- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Szia!
Először is, jó helyen jársz, s mert olvastad a téma-összefoglalót, virtuális pacsi és bő válasz illet meg:
Kb. olyan, mint ha biztonságos szex nevében egy vastag óvszerre felhúznál egy vékonyabbat is.
Komolyabban: Itt a fórumon már olvashattál pár gyakorlati törés tesztről. A legutóbb én is megtapasztaltam egy enyhébbet: autós tartóban volt a V10, de nem nyomtam rá az oldalsó gumi szorítókat. Tolatás volt nagy hévvel, telefon kiesett, rá a combomra, onnan koppant még párat a közép konzolon.
Végeredmény:
Telefon: még hajszálkarc sem lett rejta.
Én: kis fájdalom, benyomódásos sérülés a bőrfelületen, amely csak 10-20 perc múlva múlt el. Ha hevesebben tolatok, tán' még meg is sebesít a V10 beste teste.Szóval védelem kellhet, önmagamra, hogy ne sebesítsem meg vele magam ilyen esetben.
Tehát, ha szeretnél 7 $ 19 centet költeni az extra védelemért, és bevállalod azt, hogy így a telefon határozotan csúnyábban fog kinézni, (szerintem) akkor tedd. Bár, ha az a kijelző nem hajlik rá az előlapra, akkor szélsőségesen durva leejtés esetén, nagyjából semmit sem ér akkor, ha a V10 "pofára esik" mondjuk egy rücskös gránit felületen. Ellenben más tokok akár még ekkor is segíthetnek. (lásd Spiegen)
Hasznos lehet még a kereső használata is. (Tokra eddig 78 találat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest