Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxus
csendes tag
Fu de Apple marketing szagu cikk...

Spaces: hat, aki szerint n db virtualis asztal kozotti pakolgatas az megoldas, annak egeszsegere, anno linuxon is mindig kiakadtam tole (attol most tekintsunk el, hogy szerintem a linux, mint desktop operacios rendszer mai napig egy vicc). En inkabb korbebastyazom magam monitorokkal, mintsem ide/oda pakologassak/valtogasak.
Expose: nem vitatom a hasznossagat, foleg hogy van programhoz es globalisan is. Azonban a Windows 7-s uj dock-l osszeontott talca + az uj alt+tab (egerrel fole viszem, akkor csak az adott ablak kepet emeli ki) van olyan hatekony. Az uj talca pl. sztem nagysagrendekkel jobb, mint a dock, egyreszt mert lehet felulre is rakni (konnyebben elerheto), masreszt az elonezeti kep es tarsai hasznos funkcio. Teny, hogy a docknak is van 1-2 okossaga, pl. konyvtarak kezelese egyertelmuen jobb, foleg pl. a "Fan" nezet pl. a downloadsnal, de ezek aprosagok. Hja, es a dock egy helypazarlo szorny.
Igazabol ami miatt kenyelmesebb tud lenni az OSX az inkabb a minimalista es rendkivul konzisztens hozzaallas, es ami miatt bosszanto tud lenni az szinten a minimalizmus. Hogy mindent szigoruan egyfelekepp, es ha nem az Apple UI designerei altal kitalalt modon kenyelmes nekem, akkor maris akadalyozni tudja az embert a munkaban.
Hja es mielott valaki azzal jon, hogy en is csak kepen lattam OSX-t... Ezt is egy MacMinirol irom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi