Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
Igen csak én azzal nem vagyok kibékülve, hogy ugyanazt a hardveres tudást többszörösén adják el csak azért mert "i".. tökjó meg minden de baromira sokallom... nem akarok senkivel vitázni, hogy melyik jobb mert felesleges (linux jobb
).. az ár és a cég mentalitása (bekebelezni a népet) nagyon nem gyere be.. nekem is ipodom van és szeretem is. de az itunes integrációtól például kiver a sz*rszeplő..
-
RVR400
veterán
Én 80-ért vettem januárban, szerintem az 50-60 még bőven elfogadható ár. alatta én sem szívesen válnék meg tőle, az tuti. Bár igazából nem tudom, hogy mit vennék helyette, ha úgy adódna. Tucattelefont sosem akartam, szóval lehet, hogy a 3D Max lenne, viszont annyi pénzt meg nem adnék telefonért.
-
RVR400
veterán
De szerinted, ha Te magánszemélyként magánszemélynek 60-ért akarod eladni, akkor egy mobilkereskedés mennyiért fogja megvenni Tőled? 59900-ért?
Az a 8 rugó még bőven elfogadható árkülönbözet azért, hogy bevállalják az eladást, vagy azt, hogy náluk áll, amíg lejjebb megy az ára, ha nem veszik meg rövid időn belül. És tudjuk,hogy nem éppen a legkelendőbb telefon...
-
torrrent
aktív tag
Szintén szegedi. Ez a város halott ilyen szempontból. Olyan nevetséges árakkal szúrják ki nekem is a szemem (amikor még sokat váltogattam), hogy az hihetetlen. Akik még egész normálisak: Centrum Gsm, illetve Oskola utca (Régi híd lába étterem szembe). Én vaterán intézem, mert ott fixen feltszed 2 hétre, egyszer csak elviszi valaki jó áron, mert ezt keresi. Azért megkérdezek pár havert, akkor nem kell postázgatnod, mennyire gondoltál?
-
spuros
őstag
Így van.. Biztos vagyok benne, hogy lenne pénz fejlesztőkre, fejlesztésekre meg stb. Egyszerűen nem értem az LG miért tököl. Elvileg meg ötszörözték a fejlesztőgárdát.. De most is ott toporognak mint az elején..
(#6123) Reignman a v21E is LG termék.. Csak nálunk nem lett bevezetve. v21A óta volt v21D is.. A D sincs sehol updatelhető kivitelben. Az LG kiadta és a régiókon/szolgáltatókon is múlik mit kezdenek vele. Magyarán semmit..
-
Dellorto21
tag
Értem köszi azt mondjuk próbáltam de nem hozta be. De a forum elején le is van írva h nem mindig hozza be elsőre. Csak nem hoztam magammal így majd hétvégén szórakozok vele (:
Köszi a válaszokat
Ja és a recoveryt (bocs ha rosszul írtam
) azt nem csak rootolt telon lehet behozni?
-
horimiki72
aktív tag
egy biztos unatkozni fogsz..az "csak" egy telefon.Ezen a héten nem vittem magammal az O3D-t melóba mert annyi pakolászás volt és az iphonnak van erre a körülményekre való flippes tokja.Nem is tudom,hogy fejezzem ki magam.mintha szabira mentem volna nem a tengerperti értelemben vagy leállt volna az agyam...ahogy hazaértem játszottam az O3Dvel és az ICS is egy újabb fejezet lesz és nem úgy ahogy az IOS frissítése 4.2-ről 5.1re.. .Persze az üzlet az más szempont..De ha nem csak az az egy számít most, szerintem megbánod!
-
RVR400
veterán
-
horimiki72
aktív tag
Mondom,hogy érti ez a telefon mit írok rajta vagy ide
ma mivel tegnap azt ígértem lövök egy screenfotót a merülésről az aksi feszültség végén az akkuhasználatáról azt a hibát produkálta mától,hogy minden képernyő feloldáskor törölte az addigiakat és 0-ról kezdett
csak pislogtam mi van amikor beleléptem ebbe a menübe kíváncsiságból hol is tartunk és az volt kiírva 3s akkumulátoron..ma ezzel szórakoztam amikor volt rá időm persze,hogy rájöjjek mi a fészkes
.......tól csinálja de nem sikerült!Egyedül azt találtam volna megoldásnak ha a képernyőidőt 30percre állítom és 29percenként hozzányúlok lemerülésig de azt azért már neeee!!! aztán visszaállítottam egy system backup-ra ahol még minden tiszta volt ezen a ROM -on és most jó csak töltöm megint százra.Ha más meséli ezt még azt is mondanám peeerszeee!!!de ma ezzel engem szívatott! Lelke van..nagyon komoly!
-
horimiki72
aktív tag
Dehogy..két és fél nap sosem lesz csak ha itthon felejtem vagy büntibe rakom és hasznàlom a pàromét addig
ma reggel 70%rol indultam és most 32% de wifi nem volt,jàték 10perc a speedx3d vel,15 fénykép,10perc telefonàlàs,meg vagy fél óràt baszkuràltam a menüt és töröltem azokat az appokat amiket ugyan letöltöttem,megnéztem de nem hasznàltam csak a feladatkezelőben leàlítàsra.Ez a kernel készenlétben egy kicsit többet fogyaszt az Accuràval ellentétben de nem jelentős talàn a duplàja tehàt az is semmi.Holnap reggel 100%ról indìtok és kifekvésig fogom hasznàlni aztàn felrakom én is a merülési grafikont.Nekem megfelel ha egy nappalt kibír aktív hasznàlat mellet és akkor keljen tölteni ha alszom.Az meg olyan helyen történik nálam és gondolom másnàl is ahol van 220V hisz egyikünk se nomàd vagy Bear Grylls.
-
horimiki72
aktív tag
én még mindig azt ajànlom hogy Accura kernel 1.2Ghz1000Mhz re visszahùzva ha tartasz a nagyobb òrajeltöl...csak egy prôba
ez volna a költséghatékony megoldàs tehàt ingyen
A màsik meg ez itt ami lehet megàll mire odaér hozzàd 3500ft-bôl.Ha csak 2150mAh lead màr olyan mintha egy mostani 4magos aksijàt buheràlnàd bele ez meg csak belepattan nem kel hàtlapcsere. -
torrrent
aktív tag
Na az már nem normális. Nekem pár progi produkált ilyet (régi 3G watchdog, időjáráswidget) szóval olyanok, amik a háttérbe futnak állandóan, hogy pár perc alatt leszipkázták az akksit. Ez még tavaly augusztusba volt, mikor megvettem a telót, de a frissítések óta nem jött elő egyszer sem. Most 2-3 nap akksitájm.
Persze olvastam a problémád, hogy factory reset után is problémás, gyanítom tényleg lehet, hogy egy selejt akkumlátort fogtál ki?
Mobilnet be van kapcsolva mindig? Vagy csak, ha netezel. -
Ck.
addikt
Illetve az adatvédelmi beállításoknál be van pipálva még az auto visszaállítás és az adatok biztonsági mentése. Semmi máshoz nem nyúltam hozzá.
Bár nem hiszem, hogy bármi köze is van ezeknek hozzá, ugyanis most direkt flight módba tettem a telót, de ha így nyomkodom, ugyanúgy gyönyörűszépen 3 perc alatt már 5%-ot merült is.
-
horimiki72
aktív tag
Nekem az említett használat mellett reggeltől kora estig bírja mire először bejelez,hogy enni kér.Kissé hitetlenkedve olvasom használattal a 2és fél napot..az SG3 és az Iphon4s se bírja még a 36órát sem (de a 24re se vennék mérget) ilyen használattal pedig az Sg 3 2hetes!Nem,hogy az O3D..! Ha nem nyúlok hozzá és készenlétben marad akkor lehetnek talán napok is de ez is csak az Accura kernel óta.6óra alatt az este 1% esett a töltöttség
amúgy ha használom nekem is elfogy.Főleg 40%alatt kezd el gyorsabban merülni vmiért
Persze most ez is változni fog mert ma felraktam a NO IDEA!Kernelt ami stabilan működik 1.4Ghz-en is és először most lépte át a telefon a 7000 pontot AnTuTu-n
bár eddig se volt sebesség problémám és a DeadTrigger is röccenés nélkül futott.Ha az aksit leszívja nem csak használatkor akkor megy vissza az Accura kernel. A MaxLine V3 meg még mindig az általam próbált legjobb ROM
-
spuros
őstag
Nálam 3g alatt azért falatozik rendesen.. De az sem olyan vészes.. Dolphin (nem a mini) böngészőt nyomatok.. Tegnap reggel vettem le a töltésről és most este kiabált 15%-nál.. Volt sok készenléti idő 3g alatt és volt bőven netezés is frászbukkal karöltve. Facebook appot nem használok. Böngészőből megy..
-
horimiki72
aktív tag
A nem egyszer felemlegetett aksi kalibrációról szóló írás kicsit hosszan, hülye szöveg és mese nélkül
de gyalog galopp idézetekkel tördelve
[itt] olvasható!
nekem ma minden elméletemre újra rácáfolt a telefonom... majd amikor teljesen letörtem emiatt egy elsötétült képernyő és egy világító gombsor 30mp-ig való mutatása után visszatért minden és a hibák eltűntek.Szerintem szórakozik velem..de hogy figyeli és érti mit írok ide az biztos
-
Winchester95
őstag
Érdekes.ICS-t várd meg mindenféleképpen.(Ott se és most se használj battery calibratort stb..-t.)
Most annyit csinálnék a helyedben hogy:
-100%-ra feltölteni a telefont.
-Factory Reset.
-megvárod még lemerül.(töltőre,usb kábelre nem rakod.Arra már amúgy is ott a wifi file transfer)
-Megint feltöltöd fullra és ezt eljátszod 3-4napon (de én 1héten keresztül játszanám el).
-Ha ez sem segít benézel a régi ZTE-Blade topicba.Ott van egy leírás aksi kalibrációval minden program nélkül(ZTE nél nekem segített látványosan)
-Ha az sem segít akkor ugye meg kell várni az ICS-t.
-Ha meg az se akkor vagy a telefon aksijával vagy nálad lehet a hiba.Max még azt tudom elképzelni hogy nem auto fényerőn van neked vagy hívás közben nem kapcsol ki a képernyő vagy ilyen apróságok.
Ha rohadt sokat nyomkodom nálam is kifekszik a telefon akár 8 óra alatt is.
Nálam normál használat mellett(Amit az előbb leírtam) 2 napig tuti kibírja.
De ha 1,5napig akkor az már nekem bőven tökéletes.(Ja még annyi hogy kamera használat is volt ma.)
-
RVR400
veterán
Nah, a tisztánlátás végett 1 dolgot tudatosítani kell.
Az akksik csak 500 ciklust bírnak ki, azt is úgy, hogy a maximális tudásuk 80%-ig. 500 lemerítés és töltés után viszont erősen lecsökken a kapacitásuk. Nem véletlenül nem adnak akksira több év garit. Bár a drága telefonoknál szerintem még ez is bele van kalkulálva az alapárba. -
Winchester95
őstag
V21E van fent?
Amit leírtam az szerintem egy minimális használat.(Vagy lehet csak nekem?Ahhoz képest hogy állandóan nyomkodtam amikor megkaptam.)
V21A után felraktam a V21E-t.Semmi kalibráció stb... nem volt.Ahhoz képest egyből javult az aksi idő.Most szépen beállt az aksi is.Ez minden telefonomnál így volt.
Igaz most visszagondolva a Live With Walkman elég kevés ideig bírta. -
-
DonMaster
addikt
egyszerű a megoldás este bedugod lefekszel és amikor felkelsz akkor 100%-on van még az akksi , amugy nekem még akkor is merül ha be van dugva és közben használom pedig akkor nem kéne volt hogy kikapcsolt mert nem volt elég Kraft benne pedig be volt dugva de nem nagyon izgat bedugom este reggel kihúzom és 100% stabilan látni lehet battery monitor widget pro val hogy mikor huzotrá mert merült és mikor merült este is
-
horimiki72
aktív tag
Jelenleg Svájcban tartózkodom ezért frankban adja meg minden fizetős app árát. 3.60-al kurtították meg a kártyám
..remélem!
Ha megunnám a mostani ROM ot akkor lehet kipróbálom amit írtál.Az még nem volt fent.Az ICS előtt csak ki kéne próbálni mindet mert utána nem biztos,hogy foglalkozunk majd velük.Bár ami most van fen annál nem lehet gyorsabb semmi
amihez hozzáérek egyből a képernyőre robban és nem tudom be laggoltatn se..teljesen lenyűgöz
-
horimiki72
aktív tag
Köszönöm
odáig eljutottam,hogy letöltöttem a RootExplorer 2.8 at de sajnos nem tudom használni mert megnyitás után a "sajnálatos hiba történt blablabla megállt" üzenetet kapom.Keresek egy korábbi verziót hátha az működne mert ahogy láttam számít a kernel verzió és lehet az nem tetszett..
ha meg nem az akkor nem tudom mi
-
horimiki72
aktív tag
-
RVR400
veterán
Egy kérdés. Van egy akksid, ami maximum 4.25V-ot tud, és van egy telefonod, ami 3 V-nál 0% jelzéssel kikapcsol. Törölsz egy fájlt a telóról. Akkor most az akksid maximális feszültsége lett több, vagy a telefon kapcsol ki alacsonyabb feszültségen? Mert csak ez a két tényező okozhatja a hosszabb üzemidőt... Nem kell hozzá semmilyen android-ismeret, semmi humbug, csak fizika meg matek.
-
Winchester95
őstag
Dehogy is...Nem akarom megmagyarázni hogy "haluzod".
Majd más megmondja.Feltehetőleg az akinek most a telefonja 5perc alatt merül 50%-ot.De azt megmondom hogy én nem "haluzok".POWER AMP-ban is akad a lejátszás.Bár nem egyfolytában mint a többinél.Lesz ez még rosszabb is úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest