Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tabika
tag
Mióta a 2.3 van fent nekem azóta rendszeresen fagy a telóm. Valaki megtudná mondani , hogy tudom visszarakni olyan állapotba a telót mint mikor megvettem?2.2-es android legyen megint meg steril legyen. Van erre valami megoldás?
-
Tabika
tag
Nálam elég sokszor előfordul, hogy az alkalmazás leállt valami hiba miatt.Nem tudjátok, hogy ez miért lehet?A hard reset az mire jó?
-
Kephamos
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy a winamp sokkal szebben szól, mint a beépített lejátszó?
-
spuros
őstag
Nem kell aggódni a megnyitott programok miatt.. Attól nem fogyaszt többet az aksiból és nem lesz lesz lassabb a telefon..
Ha kevés a memória az android elkezdi kilőni ami nem szükséges.. Addig felesleges foglalkozni vele.
Felejtsétek el a wines megtelik a memória gondolatokat.. Egy idő utána ahogy észrevettem már nem kezd el betölteni annyi folyamatot.. Task killert meg végképpen ne használjatok... Meg a beépített leállítást se nyomogassátok..
Mert ismételten megnyitja és azzal viszont merülget a telefon.. Egyszerűbb nem is foglalkozni vele.. -
Ck.
addikt
Vodas frissites sikerult mar vkinek GB-re? v10l-nel nincs frissebb. A reddoors féle módszerrel se megy win7 alatt a kdz frissítés, az utolsó pillanatban kommunikációs hibával leáll az LG updater. Többször is nekiestem, több gépen is, eredmény ugyanaz. XP alatt meg meg flashelés közben áll le az updater, hibára hivatkozva. Nektek hogyan sikerült, elsősorban win7 alatt? Boldog Karácsonyt!
-
torrrent
aktív tag
Igen, zárolgatja magától, pl hosszas játék (amihez kell a RAM) után eltűnik, amire nincs szükség. Elég automata a dolog én rábízom.
-
vadfonix
csendes tag
Sziasztok! Nálam is megvolt a T-és update
és azóta nálam is nyitogat olyan progikat amikhez hozzá sem nyúltam
, akku teherbírására kíváncsi vagyok Én is lesz e változás.., progik mozgékonysága nálam is javult, érezhetően olajozottabb az egész amennyire kitapasztaltam 1 nap alatt
. Majd még figyelgetem az előd csiszolatlanságai javítva lettek e, viszont a beígért rádió hiányát nem értem, hogy hogy mégsem lett, tudtok erről valamit??
-
torrrent
aktív tag
Az az érzésem most azokat pakolja be random oda (futó programok), amik eddig is futottak a háttérbe. Talán lesz valami gyógyir.
-
Tabika
tag
Nálam is ugyanez van.Valakinek valami ötlete?
-
Robeex
csendes tag
Érdekes, olyan programok futnak amiket meg sem nyitottam.
-
torrrent
aktív tag
Ezaaaz T-n 2.3.5 igen
Merry Chirtmas!
45 perc megérte. (Usb stickről szedtem) Eszméletlen jó. A 3D játék átalakító nálam ugyanolyan szépen kiadja a 3D-t, mint az erre írt játékok.
Ajánlom: My paper plane 2, fruit ninja, haláli.
Eleinte nekem is nyitogatta az appokat újra, most leállt, csak pl opera böngészőt ki használat után.
Ja: Net sokkal gyorsabb a telónAkksi javulás pár nap múlva, írtátok jobb lett.
-
baro130
tag
válasz
baro130 #1680 üzenetére
Időközben végig futott a frissítés nálam is. Mostmár 2.3.5-öt ír ki végre.
Ami nem tetszik, hogy minden programot zárogatni kell az app kezelőben, meg sajnos ahogy nézem a rádió is kimaradt belőle, legalábbis én nem találom benne sehol. Nem azt mondták, hogy aktiválják a tunert ebben az update-ben? -
baro130
tag
FM-rádió is került bele, meg minden, amit ígértek? Mert akkor én is nekiugrok az update-nek...
-
csacsa_4870
csendes tag
Hihi, nagyon jó, istenien megy a 2.3.5
-
beszili
csendes tag
válasz
Kephamos #1668 üzenetére
Köszi a tippet! Ez egyébként bármilyen helyzetben működik, vagy csak akkor ha épp nyitva van valami alkalmazás ami használja az iránytűt? Arra rájöttem, hogy valószínűleg tartja a kalibrálást, mert tegnap este óta jó
(én körbe körbe forgattam lassan)
A T-s frissítőknek: a telefon beállításai között lévő frissítéssel sikerült 2.3-ra frissíteni?? -
Kephamos
addikt
A linux az ilyen, mondom ne aggódj, minden rendben van. Ha majd kell hely neki, akkor szépen kiszedi a ramból.
Romlást nem tapasztaltam. Nyugi, minden tökéletesen üzemel, kár aggódni!Ja, és légyszíves használd a szerkesztés gombot.
mod.: a market a gta3-ra nektek is azt írja, hogy nem kompatibilis?
-
Tabika
tag
Jó ,hogy végre van frissítés.A frissítéstől észrevehetően gyorsabb a telefon.Viszont van valami ami eddig nem volt amikből kilépek alkalmazások az alkalmazás kezelőben még mindig ott vannak ez idáig nem így volt, hanem mikor bezártam 1 alkalmazást akkor már ott sem szerepelt.
-
Tabika
tag
Békés boldog karácsonyt mindenkinek.Igen úgy néz ki, hogy ajándék a T-től.Én is frissítettem.
-
Kephamos
addikt
Megsúgom, hogy a t-s készülékem frissül Karácsonyi ajándék a t-től?
-
torrrent
aktív tag
Boldogat mindenkinek! Aki elsőként fotózza le a télapot 3d be kap tőlem egy rekesz sört.
-
beszili
csendes tag
Hali!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy nektek az iránytű hogy viselkedik?
Letöltöttem a Tini Compass-t a marketről, és az irányt mindig tartja, csak nem mindig az igazi Északot veszi Északnak. Az előbb letöltöttem a 4D Compass nevű progit is (ami egyébként elég profi) és ott is ugyanez történt.. azzal a különbséggel, hogy itt kiírja a mágnesességi értéket (gondolom) és ha az 30 alá esett, akkor kérdőjelek villognak és pontatlan volt eléggé, ha 40-50 akkor jól mutatta. Öcsém Galaxy S-ével hasonlítottam össze. Neki ez az érték 60 körül volt, csak néha ment le 30-ig. Amikor nagy érték volt, akkor nekem is a jó égtájat mutatta.
Van valami lehetőség kalibrálni az iránytűt? Esetleg 2.3-al javul a helyzet? -
Robeex
csendes tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Telomanikus
senior tag
Óha...Na beléptem a klubba.
-
gelay
csendes tag
Sziasztok
Nekem az lenne a gondom, hogy a bluetooth-os headseteket egyszerűen nem látja a tellám. A tv-hez, másik telefonhoz, bluetooth-os hangfalhoz pikk-pakk csatlakozik, de a füleseket észre sem veszi nem is látja... Valakinek valami ötlet? 2.2-es rom van rajta T függő és nagyon várom a GB-et már hátha...
Köszi
-
beszili
csendes tag
Hali! Tudja valaki, hogy a Lurdy házban, az LG szervizben is tudnak-e T-s telón szoftvert frissíteni, 2.3-ra?
-
Kephamos
addikt
Van valakinek valami infója, hogy 2.3 mikor lesz t-mobilos telefonokra?
-
-
Kephamos
addikt
Az LG SmartWorld-be regisztrációkor milyen országot érdemes megadni? Magyarország nincs, ahogy nézem. Mondjuk Egyesült Királyság?
mod.:ja, ok, látom, hogy jó.
-
Stocc85
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már kb. szept. végefelétől megvan az optimus 3d-m, amit függetlenként vásároltam, amikor megkaptam, t-mobile-os bejelentkező videóval nyitott, de a telenoros kártyámat simán megette, tehát valószínűleg valóban gyárilag független. Frissítést enyém sem talált, de kdz-vel felnyomtam (mondjuk amikor nem talált még frissítést, akkor még talán csak neten lehetett megtalálni a fájlt, a gyári lg updaterrel nem ment). Frissítés óta a t-mobileos bejelentkező videó is eltűnt (hála égnek
).
Viszont van most vele pár apró, idegesítő probléma, megpróbálom őket csokorba szedni, hátha másnak is van ilyen:
- nem mindig lehet 2D-s fotókat lőni: fotózok, a kép megmerevedik, gondolkozik, majd kilép a főmenübe... 3D-seket lehet lőni. Újraindítás meg szokta oldani.
- 2.2-nél nem késett a külön feltelepített ébresztős progim (Alarm Clock Xtreme Free), mostanában 5:55 helyett 6:08-kor ébreszt (tegnap is, meg ma is)... nem értem, miért.
- van az az időjárásos widget, gyárilag telepített. Azon is kijelző az időt, meg a felső sávban is, de a widgetes az csomószor késik, leragad egy-egy óraállásnál. Most is 9:26 van felül, widgeten 9:17... Ötlet erre?
- volt rá példa, hogy 3D-s videót (nem túl nagyot, a készülékkel rögzítettem és mindössze kb. 1 perces volt) nem akarta megnyitni... szintén újraindítás kellett hozzá...Ennyi bibi van csak a készülékkel, van valaki még, aki találkozott már a felsoroltak közül bármelyikkel és meg tudta oldani?
Köszönöm a segítséget és bocsi, ha túl hosszúra sikeredett! -
torrrent
aktív tag
válasz
Cynicelectro #1630 üzenetére
Nekem pontosan ezt produkálta egy síma optimus régen, otthon nem sikerült megcsinálni, de mobil boltos szervízbe 20 perc alatt teljesen használhatóvá varázsolták szóval szoft hiba.
Sirály: gratu
-
BloodRay
veterán
válasz
Telomanikus #1626 üzenetére
Képernyőzár gomb+home gomb. Nem kell semmi extra program hozzá.
-
beszili
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Jó ez a fórum amúgy! (Y)
Még az érdekelne, hogy mekkora az a legnagyobb akkumulátor, amire még jó az eredeti hátlap? 1800-ast láttam már neten, amihez (a képen) nem volt másik hátlap.
Illetve, hogy a nagyobb hátlapból, csak az az egy nagyonnagy méret létezik?
Akinek van... kényelmes az? Gondolom a tömegén minimálisan változtat csak.. nem lesz dobozhangja a hangszórónak? -
sirály12
őstag
Jelentem beálltam a táborba! Ma végre megérkezett a telóm.
Nagyon tetszik, mióta megjött, csak nyomkodom. -
DjOrfeus
tag
válasz
Cynicelectro #1630 üzenetére
ne kinlodj vele vidd be a servizbe hátha okosabb lesszel lehet hogy gyári hibás az ördög nem alszik
-
Kephamos
addikt
Legfrissebb t-s verziójú szoftverrel ma már harmadjára kapcsol ki a telefon magától. Mitől lehet? Tegnap óta van benne egy 4 gigás maxel memóriakartya. Okozhatja az?
-
Cynicelectro
aktív tag
Tisztelt Nagyérdemű!
Újonnan, kártyafüggetlenül rendeltem egy Optimus 3d-t. Hamamr megérkezet. Minden szép és jó csak a GSM hálózatra nem jelentkezik fel, sem hívást kezdeményezni, sem fogadni nem lehet. T-s és Vodás kártyával is kipróbáltam már eredmény ugyanaz. Hálózatkeresésnél mindegyik hálózatot megtalálja, csak egyikre sem hajlandó felcsatlakozni. Azt írja próbáljam meg később. Felraktam a legújabb firware-t is de a helyzet nem változott. A nagyker visszavenné illetve kicserélné, de vidékről feljuttatni pestre, mégegy macera, és nagy valószínűséggel idén már nem kapnák másikat.
Ha valaki tud segíteni, kérem jelezze, várom a jó ötleteket.
Köszönettel! -
Cynicelectro
aktív tag
Tisztelt Nagyérdemű!
Újonnan, kártyafüggetlenül rendeltem egy Optimus 3d-t. Hamamr megérkezet. Minden szép és jó csak a GSM hálózatra nem jelentkezik fel, sem hívást kezdeményezni, sem fogadni nem lehet. T-s és Vodás kártyával is kipróbáltam már eredmény ugyanaz. Hálózatkeresésnél mindegyik hálózatot megtalálja, csak egyikre sem hajlandó felcsatlakozni. Azt írja próbáljam meg később. Felraktam a legújabb firware-t is de a helyzet nem változott. A nagyker visszavenné illetve kicserélné, de vidékről feljuttatni pestre, mégegy macera, és nagy valószínűséggel idén már nem kapnák másikat.
Ha valaki tud segíteni, kérem jelezze, várom a jó ötleteket.
Köszönettel! -
Telomanikus
senior tag
Képernyőmentést amúgy, hogy lehet?
(még nincs meg a teló, de hamarosannn)
-
torrrent
aktív tag
Nekem T-s gépemet hivatalos Lg updaterrel szeptemberi v10k ra frissít.
-
-
phonefan
tag
Őrülök néki hogy egyre több ember vesz hasonló jószágot, mert legalább kialakul egy nagy hozzáértő fórum...
-
beszili
csendes tag
Elsősorban neked címeztem igen
Köszi a választ!
Akkor pénteken legkésőbb elnézek az Oktogon felé! Még az érdekel, hogy mi az ami szoftverfrissítéskor törlődik a telefonról, és van-e ami megmarad? Nincs benne most memóriakártya. Pár kép meg videó van rajta. Alkalmazással sem szórtam még tele... Ami zavarna azok a telefonszámok, ha elvesznének. Át lehet menteni őket kártyára esetleg? Vagy azok megmaradnak? -
spuros
őstag
válasz
beszili #1614 üzenetére
Már ha kizárólag nekem címezted..(:
Jelenleg ha jól tudom T-s telefont hivatalosan csak a szerviz frissít.. Nekem is úgy ment.. LG.hu-ról meg update programmal sem fog menni.. Legalábbis még..
Bemész az oktogon szervizbe és 5 perc alatt felfrissítik neked..
...és igen, mindent visz faszán..(: -
beszili
csendes tag
Hali! Tegnap vettem én is egy ilyen csodát. Trémobájlban... Ott azt mondta a fickó, hogy a legfrissebb szoftver júliusi és a 2.2.2. Valaki próbált már T-s telót frissíteni LG.hu honlapról??
Ott nem is írják, hogy melyikre frissítené. Elég minimal design a honlap.
Akinek akármilyen úton T-s telón 2.3 van, mit tapasztalt? Mindent visz faszán? -
DonMaster
addikt
sziasztok!
Nem megy a gyári böngészöm mobil nettel pedig engedélyezve van csak wifi vel megy,
más böngészö megy a mobilnettel de az alap böngészö nem öttletek hogy miért lehet vagy hogy mitt lehet csinálni vele, eddig alapra vissza küldtem a böngészö beállitásokat és semmi nem történt . Viszont nem szertnék más böngészöt használ mert szerintem elég jo az alap. -
Telomanikus
senior tag
Nemsokára lehet én is klubtag leszek!
-
pook20
aktív tag
http://android.rook.hu/2010/11/12/z4root-rootolas-egy-kattintassal/
ez 3D-n is működhet?
-
Kephamos
addikt
Jelentem a laptopomon sikerült frissitenem a telefont. Végre.
-
torrrent
aktív tag
Enyém t függő hagyományos módszerrel azaz lg updaterrel a sept 17 v10k t rakja fel nem mondanam hogy gyorsan mert először letölti a 300 valamennyi megas szoftot. Szóval egyeseknek ott lehet a gond hogy nem tölti le valamiert mondom nem végez az olyan gyorsan. Amúgy pár nap és itt lesz t re is a legújabb.
-
Styleboy
tag
Hát akkor én nem tudom mi van mert én régebben is néztem ott. A youtubon is néztem más fajta készülékekkel való demonstrációt, de nekem nem ad olyan lehetőséget. :S:S T-mobile ,,k,, verziójú szoftver.
Ilyen lehetőségek vannak hogyév, Telefon, Email, Csoportok, Cím, Szervezet, IM, Jegyzet, Becenév, Weblap, Esemény.
Meg az lenne a kérdésem hogy sim kártyáról hogyan lehet felmásolni telefonszámokat. Mert meghülyültem míg beirkáltam az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- HP nyomtatók
- Horgász topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest