- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Hát de az biztos hogy széleskörben kínálni, a kompakt méretű, jóárasított, emberek nagy arányának megfelelő , közvetlen konkurenseinél sokkal jobb hangzású hangcuccost, amiben van egy jó akku is és telefonálni is alkalmas. Én aláírom hogy hangzásban lehet van jobb, ami pl kevésbé ismert és hasonló áron van, de az is igaz hogy én még nem nagyon hallottam elégedetlen GO.-tulajt.
Én 5k-ba vettem egy bontatlant, maximális az elégedettség, és az én igényeimet teljesen kiszolgálja. Ha a hangzás lenne a fő akkor nagyobbat, drágábbat, erősebbet keresnék - javasolnék. -
xxman
senior tag
Szerintem ezek nem életképesek, sőt szvsz csak JBL-t érdemes venni,
10e-ig ott a GO (én 5ért vettem egy bontatlant itt HA-n) és alázza a 1X.000Ft-s (maxell, tdk, blaupunkt, sony) megoldásokat is, és akkor a flip-charge szériákról ne is beszéljünk!Ezek meg még ráadásul rondák is…
Krill77
: Egy jobb bass-sel illetve összhangzással rendelkezőt linkelhetnél, akár 13-14e ig, mert szerintem nincs jobb mint a GO ebben az árban (ráadásul akciósan már 7-8e-ba kapható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest