- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
E2E4
aktív tag
Az USB csatlakozó nyilván nem romolhatott el, ha a legelső telepítés előtt működött.
A problémát az oldotta meg, hogy a PC-n mindent uninstallálni kellett, majd ismét telepíteni. Ezt követően minden működött rendesen, tehát úgy néz ki, hogy ez egy Windows-os anomália volt. (Talány, hogy miért okozott galibát az USB driver frissítése.)
Az LG Air drive is hibátlanul működik. (Az előbb azért nem működött, mert a 6.0-ás Android feltelepítése óta nem lett beállítva a szinkronizáló e-mail cím a PC-n és a V10-en egyaránt. Tehát ez az egy része "user error" volt.)
Összegzés: ez nem egy V10-es hiba volt.
Mondjuk azért némileg öröm, hogy itt a topikban, nagyjából az ilyen jellegű, "hibának" nevezett kis "probléma szöszök" okozzák a legnagyobb meglepetéseket. (Egyszerűen eddig még nem került napvilágra komolyabb hibajelenség a V10 használóinak hozzászólásai alapján.)Taci - azért köszönöm a segítő szándékot.
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
aktív tag
A vélemények megalapozottságáról annyit, hogy természetesen lejátszik FLAC file-t. Enélkül szóba se jöhetne nálam, mert a zenekari háttéralapokat 24 bites Flac-ban játszom le a telefonon.
A specifikációkra pedig sokat nem érdemes adni, épp te szoktad hangoztatni, hogy van egy analóg audioeszközünk, ami übereli ezeket a bitszagú eszmefuttatásokat, nem igaz?Shit happens. Size matters. Time flies.
-
E2E4
aktív tag
válasz Litván Zongora #2253 üzenetére
Ha valóban lejátszik FLAC-et, akkor más lehet a leányzó fekvése.
A "van egy analóg audioeszközünk" mondásomra nem emlékszem, (konkrétan ezeket a szavakat így nem írtam le ) de tény, hogy a kimeneti hangképet a zenelejátszó is befolyásolhatja. (Bár ha szakmaiak szeretnénk lenni, akkor ugye az nem az analóg, hanem a digitális "részben" van, a DAC egység előtt.)
A lényeg a lényeg:
Most, hogy így felhoztad ezt a zenelejátszót, felmerült bennem az-az ötlet, hogy érdemes lenne a Hi-Fi vak-teszt projektbe akár ezt is felhozni.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy ehhez még érzékenyebb "fül" kellene, még inkább tudatosabban válogatott zenei hangfájlok, illetve eléggé megbonyolítaná a tesztet, már csak azért is, mert több tesztelendő lejátszó merülhetne fel. Eddig azt érzem, hogy az alábbiak kerültek képbe:- gyári zenelejátszó (ami már alapból sem olyan rossz, csak van az a kis probléma vele az EQ használata kapcsán [24/32 bit hangforrás esetén])
- PowerAmp (Play áruház: jelenleg 999 Ft, elégedettség: 4,6)
- PowerAmp Alpha 703-al
- Neutron (Play áruház: jelenleg 2190 Ft, elégedettség: 4,6 )
- Player Pro (Play áruház: jelenleg 1200 Ft - elégedettség: 4,5)S mint említettem, mindezeket szigorúan vak-tesztben összemérni.
Nem szeretnék elfogult lenni a V10 irányába, (nyilván eddig sem voltam az ) de ha van olyan telefon, amin ezt érdemes lenne tesztelni, akkor az okostelefonok jelenlegi kínálatát nézve, - figyelembe véve azok Hi-Fi képességeit - nem nagyon jöhetne más szóba a V10-en kívül - pláne meg nem ebben a topikban.Kedves közösség! Mit szóltok a zenelejátszó esetleges vak-tesztjéhez?
-
aktív tag
Javaslom a Player Pro-t a hozzá megvehető DSP Pack-el tesztelni, aminek a funkciói hasonlóak a Poweramp-hez (bár nem olyan részletesek, mint a kiegészítő 703-aséi).
Számomra az teszi nehézzé ezeket a teszteket, illetve a belőlük való következtetést, hogy zenei stílus, füles, egyéni ízlés szerint változik a megítélés.Shit happens. Size matters. Time flies.
-
E2E4
aktív tag
Rendben, akkor a zenelejátszó tesztjével ne bonyolítsuk tovább a dolgot.
Ha csak nem beszervezzük őt.
[ Szerkesztve ]
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt a napokban , gondoltam megosztom veletek hátha másnak is lesz ilyen.
Csak úgy magától egy jack kábel ikon jelent meg a fenti kijelzőn és totál elment a hang a hangszóróból.Se hívásnál se zene lejátszásnál nem volt hang.
Gondoltam koszos lehet a jack bemenet és vmi kontakt hiba állhat fenn.Lámpánál kitakarítottam bár nem volt benne semmi. Ugyanúgy nem működött.Fogtam a fülest és ki be dugdostam hátha, de ugyanúgy semmi.Ki-be kapcs semmi.Akku le semmi. Kigyáriztam a telót ugyanúgy semmi.Utolsó próbaképp kivettem a simet és a memória kártyát is, és azonnal megjavult minden.
Zene appokat nem használok és sima 6.0 van rajta.
Az,hogy ez mi volt fogalmam sincs de egyenlőre megúsztam a szervízt.{。^◕‿◕^。}
-
MODERÁTOR
Jelenleg lumia 550 tulaj vagyok G4-et elvitték tegnap. (btw. wp-t használni felér egy kínzással)
Kicsit még agyalok, hogy mi legyen az utód, de ugye V10 volt az első jelölt. Akkuban hogy bírja? G4 rohadtul éhes volt ha használtam rendesen. (sőt néha akkor is ha nem) S7, htc 10, i6s nem tudom, hogy adna-e annyi pluszt amennyivel többe kerül.Ajánlott boltok szokásosak? partnero, mobilvarázs, ill még smartshop
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
aktív tag
-
E2E4
aktív tag
de ugye V10 volt az első jelölt.
Sokszor az első megérzés a helyes.Akkuban hogy bírja?
Éppen most fejeztem be ez irányú tesztelés sorozatomat, így egészen pontos választ tudok adni.
A mai érték olyan lett, hogy kénytelen leszek átírni a téma-összefoglalót.Beszéljenek a képek: (amíg le ne szedem )
A lényeg: 4%-os akkumulátor töltöttségnél: 18 óra 58 perc akkumulátor használat, és 8 óra 1 perc 5 másodperces SOT.
Kell ennél több?
Nekem például nem. Alig bírtam már a végén, hogy lemerüljön.S7, htc 10, i6s nem tudom, hogy adna-e annyi pluszt amennyivel többe kerül.
Nem szeretnék elfogult lenni, és tény, hogy annyira nem ismerem a felsorolt készülékeket, mint a V10-et. De bátorkodom picit "moderálni" a mondatodat:S7, htc 10, i6s tudom, hogy annyival kevesebbet adna, amennyivel többe kerül.
Miben adna kevesebbet?
A teljesség igénye nélkül:
- Ütésállóság
- Kopásállóság
- Másodlagos kijelző (Amit most már, hogy megszoktam, eléggé hiányolnék, ha nem lenne.)
- A legjobb Hi-Fi minőség az okostelefonok között (Bátran jöhetnek a felsorolt készülékek egy tesztre. )
- Kiválóan optimalizált rendszer (Pl. a Samsung TouchWiz-e ehhez képest programozói rémálom.)
- Kitűnő kamera (Bátran tesztelném a felsorolt készülékekkel együtt pl. sötétben, vagy gyér látási viszonyok között - de ezt a G4-ből már magad is megtapasztalhattad.)Inkább nem írok többet, mert mert nem szeretnék elfogultnak tűnni, mindamellett nincs szándékomban senkit sem meggyőzni.
-
E2E4
aktív tag
A téma-összefoglaló relevánsan frissült.
A FAQ-ban módosításra került:
- Mennyi üzemidőre képes a V10?
Valamint bekerült két újabb FAQ is:
- Milyen tokot érdemes venni a telefonhoz?
- Érdemes -e Android 5.1.1-ről 6.0-ra frissíteni? Mik az előnyök illetve a hátrányok?A FAQ elemeiben ezek a kérdések ez elejére lettek sorolva.
Topikgazda
-
Fail3D!
addikt
A 8 ora nagyreszeben mit hasznaltwl, mert ezalapjan mintha a legalacsonyabb fenyeron csak belett volna kapcsolva a kijelzo de alig nyultal volna a telohoz. Mert, nalam barmelyik apot hasznalnam 1 oraig az nem hatul kullogna a felsorolasban. Grat az eredmenyhez, de ezen csak az latszik a kijelzo ment, nehany youtube egy kis zene meg nehany uzenetet valtottal.
-
E2E4
aktív tag
válasz Fail3D! #2265 üzenetére
Automata kijelző fényerőn volt, és kinti- valamint benti használatban egyaránt ment a készülék, bár kétségtelen, hogy - a kánikula miatt is - inkább fedett helyen használtam, ahol az automata fényerősség miatt, a LED háttérvilágítás fényereje - s így fogyasztása is - mérsékeltebb lehetett.
Hajnalban úgy vettem le a töltőről, hogy este végig rajta volt. Ez is számít. Hogy miért? Mert ha a töltésnél éppen csak eléri a 100%-ot az akkumulátor kapacitása, és akkor választjuk le a töltést, akkor lényegesen hamarabb kezd el reálisan merülni (100% -> 99% ...), mint abban az esetben, ha 100%-on még ment a töltőn. (Ezt többször megtapasztaltam.)
Tevékenységek:
Telefonálás, Viber, Messenger, Facebook Lite, Youtube fejhallgatóval (AKG K66), böngészés (Chrome és Opera mini), zenehallgatás (PowerAmp)A YouTube ment a végén a legtöbbet, hogy lemerítsem az akkut. (Volt, hogy magára is hagytam a telefont, és közben mást csináltam, mert már nem bírtam nézni, merülni meg nem nagyon akart. ) Nagyjából 3-4 óra hosszáig (!) ment a YouTube, és mégis csak 4%-on volt a statisztika szerint, talán azért, mert Chrome böngészőből volt megnyitva, (nagy és kis nézetben begyesen, de legtöbbször teljes kijelzős módban) nem a külön YouTube kliens ment.
Hogy ez engem zavar -e az, hogy mit ír a statisztika? Egyáltalán nem.
Csak azt tapasztalom, hogy a telefon megy és megy, mint a kisangyal.
Eddig csak az volt, hogy az autós töltőben ott árválkodott töltés nélkül. Pedig ott van a 4 kivezetéses BlitzWolf szivargyújtós töltő, egy dedikált Quick Charge QC 2.0 kimenettel, és ott van az autóban egy Nokia USB - micro USB 2.0 kábel, ugrásra készen, hogy szolgálatba léphessenek. De ez ügyben csak árválkodnak a közép tartó boxban. Néha megtörlöm könnyes szemeiket, amikor már nagyon elszontyolodnak azért, mert a V10-el nem adatik meg a randevú. Tulajdonképpen csak egyszer estek eddig nagy szerelembe a V10-el, akkor, amikor a téma-összefoglalóba írandó Quick Charge QC 2.0 töltési időtartam miatt, teljesen feltöltötték a V10-et. Előtte, utána eddig még nem voltak használva, csak akkor, ha más tulaj, más készülékében álltak csatasorba, illetve a szivargyújtó töltő még akkor is, amikor egy másik kábellel, az autós GPS navigációs egység töltésében serénykedett. (Mert hogy a GPS gyári töltője nyugdíjba vonult akkor, amikor Blitz Farkas vonyítása vérbe fagyasztó kiáltással száműzte őt a színtérről. )Epilógus: soha nem volt szándékom a készülék üzemidejét tesztelni, s tulajdonképpen most sem ennek indult az egész. Csak annyira meg vagyok vele elégedve ez ügyben is, hogy úgy döntöttem, ezen értéket megosztom. Ettől még biztos vagyok benne, hogy a saját farkasom nem duzzadt nagyobbra, vagy legalábbis azt nem teszteltem. De - magunk közt maradva - annak precíz tesztelését inkább másra bíznám.
-
MODERÁTOR
Köszi a kimerítő választ
Kamera védve van a karcolástól? G4-nél muszáj volt tokot felrakni mert egyszintbe volt vele ha leraktam az asztalra. Nem igazán szeretnék egy ekkora batár telóra még bumpert is venni.
-
gretzky77
veterán
Szia ne értsd félre tök jó,hogy ennyit ment neked de ha ezt beírod az összefoglalóba az szerintem elég megtévesztő és előbb utóbb jönnek majd a nyavajgások,hogy nekem közel nem megy ennyit miért van ez? Ez a 8 óra sztem egy erősebb napi használat esetén kizárt! Én pl elég sokat nyomkodom nem tiltogatok se netet se gps-t semmit így reggeltől estig általában kibírja de ez kb 4-4,5 óra kijelző idő ! Nem vitatkozni szeretnék ezen mert sztem ez annyira felhasználói szokás függő és soha nem is értettem mire jó berakni képeket,hogy mi mennyit ment!
Elnézést nem kötekedem ám!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
ak76
senior tag
Én két másik üzletet ajánlok ezek helyett,(a partneroval egyszer már megjártam egy S3 apropóján),az egyik az Eurogsm a nyugati mellett,12 éve ott vannak,full korrekt a személyzet,gyári garanciát adtak a V10-re,a másik a Jemila,szintén a nyugatihoz közel,a G4 onnan származik,az is lepecsételt gyári garanciával,kb az általad felsoroltak árszintjén.
A többi készülékről csak annyit,hogy az S7 szerintem annyival nem jobb cucc mint amennyivel drágább,a fém kerete sérülékenyebb,az üveg hátlap egyértelműen az,a TW vagy tetszik,vagy nem,kamerában kb egy szint a két vas,és a sebesség is kb megegyezik.,az akku idő szvsz jobb mint a V10-nél,aminek egyértelműen ez a leggyengébb pontja.
Az i6s is jó cucc,már ha képes vagy az idióta iTunest megszokni,no meg azt,hogy egy vacak videoplayer 10 dollár,meg úgy általában,minden app rohadt drága hozzá.
Ja,és a 16 Gb-s fix tárhellyel kerül jó hatvanezerrel többe,mint a bővíthető,és alapból 32Gb-s V10-es.
Azért szvsz ez utóbbi nagyon nem mindegy. -
MODERÁTOR
Jemila gsm-et néztem már én is, egy telefont megér, hogy van-e nekik. Amúgy V10-ből alig van raktáron vhol. Kell várni 3-5 napot :/ A másik gsm boltot nem ismerem, de utánanézek.
Igen, most már belátom én is, hogy nem tud annyival többet mint amennyivel drágább, az üveg hátlappal vannak fenntartásaim. Igazából soha nem volt samsung telefonom, de lehet nem is lesz
Iphone-om se volt még, csak ipodom, konkrétan agyfaszt kaptam az itunes-tól.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
zsoleer
senior tag
Valakinek van tapasztalata egy one plus 3-al kapcsolatban hogy melyik lenne a jobb választás? V10 vagy One+?
-
-
E2E4
aktív tag
válasz gretzky77 #2268 üzenetére
Értem a felvetésedet. Csak két kérdésem van:
Elolvastad a téma-összefoglalóban a szóban forgó FAQ-t?
Abban láttál valamit, ami nem korrekt?Ha az első válasz igen, a másodok nem, akkor mehetünk tovább.
Ui.: a képeket - ahogy írtam - hamarosan törölni fogom.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz zsoleer #2272 üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd használni, annak függvényében... sem változik a válasz: a V10 a nyerő!
Személyes tapasztalatom nincs a OP3-mal, viszont mivel nagyon érdekel a téma (informatika, mobiltelefonok stb.), ezért próbálom magam naprakészen tartani folyamatosan.
Így rengeteg videót, bemutatót, tesztet láttam a OP3-ról, és azok alapján egyértelmű, hogy ugyanaz a probléma vele, mint a OP2-vel (és OPX-szel) is volt: habár a hardver papíron nagyon jónak tűnik, a szoftver (rendszer) optimalizálatlansága miatt a felhasználói élmény (elég gyakran) a kukában köt ki.
Szóval ami a OP3 mellett szólhatna, az nyilván a Snapdragon 820-as teljesítménye, illetve a 6 GB RAM (bár az a hír járta, hogy ebből csak 3-4 GB-ot enged a rendszer használni, a többi tiltva van, energiatakarékosság miatt... És csak majd aki akarja a többit is használni, főz vagy főzet rá ROM-ot...), viszont ez a csak papíron lévő előny eltűnik a szoftver rossz optimalizáltsága miatt.
Plusz a kamerája is elég kétes minőségűre sikeredett, és ez is amúgy mindig egy gyenge pont volt náluk.Tudom, csábítóan "olcsó" ehhez a specifikációhoz (én is a OP3-ra vártam, mert közte, és a V10 között vacilláltam), viszont minden észérv a V10 mellett szól. Nagyszerűen optimalizált, stabil rendszer, rendkívül jó kamera, minőségi anyaghasználat és összeszerelés, gyönyörű külső.
Ha nem bajlódni akarsz, csak egyszerűen elégedetten használni egy nagyszerű telefont, válaszd a V10-et!
UI: Nézd meg más telefonok topikját: sehol nincs ennyire nyugodt légkör a telefon körül, mint. Máshol oldalakon keresztül a hibák felsorolása, segítségkérés, garanciális ügyintézés stb. a téma, ellenben itt a zenelejátszó képességeinek tesztelése a legégetőbb topik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #2278 üzenetére
Igen, kell a változás
sixpak: köszi, még este felraktam 6.0-t
Nem tudom, hogy beállt-e már rendesen az akku vagy rosszul mutatta a töltöttséget, de nem tudom elképzelni, hogy flight módban 13%-ot merült éjszaka. Secondary screen is offon volt. Remélem azért ez nem marad állandó.
-
aktív tag
-
MODERÁTOR
Igaz csak egy skullcandy titanium fülesem van, de az én botfülemmel is hallani, hogy mennyivel jobban szól a G4-nél. Pedig nem flac hanem sima 192-es mp3.
-
Taci
addikt
válasz stemplar07 #2281 üzenetére
Várj még szeptemberig, és jön a 'V20'.
-
gretzky77
veterán
válasz Litván Zongora #2280 üzenetére
Nem tudom tegnap mi lehetett éjjel de 32 %-al tettem le bekapcsoltam az energiatakarékos módot,hogy biztos ami biztos! Éjjel pici gyerkőc ébresztett,mondom ránézek biztos ami tuti és hát csontra merült! Nem töltöm minden éjjel sőt általában napközben melóban de ennyire durván nem szokott merülni! Sajnos az éjjeli tizenx % merülés elég gyakori igaz nem kapcsolgatok ki semmit megy mint napközben!
Páromnak zuk 1 van azt a fórumot is olvasgatom,ott is panaszkodtak most éjjel a radikális merülésre illetve a HTC 10 fórumban is panaszkodnak! Hülye kérdés nem lehet a vihar miatt nagyon pörgött az antenna és azért szívta le?iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
aktív tag
válasz gretzky77 #2286 üzenetére
Az akksihasználatnál milyen appokat sorol föl, mik a legnagyobb fogyasztók?
Ki lehet próbálni olyat, hogy letiltani egyes appokat, vagy a helymeghatározást (ez utóbbi flight módban működik?)
De a legtisztább az éjjeli töltés szerintem, akkor nincs ilyen gond, és a nappalt simán át lehet vészelni vele.Shit happens. Size matters. Time flies.
-
joco1977
tag
-
Aryon87
félisten
Errol van valahol info?
Nem bannam ha szolgaltatoi kinalatba is bekerulne, mondjuk jovore a "V30", mert akkor elgondolkodnek a G6 mellett..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
Most csak 2%-ot merült éjjel. A tegnapi napot sokkal jobban bírta mint a G4 bármikor. Este 24%-on raktam töltőre, 3óra 5p képernyő idő jött össze 50-60% közötti fényerőn. Egész nap rezgőn, mobilnet, fb, viber, email és böngészés.
Az utódba 6GB ramot, snapi 821-et tippelek. Remélem nem lesz 4K kijelző. Talán még jobb kamera, bár most már egyre nehezebb mindig jobbat csinálni. A FHD videónál még mindig fájó nekem a 60+ fps hiánya amit nem teljesen értek ha már egyszer a 4K-t is bírja. Ha megcsinálnák pluszba az IP68-at 4000-es akkuval akkor meglenne (így is majdnem) a tökéletes telefon.
-
E2E4
aktív tag
Üdv a klubban!
Duplán is örülök a jelenlétednek.
A moderátori státuszod megnyugtat, hogy ezután már kevés eséllyel bukkanhat fel itt troll, r-go mehetek pl. nyaralni hosszabb ideig is.Ha bármi olyan kérdésed lenne, ami még nem lett megválaszolva a TIR-ben, vagy a topikban, akkor tedd fel bátran: vagy a csapatból valaki, vagy én biztos megpróbálunk korrekt választ adni.
-
E2E4
aktív tag
válasz Litván Zongora #2287 üzenetére
Éjjeli töltés: +1
vagy a helymeghatározást (ez utóbbi flight módban működik?)
Igen, a helymeghatározás repülő üzemmódban is működik, de természetesen ki is kapcsolható.Repülési módban: "A hívások és üzenetek nem érhetők el. Minden olyan vezeték nélküli kapcsolat, mint a Wi-Fi, a Bluetooth és az adatkapcsolat ki lesz kapcsolva. A Wi-Fi-t és a Bluetooth-t újra bekapcsolhatja."
Apropó repülő üzemmód!
Tud valaki olyan megbízhatóan működő app-ról, ami Android 6.0 alatt képes ezt az üzemmódott időzítetten be/ki kapcsolni?
(Beugratós kérdés. Az Android a 4.2.2 verzió óta nem engedi ezt 3rd party appoknak. De hátha mégis... )SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
OPiiPO
veterán
a legutóbbi trollnak sem volt ilyen telefonja, még csak gulizni sem vette a fáradtságot - csak agresszíven tolta a szokásos mezei troll bullshitet
de mondjuk azóta itt nyugi van, sok más topiccal ellentétben"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Taci
addikt
Sajnos valóban nem férhet hozzá már 4.4.2 óta 3rd party app ehhez a funkcióhoz. (Csakis root-olt telefonon, na de az nekünk nem pálya. )
Egyedül annyit tudnék esetleg megcsinálni (app), hogy a beállított időpontokban jelez (hang, rezgés, ami jól esik), és megnyitja a beállítások azon lapját, ahol már csak az airplane mód kapcsolóját kell átbillenteni. Viszont ennek így nem sok értelme van, mert ennyi erővel ébresztő be, meg egy parancsikon az asztalra, és már kész is van kb. ugyanez. -
bitmad
aktív tag
A H962 típus ugyanúgy használható itthon mint a H961N ?
-
E2E4
aktív tag
Ahogy a fórumtárs írta, ugynúgy NEM használható alap esetben itthon, teljeskörűen a H962, mint a H961N. A fekvencia kiosztásból gyárilag hiányzik a B20.
Mókolással esetleg... Ehhez lásd téma összefoglaló "Buhera" fejezetét. (Saját felelősségre!)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- További aktív témák...