- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28 #265 üzenetére
Partneronál vettem, LG V10 H961N verzió, azaz dual simes.
Abba nagyon bele se mennék, hogy a Lumia 950 XL-től miben jobb, mert kamerát leszámítva mindenben. Nagyon durva ez a telefon, süt róla a minőség. Jó nehéz, mondjuk azt különösen szeretem. A másodlagos képernyő hatalmas találmány. Elsőre nem is gondoltam volna, mert elég hülyén néz ki, de multitaskinghoz elengedhetetlen. Az ablakok közti váltás így egy érintés és nem kell nyomogatni négyzet gombot (a multitasking választót). Nagyon felgyorsítja a programok közötti váltást, és itt nem csak arról van szó, hogy egy vs. két érintés, hanem ezerszer kényelmesebb is.
Sebességben is rendben van, LG G4 szinten mozog, amit eddig is etalonnak tartottam. Sok különbség nincs a két telefon között, leszámítva, hogy ez nagyobb és sokkal minőségibb. Kamerát még nem teszteltem érdemben, de nem lesz vele gond azt már látom. Egy videót azért felvettem vele, majdnem beszartam tőle. Olyan képstabilizátor van, hogy az valami fantasztikus. Nem remeg a kép, nincs rá jobb szó: marha jó.
Az akksi az még kérdéses, de szerintem egy átlagot azért hozni fog, ugyanakkor az is biztos, hogy nem kiemelkedő. Majd a 6.0-al javulni fog az biztos.
(#267) stemplar07:
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest