- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rodrob
lelkes újonc
Nekem szombat óta van . eddig aksi nekem olyasmi mint g6 volt. Bluetooth 5.0 egyik lényege az lenne hogy egyszerre 2 bt hangszórót lehet csatlakoztatni hogy egyszerre szóljon a 2 ha jól tudom. De nekem csak külön külön szól tudok váltani a 2 között ennek így nem sok értelme van.sokat nem fotozgattam még vele így arról egyelőre nem sokat tudok mondani
-
hito
nagyúr
Záros határidőn belül tervezek egyet venni. Ha még ráér 1-2 hónapot a válasz, akkor megírom
Ha én adtam volna el, akkor most az üzemidő tuti a duplája lenne, a kamera megtáltosodott volna a frissítés miatt és a Gcam-mel még a kutya szőrének a DNS-ét is látni lehetne, amilyen szerencsém van ezekkel a dolgokkal általában
-
Hoes
aktív tag
-
leslien
nagyúr
pl itt van egy jó összehasonlítás.. [Lg v40 vs S9 +]
azért hozzá tenném h nem bisex isocell szenzor van a Samsungban hanem Sony imx.. -
hito
nagyúr
Háát, nem tudom. Ha a kezemben lenne, rájönnék 1 perc alatt, de így nehéz. Lehet, hogy nem is lehet a felvétel előtt kiválasztani a tele lencsét, hanem felvétel közben zoomolva vált át rá. Na most ha 30fps-nél ezt megcsinálja, 60fps-nél meg nem, akkor utóbbinál nem használható a tele kamera.
-
hito
nagyúr
Köszi, bár a képekből kiindulva nem vagyok meggyőződve 100%-osan
Ha megfigyeled a rekesz 1.5-n van, tehát ha pro/manual módban voltál és a tele lencsére váltottal, sajnos a digi zoomot használhatta, különben ott 2.4 lenne az érték.
Vagy tévedek?
Egyébként még egy gyors kérdés, de biztos vagyok benne hogy nem lesz a válasz. Tele lencsével 60fps-sel lehet videózni? 4K vagy 1080p, mindegy.
-
"partnero gsm" - PartNeroGSM így írjuk helyesen, viszonylag nagy forgalmú és ismert.
"akkor meg ne tessék hülyeségeket" - nyugi van, olvasd el megint amit írtam, próbáld értelmezni is, hidd el megéri
Segítek: arra céloztam hogy van egy réteg, aki soha nem vásárol sufnigsmben, és viszonylag ár-érzéketlen. Nos Ők fogják 300+ megvenni az edigi-ben, és nem pedig Te.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest