás, hogy ott legyen

"masreszt az elonezeti kep es tarsai hasznos funkcio."
Ezt a dock is tudja, bocsi.
"Hja, es a dock egy helypazarlo szorny"
Mondod te, mikor a tálca mérete nem változtatható szabadon.
-
doc
nagyúr
Spaces: hat, aki szerint n db virtualis asztal kozotti pakolgatas az megoldas, annak egeszsegere, anno linuxon is mindig kiakadtam tole
ki mondta hogy pakolgatni kell kozottuk? en nagyon ritkan mozgatok az asztalok kozott ablakokat, pont az a lenyeg, hogy mindig tudom melyik hol van
a kiakadas helyett meg nem lett volna egyszerubb nem hasznalni?

attol most tekintsunk el, hogy szerintem a linux, mint desktop operacios rendszer mai napig egy vicc
ez nagyon OFF itt, de remelem tisztaban vagy vele hogy mekkora hulyeseget mondtal
En inkabb korbebastyazom magam monitorokkal, mintsem ide/oda pakologassak/valtogasak.
gratulalok a 6 db monitorhoz ami a gepedre van kotve (en ennyi virt. asztalt hasznalok), foleg utazas kozben nyujthatsz erdekes latvanyt ahogy dolgozol rajtuk
Hja, es a dock egy helypazarlo szorny.
igen, miutan bekapcsoltad az automatikus elrejtest, elfoglal kemeny 0, azaz NULLA pixelt, micsoda pazarlas
elrejtes nelkul meg kb. feleakkorara zsugorithato, mint az XP-ben volt a talca. micsoda pazarlas
-
gybazsi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest