Új hozzászólás Aktív témák
-
Fura. Én pont nem vagyok megelégedve annyira a V40 kamerájával (automata módban leginkább, manuálisban szépeket tud lőni). Tény, hogy éjszaka ritkán használom.
Másik, aki kicsit bosszantó, hogy fényképezés előtt mindig meg kell törölnöm a lencsevédőt, mert tele van ujjlenyomatokkal, azok meg óriásit rontanak a kép minőségén -
Persze, csak ha az ember megszok egy bizonyos szintet, nehezebben adja alá
Amúgy nem tudom használ e valaki opera böngészőt, de android 10 óta néha befagy, és néha idegesítő.
Illetve kivették a gyári képszerkesztőt, ami szintén bosszantó.
Nekem az új hangerő szabalyzó sem tetszik annyira, de azt már megszoktam.
Viszont a dark mode az elég fasza cserébe. Illetve lezárt képernyőn felvillanó alkalmazás értesítő is jópofa
Dolphin emulator is egész jól fut, főleg ha előtte kicsit pihen a telefon kikapcsolt állapotban.Tudna valaki ajánlani olyan üvegfólia + tok kombót, amik kompatibilisek egymással? Valahogy az eddigi üvegfóliák mindig leváltak pár nap után
-
baritz1995
tag
Szia!
Köszi a segítséget!
Ma vissza vittem a telót ,és kíváncsiságból,mielőtt gariztatom vissza rakattam velük az adroid 9 et.Úgy néz ki hogy a hiba megszünt .(Az mondták hogy a jelenség amit produkált a készülék az egyedi eset, ritkaság számba megy).
A telefon EU s Német régiós.Üdv Mate
-
Hoes
aktív tag
Bocsi, az LGUP Store Frame fájlt csak akkor kell telepiteni, ha nem az 1.14-es verzió van fent, vagy egyáltalán nincs feltéve LG UP!
Ha neked eleve az 1.14 LG UP van fent akkor nem kell ezt megint telepíteni, hanem csak a kicsomagolt mappában az LGUP mappát bemásolni oda ahol a program fel van telepítve és felülirni -
Hoes
aktív tag
Ha ezzel megvagy, berakod Download módba a telót a szokásos módon, elindítod az LGUPD.exe fájlt, ha hibaüzenettel kezd azt csak X-eld ki.
Betallózod a kívánt KDZ fájlt, beoipálod, hogy Partition DL, elindítod, felugróablakban kijelölöd az összes összetevőt és mehet tovább!
Elkezdi feltölteni a Firmwaret de vigyázz, ez teljes gyalu, mindent töröl. -
parts
tag
Félek a bootlooptól. Régebben, amíg még egyszerűen lehetett rootolni az androidot, nem volt ekkora probléma, mert könnyebben helyre lehetett hozni az ilyesmit. Nem beszélve arról, hogy ha rootoltál és felraktad a TWRP-t, nem volt gond egy csomó ROM-ot kipróbálni. Nem véletlen, hogy jóval kevesebb a főzött ROM mostanában, bootloader nyitás nélkül nem hiszem, hogy bármelyik telefonnál boldogulnál. Az, hogy Neked nem lett bootloopod, nem tudom, hogy nem annak köszönhető-e, hogy DL Partition módszerrel raktad rá a 10-et egy másik LGUP-pal. Valószínűleg pár napon belül kijön a TIM V30b.
-
-
-
David3
őstag
Én nem használom ezt a fajta feloldást, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni... (hülyeséget meg inkább nem ír az ember)
Nekem kényelmesebb az ujjlenyomatos feloldás, azt nem próbáltad? Gyors, jó helyen van, és pontos.
Nem ismerem a TIM-es készülékeket, viszont én lehet megpróbálnám felrakni a legutolsó teljes TIM-es régiójú szoftvert (v10c), majd OTA-n engedni végigfrissíteni...
-
parts
tag
Megnéztem, csak kicsit riasztó az első hozzászólás: "PSA : DO NOT attempt this if you have t-mo or a dual sim model. Specifically EBW. All phones flashed this way will lose serial number. Some will lose IMEI as well. Don't try if you don't know how to fix those." A másik, hogy ilyen hibaüzenettel korábbi verzióváltásoknál is lehetett találkozni más modelleknél is [link] Ezért gondolom, hogy nem A10 specifikus a probléma és próbálom körüljárni.
-
parts
tag
És joco1977 leírása alapján tetted fel az onnan letöltött ROM-ot?
https://prohardver.hu/tema/re_lg_v40_thinq_olajozott_gepezet/hsz_533-533.html
Ne értsd félre, nem akarok semmiképpen kötözködni, csak azt szeretném tudni, hogy ha cserélni akarom a 9-et, akkor ezzel a módszerrel és rommal belefutok-e az általad észlelt hibába. Két HUN frissítést így raktam fel TIM-es telefonra (csak upgraddel), a harmadikat (V405EBW20g) még nem, mert megvárom, hogy elrontottak-e valamit a 10.ben, illetve hogy fel lehet-e hiba nélkül rakni.
Köszönöm. -
-
lacko6
senior tag
Ha nagyon nem megy hivd fel az lg szervizt.Hatha tudnak segiteni.
Az enyem is TIMes es mar azon gondolkodom beszelek a boltal ( ahol vettem) hogy ez igy nem korekt.130000ft os telefon volt januarban es semmi ota semi bridge.
Normal modon nem frissitheto.Ez azert nem korekt,a vasarlasnal szo sem volt errol. -
-
-
David3
őstag
Na igen, most kerestem vissza, régen a G3 fórumán volt elég sok probléma ezzel a hibaüzenettel (kicsit lejjebb görgetsz, megtalálod).
Illetve jól emlékeztem, a G4 fórumán is voltak ilyen gondok. Ebben a hozzászólásban kifejtik mi a gond.
-
-
-
David3
őstag
Itt találtam egy cikket, ami szerint jelenleg csak pár készülék támogatja. Igaz, februári cikk.
-
David3
őstag
Amerikai piacos V40-re van már 10-es Android.
Bár ugye ezt nem ajánlatos feltenni, valószínűleg hibával vissza a dobná. Egyébként a rendszerszintű sötét módot várom én is, ahol lehet már használom.
-
-
FraFer82
tag
Na, ez durva, mert én az egyik legjobb kamerát pont a Honor 20 Próban láttam 2019-ben (oké, a Huawei P30 Próban meg még jobbat). Amúgy kamerában nekem jobban tetszik a G8S és azon a játékok is jobban elfutnak (Snapdragon 845 vs 855, ugye), de hangzásban lényeges a különbség a V40 javára. Oké, ha a LG V-szériáját nem számítjuk, akkor lehet, hogy az LG G-szériája jön utána audióban, megelőzve minden mást (bár az IPhone-ok között is van, ami nagyon jól szól), de itt most a V40-hez hasonlíthatom csak.
Ennek a telefonnak egy hibája van, hogy 2018-as, ezért nem ilyet használok. Kéne egy ilyesmi V-szériás telefon 2020-ban is, mert a V50 és a V60 más igényeket szolgál ki, más közönségre lő, ami kár.
-
Igazából azért bosszantó kicsit, mert az ugyanilyen hardverrel futo pocophone f1 elvileg roccenes nélkül viszi a dolphin emulátort.
Viszont tényleg szép képeket lehet kicsikarni belőle. De jó lenne, ha nem kéne mindig babrálni a beállításokat, főleg úgy hogy AI is dolgozik a gépben...
Nekem valahogy meg mindig a Sony Ericsson K750i az etalon az eddigi mobiljaim között, de lehet csak az emléknek szépítik meg -
-
-
-
-
David3
őstag
Sok zeném van eredetiben (CD, kazetta, online megvásárolt majd letöltött), viszont vannak erre elérhető alternatívák, amolyan "fájlcserélő oldalak", amiken elérhető szinte végtelen mennyiségben. Az egyik nagy magyar oldalon is van bőven, aminek nevét nem szeretném kiírni...
-
David3
őstag
Próbáld meg .flac fájlokkal is, lényegesen jobb a minőség, sokkal dinamikusabbak a zenék. Én még kocsiban is észreveszem AUX-on keresztül.
Hoes: Szívesen, annak, aki esetleg nem ismerné elérhető Google Play-en keresztül ingyenesen: [UX8] Black Theme LG G8 V50 V40 V30 Pie
Érdemes egyébként a készítők (WSTeams) többi munkáját is megnézni, vannak köztük nagyon jók.
-
FraFer82
tag
Brutálisan jól szól.
Már a G8s is, de a V40 pláne. Ebben nagyon jó az LG. Meg abban, hogy van két telefonja, ami normális helyről megvehető 120 ezer forint alatt és gyakorlatilag szinte mindent tud, amit a 2019-es flagshipek. Mind a G8s, mind a V40 nagyon jó vétel 2020--ban, így megéltük, hogy nem egy kínai, hanem egy dél-koreai gyártó a flagship killer.
-
David3
őstag
Válaszoltam a privátra, de berakom ide is a linkeket, hátha szükséges lesz rá valakinek: szóval V40 LG UP-hoz itt található leírás, .dll fájl, plusz a program maga: [link] Itt rootolt és root nélküli leírás is van, ahogy nézem minden fontos dolgot leírtak. Illetve a legújabb szoftvert (.kdz) pedig itt lehet letölteni: [link]
-
FraFer82
tag
Nincs nagy különbség közöttük, de talán ezt:
https://edigital.hu/tok-hatlap/imak-vega-szilikon-tok-lg-v40-thinq-keszulekhez-fekete-p727411
-
David3
őstag
A német Amazonról rendeltem én, egy nagyon kecsegtető nevű (Luigi electronics) kereskedőtől. Ha jól látom a piros €395, a kék 380, a szürke 370. Ha itt drágálja az asszonyka, fogd a rossz euró árfolyamra...
-
-
Ha fontos az audio részleg (video hifi hanggal is nagyon durva pl), de más tudása is érdekes, akkor kicsit drágábban sem kapsz ehhez hasonló tudású készüléket. Mind hibádzik több helyen és 250k+ forintért meg már nem kunszt jó telefont venni. Ne szarozz
Igazából a V30-nak is csak a sebességébe és a szűköske ramba lehet lassan belekötni, de ár/értékben többször körbepisálja a százezres kategóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest