Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horimiki72
aktív tag
válasz
vadfonix #12814 üzenetére
Felraktam dropboxba: V30_00.kdz
[ezt a programot] meg akkor töltsd le ha flastool-al teszed fel a verziót és kell a .bin és a .fls fájl.Ez a progi kicsomagolja a kdz- csak abba a mappába rakd és indítsd el amelyikben a kdz van.Aztán csak egy két dolgot kell az ablakban majd le okézni és egy pár perc múlva ott lesz a mappában a két fájl. -
DonMaster
addikt
válasz
vadfonix #10404 üzenetére
rendszergazda ként csinálod? mert az léehet baj vagysi konkrétan az a baj hoyg nem kap valamilyen jogot más honnan másik vbs-el nézted? máshonna töltödle pl google-kerese egyet és avval ? , ezket nézném meg elsöre szerintem nem sokan lehetnek akik találkoztak ilyen hibával vagy probálj meg egy flashelös v21e-t telepiteni ha kell akkor tudok küldeni linket
és flashtolsal amivel az ics-t kell feltenni avval felhuzza gyorsan a v21e-t már ha érdekell ez a változat habár v21f-em van a gépemen tuti flashelös féle az is jo söt valamivel jobb az aku kezelése mint az e-nek de kb enyi és talán kicsit gyorsabb -
norbi93
senior tag
válasz
vadfonix #1329 üzenetére
nincs köze sajnos a memóriakártyához, a processzorkezelés a hiba. amikor elinditasz egy 3d videot(elég 1másodpercre is) a processzorban bennragad egy rendszerfájl, ami leszivja a telot. nálam 2.2es gyári v10k romon már nem produkálta, de főzött v10k-kon viszont igen. le tudod csekkolni h merül e a battery monitor widgettel, és én mellé egy battery boostert használtam
de romcsere mindenképp megoldja a problémád
-
baro130
tag
válasz
vadfonix #319 üzenetére
Csak az a furcsa, hogy ilyen szintű melegedést nem tapasztaltam még, úgyhogy megijedtem rendesen. Először felpörgött-leállt, felpörgött-leállt a ventillátor, majd kidobta a kékhalált, újraindult, boot-device-t kellett választanom és utána percekig max fordulaton pörgött, míg le nem hült. Isten bizony még égett szaga is volt.
És mindezt azután, hogy rákötöttem a telót... Ekkora áramfelvétele csak nincs egy telefonnak, hogy a gép tápját így kikezdje
A frissítéssel kapcsolatban ha te is így jártál, akkor lehet megpróbálom mégegyszer. -
BloodRay
veterán
válasz
vadfonix #265 üzenetére
A chipset kezel csak le 3Mpixelt 3D módban, ezért a felbontás olyankor.
A rádiót már írtam korábban, hogy a 2.3-al be fogják kapcsolni, mert van a készülékben!(#262) vadfonix -> V10d-vel szerintem nagyon stabil is egyébként.
Egyébként Arc-ot is próbálgattam. Külsőre nagyon szép, jó a fogása is(bár pehelysúlya miatt nincs a masszív, minőségi érzet mint a 3D-nél), sebességre sem rossz. Azért a 3D-nél szerintem cseppet sem gyorsabb, folyamatosabb semmiben(hangsúlyoznám nem használom a gyári LG felületet), az SE felület meg egy borzadály számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest