Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horimiki72
aktív tag
válasz
berbatov2 #12688 üzenetére
V30A EU Open KDZ ha valamelyik link halott lenne.
-
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #12688 üzenetére
ez nem lustaság , fent van egy lehuzos téma azt huzdle és olvasd el ha azt nem tudod meg csinálni akkor nem tudom miröl bezsélünk ott van minden link és leirás is nem hiszem hoyg lefogja valaki irni ujra ide amikor mdiekinek elérhetö a laptetején , 2.3-rol 4.0-ra frisiteni a gyári frisitövel is lehet ami már téynleg nem lustaság bocs , hoyg igy rajtad de kiakaszto hogy a laptetejét enm képesek egyesek elolvasni vagy keresöbe beirni amit akkar.
felgörgetsz a laptetején van egy összefoglaló abbol kikeresed ami neked kell és emg csinálod .
-
pach-adams
tag
válasz
berbatov2 #10154 üzenetére
Én szerintem nálad 90% hogy a driverrel van gond.
Azért vár az eszközre.
Amikor elindítottad az eszközt fastbootban, akkor lépj ki abból az ablakból és az usb kábelt dugd át egy másik USB portra, és csak ezután dugd fel a gépre.
Ha minden igaz akkor ki fogja írni hogy új eszköz és telepítsd a drivert manuálisan. -
pach-adams
tag
válasz
berbatov2 #10150 üzenetére
De a készüléket sikerült fasboot módba tenni?
Mert azért írja a waiting for device-t mivel nem ismerte fel a telódat.
Menj az eszközkezelőbe és keresd meg az ismeretlen ezközt vagy az LG Omap akármit és frissítsd a driverjét abból a mappából amiből dolgozol.
Lennije kell ott egy mappának ami azt tartalmazza. -
pach-adams
tag
válasz
berbatov2 #10148 üzenetére
A fastboot-ot úgy tudod elindítani hogy amikor várja az omap device-t akkor akku nélkül a felfele hangerővel rádugod a gépre, aztán fut a dolog és amikor ki ír valami 5másodperces dolgot beteszed az akkut és rezzen egyet ekkor lehútod a gépről.
Ezután 5mp után egy szürke LG logó és felül a bal sarokban kiírja hogy fastboot 0.5
Ezután feldugod a gépre és az egyik mappában ott van hozzá a driver is ha gond lenne azzal. -
pach-adams
tag
válasz
berbatov2 #10144 üzenetére
Ennél a wkPark's dolognál.
Szeretném feltenni ezt a u-boot-ot meg a hozzá tartozó CWM recovery-t.Követem ezt az angol leírást.
Elindítom a start-fastboot.bat-ot.
Bejön a cmd-ablak.
Ott kiválasztom a 2-est tehát a p920-at.
Lefut a dolog berakom az akksit, megy a fastboot.
Vissza dugom a gépre, akkor fel is ismeri a telót hogy fastboot-ba van.
Nyomom az entert akkor kérdezi hogy lecseréljem az x-loadert, "y"-t nyomok és failedet ír.
Fentebb írtam már a hiba pontos megnevezését.
Aztán ugyanez van amikor u-boot-ot cserélné le. -
pach-adams
tag
-
horimiki72
aktív tag
válasz
berbatov2 #9884 üzenetére
extra lépés leteszed a földre és egy bakanccsal erősen rálépsz
de ezt félretéve az egy rebooter amit letölthetsz a rebooter utilty-re kattintva,kicsomagolod és én azt nézem ez egy komplett csomag ami valszeg az ICSv21eboot ra indulhat de nézd meg hátha te többet értesz meg belőle ha kicsomagoltad zip-ből.Ha már fut egy ablakban ott a majd a második pontot kellene választani.Persze előtte gondolom fel kell dugni a telót úgy,hogy felismerje a pc v laptop.
-
Martynis
tag
válasz
berbatov2 #9861 üzenetére
Nem tudom merre tartasz.. de nekem ez bejött (kis kínlódással) arra, hogy az LG logoig indult a telefon.
1)Indítsd el az lg mobile update programot.
2) Kapcsold ki a telód (ne legyen csatlakoztatva géphez)
3) Dugd rá az usb kábelt, várd meg míg elkezd tölteni.
4) Nyomd meg a hangerő fel, és a bekapcsoló gombot egyszerre, várd meg az lg logót, és míg kikapcsol a teló(6-7mp)
5) Nyomd meg újra 6-7másodpercre a bekapcsoló+hangerő fel gombot. Fel fogja ismerni a program, és telepíti a drivereket.
Ha most teszi fel először a drivereket, ismételd meg az 5öst6)Kattints a támogatott szolgáltatásokra, azon belül a helyreállítási módra. Add meg az imei számod, kattints a checkre.
7) Várj (15/20 min)
A gyári rom fog felmenni, root elveszik.
IMEI: Az egészet írd be kötőjelek nélkül!
Ezután ha bekapcsolod a telefont, lépj ki az "Üdvözlő programból", ha esetleg nem lenne menü, hálózat.. akkor beállítások - gyáribeállítások visszaállítása.
-
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #9841 üzenetére
ok de eljutot 100%-ig és hang le és bakapcsra nem jön be a cwm vgy hang le és 3d meg bakapcs röviden -re nem jönbe?
mert ha nem akkro lehet megprobálhatod hogy a gyárival rá tezsel egy v21a-t hátha müködni fog de kétlen 1 probát megér rosazb nem lehet hamár ugy is tégla volt -
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #9834 üzenetére
berbatov2
ha eljutot 100%-ig akor felment 550s nlé dobb hiba üzenetet de akor már feltelepül viszont ha eddig eljutot akor nem fog menni a telo de van elvileg hang le és bekapcsgombra cwm-elö kell jöjön és onna már sima liba operálni a dolgokat
vagyis a cwm ben már feltehetsz modolt romot bármit vagyis én azt ajőánlom hoyg tegyél fel belöle egyet és utána akár a gyári flashelövel ahoyg már iták elöbb páran hogy kell helyreálitási mod és v21a lesz rajta ha menü meg iylen bug jönne akor kell offline kdz-vel tenni rá egy romot de ha cwm bejön akkor az már nem jo féltéglának sme az a telo mert müködik xdMartynis
ha visaz akarsz álni ics-röl akkor igen ez alapján amit linkeltél benn van hoyg lehet behozni az sw modot is
ics-röl akakrsz visaz álni ??? mert akkro ezt felejsd el az uj linket elöbb fel kell rá flashelkni az usb bootable v21e-t és utána cwm-es rom és utána akár ez
ha ics-t akasrz rá akkor uyg szint felesd el ezt a variáciot, ha csk v21a vagy kisebb froyorol akkarsz v21e-vagy v21f-et akrsz akkor ok ez a modszer a müködö -
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #9823 üzenetére
nem sima v21e kell hanem a v21e bootable vel megy csk ami elsö inditásra belép a cwm-be és onna már azt teszel amit akarsz
peti tényleg ötletem sincs mindnet a leirás szerint meg lett csinélva driver fent mégsem mintha nem látná a mobilt a program pedi g bevan dugva paszsolok ez ügyben már nem tudom milehet miért nem rootolja eddig senkivel nem volt iylen csk olyna hoyg elindult végig futot ésakkor nem let rootolva csk felkerült a progi (superuser) de akor is lefutot az akék cuc a pc-n neked meg elsem indul mert not device (nem látja)
-
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #9817 üzenetére
ok elküldtem
viszont irjatok valamit hoyg milyen videot csinéljak mit nézek meg benne vagy miröl mert az unalmas android rendszer meg rendszre infot nem fogom lefényképezni vagyis ugy értem hogy mindneki azt odbja semmi jpobbat irjatok párkonkrét dolgot hogy mit filmezzekle és megcsinálom és feldobom youtube-rapeti probáld meg de elvileg nem nem sok siker lehet de egy probát megér minden féle képen
xda-n is azt irták volna és nem csinéáltak volna teljesen uj programot rá hogy lehessen rootolni tehát szerintem nem lezs jo vele de kárt nem tehet
-
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #9815 üzenetére
mit dobjak át? melyik progit?
peti pedig az adb restore 1.6-al kell az van xda-n is
elötedszolonka igenm a gombokhoz kell wpark kernel de ahoz hogy azt felted meg twrp és hogy twrp menjen kell root tehát sorban kell haladni meg a kamerájhoz is kell root tehát rootnálkül meg van löve de nem tudni miért nem rootolja pedig az van csutkára amit xda-n irnak és mégsem usb debug benyomva rádug és not device -ir a rootolo tehát kábel tuti jo másik usbben is volt de semmi megse probálja omap4430-is fent van emg minden más driver a telonak ami kell bekapcsolva kell rootolni de not device ha vlaki tud erre gyogyirt az irja meg petinek mert fontos lenne hogy tovább léphessünk a gombok meg a kamera ügyben is
7zippel lett kibontva tehát ha valaki tud valamit hogy lehetne meg csinéálni a rootot akor az irjon fontos -
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #9807 üzenetére
én átküldöm majd ami megy nem kell semmi hacking vele vagyis normális nyelven nem kell cracelni a progit
mert nem menne máskép átküldöm majd én mert nemkem meg van nem crackelet ,ha tud valaki linkeljen egy ics ported rootlo progit emrt az adb restore 1.6 nem rootolja söt nem indul el pedig telon bevan nyomva a usb hibaelhárito és ba is van kapcsolva mert ugy kell
-
DonMaster
addikt
válasz
berbatov2 #9803 üzenetére
viszont az nem gáz mert most petinél is ugyna az van de megoldottuk hogy amikor bejüöt akor gyorsba rákell katintani és driver frisités és manuálisan felteszed akor már nem fog ugrálni, viszont nem akraj behozni amikor az usb fastboot lefut és kikell huzni és logora várni nah az nem jönbe mert utána kéne ujra rádugni hogy lehessen elérni a downloadmodot emg hogy ráirj a az img-t amiben benne van a download mod
-
horimiki72
aktív tag
válasz
berbatov2 #9801 üzenetére
a hardver biztonságos eltávolítása és az adathordozó kiadása a rejtett ikonok között(ha nálad ott van) és ott zárj be minden eszközt vagy törölj ami a listában szerepel esetleg nyomtató,controller stb.. utána dugd rá a telót és akkor csak azt ismeri fel nem tobzódik a többire!nekem ez produkálta azt a hangot és hibát amit leírsz.
-
-
spuros
őstag
válasz
berbatov2 #1466 üzenetére
A problémád első része szerintem nem hiba.. ZTE blade-en sem kapcsolódott nekem soha úgy a megjegyzett wifikhez, h előtte máshova (akár free wifire) kapcsolódtam.. Itthon amikor wifire váltottam (és előtte máshol wifiztem esetleg) akkor manuálisan kellett kiválasztanom az itthoni wifit..
-
-
nsrking
senior tag
válasz
berbatov2 #1169 üzenetére
én is remélem.. bár már egyre kevesebb esélyt látok rá.. kezd már tele lenni a t*köm
most írt vissza az LG :"Köszönettel vettük az LG Electronics Magyar Kft-hez eljuttatott megkeresését. Sajnáljuk, hogy LG készülékével kapcsolatban kellemetlenséget tapasztalt.
Egyeztettem márkaszervizünkkel illetve a termékcsoportért felelős mérnök kollégámmal is panasza kapcsán.
A márkaszervizünk által kibocsátott állásfoglalás, amely szerint a készülékének hibajelenségét idegenkezűség okozta, tükrözi az LG központi véleményét. Márkaszervizeink pontosan a hasonló esetek megállapítására rendelkeznek egy olyan diagnosztikai szoftverrel, amely képes megállapítani azt, hogy a vizsgálatot megelőző időszakban a készülékek milyen hatásoknak voltak kitéve. Ebben az esetben ez a szoftveres ellenőrzés derített fényt arra a jelenségre, amelyet a márkaszervizünk a szakvéleményében megfogalmazott. Emiatt az LG a készülékének garanciális javítását elutasítja, azt csak fizető keretek között támogatja. A készülékjavításával kapcsolatban árajánlatot minden további nélkül tudnak Önnek biztosítani."
ki lettem segítve.. esküszöm be megyek és a fejükhöz verem a telefont...
-
gaben88
őstag
válasz
berbatov2 #930 üzenetére
Ami picit zavar, az a FM rádió hiánya... Illetve nem értem, hogy miért nem képesek FM transmittert is tenni a készülékekbe? Miért csak a Nokia nyomja ezt!
Egyébként vannak betegségei, típushibái ennek a telefonnak, mint pl a 2X-nek?(#932) BloodRay: Mikre gondolsz itt?
-
-
yohimbin
tag
válasz
berbatov2 #604 üzenetére
@BloodRay: visszavinném,csak volt 1sim függetlenítés,amit persze nem említhetek,kipróbálom előbb a V10e-t,hátha új szoftver,jobb szoftver....
@ Berbatov , Ha ki van lőve 3G is,akkor nincs semmi,de ha wifi bekapcs,de nincs közelben wlan hálózat,akkor 3G is ok,de ha wifi kikapcs,nem tud 3G-zni,Edgezni, stb...Persze,remélem,h másnál nincs így,de ilyen átmeneti hibákat mi okozhat? -
torrrent
aktív tag
válasz
berbatov2 #574 üzenetére
Én a beépíttetett nekem bejön, ha meg leneteztem a keretet és átvált kis sávszélességbe (T mob) Opera minit. Olyankor a sebesség között észre se veszem a különbséget.
Szerintem így is fantasztikusan gyors a gép szinte minden funkciót használok, mi lesz itt ha mind a két magot kihasználja. -
Stocc85
csendes tag
válasz
berbatov2 #590 üzenetére
Igen, két programból áll össze, egyik a gépre, másik a telefonra kerül fel. Én anno az iPhone-omon lévő konkaktokat outlookkal szinkronizáltam, majd a névjegyekből vCardokat csináltam. És ez a program kezeli ezt a fájltípust is. Telóról legyalultam minden telszámot, e program segítségével meg fel... és tökéletes
-
SeaQR
csendes tag
válasz
berbatov2 #445 üzenetére
Szerencsére nem.
Viszont az már többször előfordult hogy nem tudtam ébreszteni a telót, csak akku kivétel után.
Pro: kibírt több mint 3 napot a telcsi 1 töltéssel és még akkor sem volt teljesen lemerülve.Pár telefonhívás, kb 30 fotó készítés - viszont semmi egyéb, hozzá sem értem ezeken kívül.
-
berbatov2
senior tag
-
BloodRay
veterán
válasz
berbatov2 #296 üzenetére
Nem kamionról pottyant le véletlenül? Csak mert akkor lehet, hogy még valami nagyon korai, nem támogatott szoftver van rajta.
Mert egyébként az enyém is kártyafüggetlen és semmi gondja...(#303) vadfonix -> Én még a 2X-hez kaptam és azt használom jelenleg is.
Elvileg forgalomban lesznek lassan külön is a kábelek.
(#304) arvo -> Miféle extra memóriát szeretnél beállítani(és mit szeretnél rajta?)?
-
Psychlo
tag
válasz
berbatov2 #298 üzenetére
Az biztos, hogy a KM900-nál országonként és régiónként külön FW-k voltak és más időközönként kapták meg a frissítéseket és akkor még arról még nem is beszéltem, hogy szolgáltatónként is külön jöttek és ott sem egységesen, hanem országonként, bár ez utóbbi lehet minden esetben így van.
-
BloodRay
veterán
válasz
berbatov2 #283 üzenetére
Nálam egy szem karc sincs. Egyszer találkozott a padlócsempével eddig.
Ami tény, hogy tényleg kicsit maszatolódik a kijelző, de ez legyen a legnagyobb gond...
Viszont ami felbosszantott kicsit, hogy immár másodszor fagyott ki a készülék mikor le akartam választani a hdmi kábelt.Egyébként összesen ez a 2 fagyás volt.
-
vadfonix
csendes tag
válasz
berbatov2 #279 üzenetére
Igazából semmi extra, ezen a linken belül rámész az illesztőprogramok és szoftverek fülre, azon belül lekapod az "LG Mobile Phone Software Update Tool" progit, feltelepít, teló rácsatiz USB-én és progi indít, azon belül már könnyen eligazodsz, persze ha gondolod a PC Sync nevű progival előtte csinálhatsz még egy biztonsági mentést telefonszámokról, képekről stb.., de nálam most az update nem bántotta!
Ha ezt már valaki leírta korábban akkor utólagos elnézést!
-
vadfonix
csendes tag
válasz
berbatov2 #138 üzenetére
Csatlakozom, nekem is fólia kéne inkább, meg tárolónak egy bőrtok féle amiben hurcolázhatom, kézben nem csúszkál olyan veszélyesen használatkor.. Néztem néhány mobil boltban a tok-ot, sehol nem tudtak adni ekkorát amibe belefért volna
kicsit méretes darab lett a "kicsike"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest