- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
Ahonnan rendeltem még a V10-et, V30-at, ott vettem most is. Azokkal semmi gond nem volt, a V30 ráadásul hongkongi verzió volt, mert a levendula/lila verzió csak ott volt elérhető (asszonynak!). Miután sokáig próbáltam ezüstöt szerezni a V40-ből, feladtam, gondoltam a kék originál lesz, mert az itthoni nagyáruházakban is az van. Tévedtem...
-
-
David3
őstag
Szia, itt nézelődj a legújabb szoftverek iránt: [link]
Ezek közül viszont egyik se volt se OTA se LG Bridge által frissülni... viszont manuálisan tudsz upgradelni adatvesztés nélkül (főverzió váltásnál nem ajánlott). Nem tudom mi ez a mizéria a TIM-es telefonok körül, de a frissítések sajnos nem épp működnek megfelelően...
Egyébként kicsit utánajártam, mert nem hagyott nyugodni a dolog... szóval a TMO régióra már elérhető az Android Q (10-es), viszont ha jól látom akkor V405TA eszközökre jó csak (én nem kísérleteznék vele). Ha valakit érdekel, itt van:
V405TA30b_00_TMO_US_OP_0423 -
Töröltem, mert hülyeséget írtam.
Nem tudom, ez a pontos válasz, de a TIM régiós cuccok mindig hülyéskedtek. Nekem TIM-es V30 van és sikerült rábírni, hogy a global eu rom frissüljön. Mármint az volt nehéz, hogy hajlandó legyen települni (dll és működő peccselt lgup vadászat napokig, főleg a rohadt dll), de utána már semmi gond. -
-
-
David3
őstag
Előttem tulajdonképpen meg is válaszolták a kérdésedet, csak annyival egészíteném ki, hogy tényleg csak akkor frissíts LP UP-pal, ha fontos a naprakész szoftver (talán 1-2 hónapot nyersz vele).
Feleslegesen ne kockáztass, bármi közbe jöhet, főleg tudván, hogy a .dll fájl hiányzik (sajnos ezt tényleg nehéz beszerezni, V30-cal szívtam én is eleget).
-
joco1977
tag
Ha TIM szoftver van rajta, akkor felesleges feltenni a ROM-ot, OTA-val lehet frissíteni, kivéve, ha nem akarod kivárni a sok OTA frissítés egymás után való telepítését, ekkor fel lehet tenni a legfrissebb TIM romot (V405EBW20e_00_TIM_IT_DS_OP_0210), és utána OTA-n is fog továbbra is frissülni.
Magyarul is fog tudni, de lesz rajta néhány olasz mobil szolgáltatós előtelepített szoftver és a sima magyar rom-ban szereplő alap téma sem lesz rajta, hanem valami kékes téma lesz az alap launcher téma.
-
David3
őstag
Szerintem csak akkor fog menni, ha a telefonéval megegyezőt raksz fel, máskülönben összeakadnak. Gondolok itt arra, hogy pl. egy DEC régiós telefonra rakhatsz nyugodtan LG UP-pal is szoftvert, ha talál frissebbet, úgyis felrakja OTA-n. Aranyközépút nem létezik, ezért kell alapból olyan készüléket venni, ami tuti frissül OTA-n (ha fontos persze számodra ez a funkció... én régen minden telefonomat LG UP-pal frissítettem, de meguntam).
-
David3
őstag
Legújabb szoftvert itt találsz: LGFirmware.com
-
joco1977
tag
-
Ajaj. Ez a szokásos szopásgenerátor. Kell egy működő .dll hozzá, ami fehér holló.
Minden alkalommal igyekszem végleg elfelejteni az egészet (sikerrel), mert ordas szívás.
Google a barátod, ha nem boldogulsz, akkor jövünk mi.lgup_common.dll-re kell keresni. Sokat, mert általában nem működik. XDA-ról az uppercut is segíthet, de nem feltétlenül. Vannak moddolt lgupok, amelyeknél kifejezetten írják, ne uppercut-tal indítsd.
Azért nem tudok direktben segíteni, mert V30-am van. -
-
stemplar07
őstag
a kijelzője sem azonos, kb S10 1440 x 2880 , nincs 4K 60 FPS sem..
a V40 1440 x 3120 .. hatalmas kávák alul felül stb stb..( ez már nem az a Nokia, amit anno istenítettünk..) nincs saját topikja ? Én meg vagyok elégedve a V40-el a V30 után, ezt tudom. Vegyél egy Nokiát.. próbáld ki, A Turbádónál megint van 2 év garis V40 164-ért. pl..( ugyanakkor a listaár 300 felett van) -
stemplar07
őstag
fura ízlésed lehet, de ez mindenkinek a maga dolga, nem egy liga az említett készülék a V40-el, és a mérete felbontása sem.. utoljára vagy 12 éve volt Nokiám.. másrészt a DAC/AMP/DAP funkciók miatt érdemes a V szériát megvenni, (Quad DAC/AMP)akinek ez is fontos)és emellett jók a fotós képességei (persze ,,csak 5 kamerával
) 150 -170 körül egy tavaly még 360 ezres készülék még jó vétel. De ez az én véleményem.. itt aki akar venni a V30 után, az arra vár, hogy 120 legyen, vagy a V50 ára menjen lejjebb, de az még egy év ..
-
Rodrob
lelkes újonc
Szia! Amivel jobb a v40 a kijelző P-oled ami az always on display miatt jobb. 6gb ram g7-ben csak 4 gb. 3 kamera van benne hátul g7-ben csak kettő abban nincs tele foto lencse. V40-ben 1.5 rekeszértékű a főkamera g7ben 1.6. Minél kisebb ez az érték annál több fényt enged be, ez esti fotózásnál hasznos. V40ben 5.0 bluetooth van g7ben 4.2. És az ára v40 kb 40el drágább. Én v40et használok előtte g6 volt ahhoz képest mindenben jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest