Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxus
csendes tag
Nem is hasznalom a virtual desktop jellegu megoldasokat..

Linux, mint desktop: hat nezd, egy olyan rendszer, amit utolag probalnak atganyolni (X.org) a desktop igenyeknek, mintdezt barmifele egyseges konzisztens felulet nelkul* (szedett-vedett mindenfele program, ami vagy integralodik valamelyik nagyobb DE-be, vagy nem. Freedesktop kezdemenyezesekrol nem is beszelve), tovabba a hangrendszer akkora egy kaosz, hogy az hihetetlen... Nameg, ameddig nem egy termek modellben gondolkodnak, addig nehez is lesz egy osszecsiszolt rendszert osszerakni.
Es nem, a mostansag divatos Ubuntu attol, hogy csinalnak egy OSX kopi feluletet, attol meg nem lesz desktop OS.
* pl. OSX-n meg tudtak oldani, h a cmd+c/v ugyanugy mukodjon egy terminalban, mint linuxon. Linuxon erre miert nem kepes senki? Sok ilyen kis aprosag.
Utazas: miert is kellene nekem folyton utaznom?
Egyebkent is, ha munkarol van szo, notibol inkabb kossz nem.Dock: zavaroan lassit a munkaban az elrejtes. Masik, hogy nem tudom te milyen talcat neztel (Win7-st is le lehet kicsinyiteni), de nem kisebb. Az meg kulon vicces, hgy a dock melletti terulet gyakorlatilag kihasznalatlan pontja a kepernyonek egy teljes mereture nagyitott ablak eseten. Ezert van nekem oldalt, ott meg mindig kevesebb helyet foglal.
-
evone
őstag
ez nagyon OFF itt, de remelem tisztaban vagy vele hogy mekkora hulyeseget mondtal
nem, nem mondott hulyeseget. linux mint desktop os = rakás szar.
desktop os = windows 7 / os x
serverre meg jo a linuxja es nem csak keprol lattam, hasznaltam is, de a végén elment a kedvem az állandó forditgatasbol, meg a csomag vadaszasbol, fuggesegek vadaszasabol, napi 26 ora googlen logasbol mert valami nem ment.... én nem heggeszteni akarom minden egyes kurva nap a gépemet, hanem hasznalni. a linux desktop pedig pont az elobbit kinalja, egesznapos szopást. persze az elejen nincsen vele gond, de mikor elkezdened frissitgetni a dolgokat, akkor jelentkeznek a problemak. windowson / osxen nincs ilyen.
elrejtes nelkul meg kb. feleakkorara zsugorithato, mint az XP-ben volt a talca. micsoda pazarlas
soha de soha nem fogom megérteni hogy a nagy linuxosk miért az xpvel peldaloznak 2010ben is.... akkor majd én dobalom neked a linux 2.4 blődségeket, oké? fogjátok már fel hogy kijott a windows 7. annyi erovel amennyivel az xpt hozzátok fel allandoan, a dos 6.22-rol is beszelhetnel bazeg...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest