Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz
DjOrfeus #1594 üzenetére
Szimplán próbáltam, hogy az lg honlapjáról felraktam az usb drivert, majd az LGMobile update-et, bekapcsoltam az usb hibaelhárítás. Frankón elindult minden, kiírta, hogy talált új verziót, majd kicsit töltögetett és közölte velem, hogy erre az eszközre nem áll rendelkezésre újabb frissítés. Jelenleg a telefon szerint 2.2.2 és V10b van telepítve. Tudomásom szerint pedig van már 2.3 is. A készülék menüjében található szoftverfrissítés menüpontot még nem próbáltam, mert jelenleg nem tudok wifire csatlakozni, ugyanis 64 karakterből áll a jelszó, a telefon pedig csak 23-at enged beírni. Próbáltam copy-zni is.
mod.: T függő a telefon. -
Tabika
tag
Üdv.Azt szeretném megkérdezni ,hogy ha leformázom a belső sd-kártyát akkor az android rendszer is törölve lesz vagy csak minden más azon kívül?
-
Styleboy
tag
Üdv Mindenkinek.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet, vagy milyen program segítségével beállítani egyéni csengőhangot egy bizonyos személyhez?
Válaszotokat előre is köszönöm. Amúgy aki az aksi miatt fél a telefontól annak annyit kell hogy mondjak felesleges. Mert ha nagyon használód akkor akármelyik telefont le lehet meríteni 1 napon belül De pl én hétvégére Debrecenben hagytam a töltőt. De péntek estére még 36%-ra lemerítettem. Így mivel este észrevettem, így csak simán bekapcsolt állapotban van a telefon. Csak hívásokat fogadtam. Meg napi 2x ránéztem az internetre.A folyamatos adatforgalom engedélyezve volt. Annyi ha én nem akarok nettezni akkor mindig bekapcsolom hogy csak 2G-s hálózaton legyen. Így Vasárnap délutánig 25%-ra merült. -
Kephamos
addikt
Emiatt nem fogok utazni 200+ kilómétert.
Tudomásom szerint csak Budapesten van LG mobilszervíz, az meg egy kicsit messze van nekem.
Más: a névjegyzékben a névjegyzék fül folyamatosan köröz, mintha frissíteni akarna, pedig szerintem nincs mit. A szinkronizálás ki van kapcsolva. Mitől lehet?
-
Kephamos
addikt
Na, szóval valaki elmesélhetné, hogy hogy tudom frissíteni hivatalosan a telefont.
gaborh:thx
-
Kephamos
addikt
Az lg suit módot hogyan tudom bekapcsolni?
-
Kephamos
addikt
Jelentem beléptem a klubba én is!
Túl vagyok a kezdeti nehézségeken, leszámítva, hogy a 64 karakterből álló jelszavú wifihez nem tudok csatlakozni... Akinek van valami ötlete az ne tartsa magában.
Illetve azt hogyan tudom megoldani, hogy csak egy adott csoportból szinkronizálja a névjegyeket, hogy csak azok legyenek benne a telefonkönyvembe, akiket én akarok.
-
phonefan
tag
Hello, kérdésem a következő: Milyen fájlrendszerbe kell formázni a memot, hogy sok gigás fájlok is felmenjenek?
-
Ck.
addikt
KDZ-vel "felraktam" a 2.3-mat. Végigment a folyamat, úgy ahogy a leírásban is szerepel, mindent befejezett. Lehúztam, újraindítottam és maradt a 2.2-es régi fw.
Mi a francért nem rakta fel?
-
pook20
aktív tag
sziasztok!
a kérdésem a következő:
ha ázsiai régiós a telefon, az lg updatert melyik országra állítsam?illetve hol tudom megnézni hogy arra a régióra kijött már a 2.3.5?
válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki egy linket, vagy oldalt ahonnan lel lehet tölteni a memóriaegységen lévő sample 3D-s gyári videókat, mert sikeresen formáztam az egységet és ugrott minden.
Köszönettel: B.S. -
pook20
aktív tag
nahh úgy döntöttem leírom a fejleményeket hátha valakit érdekel!
felvettem a kapcsolatot az lg -vel e-mailben.kérték hogy küldjem el nekik az IMEI számot.elküldtem és a következett emailt küldték"Az IMEI szám alapján illtve szervízmérnökkel egyeztetve megállapítást nyert, hogy a készülék nem európai kereskedelem számára készült, hanem az ázsiai régióra. "
nos igaz-igaz hogy az egyik magyar internetes magyar web áruházból rendeltem a telot de szerintem egy kicsit érdekes a dolog!Magyarországon ázsiai telefon?
/nem névtelen web áruházról van szó!/
azt nem tudjátok hogy arra a régióra mikor jön ki a 2.3.5? ha elindítom az lg updater programot alap értelmezésben ország résznél Hungary van!ezt nem lehet átálitani hogy akkor Ázsiát írja ki?szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni?
-
gaborh
aktív tag
Én nekem új verziót ajánlott fel a sync frissítés terén, felraktam én most a telefonon elvileg 2.3.5 fut. független a készülék. Ez lehetséges?
-
spuros
őstag
Nos ma voltam az Oktogon szervizben ahol feltették a független 2.3-ast a T-s telefonra. Azt mondták tökmindegy melyiket mert úgyis ők gariztatnak..
Na mindegy.. Szóval ingyibe feltették.. Nagyon jó lett. A telefon aksi téren sokkal jobban bírja. Vannak extrák szoftveresen.. Jah és még sebesebb lett..Eddig ezekre jöttem rá..
Úgyhogy hajrá, vigyétek..
-
pook20
aktív tag
sziasztok!
ti melyik tracklog progit használjátok?
ez a kérdés lehet hogy hülyeség/omnia I-egyen volt ilyen kód!
/van ebben a készülékben olyan beállítás amiben a hangerött lehet tuningolni?
-
Kephamos
addikt
Na, kipróbáltam ma a telefont egy vodafon üzletben. A 3d nem volt rossz, de nem voltam elszállva tőle, mondjuk lehet azért, mert a kiállított darabot nem tudtam túl jól mozgatni a vezeték rövidsége miatt. Mondjuk mikor megvolt a sweet spot, akkor egész kellemses volt az ügy.
A böngészőt sajnos nem tudtam kipróbálni, mert nem volt net a vodafonnál (fail), a másik ok viszont az volt, hogy mikor megnyomtam egy gombot a billentyűzeten, akkor azonnal kb háromszor beütötte az adott karaktert. Ha nagyon ügyes voltam, akkor csak kétszer. Nyugtassatok meg, hogy ez csak valami félreértés volt. -
lpb
csendes tag
Sziasztok!
van egy olyan problémám hogy a gyosulásmérő folyamatosan érzékel az egyik tengelyen, amúgy működik de mintha rosszul lenne kalibrálva a nulla állapota. ezt ki lehet valahogy küszöbölni(akár root-al), vagy csak a szervíz lehet megoldás?
Üdv LPB
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy az O3D működik Turbo Simmel? Ha igen akkor melyik fajta kell hozzá, és hol tudok beszerezni ilyet?
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
DjOrfeus
tag
válasz
Kephamos #1554 üzenetére
Sziasztok !!!
nem rég vettem egy optimus 3d t teljessen elégedett vagyok vele mostmár!!! Kézhezkaptam másnap be vittem szervizbe hogy frisitsék a szoftverét meg is történt természetessen ingyen és rakattam rá egy sima lg szoftvert haza felé megfagyot a készülék gondoltam lehet kicsit sokkolta a frissités nem is foglakoztam vele az omniám ami az elözö telom volt is csinálta nagyritkán namármost eltelt 3 nap és ott tartottam hogy kivágom az ablakon a telot fagyot ha kell ha nem és csinált fura dolgokat pld zsebe volt és a kabátomhoz érve mondom mi a fene nem tettem zsebte a mikrot mikor indultam 45 50 fokos volt a telo hátulja.. kifagyva aksi ki vissza és mindha semmi nem is történt volna ment tovább semmi hibajelenség néztem aku adatokat a logba ott volt a nagy rejtéj semmi nem fut a hátérbe poci 100% volt 8 perc alatt leszivta 98% rol 32% ra az aksit mondtam is ennek fele sem tréfa szerviz fell is hivtam öket és megbeszéltük hogy beviszem a telefont mondtam is nekik hogy ez azért kicsit fellháboritó hogy enyi pénzért enyire egy nagy szar azt mondták elnézést kérnek 3 ik szerviz után cserélik szo nélkül ugy jött ki a melom hogy nem tudtam bevinni a telot gondoltam teszek vele 1-2 probát reseteltem feltöltöttem ugyanaz proci gondolt egyet 100% aksi ower 15 perc alatt haza értem és gondoltam megnézem hogy mi afene lehet kivettem a tokbol kábel rádug minden fasza megy egyszer csak produkcio proci olvassza a hátulját 2 perc és abba hagya nézem logot semm....
levettem ahátulját kivettem az aksit semmi extra égésnyom se semmi egyszer csak gondoltam 1 et és kivettem a memoria kártyát belölle semmi az is zsir elment a kedvem az élettöl is hagytam az asztalon ugy szétszedve ittam mérgembe 2 sört mondtam szarok rá holnap service !!!
reggel fellkeltem mentem melozni mondom régi telomat nincs kedvem vinni elviszem a KAZÁNT Legalább nem fog fázni a Kezem : )hátha kipihente magát odamegyek az asztalhoz hogy össze rakom amikor raknám bele a memokarit és megcsillant a az iroasztali lámpa fényébe a picike kiss sd foglalat mondom a fenébe mi a franc van evvel nagyitoval megnéztem van egy görbe láb a foglalatban ami alapbol görbe gyárilag DE NEM ENNYIRE !!!! a szervizben amikor kivették belölle a kártyát elgörbitette a lábat a szervizes ember és össze ért 2 láb asszony szemöldök csipeszével ovatossan kiegyenesitettem azota nem szivja az aksit nem volt 1 forósodás sem minden flott fasza a teloegy szervizben hogy lehetnek enyire figyelmetlenek ??? ha le ég valami a teloba a zárlattol égés nyom van rajta GAR ugrott szerintem!!!
Még jo hogy ésszre vettem mondjuk csak a véletlennek köszönhetem hogy este nem raktam ösze mérgembe a telefont hanem bevágtam 2 sört inkább dühömbe !!!!Szoval figyeljetek oda a szervizbe is csak Emberek dolgoznak !
-
Kephamos
addikt
Tudom, hogy már kérdeztem itt dolgokat, de még mindig nagyon nem vagyok biztos a dolgomban...
Igaz ennél a telefonnál ehhez hasonló problémák nem merülnek fel? -
-
torrrent
aktív tag
Marad a szervíz vidékre 1 hetet ígértek szóval karácsonyra már szeretnék 2.3-al mászkálni
-
Pervitle
csendes tag
Sajnos megtévesztés volt, mert elsőre új verziót írt , ki de aztán megállt a frissítés. Utána meg már csak a 2.2k-s verziót jelezte a legfrissebbnek.
-
Pervitle
csendes tag
LG updaterrel már van 2.3 frissítés :-) T-Mobilosoknál!
-
berbatov2
senior tag
Haver (de tényleg nem én) elrontotta sokszor a képernyő feloldó mintát, de nem emlékszik a gmail acc jelszavára. Van valami megoldás?
-
Tabika
tag
Esetleg azt nem tudja valaki ,hogy amiket letöltök apk formátumu pl.játékokat azok ilyen pár mbosak és van amelyikhez le szed még 2-300 mb cuccot azt a plusz 2-300mbot honnét kell törölni, hogy ne foglalja a helyet ha már a játék sincs fent?
-
Tabika
tag
Valaki help pls.Konvertálásban szeretnék segítséget kérni.
-
torrrent
aktív tag
A következő a helyzet: most jöttem T-szervízből (vidéken lakok) Pontosan a mai napon azaz december 14.-én érkezett egy frissítés optimus 3d-re
Ami nekem hátrány, Pestieknek előny: A szervizes azt mondta, látja, hogy megjött az új szoft, de ide vidékre még nem küldték le a szoftver kulcsot ????
Sajnos csak azt látta, hogy frissítés jött (ma) nem vágta, hogy mi mert ő kódokat lát nem oprendszer verzót, de gyanítom hogy 2.3. Annyit mondott, hogy egy biztos Pesten az Oktogonnál lévő Lg szervízbe ingyen felrakják a T-s ma megjelent szoftját garanciapapírt vinni kell.
Amúgy valsz. hogy a Pesti T mobil szervízekbe is van már szoftver kulcs.
Ennyit tudtam, megtenné valaki Pestről, hogy szervízbe megpróbálja frissíteni a telóját? -
sirály12
őstag
Nemsoká én is beállok a táborba, 20.-án érkezik meg a telóm.
Már alig várom!
Addig is gyűjtöm az infókat, mit-hogy érdemes majd. -
Tabika
tag
Ha konvertálni akarok telóra akkor milyen formátumba tegyem azt milyen legyen a hangformátum?mert eddig egyszer sem volt hang
-
spuros
őstag
(#1523) pook20
Bekapcsolás után ki lehet választani első indításkor..
-
pook20
aktív tag
nyomtam egy factory resetet a telomon de most meg eltünt a magyar nyelv!azt hogy tudnám vissza hozni?
-
pook20
aktív tag
factory resetet hogy érem el?
-
Tabika
tag
Lg smart worldre h lehet regelni ha nincs benne Magyarország?
-
Tabika
tag
Köszönöm megvan.A v10k a legújabb?
-
Tabika
tag
v10d erre gondoltam nem android verzióra
-
Tabika
tag
Üdv. Hol tudom megnézni hogy milyen verzió van a telón?
-
spuros
őstag
válasz
nemtomivan #1508 üzenetére
Igazad lehet. Remélem hamarosan valaki Tmobilos is írja, h kijött a friss..(:
-
nsrking
senior tag
válasz
norbi93 #1452 üzenetére
igen van! pont egy órája értem haza. jött az sms hogy elehet menni a telóért. És megcsinálták
hogy konkrétan mit azt nem tudom , mert a papírra nem írtak semmit... el sem akarom hinni hogy 40 nap és rengeteg küzdelem után, ismét van egy működő Optimus 3D készülékem
új szoftvert is dobtak rá, 2.3.5-öt.
-
spuros
őstag
válasz
nemtomivan #1503 üzenetére
A Tmobil oldalán nincs fent még a frissítés..
Egyébként a hivatalos LG szoftverrel.. Frissít is de ugyanazt a 2.2es droidot hagyja fent..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest