Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocczkaa
tag
válasz
Attis Radeon #7097 üzenetére
55 ért árulom nincs jelentkező...
-
spuros
őstag
válasz
Winchester95 #7098 üzenetére
Kamerában továbbra is a Nokia nyeri a versenyt..
-
Winchester95
őstag
válasz
Attis Radeon #7097 üzenetére
Egyetértek!
O3D 4Ever.Eddigi legjobb telefon.Igaz most kicsit el vagyok keseredve a kamera miatt.Erdőben fényképeztem vele jó fényviszonyok mellett és valami rohadtul ..... sikerültek a képek.Ilyet még nem láttam.:SMeg annak is örülnék ha a gyári zenelejátszó is működne.Meg a két magot is ideje lenne kihasználni.(Már csak a tudat hogy kihasználja......)
Szóval már én is várom a hivatalos ICS-t.....Karácsonykor! -
Attis Radeon
tag
válasz
andrás47 #7077 üzenetére
Szerintem L7-et felejsd el.
A win miatt.
Nekem volt 2x-öm.Isteni volt,én imádtam.
Most hogy 3D-be belevágtam,nagyon nem bántam meg!!!
4.3 faxa kijelző ,2 mag .3D .osztott memória .Hdmi .Cotex A9 és még sorolhatnám az extrákat.
A ZTE SKATE-et nyomják még mindig 35-45 között.
Az a telefon is jó meg minden,(volt nekem is)de vicc kategória a O3D mellett
55 ezerért ha szerválsz 1 O3D-t azonnal vedd meg
Amúgy 1-2 hónap,és eladom a O3D telcsimet,de csak azért,hogy vegyek egy 3D MAX-ot
A 4 maggal meg én is úgy vagyok,hogy szerintem még messze nem fogja kihasználni semmi sem.
Inkább a RAM a fontos.
No meg a jó OP -
sirály12
őstag
válasz
Cynicelectro #7095 üzenetére
Igen, csak ne lenne túle a teló akkora mint egy féltégla.
-
-
torrrent
aktív tag
válasz
Cynicelectro #7087 üzenetére
Bocs.
Ez lenne.
-
pook20
aktív tag
válasz
Cynicelectro #7087 üzenetére
hmmmmm 1-2 embert lelőnék vele........
vagy az ics-hez kapjuk? -
torrrent
aktív tag
Egy hete találtam ezta progit. Elég hatásosan segít az akksi időben. Valaki azt írta a visszajelzések közt, hogy optimus 3D be alapból bele kellene integrálni.
-
synar
őstag
Már nem is kell az ICS
:
Devices like LG Prada 3.0, Optimus 2X, LG Optimus 3D, Optimus Vu, Optimus 4X HD, LG Optimus L7, LG Optimus 3D Max will receive the Android 4.1 Jelly Bean on indefinite dates.
link -
zolione
csendes tag
Na ezt nem értem a 3d cube-ra van ics már az is érthetetlen,hogy a sima 3d re nincs de az,hogy a V20D ami hivatalos az már azért sok a jobból mi van a A,B,C-vel ???
-
yohimbin
tag
válasz
csapoadambp #7076 üzenetére
Hát talán mert nem is rossz teló
Én nem cserélgetem minden hónapban,eddig csak egy Huawei-m volt,amire még borzalmasabb volt a support,szóval nem azt mondom,h örülök az LG-félének,mert nagyon nem,de tudom,h ki fog jönni az ICS.Ja,és ha akarnám se tudnám lecserélgetni szifonokra,meg SIII-akra
Mai pletykarovatunk:
Twitteren jön a szokásos blabla,most épp egy nyilatkozatra hivatkoznak,amit az LG adott ki,itt:
[link]
Ami számunkra fontos,Guglival fordítva:
Optimus Big Optimus 3D Optimus 2X will be completed in the month of the year in the ICS upgrade is possible.
Bár nem tudom,melyik month of the year -
csapoadambp
tag
válasz
andrás47 #7077 üzenetére
Amit a 3D kínál arra nincsen alternatíva ( Max a HTC szörnye de azt inkább ne is emlegessük). Ha még nem volt a kezedben ilyen telefon és próbáltad ki akkor irány egy bolt, tessék nyomkodni kipróbálni. Két eset lehetséges vagy beleszeretsz és már mész is a kasszához vagy nem és akkor nem éri meg neked. Az L7 bőven nem egy kategória a 3D-vel a 2X-is szerényebb egy kicsit hardveresen de bőven jó. Én ha le is cserélem max egy 3D Max-ra.
Azért is mondom hogy ki kell próbálnod mert a 3D-t látni kell! Nem lehet leírni vagy elmagyarázni hogy miért is jó a Sztereó kamera, vagy a szemüveg nélküli 3D kijelző. Azt meg pláne nem tudjuk megmondani neked hogy ez megfelel e az ízlésednek, viszont azt igen hogy a hardver nagyon jó és piszok gyors még egy "sz@r" rendszerrel is. Ezért is vagyunk kíváncsiak hogy mit fog produkálni egy ICS-el.
-
spuros
őstag
válasz
andrás47 #7077 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy jobb..Esetleg a dual channeles memória és a nagyobb kijelző. Ha nem ismerném az LG hozzá állásást a régebbi telefonjaihoz akkor megvenném. Így is lehet megvenném, de keserűbb szájjal.. Gyatra a szoftveres támogatás rá. ennyi vele a gond. Nem több.
-
andrás47
senior tag
válasz
csapoadambp #7076 üzenetére
Üdv !
Hát sokkal okosabb nem lettem...
Ezek szerint ti már biztosan nem vennétek ilyet...
Ez jobb mint a 2X ? Mert azt vadonatújat 58-ért tudnák venni(meg L7-et is..Köszönöm.
-
csapoadambp
tag
Kezdem úgy érezni hogy ez az LG dolog egy kicsit amolyan "Szeretlek gyűlölni, gyűlöllek szeretni" érzést vált már ki mindenkiből. Szidjuk mint a bokrot és hűbörgünk hogy "megyek és eladom vagy a falhoz vágom" de mégis van élet a fórumon szóval megvannak még a telók, ha pedig valaki jön akkor bizonygatjuk neki hogy igen is jó telefon és jó vétel.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Nem sok jót írtok mostanában itt a telóról,érdekelt volna érdemes-e még ilyet venni T-st ,még több mint egy év garival a kétévesből: 55k-ért ?
olyannak aki nem szereti mókolni" a telót,én főképpen netezésre,és hagyományos telefonos funkciókra
használnám,de aggaszt az aksi gyors merülése is,estleg ha más telót ajánlanátok azt is szivesen fogadom,hasonló nagyságú kijelzős érdekelne.Köszönöm.
-
pook20
aktív tag
válasz
csapoadambp #7070 üzenetére
nem tudom a számítógép fejlődésből kimaradtam........
-
csapoadambp
tag
Ez a legyen sok mag mert az a jó egy kicsit olyan mint ami a PC-k nél lezajlott. Ott is jöttek a 2, 4, 6, 8 magos procik de mégis visszatértek a 2-4 magra és inkább azok minőségén keztek javítani. Ami pedig a sok alkalmazást illeti az inkább ram és menedzsment kérdése és a CPU ezen a szinten már nem elsődleges. Van viszont még valami ami mindent űberel, mégpedig az optimalizálás! Hiába a sok mag ha a szoftver nem képes a több szálon dolgozni, vagy ha a rendszer nem képes több egyszálú progit optimálisan több magon kezelni. Az még + hátrány hogy x86-on (részben az architektúra, részben a tapasztalatok miatt) sokkal jobb a skálázódás és mégis nagyon nehéz 4 magot kihasználni.
Az x86-ot csak azért hoztam fel mert ha még ott semtaz igazi a dolog az ARM-től sem várhatunk többet (legalábbis még nem). -
kocczkaa
tag
válasz
csapoadambp #7065 üzenetére
nem 1 re hanem több re kell gondolni pl meg van nyitva facebook, facebook mesenger + 1 böngésző... talán 1 játék.. ehez kellene a 4 mag + az 1 gb ram hogy androidnak ez ne okozzon NAGY fejtörést!
Iphone 4 maggal már nem tudom milyen gyors lesz -
-
spuros
őstag
válasz
csapoadambp #7063 üzenetére
Csupán már annyira is, hogy jelenleg sokkal nagyobb a supportja mint a 3D-nek és 2X-nek volt mikor kijött. Nekem már az O3D is sokmindent kiváltott amit a gépnél csináltam. 4X-el ez még nőhetne. Csak dolgozni és játszani ülnék gép elé.
4X-re 3-4 frissítés érkezett mióta megjelent és ahogy nézem elképzelhető, hogy ezeket a telefonokat már jobban karbantartja az LG mint a korábbiakat. Nem hülyék ők sem. Tudják, hogy ezt nem csinálhatják sokáig mert van bőven más alternatíva a vásárlóknak. Elbaszták a hírnevüket. Marketing ide oda ezt rendbe kel tenniük mert marad a mikró, hűtő, tv, mosógép..
-
csapoadambp
tag
Jó perze a 4x de mire is??? Ti is látjátok hogy az esetek töbségében még a 2x is kihasználhatatlan. Ez egy nem kis marketig fogás, viszont a használati értéke már több mint kérdéses. Én sokal jobban örülnék egy olyan telónak ami olyan gyors "csak" mint az O3D de egy töltéssel bír 4-5 napot.
-
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #7061 üzenetére
Nem rossz a 4X az tutifix..
-
Attis Radeon
tag
Bocs én értettem félre.
A 4x nem 3D.
Viszont nekem 1 valami jut az eszembe erről.
Annó mindenki elkezdett vásárolgatni core I7-et és eladogatta a jó kis 4 magos gépét.
Én a mai napig is a 4 magos gépecskémet használom,és nincs az a program ami kifogna rajta,vagy bármilyen szinten belassítaná a rendszert.
Hasít mint a villám.
Sőt bizonyos tesztekben még többet teljesít mint core I7.
Amúgy tuti beájulnék egy 4 magos telefont-tól -
yohimbin
tag
Ja,amúgy vki próbálgatta az ICS-t 3D MAX/Cube-on,és próbálgatta a 3D makrót is:
[link]
(aki nem tudná,hogy érdemes,mobilon nyissa meg az oldalt,katt képre,a Parallel módra váltani,úgy letölteni,megnyitni galériában,3D mód,majd 3D formázásnál átállítani L-R-re)
A birodalmi rohamosztagos lego nagyon állat -
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #7057 üzenetére
Inkább akkor 4X. 3D ide vagy oda...
-
Winchester95
őstag
Én kíváncsiságból felraktam minden cuccal 32gb memkarival együtt.Ha adnak érte egy normálisan működő Iphone 4 8,16,32gb ot akkor elcserélem talán.De alább nem adom.Max Samsung Galaxy S Advance.(Ennek viszont zsírújnak kell lennie.bontatlannak
)
-
kocczkaa
tag
-
Attis Radeon
tag
Nekem a Project Butter miatt tetszik a jelly.
Pl:S7 slim-re raktam fel ICS-t illetve JB-t.
Ez A TAB 1 magos.
Ég és föld volt a külömbség.
A jelly hasított,az ICS meg azért néha be be szaggatott.
Persze lehet mert nem hivatalos ROM volt ugye.
Fene tudja nem vagyok szaki
Én csak azt mondom amit láttam éreztem.
Haver a google nexus telcsire tolta fel ICS-t utána Jelly-t.
Neki is ez volt a tapasztalata. -
yohimbin
tag
válasz
csapoadambp #7046 üzenetére
Szerintem lassan hazajön Koreából,akármennyire is kárognak itt
-
pook20
aktív tag
válasz
csapoadambp #7048 üzenetére
a kérdés az hogy ki hogy bírja és ki fogja előbb feladni.....
-
pook20
aktív tag
válasz
csapoadambp #7046 üzenetére
a távkapcsolatok ritkán működnek......
-
csapoadambp
tag
válasz
Attis Radeon #7044 üzenetére
Nekem épp most kezd behalni a böngészőm. Ami a JB-t illeti szerintem bilibe lóg a kezünk. Az ICS pedig a hardver optimálisabb kihasználásához szükséges.
-
Attis Radeon
tag
válasz
csapoadambp #7043 üzenetére
Én modjuk napi szinten nyúzom a vasat,de tökre meg vagyok vele elégedve.
Én spec kibírom ha akár január vagy februárban jön ki hozzá bármi is.
Titkon azért remélem a JB-t is megcsinálják rá
Az ICS nem izgat annyira. -
csapoadambp
tag
válasz
Winchester95 #7042 üzenetére
Karácsonyra biztos kapunk valami szép ígéretet, hogy február 32.-én letölthető lesz az ICS, 33.-án meg a JB
-
Winchester95
őstag
Vicc ez az egész.Majd arra leszek kíváncsi ha megkapjuk a karácsonyi ajándékot utána mennyien fogják földhöz vágni a telefont.Mert nem hogy az ICS nem jött még ki.Az sem biztos hogy egy normális verziót kapunk.Sőőt!
-
yohimbin
tag
Elég jó és szép,bár remélem ezeket a tipikus ázsiai ikonokat nálunk nem erőltetik
Eddig amúgy már csak az Optimus 3D koreai változatának (SU 760) a rom-ja hiányzott,de úgy tűnik,megtalálták azt is,gondolom hnap lesz hivatalos:
[link]
Ja,és egy érdekesség,elkezdtem olvasgatni az Androidról a Java/Dalvik dolog miatt,és nézzétek csak meg,állítólag melyik LG telefonok kaptak már ICS-t a wikipédia szerint:
[link] -
spuros
őstag
Egy kis érdekesség uborkaszezonban. A 3D Max/Cube (ázsiai régiós) ICS képek.
-
spuros
őstag
válasz
Cynicelectro #7037 üzenetére
-
Cynicelectro
aktív tag
Amióta felpattintottam a Vaterára a telót, azóta semmilyen hibát nem produkál! Lehet, h. megszeppent kicsit szegényke...
-
Tibric
tag
válasz
csapoadambp #7022 üzenetére
Másik fiókkal próbáltam már, sajnos nem eszi meg...
-
wdx
őstag
válasz
Attis Radeon #7031 üzenetére
való igaz, hogy több memória kevesebb cpu művelettel jár, így akár kevesebbet fogyaszthat, és sokkal gyorsabb is. emiatt megérheti a váltás.
-
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #7031 üzenetére
Az LG azt nyilatkozta O3D-re is lesz JB. Hogy mikor...........
-
Attis Radeon
tag
Nekem volt 2x-em meg több telefonra is és tabra is tettem fel Cm-rom-ot.
Azt vettem észre,hogy az ICS jó meg minden de a JB sokkal jobb!!
Jó volna ha az figyelne ezen a telón is.
Nekem tetszik a gyári ROM is csak nem használja ki szegény telefon hardveres tudását.
A 3D max az 1 giga ram miatt fogott meg igazából. -
yohimbin
tag
Jó lenne,ha vmi 3D újdonság is lenne benne.Most van vki,aki frissítette vmelyik 3D telóját (már sem sem az XDA-sok nem tudják követni,hogy a gyereknek MAX-a van,vagy Cube-ja,bár az utóbbi valószínű),és ugye régebben olvastuk egy cikkben,milyen 3D-s újdonságok lesznek,ezek közül abban a verzióban állítólag a makró sokat javult,de nincs külön ikonja.A többit meg szimplán nem találta.Persze amik a cikkben voltak,a mi verziónkra vonatkozott,nem a Cube-ra...
-
wdx
őstag
én amit várok az ics-től az csupán annyi, h újra jó legyen a videófelvétel, és a két magos támogatás. meg nem ártana az akkuidőt növelni, mert már naponta 2x kell tölteni, ami nem tesz jót az akksinak...
-
pook20
aktív tag
válasz
Attis Radeon #7025 üzenetére
itt nem írják hogy lenne
-
Attis Radeon
tag
Én ahogy nézem a 3D max-ból viszont hiányzik a HDMI kimenet.
De lehet benne van,csak én nem látom. -
kocczkaa
tag
válasz
csapoadambp #7022 üzenetére
nekem is ilyen gondom volt tegnap csak nekem valamiért a viber volt meghülyülve...én nem s*@roztam vele gyári adatok és másik gmail fiók
-
horimiki72
aktív tag
Az XDA-n találtam szerintem hasznos lehet itt és később ha már a listán lesz az ICS-ís.Az eddig kiadott gyári szoft.verziók KDZ fájlai.
-
csapoadambp
tag
Sajnos tényleg vannak alkalmazások amik használják az e-mail fiókot és max úgy tudod megoldani ezt a reseten kívül hogy létrehozol egy másik fiókot és azután törlöd a tiédet. ( egy fióknak mindenképp maradnia kell )
-Létrehozol egy új fiókot
-Akkor már két fiók lesz a telefonon
-Törlöd a tiédet ( a telefon is nyugszik mert marad neki használható e-mail fiókja )
-Marad egy fiók, boldog a család -
Tibric
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Szeretném átadni páromnak a telefonom, és ki akarom törölni a gmail fiókot, de nem engedi.
Olyat ír hogy néhány alkalmazásnak szüksége van erre a fiókra, csak gyári beálítások visszaállításával tudom kitörölni.
Nem lehet ezt kikerülni valahogy? Csomó beállítás, mentett jelszavak, hasznos app-ok nagyon nincs kedvem újra telepítgetni, beállítgatni, szórakozni vele.
Szóval ha van ötlet hogy töröljem az elsődleges fiókot factory reset nélkül akkor segítsetek.
Előre is köszönöm! -
pook20
aktív tag
válasz
csapoadambp #7018 üzenetére
ha a vállalat fizeti minden költséget fizet akkor igen!
-
DonMaster
addikt
válasz
csapoadambp #7016 üzenetére
max ha céges kedvezménnyel amivel 10-20e vagy ha a cég fizeti akkor igen máskülönben semmikép
-
csapoadambp
tag
A Max is Dual Channel. Gyakorlatilag pontossan ugyan az a lap van benne mint a sima O3D-ben csak a ram több (dupla modulméret) a CPU is ugyan az a 4430-as csak szoftveresen 200MHz-vel többre van beállítva ( egyébként az TI OMAP4430 maximális stabil órajele magonként 1,5GHz de ott már zabál rendesen, 1,4GHz-nél még a fogyasztás és a melegedés is elfogadható ). A váltás oka meg csupán annyi hogy céges a telefonom és évente, másfél évente cserélni szoktuk "amortizáció" ( nem fizikailag, hanem számszakilag ).
-
-
kocczkaa
tag
válasz
csapoadambp #7009 üzenetére
Mi a különbség amúgy?
-
pook20
aktív tag
válasz
csapoadambp #7006 üzenetére
-
spuros
őstag
válasz
csapoadambp #7006 üzenetére
Ha csodát nem is, de:
akkuidő növekedést (mert jellemző az ICS-re), memória kezelés okosabb, hardveres gyorsítás, 2. mag megdolgoztatása, a design sem utolsó (Optimus UI 3.0), számtalan extra funkció és engem érdekelne még az új 3D framework is. -
csapoadambp
tag
Most hogy gondolkodtam egy kicsit (elég fárasztó tevékenység mit ne mondjak). Milyen csodát is várunk az ICS-től?!
-
pook20
aktív tag
válasz
csapoadambp #7003 üzenetére
most nem megyek ki a tescoba egy jégkrém szendvicsért!
-
pook20
aktív tag
válasz
csapoadambp #7001 üzenetére
azt is a telodon akarod látni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest