- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Na, akkor most hogy jól kibeszélte magát mindenki, mit ajánlanátok 10k-ig, ami vízálló, és a legjobb az ár / érték aránya?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
xxman
senior tag
Hát de az biztos hogy széleskörben kínálni, a kompakt méretű, jóárasított, emberek nagy arányának megfelelő , közvetlen konkurenseinél sokkal jobb hangzású hangcuccost, amiben van egy jó akku is és telefonálni is alkalmas. Én aláírom hogy hangzásban lehet van jobb, ami pl kevésbé ismert és hasonló áron van, de az is igaz hogy én még nem nagyon hallottam elégedetlen GO.-tulajt.
Én 5k-ba vettem egy bontatlant, maximális az elégedettség, és az én igényeimet teljesen kiszolgálja. Ha a hangzás lenne a fő akkor nagyobbat, drágábbat, erősebbet keresnék - javasolnék.[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
pit stop
addikt
A személyes preferenciáid nem azonosak a készülék összes paraméterével, amiben lehet a másik jobb - az egy másik dolog, hogy Te nem veszed figyelembe.
A nagyobb márkáknál nem csak a brandet, hanem mondjuk a szabadalmakat, és fejlesztéseket is meg kell fizetni, több kínaival ellentétben akik ezekre nem áldoznak - tisztelet a kivételnek.LG árait se ismerjük teljesen, és van még két nagyobb testvér is PH3, és PH4 néven. Én várom az árakat és tapasztalatokat, és ahogy te is írtad nem ítélkeznék úgy feléjük sem, hogy közelembe sem járt.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
lexter00
őstag
válasz
Dwayne Hicks #33 üzenetére
Go-n vaciláltam én is de inkább kintről jött egy kerek xiaomi és már egy éve oda vagyok érte,hihetetlenül jó cucc annyi pénzért.Ezek az LG-k elég gagyik
-
Krill77
őstag
Tény, h nem vizálló. Nálam nincs benne az elso 3 tulajdonságban a vizállóság. Hangminoseg, hangero, akku. Ha már ezt tudja fele árért..
Egyébként van vizálló is ami olcsóbb mint a flip 3. (ami Oluv szerint is egy jó cucc es en is hallottam már es jol szol) Tájékozodj es te is fényben járó leszel, igy nem kell szavakba kapaszkodnod. -
Krill77
őstag
válasz
Dwayne Hicks #33 üzenetére
Pedig tudhatnád, h a márkát kell megfizetni. Iyen speakerekre ez fokozottan igaz. Lasd most a Kef gravity one. Porsche dizájn kva drágán gyenge hangal.
Kismillió Got arulnak 5 - 6 e ftért a neten amugy. -
Sur1G
aktív tag
"A flip sorozat valoban jo. Csak drága. Taotronics pulse x fele annyiért ugyan azt tudja." Ez az állításod nem állja meg a helyét és ebben a formában félrevezető. A GO és a Clip lehet tényleg rossz, nem tudok nyilatkozni erről. Én is innen tájékozódok az új készülékekkel kapcsolatban, pont ezért hoztam fel.
-
Dwayne Hicks
tag
Én megvettem a Go-t, de nem egy olyan nagy értékű dologról van szó aminél ciki lenne szembesülni azzal, hogy ár/érték arányban a legrosszabbat választottam...
Ilyen árban pl. maxell, orion, philips volt a láthatáron. Mivel azokat nem próbáltam ki azóta sem, így még várom a szembesülést.
A philipset kimondottan kedvelem, de amit kínáltak az egy jugoszláv kézigránátra hasonlított inkább... -
Krill77
őstag
De ha neked megéri akkor miért problémázol? Magyar honban sokan ugy próbálnak előre haladni, h relative olcson megússzák. Ezért érdemes tanácsokat megfogadni, tájékozódni. Epp ez volt a téma, a legjobb ár/érték arány. De te ezen kívül esel hisz siman rászánsz 30 ezret a cuccra. Igy te jársz legjobban.
A vizállóságra visszatérve: ha olyan orbitális probléma lenne akkor sok ismerősömtől kellett volna panaszt hallanom a saját telójára, h pokollá változott az élete, mivel pont ott pont akkor nem tudott telefonálni a nem vizálló telojával. De az az igazság, h 2 ilyen panaszt nem hallottam még. Pedig sokkal több telo van az utcan mint speaker. Másrészről meg általaban nem esőben mennk ki az emberek zenélni. De megértem ha valakinek ez kell.
Egyébként ha ránézésre megmondod, h milyen minőségű egy termék akkor hamarosan nagyon gazdag leszel es szivesen dolgozok majd az egyik vállalatodban. Persze ez csak vicc.
Még annyi, h csak kapasból soroltam párat, de kismillió van még. Pár teszten jol hallhatóan bemutatja Oluv ( YouTube clavinetjunkie) , h miért is nem jó vétel a Go. Nevetségesnek titulálja konkrétan. Az ominózus taotronics pulse x pedig az egyik legjobb vétel amit Best low budget nek hiv es very impressivnek. Mivel megnéztem már az összes videójat, tudom, h ilyet ritkán mond. Még annyit, h hallottam a got es a clipet is. Vicc tényleg. -
Sur1G
aktív tag
Az a problémám ezekkel az állításokkal, hogy nem állják meg a helyüket. Ki van emelve egy tulajdonság és ha abban az egyben van jobb vagy hasonló olcsóbban, akkor az adott termék már egy túlárazott, ár/érték arányban nem ajánlott készülék. Összességében nem nézi senki, pedig nem tudja senki, hogy milyen felhasználási körülményekre keres valaki ilyen eszközt.
Ahogy látod ezeket a készülékeket úgy reklámozzák, hogy a tóban, vízben, sátrazásnál használják. Akinek ez fontos ilyet vegyen, mert ezekkel az igényekkel ezek egyáltalán nem túlárazott készülékek. Igen nekem megér +15 ezer ft-ot, mert így nem kell mindig új készüléket vennem, jó évekig.
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Te állítottad, hogy a Taotronics fele annyiért ugyan azt tudja. Nem tudja. Ráadásul egy ilyen eszköznél egy nagyon fontos szempont, hogy a külső behatásokat mennyire bírja, mivel ezeket oda veszik az emberek.
A hozzászólásommal igazából magát a JBL márkát akartam minősíteni, nem igazán neked szántam. Ezért elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz
Dwayne Hicks #25 üzenetére
Azt mondta irjak 13 e ig.. A xiaomi az tényleg ar/érték bajnok. A gora csak mondják a boltosok meg a tájékozatlanok.
Akcioban is ki lehet fogni a fentieket. A tesom a bs3at 8,5 be vette. Ösaze sem lehet hasonlítani a goval. Hangero, akku ido, 2 hangszóró.. -
xxman
senior tag
-
Krill77
őstag
En nem beszéltem a charge 2 rol.
Ha meg vízállóságról van szó, az megint más téma. Ez egy plusz igény. ( mi egy zacskót tettunk rá mikor esett és megoldottuk ezt az évi egyszeri problémát)
Arrol sem tudok mit mondani, h te mit hiszel egy termék strapabíróságáról, mert láttad képen..
Arrol volt szó, h a go egy feláras cucc.
-
Sur1G
aktív tag
Mikor még divatba jöttek ezek a hangszórók vettem jó drágán egy JBL Charge 2+ (50k?). Amit ez a készülék kibírt én el se hiszem. Lehet hogy van olcsóbb, vagy olyan mi jobban szól annyi pénzért amibe kerülnek, de hogy ilyen hangzás mellett, ezt a strapabíróságot más nem nagyon tudja megadni olcsóbban.
Pont most kell vennem egy családtagnak valami ilyesmit és pont nézem a JBL Flip 3-at. Ez a Taotronics Pulse X fele annyiért tök jó lenne, ha kibírná, hogy beleejtik a tóba. Nem nagyon találtam róla leírást, de a kialakítását elnézve nem hiszem, hogy túl strapabíró lenne.
-
Krill77
őstag
Csak egy párat irok. Blitzwolf f4, bluedio bs 3, jam thrill, xiaomi mi.. És ezek csak a dupla hangszórósak. A szimplásból is vsn jópár ami olcsobban tudja minimum azt amit a go. A Sonykat meg felejtsd el. Blaupunkt? Arra gondolsz minek már csak a neve az?
Dwayne Hicks: elhiszem, h meglepett a hangja a méretéhez képest. De sajnos az árhoz kell viszonyitani a hangzást. A go jo PRral rendelkezik. Főleg a nem tájékozott emberek közt. Ők azok akik szerint a bose sl mini a legjobb cucc 60e ftos kategóriában.A flip sorozat valoban jo. Csak drága. Taotronics pulse x fele annyiért ugyan azt tudja.
Nem csak a jol bejáratott márkákat kell nézni.
-
xxman
senior tag
Szerintem ezek nem életképesek, sőt szvsz csak JBL-t érdemes venni,
10e-ig ott a GO (én 5ért vettem egy bontatlant itt HA-n) és alázza a 1X.000Ft-s (maxell, tdk, blaupunkt, sony) megoldásokat is, és akkor a flip-charge szériákról ne is beszéljünk!Ezek meg még ráadásul rondák is…
Krill77
: Egy jobb bass-sel illetve összhangzással rendelkezőt linkelhetnél, akár 13-14e ig, mert szerintem nincs jobb mint a GO ebben az árban (ráadásul akciósan már 7-8e-ba kapható)[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
Krill77
őstag
válasz
Dwayne Hicks #18 üzenetére
Jóformán mind. Mivel a go a legszarabb az összes közül. 10ért már komoly basszussal rendelkezőt lehet venni. Ebben olyan nincs.
-
macskea
őstag
A második nekem tetszik, praktikusnak tűnik, a hangját meg ugye hallani kell. Az első viszont egyértelműen tizenéves cigánygyerekeknek való, színes, villog, ízléstelen, hangos...
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
mackoapo11
aktív tag
Akármennyire is szeretem az LG termékeit,de ezek tényleg csak arra jók,hogy elmondhatják: nekünk is van ilyen termékünk...
-
tovgab
aktív tag
Már ne is haragudj, de itt most a hordozható hangszórókról van szó és ezen a téren a JBL a(z egyik) legjobb. Gondolom hallottál már élőben legalább egy Charge-ot, esetleg egy Xtreme-et, bár akkor meg nem írnád ezt.
A múltkor költözött nálunk a Telekom és az átmeneti irodájukba csak úgy be volt hányva minden bútor...stb, pont ezért volt fura, hogy mégis milyen kellemesen szól a zene a háttérben. El is kezdtem keresni a hangfalakat, hogy megtudjam, hogy miből jön ez a hang és akkor vettem észre, hogy csak le van rakva a sarokban egy asztalra egy JBL Charge 2, hát komolyan mondom, alig hittem el.
Na én ekkor határoztam el, hogy vennem kell egyet, addig fórumozgattam amíg rá nem leltem a csúcs kütyüjükre, mákom volt, mert találtam egyet használtan (2-szer ha be volt kapcsolva, a töltőjét még én szakítottam ki a zacskójából), 45-ért. Na az odab*sz![ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
dementor
aktív tag
Sajnos a mai fiataloknak pont ez kell. Egy bizonyos részüknek.
Amúgy meg kellett mint falunak az áram.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
Karel2
csendes tag
Ez is megtalálja a maga közönségét. Biztos...
- Karel -
-
hallador
addikt
Kellett mint egy falat kenyér. De akinek bejön megveszi. Jól is van ez így.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Zsolto
őstag
Hát ez... hogy is mondjam...
JBL GO vagy JBL Clip, ebben a kategóriában azoknak nincs vetélytársuk.
Ahányszor meghallom őket, mindig megdöbbenek, hogy hogy tud ilyen jól és kellemesen szólni egy ilyen pici hangszóró.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Dwayne Hicks
tag
A JBL rokonaik pofásabbra sikerültek...
-
pit stop
addikt
PH2 árára kíváncsi leszek...
Megjelenési dátum sincs?Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
szupermacs
veterán
Ez nekem nagyon ócskának és csöppségnek tűnik.
-
embe
nagyúr
Mi gagyi sz@ar!
Merre megy az LG?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két hordozható hangszóró a zenei élményen túl némi fényjátékkal is megajándékoz minket, komoly partieszközként persze egyikre sem érdemes tekinteni.
- Külpolitika
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest