- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
válasz
FraFer82 #723 üzenetére
Nagyon jó a H20P kamerája, főleg ha a funkciókat nézzük, svájcibicska! Viszont mit sem ér az egész ha a "nyers minőség" nem olyan, alapvető részleteket elmos a képen, stb...és akkor a videózást még nem is említettem, amiben a V40 nagyon jó! A V40-ben eleve a Pixel 3 szenzora van ami már eleve egy jó alap. A hozzá írt szoftver nem olyan jó mint a Google szoftvere de teljesen korrekt, stabil minőséget hoz mindig.
Volt két hetem tesztelni együtt a két készüléket, nem volt könnyű döntés de végül a V40 mellett döntöttem, eddig nem bántam meg!
-
David3
őstag
válasz
FraFer82 #561 üzenetére
Szoftveresen biztosan tovább lesz támogatott, hiszen később is jelent meg (1-1,5 év előnye van a G8s-nek).
Amit én kaptam V40 az nem TIM-es, erre direkt rákérdeztem az eladónál. DEC régiókódost kaptam, LG-V405EBW készüléken. Ha jól tudom ebből is van több fajta. N, EB, EBW (ez az EU-s), QA, TA, UA, UAL régiós készülékek vannak jelenleg a piacon.
Ha végignézed, elég szépen kapja azért a frissítéseket, bár nyilván lehetne sűrűbb, akinek esetleg ez számít valamit. TIM-re is jönnek folyamatosan frissítések, nem tudom OTA-n megkapja-e valaha ezeket...?!
-
David3
őstag
válasz
FraFer82 #559 üzenetére
Teljesen elégedett vagyok vele.
Nekem osztrák számláról húzták le a lóvét euróban, úgyhogy annyira nem érintett ez a forint-euró dolog. Ha viszont így megy tovább, jobban megérné átváltani forintra az eurómat...
Elvileg a garancia jár vele ugyanúgy, küldtek egy sima számlát is róla. Erről pont a napokban fogok választ kapni majd az eladótól... ugyanis kicsit hanyag voltam és nem kértem tőlük még semmit.
-
David3
őstag
válasz
FraFer82 #555 üzenetére
Szia!
Többek között a G8s is szóba került nálam, mint lehetséges utód (V30 után). A V40-re szavaznék a helyedben, amúgy is, ha igazak a mai hírek, az LG elkaszálja a G szériát... : (
Amazonról rendeltem, EU-s, DEC régióval, azonnal frissült OTA-n keresztül. Minden gyári tartozéka (töltő, sim tű, headset, leírások) megvolt, bontatlan dobozban érkezett.
Feljebb linkeltem két verziót is belőle, most érdekes, hogy a korábban drágább ezüst/szürke színben az olcsóbb.
Tok nem jár mellé, egy egyszerű mikroszálas törlőkendő volt viszont hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest