- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28
üzenetére
Partneronál vettem, LG V10 H961N verzió, azaz dual simes.
Abba nagyon bele se mennék, hogy a Lumia 950 XL-től miben jobb, mert kamerát leszámítva mindenben. Nagyon durva ez a telefon, süt róla a minőség. Jó nehéz, mondjuk azt különösen szeretem. A másodlagos képernyő hatalmas találmány. Elsőre nem is gondoltam volna, mert elég hülyén néz ki, de multitaskinghoz elengedhetetlen. Az ablakok közti váltás így egy érintés és nem kell nyomogatni négyzet gombot (a multitasking választót). Nagyon felgyorsítja a programok közötti váltást, és itt nem csak arról van szó, hogy egy vs. két érintés, hanem ezerszer kényelmesebb is.
Sebességben is rendben van, LG G4 szinten mozog, amit eddig is etalonnak tartottam. Sok különbség nincs a két telefon között, leszámítva, hogy ez nagyobb és sokkal minőségibb. Kamerát még nem teszteltem érdemben, de nem lesz vele gond azt már látom. Egy videót azért felvettem vele, majdnem beszartam tőle. Olyan képstabilizátor van, hogy az valami fantasztikus. Nem remeg a kép, nincs rá jobb szó: marha jó.
Az akksi az még kérdéses, de szerintem egy átlagot azért hozni fog, ugyanakkor az is biztos, hogy nem kiemelkedő. Majd a 6.0-al javulni fog az biztos.
(#267) stemplar07:

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest