Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Spaces: hat, aki szerint n db virtualis asztal kozotti pakolgatas az megoldas, annak egeszsegere, anno linuxon is mindig kiakadtam tole
ki mondta hogy pakolgatni kell kozottuk? en nagyon ritkan mozgatok az asztalok kozott ablakokat, pont az a lenyeg, hogy mindig tudom melyik hol van
a kiakadas helyett meg nem lett volna egyszerubb nem hasznalni?

attol most tekintsunk el, hogy szerintem a linux, mint desktop operacios rendszer mai napig egy vicc
ez nagyon OFF itt, de remelem tisztaban vagy vele hogy mekkora hulyeseget mondtal
En inkabb korbebastyazom magam monitorokkal, mintsem ide/oda pakologassak/valtogasak.
gratulalok a 6 db monitorhoz ami a gepedre van kotve (en ennyi virt. asztalt hasznalok), foleg utazas kozben nyujthatsz erdekes latvanyt ahogy dolgozol rajtuk
Hja, es a dock egy helypazarlo szorny.
igen, miutan bekapcsoltad az automatikus elrejtest, elfoglal kemeny 0, azaz NULLA pixelt, micsoda pazarlas
elrejtes nelkul meg kb. feleakkorara zsugorithato, mint az XP-ben volt a talca. micsoda pazarlas
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest