- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt a napokban , gondoltam megosztom veletek hátha másnak is lesz ilyen.
Csak úgy magától egy jack kábel ikon jelent meg a fenti kijelzőn és totál elment a hang a hangszóróból.Se hívásnál se zene lejátszásnál nem volt hang.
Gondoltam koszos lehet a jack bemenet és vmi kontakt hiba állhat fenn.Lámpánál kitakarítottam bár nem volt benne semmi. Ugyanúgy nem működött.Fogtam a fülest és ki be dugdostam hátha, de ugyanúgy semmi.Ki-be kapcs semmi.Akku le semmi. Kigyáriztam a telót ugyanúgy semmi.Utolsó próbaképp kivettem a simet és a memória kártyát is, és azonnal megjavult minden.
Zene appokat nem használok és sima 6.0 van rajta.
Az,hogy ez mi volt fogalmam sincs de egyenlőre megúsztam a szervízt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest