- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is egyből bekapcsol , de a Tidal valahogy nem használja, és hiába kapcsolgatom a gyorskapcsolón, semmi sem történik. Ja, én sem szoktam külső hangkártyaként használni, hanem a telefonon lévő zenelejátszót hívják USB Audio Player Pronak
ez is kicsit félre érthető 😅
@David3
Nekem is van 40giga+ a telefonon, mind flac, valamelyik 24bites, meg van külső hdd-n is pár száz giganem bízom magam csak streamingre, mert előfordulhat olyan, hogy nincs netem, akkor meg a hajamra kenhetem. Bár a lementett dalokat úgy is lehet használni
De a Tidalon meg fent vannak olyan zenek is jó minőségben, amiket csak mp3ban tudtam megszerezni, szóval nekem megéri, főleg csaladi csomagbanAzért egy faszább fejessel lehet hallani a különbséget. Most egy Marshall monitorral használom, egy ideje gondolkozom a cserén, de még abban az árkategóriában még nem talaltam arra méltót
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest