- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
-
barabasb
tag
válasz
xsjado93 #1078 üzenetére
Bzmeg en azt hittem, hogy csak nalam van, factory reset es nem tudtam visszarakni az smseket. Csatlakozom a krva anyához. Persze backup visszarak de igy is be kell jelentkezni ujra minden lfaszba. Uzenetek tovabbra is elhaláloztak + a gboard állandoan aláhuzva irja a szovegeket, pedig kikapcsoltam minden text correctiont meg ajanlast, ami csak létezik
-
f4szikam
csendes tag
-
Hoes
aktív tag
válasz
xsjado93 #1059 üzenetére
Ha most 10-es Droid van rajta akkor töltsd le a legelsőnek ( főverzió váltás ) megjelent TIM-es 10-es Droidot, ezután OTA-n lejönnek a kisebb frissítések!! Nem tudom érthetően írtam-e le... Sőt, nekem anno ha jól emlékszem csak úgy sikerült, hogy a Droid 9-et tallóztam be neki, de a leírásban benne van. Ha most nem TIM szoftver van rajta akkor nem fog működni a PartitionDL mód, csak akkor ha TIM szoftvert tallózol be!
Próbáld meg ezt! -
David3
őstag
válasz
xsjado93 #1040 üzenetére
Érdemben a Tidalhoz nem tudok hozzászólni, annyi, hogy tudok a létezéséről, és az akciójukról.
Nálam telefonon 320 kbps zenék vannak, de a "fontosabbak" "flac" minőségűek. Én jobban szeretem az offline, kézzel fogható hangfájlokat, nem bízok a felhő alapú lejátszókban (pedig Spotify barátnőm miatt fent van), a gépen pl. mintegy 40 GB zeném van. PlayerPro-t használok már a Nexus 4-em óta, nagyon sokat fejlődött, és jó minőségben adja vissza a hangokat, bár nem vagyok egy vájtfülű.
-
djzox
csendes tag
válasz
xsjado93 #1042 üzenetére
Akkor én értettem félre.
Nálam a quad DAC bekapcsol, amint bedugom a fülhallgatót, USB vagy egyéb külső lejátszó módban nem használom, mivel a számítógépen is fenn van az app, ott meg stúdió hangkártyával illetve monitorokon hallgatom.
Viszont jó, hogy találtál rá megoldást.
-
djzox
csendes tag
válasz
xsjado93 #1040 üzenetére
Én használok Tidalt, már kb. 3 hónapja. Nem szoktam lementeni, mert rengeteg minden megvan már valamilyen formában a gépen vagy cd-n, bakeliten..stb. De próba gyanánt most lementettem a Led Zeppelin 4-est Master minőségben. Kikapcsoltam a netet, lejátszottam és simán kiírta, hogy Master, semmi problémám nem volt a hangminőséggel. A családi HiFi csomagot fizetem. Lehet, hogy valamit félreértettem, amit írtál, de a telón minden ok.
-
David3
őstag
válasz
xsjado93 #957 üzenetére
Melyik TIM-est próbáltad? Ezt a V30a-t? Fájlok mentésére csak utólagosan tudnék okos lenni, de a játék legutóbbi állását nem mentette felhőbe a Google Play/Játék?
-
joco1977
tag
válasz
xsjado93 #913 üzenetére
Bevallom, hogy nekem a TIM-es készülékre mindig minden frissítés megérkezett időben, általában 1-2 héttel az OPEN EU-s frissítés után, ezért nem is értem, hogy másoknak miért nem frissül a TIM-es rendszerük.
LGUP-al sajnos neked kell "összekukázni" a kdz fájlt, de ha itt figyeled, szerintem hamarosan fent lesz:
https://lg-firmwares.com/lg-lmv405ebw-firmwares/#tab=firmwares
A dátum oszlopra kattintva kétszer mindig a legfrissebben kibocsátott fájlok fognak megjelenni a lista elején. A listában már fent vannak az OPEN EU-s android 10 csomagok, de még a TIM-es nincs fent. Szerintem csak napok kérdése és fel fogják tölteni.
-
Hoes
aktív tag
válasz
xsjado93 #719 üzenetére
A játékhoz nem tudok mit fűzni, nem használom játékra! :D
Az minden esetben igaz, minden készüléknél, hogy Pro módban jobb képet készít! Én meg pont azt vettem észre, hogy minimálisan túlszaturál automata módban, szerencsére a színeket egész jól lehet módosítani jpg esetén is.
Jobban tetszik a kamera nyers teljesítménye a Honor 20 Pro teljesítményénél, sok részlet elvérzik a Honornàl, azt meg nem lehet utólag pótolni. -
-
David3
őstag
válasz
xsjado93 #618 üzenetére
Érdekes, én is sokat használom a telefont, de ilyet nem vettem észre. Se navigáció, se zenehallgatás, se videózás közben. Pedig van, hogy egy egyidejűleg több minden fut a háttérben (zene + navigáció pl.). Nálam a felbontás 2340*1080-ra van állítva, talán próbáld Te is kisebb-re állítani... vagy gyári visszaállítás esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest