Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ForRedGlory

félisten

válasz Remekelek28 #265 üzenetére

Partneronál vettem, LG V10 H961N verzió, azaz dual simes.

Abba nagyon bele se mennék, hogy a Lumia 950 XL-től miben jobb, mert kamerát leszámítva mindenben. Nagyon durva ez a telefon, süt róla a minőség. Jó nehéz, mondjuk azt különösen szeretem. A másodlagos képernyő hatalmas találmány. Elsőre nem is gondoltam volna, mert elég hülyén néz ki, de multitaskinghoz elengedhetetlen. Az ablakok közti váltás így egy érintés és nem kell nyomogatni négyzet gombot (a multitasking választót). Nagyon felgyorsítja a programok közötti váltást, és itt nem csak arról van szó, hogy egy vs. két érintés, hanem ezerszer kényelmesebb is.

Sebességben is rendben van, LG G4 szinten mozog, amit eddig is etalonnak tartottam. Sok különbség nincs a két telefon között, leszámítva, hogy ez nagyobb és sokkal minőségibb. Kamerát még nem teszteltem érdemben, de nem lesz vele gond azt már látom. Egy videót azért felvettem vele, majdnem beszartam tőle. Olyan képstabilizátor van, hogy az valami fantasztikus. Nem remeg a kép, nincs rá jobb szó: marha jó.

Az akksi az még kérdéses, de szerintem egy átlagot azért hozni fog, ugyanakkor az is biztos, hogy nem kiemelkedő. Majd a 6.0-al javulni fog az biztos.

(#267) stemplar07: :R

Új hozzászólás Aktív témák