Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch

- 

Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt… 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

psg5
veterán
Gyerekek teljesen kesz vagyok.
Annak idejen irtam, hogy a kijelző bal oldalának felső részénél, a szélénél bizonyos szögben nézve, amennyiben a fény úgy esik rá látható volt, hogy hullámos a kijelző, kézzel minimálisan érezhető, működés közben hibát nem okozott, elkképzelhető, hogy már vásárláskor is megvolt, de nem tűnt fel. Igazából még fényképfelvételt sem tudtam róla készíteni, mert tényleg meghatározott szög és fény kell hozzá. A nyáron bevittem a szervizbe ahol megnézte egy csoka és egyértelműen látta a hibát de azt javasolta hogy amennyiben gondot nem okoz raerek vele a 2.év végéig beadni javításra.
Ezt elfogadtam, azonban a mai napon a telefon azokon a pontokon ahol hullámos volt a kijelző végig hajszálrepedések jelentek meg. Teljesen kisimult a kijelző, már hullámok nincsenek de végig azokon a helyeken hajszalrepedések vannak! Olyan mintha idaig feszult volna a kijelzo es most kisimult...eleve 2016 augusztusi + ha nem tudom hogy biztos nem csinaltam vele semmit biztos azt mondanam hogy leesett...szerintetek? Most irtam LG nek remelem pozitiv valaszt kapok...amugy tokeletesen mukodik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
 - Arc Raiders
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Futás, futópályák
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - 6000 napnál régebben regisztráltak
 - Seed szerver topic
 - Lexus, Toyota topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Bestbuy játékok
 - További aktív témák...

- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
 - Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
 - REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
 - magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest