Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DonMaster
addikt
válasz
beszili #12981 üzenetére
kezdésnek az összefoglalo elolvasása , bár kitértem a leirásában arra is hogy dobálni fogja a telefon-t
de ezt midne ujjonc meg kérdi hogy mit lehet tenni
, mondjuk ha elkezded frisiteni ahoyg levan irva akkor nem fogja dobálni
csak addig dobálja amég akksinélkül rávan dugva a gépre , de nincs használatban amint a flash tools használni kezdi nem fogja dobálni többet hanem lefog futni ,
-
DonMaster
addikt
válasz
beszili #12977 üzenetére
szia
léynegében a tmh kel neked tmobile-os de a hungary romot is felteheted,
a vodafone-ossal sincsen semmi baj csak azt akkor ha nincs rá gari mert a vodás romot felpakolod és beviszed tmobile szervizbe kicsit a bootlogo és kikapcslogonál feltünika vodafonevodásromnál vodafone csngöhangok ki/be kapcs kép és hang van kb ennyi a különbség.
nekem v30a vanr ajta és nincs bajom vele
hungaryan open amit irtál én azt tenném fel és én is t-s vagyok -
DonMaster
addikt
válasz
beszili #12975 üzenetére
nem léyneg a root
lehet egyböl v21a-rol v30-ra
nme kell alapozo szoftlink http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=2
itt ha nem választaná ki akkor lg p920 optimus 3d azon belül szerintem egyértelmü hoyg melyik fálj kell
hungarian és ott értelem szerüenfrisitéshez utmutato fent röl lhuzod aleirást- de nincs kizárav ha fügetlen és a pc-re a gyári szoftal ráduog nem-e frisiti le
-
spuros
őstag
válasz
beszili #3762 üzenetére
Nos, xda-ról szedj le egy v21d-t és ezzel a módszerrel tedd fel..
Elvileg ezzel a rommal is lehet gariztatni a későbbiekben mert hivatalos LG szoftver. Ha jól emlékszem Kephamos kolléga is ezzel adta le szervizbe és nem volt vele gondja..
Gari előtt unrootolni kell mert könnyen észreveszik (pl. superuser ikon) és nem szeretik a szervizek (legalábbis jó támpont, hogy a garipapírt egy kecses mozdulattal áthúzzák)..
Eme művelet előtt nem kell rootolni semmit mert a .kdz gyalul mindent..
Ha ezt feltetted ne felejtsd el a gyári recoveryben a cache törlést.Ha gond van írj, segítünk..
-
beszili
csendes tag
válasz
beszili #3471 üzenetére
Sziasztok! Pár hete írtam, hogy nem működött az iránytűm a P920-amon és cserére ítélte az LG...
Nem volt egyszerű történet!! A nagyját leírtam ennek a hozzászólásnak az előzményében.
A megoldás az lett, hogy mikor már harmadszor beszéltem a T-mobile-lal, 2X az LG-vel és sokadszor az Oktogon szervizzel, végülis személyesen bementem a frissen szerzett infókkal a T-Pont-ba és a szervizes fickó (akinek ezer köszönet!) beszélt valami központtal, ahol találtak 1 azaz egy darab (utolsó) LG P920-ast egy raktárban. A rendszerben nem is volt benne, ezért mondta az ügyfélszolgálat, hogy nincs már egy darab sem.
Végülis ezt a készüléket elküldették a Lurdy-házba és miután az Oktogonon leadtam a régi telóm tartozékait, a Lurdy-ban már vártak rám és megkaptam a T-Mobile (elvileg) utolsó létező P920-asát. (tehát ha nem kaptok, akkor engem kell szidni:/) Épp most frissítem a szoftverét 2.3.5-re, v21a-ra.
Meg is ragadom az alkalmat, hogy olvastam, hogy a v21d-re érdemes frissíteni, amit ha jól értelmeztem a v21a után lehet csak és csak root-olt telóra.
Leírást nem találtam sehol sem, hogy ezt hogy kell. Tud ebben segíteni valaki? Egyébként ez garanciavesztéssel jár?? A root-olás úgy tudom nem feltétlenül.. legalábbis, ha nem veszik észre.. Elvileg kicsi az esélye hogy ezt vizsgálják. -
RVR400
veterán
válasz
beszili #3471 üzenetére
Tehát, Te most azt várod, hogy a T szerezzen be Neked egy olyan telefont, amit már nem gyárt az LG, és nem is szállít nekik? Szerintem jobban jársz, ha kicserélteted egy SII-re, azt eladod, és veszel egy O3D-t, és még pénzed is marad.
Érdemesebb lenne annak utánajárni, hogy a csereutalványnál termékhiány esetén kérhető-e vételár. Nyilván nem a vásárláskori ár, hanem a legutolsó kifutott ár, amit visszaadnak. Így talán jobban jársz a cserével, mert az a vásárláskori áron megy, ha minden igaz. -
torrrent
aktív tag
válasz
beszili #2012 üzenetére
Phonefan: igaz a fólia csak műanyag. Havernak optimus blackje van nem használ semmit mégsincs semmi baja. Nálam még mindig kérdés nekünk is gorilla glass van benne?
Iránytű kérdés: Nekem néha ha füles van rajta, vagy régi tv , monitor közelébe szokott bezavarodni gondolom a mágnes miatt. Amúgy szabadba igazi iránytűhöz viszonyítva tökéletes. -
beszili
csendes tag
válasz
beszili #2011 üzenetére
Másik probléma, hogy mióta 2.3.5 van rajta azóta az iránytű tökéletesen használhatatlan.
Előtte sem volt túl megbízható. Egyszer jó volt, egyszer nem.. de most akármit csinálok vele, semmi... Kalibráltam csak úgy magában, google maps-en, meg Super Compassal is (ennek van a menüjében calibration opció. Lényegében semmi változás. Egy ideig tartja az irányt (ami nem mindig észak) aztán csinálok egy lendületesebb fordulatot, és onnantól egész más az észak :S
Kikapcsolt wifivel meg mobilnettel kalibráltam, nehogy bezavarjon.
Valakinek más ötlet? Tapasztalat? Szoftver vagy hardverhiba lehet szerintetek?
Nektek jól működik az iránytű? -
-
spuros
őstag
válasz
beszili #1614 üzenetére
Már ha kizárólag nekem címezted..(:
Jelenleg ha jól tudom T-s telefont hivatalosan csak a szerviz frissít.. Nekem is úgy ment.. LG.hu-ról meg update programmal sem fog menni.. Legalábbis még..
Bemész az oktogon szervizbe és 5 perc alatt felfrissítik neked..
...és igen, mindent visz faszán..(:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest