- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
-
Taci
addikt
Nem igazán szeretem azt, ha egy alap funkció (jelen esetben fényképezés) normális (vagy haladóbb) használatához egy külön appot kell letöltenem (ha reklámot sem akarok benne, akkor megvenni is), próbálgatni, aztán vagy bejön, vagy nem, és kereshetek, próbálhatok másikat. A Nexus ezért nem jó nekem. Persze sanszos, hogy minél jobban belenyúl a gyártó, annál több dolgot tud "elrontani", de az LG szoftverével eddig semmilyen égető problémám nem volt, és emellett pedig nagyon sok olyan extra funkciót ad, amit már hiányolnék. (Pl. a dupla koppos ébresztés bevezetését kötelezővé kellene tenni minden gyártó számára )
Igen, MM-ba mentem párszor még vásárlás előtt, hogy ezt a két telefont (és a G5-öt is) egymás mellett tudjam kipróbálni, szóval személyes tapasztalatból beszélek.
Az autós tartót amit rendeltem (és használok) nincsenek jó tapasztalataim, mert ugyebár elég nagy a telefon, és az oldalsó tartó része csak a telefon alsó harmadát fogja (felszerelés után szembesültem ezzel), így egyáltalán nem is mertem használni vele. De valamelyik fórumtárs biztosan tud ajánlani egy jól használhatót.
Amúgy a V10 topikjában nem is igazán fogsz találni senkit, aki szidná a telefont.
-
psg5
veterán
Köszi.
Dehogy akarom hogy szidja bárki is. Tényleg csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi vásárlás előtt.
Ráadásul tényleg kinézetre, ami persze szubjektív igencsak, sem tudok különbséget tenni, mert igazából egyik sem tetszik igazán
Ami számomra ideális lenne úgy tűnik, az a Huawei P8 kinézete, V10 kamerája, 6P rendszerrelF.K.T.
-
Taci
addikt
Hát ha ez fontos szempont, akkor a 6P nyugodtan el is felejtheted, a V10 lesz a te telefonod. (Összefoglalóból részlet: A készülék a prémium megjelenés mellett, az alkalmazott anyagok és az összeszerelés miatt, 122 cm-es magasságból, különböző szögekben történő, sorozatos leejtési tesztek alapján, megkapta a MIL-STD-810G / 516.6 katonai szabványnak megfelelő "ütésálló minősítés"-t is.)
-
psg5
veterán
Nem feltétlenül fő szempont, de igencsak számít. Azonban láttam olyan drop teszteket ahol, bár jobban teljesített a V10, 6P rémhíre messze elmaradt a valóságtól
De tény, hogy ez V10 felé billenti a mérleg nyelvét.
Na de max 1 év garancia...azért az elég ciki nem? Vagy rosszul látom, hogy csak ennyit vállal a gyártó is?#2557) koxx : Ennek ellentmondanak a teszt cikkek De igazából kinézetre nekem amúgy sem meggyőző egyik sem, így ez sem szempont
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
MODERÁTOR
Nyilván egyénfüggő, mellette egy Hua P9 figyelt, nem egy kategória. Tudásban persze biztos hiperszuper a 6P.
1év a függetlenre és gsm-esre, 2év a szolgáltatósra. (ami V10 esetén sajnos kiesik mert nem került be senkihez)
iphone-ra is csak 1 évet adnak, de megnézheted a 2 év garis htc10-et is csak 270e ftEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
psg5
veterán
Nos, nehéz lesz...fiamnak is LG kinézete jobban tetszik...
ha viszont egy év akkor még a sufni gsm bolt is szóba jöhet, mert kötelező jótállásban nekik is kell 1 évet vállalni...igaz társaságra veszem, így azt úgysem érvényesíthetemValakinek volt itt már garis problémája V10-el aki sufniban vette? Mire ment vele?
F.K.T.
-
MODERÁTOR
MM és edigi kivételével csak sufniban kapható, de ott is vannak igen nagy különbségek. Pl smartshop vs blaha aluljáró gsm.
Ahogy néztem még senkinek nem volt garis problémája. (ellentétben a G4-gyel, nagyon durva mi megy a topikban, kb heti 1-2 embernek lesz bootloopos a telója vagy ég be a kijelzője)P9 az elég fasza garis szempontból, a többi részét annyira nem vágom. Én is agyaltam rajta sokat, de a 180ezres rettentő sok, akkor inkább S7/edge.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
psg5
veterán
Ipon.hu és Aqua.hu nál is van , valahogy nem sorolom őket sem sufniba és kérdésemre pl a 6P-re is egyértelműsítették, hogy lehet regisztrálni a 2 év gyári garira...gondolom LG-t is.
Igen az elég riasztó, hogy G4-el jönnek elő a hibák és V10 azért sok mindenben arra épül. vagy nem teljesen?Igen P9, sőt igazából a Plus is bent volt a pakliban, de ára miatt kilőve.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
E2E4
aktív tag
A téma-összefoglaló relevánsan frissült.
FAQ/GYIK-ben:
- Milyen autós tartó ajánlható a V10-hez?Topikgazda
[ Szerkesztve ]
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
MaxxDamage
félisten
Mobilkernél van épp "Black" verzió! [link]
Akinek kell, gyorsan csapjon le rá, mert megint gyorsan elfogy a készlet ! (nem reklám, csak egy ajánlás aki mobilkernél akarná megvenni)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
E2E4
aktív tag
A G4-nek nagyjából annyi köze van a V10-hez, mint egy Toyota autónak a Lexushoz.
A V10 megkapta a G4 kameráját és a SoC-t, és ennyi. Mind az alaplap, mind a kivitelezés más. (Ehhez még az LG-t sem kell megkérdezni.)
Természetesen minden ízlés dolga, bár számomra újszerű az, hogy a Huawei P8, a Nexus 6P és az LG V10-t nézve neked "igazából egyik sem tetszik igazán "
Szerintem a másik két telefon megjelenésben, minőségileg, kül- és beltartalmat is nézve, egy lapon sem említhető a V10-el.
(Pl. amikor én Huawei-eket néztem, konkrétan vágta a kezemet az oldaléle, pedig nincs kis tenyerem. Hamar vissza is tettem a polcra.)Az autós tartóval kapcsolatban már írtam a topikban (a kereső sokat segíthet ebben) de most be is emeltem a téma-összefoglalóba. (Lsd. FAQ/GYIK elején.)
Ha még lenne kérdésed a döntés előtt, kérdezz bátran.
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Megjött ma a kicsike, hát mit ne mondjak nagyon imádom! Egy iPod Touch 4 et vált ki nállam zenehallgatásra ezért még is vettem a Poweramp a Playboy viszont sok helyen olvasom, hogy érdemes hozzá letölteni egy Alpha build 703 kiegészítőt amit sajna sehol sem találok. Valaki tudna segíteni? ☺️
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz saddybaddy #2571 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
saddybaddy
tag
válasz MaxxDamage #2572 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
psg5
veterán
Mindenkinek fehér színben van? Normális helyről csak fehérben tudnám rendelni. Ipon,aqua...fekete jobb lenne
F.K.T.
-
treeeb28
csendes tag
http://napidroid.hu/renderkepeken-az-lg-v20-van-egy-rossz-hirunk/
Csak sikerül tönkre tenni ezt a jól induló szériát... -
joco1977
tag
válasz treeeb28 #2578 üzenetére
Akkor kilövik a hifi chipet, majd 100 euróért külön meg lehet venni. Röhejes!!!
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
ronaldo
őstag
Nekem is van egy elsőkörös tapasztalatom a vezetéknélküli töltésről, ugyanezt a csomagot vettem.
A töltőn én úgy helyezem el, hogy csak a kék és piros ledek látszanak, meg van még kb. 4-5 mm hely és nekem így frankón tölt, tölti a Nexus 4-et is.
Viszont reggel, amikor leemelem a töltőpadról, van egy érdekes hibajelenség: hiába nyomom meg a lenti menügombok bármelyikét (multitasking, menü) nem történik semmi. Egy 15-20 mp-ig "be van akadva" a telefon és csak jobbra-balra tudok lapozgatni, meg mondjuk az értesítési sávot lehúzni.
Ez 2 egymás utáni reggelen megtörtént. Ma a dokkolójában töltöttem (gyári töltőfejjel) és nincs ilyen probléma.
Még próbálom reprodukálni ezt a dolgot, de mindenesetre fura.
-
E2E4
aktív tag
válasz treeeb28 #2578 üzenetére
Ez meg mi a ....?!
Ha tényleg ilyen lesz a V20, akkor az LG megindulhat a HTC útján, a bukás felé!
- Moduláris akkumulátor, ami így nem hinném, hogy lenne majd 4000 mAh (Ha csak nem találtak fel új technológiát titokban, és kisebb helyen nagyobb elektromos kapacitást tudnak majd elérni.)
- Hi-Fi barát, amiért lehet perkálni majd vagy 60.000 Ft-ot, mint a G5-nél... Anélkül az audio képességek hozzák az alap sztenderd minőséget.
- iPhone 7 "dizájn díjas" hátlap a bili szerű optikákkal.Jelentem, jó eséllyel maradok a V10 aktív topikgazdája. Terv szerint hamarosan csináljuk majd a Hi-Fi vaktesztet, örömködünk, stb. Én legalábbis - ha a V20 ilyen lesz - semmi pénzért nem válok meg a V10-től egy V20 miatt, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül...
[ Szerkesztve ]
-
E2E4
aktív tag
válasz ronaldo #2581 üzenetére
Ilyen hibát én nem tapasztaltam, de sajnos valami ezen QI töltő + V10 kombóban sem OK.
1. Ismét csinálta azt, hogy 10 perc után eldobta a töltést, majd ugyanoda (a "jó helyre") visszatéve, szépen feltöltötte 100%-ra. Vagyon miért?...
2. Időzített kapcsolóval kapcsolom be/ki estére a töltő padot, 8 óra hosszára. (Hogy ne legyen 24/24-ben áram alatt)
A probléma:
Ha ráteszem a telefont a töltőpadra azelőtt, hogy a töltőpad áram alatt lenne, nem indul meg a töltés. Csak akkor indul meg a töltés, ha a telefont leveszem majd újra visszateszem a töltőpadra.
Erre nincs semmilyen szakmai magyarázatom, mivel egyéb más mágneses elven töltő eszköznél (pl. elektromos fogkefe) ez a probléma nem áll.Akinek van QI töltője, kérem, tesztelje le ezt nekem, és írja meg, hogy tapasztalja -e ugyanezen hibajelenséget.
Köszönöm.SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
MODERÁTOR
-
E2E4
aktív tag
válasz saddybaddy #2571 üzenetére
A téma-összefoglalóban a Hi-Fi audio fejezet, Szoftveres minőség javítás alfejezetnél lévő linkre klikk, regisztrál, majd klikk ide, kiválaszt a 703 Alpha-t, letölt, telepít, használ.
-
-
-
Arween
senior tag
Esetleg itt vett valaki V10-et? Van tapasztalat a bolttal?
-
OPiiPO
veterán
válasz stemplar07 #2592 üzenetére
épp ezen gondolkodtam most . . .
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
törölt tag
Mi ez a nagy "lehet e még kapni" , "ki tudja meddig lesz még " ez a telefon elérhető dilemma??
Még nincs egy éves a teló megjelenése sem,ennyire nem gyártják majd a közeljövőben?
Arra gondoltam hogy megvárom a V20 megjelenését,mert ha már új telefont veszek jobb lenne a még újabb,(már ha tényleg elfogadható lesz a hardver és külső),de annyira elbizonytalanít ez a pár hszEgyébként aki használja is eme remek telefont mik a tapasztalatok mennyire sérülékeny,mennyire karcolódik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest