Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
DonMaster #8496 üzenetére
sokkal használhatóbb, ki vannak gyilkolva a felesleges dolgok, minden angol rendesen , kamera használható, talán a wifit dobálja, de 1 villanásra, ritkán, nem zavaró egyáltalán. billenytűzet oké (bár én a smart keyboard pro-t használom mindig), sms elvileg javitva (nem probáltam)... nem tudom, de nekem használhatóbbnak látszik. ja a play store nálam bugos, de semmi olyan nincs, amit netről ne lehetne pótolni. azt mondják, wipe kell telepítés után is, hogy menjen a play is, én nem tettem meg. ja és 1200hről 1000-re kell a procit állítani, és úgy atomstabil.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest