Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro130
tag
Hali!
Vettem egy ilyen telót, egy elég régi darabot váltott le, úgyhogy egyelőre el vagyok ragadtatva tőleAmi a problémám, hogy hiába kapcsolom be a GPS-t, nem igazán akar működni. Csak az előre telepített Maps és Navigáció app-okat próbálgattam egyelőre. (nekem még ez is új
)
-
Psychlo
tag
válasz
berbatov2 #298 üzenetére
Az biztos, hogy a KM900-nál országonként és régiónként külön FW-k voltak és más időközönként kapták meg a frissítéseket és akkor még arról még nem is beszéltem, hogy szolgáltatónként is külön jöttek és ott sem egységesen, hanem országonként, bár ez utóbbi lehet minden esetben így van.
-
berbatov2
senior tag
Ez a frissítés nem akar nekem összejönni....
1. A pcsuite ( most telepítettem ) csak sokkadjára "látta meg a telefont"
2. Ellenőrzés céljából szinkronizáltam a névjegyeket, és csak 22db-ot szinkronizált
3. A frissítésnél meg a következő hibaüzenetet kapom: a frissítési fájlok nem letölthetők a szerverről, vagy a mobiltelefon nem kapcsolódik -
berbatov2
senior tag
Basszus egy tíz perce találkozott az aszfalttal az enyém, mindkét oldala talajt fogott de a végén képernyővel lefele landolt. A képernyőn semmi nem látszik, viszont a hátsó műanyagon lettek apró felületi sérülések.
-
BloodRay
veterán
válasz
berbatov2 #283 üzenetére
Nálam egy szem karc sincs. Egyszer találkozott a padlócsempével eddig.
Ami tény, hogy tényleg kicsit maszatolódik a kijelző, de ez legyen a legnagyobb gond...
Viszont ami felbosszantott kicsit, hogy immár másodszor fagyott ki a készülék mikor le akartam választani a hdmi kábelt.Egyébként összesen ez a 2 fagyás volt.
-
vadfonix
csendes tag
válasz
berbatov2 #279 üzenetére
Igazából semmi extra, ezen a linken belül rámész az illesztőprogramok és szoftverek fülre, azon belül lekapod az "LG Mobile Phone Software Update Tool" progit, feltelepít, teló rácsatiz USB-én és progi indít, azon belül már könnyen eligazodsz, persze ha gondolod a PC Sync nevű progival előtte csinálhatsz még egy biztonsági mentést telefonszámokról, képekről stb.., de nálam most az update nem bántotta!
Ha ezt már valaki leírta korábban akkor utólagos elnézést!
-
berbatov2
senior tag
Nekem 2 hónapja van meg és V10a verzió. Sajnos én nem tudtam kiigazodni az lg honlapján a frissítéssel kapcsolatba.
Kipróbáltam, hogy mennyit bír az akksi nem "okos" használat - wifi,3g,gps off - esetén.
3. nap végére merült 6%-ra. -
Tiesto22
csendes tag
Holnaptól végre én is tulajdonosa leszek egy ilyennek
Elvileg már ma megvettem volna csak nem volt egy darab se a kaposvári T-mobile-ba
De holnap reggel végre mehetek érte. Az 5800-at fogja leváltani úgyhogy azt hiszem elég nagy különbség lessz a 2 teló között.
-
arvo
csendes tag
-
vadfonix
csendes tag
válasz
BloodRay #267 üzenetére
Hát nagyon sajnálatos, hogy ezt így elkalkulálták
, a rádióról az infód érdekes, erről nem hallottam még, hát akkor ez a probléma sincs már akit esetleg zavart volna..
Esetleg arról hallottál valamit, hogy mikorra várható az új OS?Én csak annyit tudok, hogy még ez év végéig van beígérve, nincs esetleg valami konkrétabb időpont, pl-ul hónap?
-
Tiesto22
csendes tag
Sziasztok. Holnap szeretném megvenni ezt a telefont ki is néztem a t-mobile oldalán. 1 év hűségre szerettem volna megvenni részletfizetéssel pár napja még meg lehetett venni igy is de most meg eltűnt és már csak a 2 éves hűségnél lehet részletre megvenni. Nem értem hogy egyik napról a másikra miért változott meg?
-
BloodRay
veterán
válasz
vadfonix #265 üzenetére
A chipset kezel csak le 3Mpixelt 3D módban, ezért a felbontás olyankor.
A rádiót már írtam korábban, hogy a 2.3-al be fogják kapcsolni, mert van a készülékben!(#262) vadfonix -> V10d-vel szerintem nagyon stabil is egyébként.
Egyébként Arc-ot is próbálgattam. Külsőre nagyon szép, jó a fogása is(bár pehelysúlya miatt nincs a masszív, minőségi érzet mint a 3D-nél), sebességre sem rossz. Azért a 3D-nél szerintem cseppet sem gyorsabb, folyamatosabb semmiben(hangsúlyoznám nem használom a gyári LG felületet), az SE felület meg egy borzadály számomra. -
vadfonix
csendes tag
válasz
jooker82 #263 üzenetére
Mivel a többi tapi telefon is hasonló aksi gondokkal küzd, persze szépíthetjük, hogy most xy és yx fél órával vagy 1 órával többet bír már, de igazából mint előttem páran már mondták, hogy valójában a gyártók a szoftverekkel próbálnak trükközni az energia takarékosság érdekében! Tehát a válaszom: igen, mivel jelenleg a magyar piacon agy egyik legerősebb teló amihez már csak az op rendszer kell kicsit felnőjön a két mag miatt, igen, ezt venném most is!
Aksit csak azért hoztam fel mert ez a legnagyobb szálka a szemembe a telónál
, na meg persze a különféle kiegészítő hiánya illetve szűk választéka, de ez utóbbit tudjuk be annak, hogy a "vas" még igen friss a piacon és még majd csak most fognak jönni hozzá a cuccok beleértve a 3D-és játékok is, amit nagyon várok
! Mérete, formája, alakja?? háát, mit mondjak? elég sok alkatrészt kellett belezsúfolni, kellett a hely
, kicsit szokatlan volt a fogása, de meg lehet barátkozni vele
Kamerát kicsit sérelmezem benne még, de ez telefon ugye, nem fényképezőgép, azt viszont nem értem, hogy 3D-ben miért butul le 3 Mpixelre, képtelen vagyok megérteni, elméletileg két db 5 Mpixeles kamera van benne, vagy a második lencsén spórolt volna az LG és az csak 3 Mpixeles?Na mind1, senki és semmi sem tökéletes
, beépített rádió hiánya szintén nem zavar, régi telómban volt, 5 évig használtam és a rádióját egyszer sem kapcsoltam be, erre van egyéb megoldás ami bőven megfelel.. Egy dolog van ami aggaszt még mióta megvettem, de ez nem a készülék technikai hiányossága, hanem az értéke, ami miatt kicsit parázok elővenni egyszerű telefonálásra
a nyílt utcán, mivel elég csúnya világban élünk, kicsit parázok, hogy ki ne kapja valaki a kezemből vagy a táskámból, sajna elég feltűnő
, kiléptünk ezekkel a készülékekkel abból a korszakból amikor csak egy kis kütyü volt, ezek már komoly értékek, olyan mintha előkapnám a laptopomat a buszon csak, hogy küldjek egy sms-t, mert ugyebár egy ilyennek az értéke 1:1 -ben laptop árban van és ugye az ember nem szokta nyilvános helyen, legalábbis általában, csak úgy a zsebéből előhúzni a számítógépét! De igen, ezt félretéve, újra megvenném az LG Optimus 3D-ét!
Elnézést ha kicsit bőlére engedtem és már-már off-ba mentem volna
-
vadfonix
csendes tag
válasz
szalmark #261 üzenetére
Hát nem tudom, de mióta frissítettem az LG-im d-verzióra, azt kell mondjam, hogy azóta nem akad már annyira mint a b verziós szoftverrel, igazából akadást már tényleg csak olyankor tapasztalok, ha több mindent indítok el egyszerre és akkor is rövid ideig röccen be, a b verziónál gyakrabban csinálta, igaza volt BloodRay-nek, az új verzió már sokkal csiszoltabban viselkedik, legalábbis nekem ez a tapasztalat!
Az is hozzátartozik, hogy ARC-ot élőben nem volt alkalmam kipróbálni még, viszont az Optimus 3D-ét már több mint egy hete halálra nyüstölöm, van olyan, hogy kétszer is fel kell töltenem az aksit, annyit nyúzom.. -
szalmark
csendes tag
Igen, de a jövőben kiadhatnak olyan droidot, ami támogatja a 2 magot, és akkor az lg messzemenően fog elhúzni, nem?
Az arc oldalán a szépsége, könnyűsége, akadásmentessége szól
az lg oldalán a 2 mag és a 3d, kérdés, hogy a súlya és a nagysága, valamint a rendszer akadása annyira lenyomja a mérleg súját, hogy az egymagos, kicsit "butább" telefont érdemes e választani.Újfent köszönöm a válaszokat.
-
szalmark
csendes tag
SZiasztok!
egy sony ericcson arc s egy lg optimus 3d között tűnődöm.
bevált már annyira a 2 magos technológia, hogy érdemes azt venni?
Köszönöm megtisztelő válaszotokat! -
SeaQR
csendes tag
-
arvo
csendes tag
találtatok valami megfelelő tokot a telefonnak?
szinte semmi normális nincs hozzá!! -
Gergőke88
addikt
SZiasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy melyik pesti t-mobilban van kiállítva demo készülék? -
porse
őstag
A trébe ki volt téve egy lg 3d na mondom végre megnézem.
Hát nekem nagyon nem jött át ez a 3d dolog, furcsa volt és nem tetszett.... amúgy szép és jó. -
BloodRay
veterán
1. IPS
2. De, az LG szerint legalábbis Gorilla Glass.
3. Tényleg maszatolódik. Azért annyira mindenesetre nem drámai a dolog szerintem.(#230) vadfonix -> Ez a wifi-s bug nálam 2X-nél volt. 3D-nél eddig soha. Frissítetted rajta a szoftvert? Mert nálam a 3D teljesen bugmentes, míg ilyesmi problémák a 2X-re voltak jellemzők. Biztosan szoftveres dolog egyébként.
-
vadfonix
csendes tag
A kijelző koszolódást Én is alátámasztom, állandóan törölgetnem kell, iszonyatosan maszatolódik
, ráadásul játékok alatt, mikor azt a joy vezérlőt kell simizni rendesen bemelegszik az ujjam alatt a plexi mivel rövid idő után nem csúszik hanem inkább dörzsölődik, olyan mintha radíroznál valamit
és e miatt nehézkes az irányítás is..
Nálam legújabban előjött egy olyan jelenség, hogy fél nap után be akarom kapcsolni a WLan-t, ami aztán bekapcsolási folyamat közben kifagy és kiszürkül és inaktív állapotú lesz, csak akkor tudom újra elérni ha kikapcsolom teljesen a telót és vissza
Ezt egyszerűen nem bírom megérteni, ez már a második készülékem és ennek is van már valami baja, ha csak ki-be kapcsolom a WLan-t rövid időszakon belül akkor semmi probléma, tökéletesen működik, viszont ha hanyagolom fél napig és utána próbálom akkor meg az említett jelenség jön elő!
Tapasztaltatok ilyesmit Androidos telónál, valami program válthatja ezt ki???vagy ez megint készülék hiba lesz?
-
SeaQR
csendes tag
Szia
1. Tudtommal IPS, de esküdni nem mernék. Remélem valaki kijavít ha tévedek.
2. Nem gorilla glass, annak ellenére, hogy sok helyen ezt lehet olvasni. Ráadásul eszméletlen módon koszolódik, sose volt ennél ujjlenyomatosabb, pacásabb, stb telefonom.Más:
Hátha tud valaki segíteni ebben. Igaz apróság de engem zavar. SMS-ekben a hangulatjeleknél ugyanaz a jele a sima smiley-nak mint a csókos fejnek, azaz ":-)". Így minden SMS-em csókokkal van tele, ami a párom esetében még nem gáz, na de a haveromnál meg a főnökömnél már zavaró tud lenni. Lehet ezeket módosítani? Nem találtam sehol ilyen beállítást.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem a telóval kapcsolatban, remélem tud valaki nekem válaszolni.
1. Milyen kijelző van a telőban sima TFT vagy S LCD vagy IPS alapú kütyü?
2. Gorilla glass-os a kijelző vagy nem sima és nem extra karcálló? Mert olvastam már ezt is azt is és egy videón tesztelték is de sehol nem láttam még konkrét adatot.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
SeaQR
csendes tag
válasz
mrlujoak #221 üzenetére
Ha megfigyelitek, a szellemképesedés ugyanúgy jön elő ha távolodik a telefon, mint amikor oldalra mozgatjátok. Oldalra fordításkor néhány centinként van egy bizonyos szög amikor jól látható, közötte szellemképes. Most elszórakoztam a távolsággal és ugyanez tűnt fel. Ahogy lassan távolítom, vannak pontok mikor visszaélesedik a kép. A karom hossza hellyel közzel 70 cm, abból a távolságból pl jó volt
-
BloodRay
veterán
válasz
mrlujoak #221 üzenetére
Rosszul volt beállítva a 3D, vagy nagyon érdekesen fogod a hagyományos telefont.
Kb 20-30cm-ről a legjobb a 3D hatás, szóval...
Arc-ot én is próbáltam, nem rossz, de engem nem zavar az Optimus 3D súlya, legalább minőségi hatása van. Masszívabb is kicsit szerintem. Egyébként jó készülék ez az SE is. Csak a gyári felület nem tetszik ott sem(ahogy sehol sem a HTC-t kivéve).
Amit az oldalirányú betekintési szögre írtál teljesen igaz.
Ami a tartalmi lehetőséget illeti azért már most sem rossz, hogy saját 3D képeket, videókat készíthetsz, meglévőket nézhetsz, normál 2D videókat, képeket konvertálhatsz(egész jó hatásfokkal) 3D-be. A következő szofttól pedig ha akarod akár a "normál" játékokat is. -
mrlujoak
veterán
Tegnap megtapiztam az egyik Tmobile boltban, és böhöm nagy.
Pechjére mellette volt az Xperia arc, és zongorázni lehetett a különbséget kettejük között.
Az egyik kecses, vékony, a másik egy nagy tepsi, nagy kerettel a kijelző körül...Eltekintve a külsejétől megnéztem a 3D képességét a kijelzőnek.
Sajnos elég abnormális távolságból tudtam csak előcsalni a 3D hatást. Azért abnormális, mert kb. fele akkora távolságból jött ki a 3D (értsd túl közel kell tartani a telefont), mint ahogy a hagyományos telefont tartom a kezemben.
Ennek ellenére szépen kiadja a 3D grafikát, legjobban a befelé mélyülő tartalmat tudja megjeleníteni.
Az oldalirányú mozgatásra nagyon érzékeny, elég egy pár fokos billentés, és máris szétesik a 3D kép, és csak szellemképes tartalmat látsz.
Igaz ez a szemtől/fejtől való távolság változtatására is, elég 1-2 cm-t távolítani a készüléket, és szintén már csak szellemképeket kapok.A 3D faktor jó, megvolt, de adhatna kicsit több tartalmi lehetőséget is. Na, majd a kövi szoft talán...
-
arvo
csendes tag
válasz
jooker82 #217 üzenetére
igen olyan volt rajta!
játék volt állat, fotó az is ráadás kapott képből is csinál 3D-t
vidao még nem volt
= alkalmazásokat telepítek amit lehetviszont meg volt az első fagyás
se kép se hangaztán kikapcs és bekapcs most megy minden!
viszont az aksit meg kell szokni hogy iszonyat merül!
du kb 4:30 tól használom(35-40 perc játék stb) és már 26 %-on van!
mocsok ferde szemüek!!
-
arvo
csendes tag
Tegnap átvettem a telot!! :-D
iszonyat jó a készülék!!
aksi kuka!! én 5 óra alatt szinte teljesen lemerítettem(újdonság varázs)
vannak kicsi akadások de szinte fel sem tűnik!!
szuper Telcsi nem bántam meg!!a kijelzőre tettetek fóliát és ha igen hol vettétek?
köszi -
arvo
csendes tag
:-)Ma rendeltem meg a 3D-t!!
holnap jön már nagyon várom!!
az előzetesek alapján nem fogom megbánni. ahogy olvasta.
de várom -
Pervitle
csendes tag
Két hete rendelkezem ezzel a telefonnal. Szerintem nagyon jól és könnyen használható készülék, ár érték arányban verhetetlen.
Leginkább netezni szoktam vele és gyorsabb mint a Dell laptop. Nekem megérte, ha viszonyítom a hasonló kaliberű telefonokhoz. -
SeaQR
csendes tag
Valamit nagyon benéztél
Nem volt olyan ember még aki ne b@*megezett volna mikor a 3d-t próbálta. Letöltöttem az összes 3d-s Gameloft játékot, mindegyikben ott van a térhatás kezdve a bevillanó Gameloft logón , a menün keresztül, maga a játékig. A kamerázás ezeknél meg csak jobb.
Lehet, hogy tényleg le volt húzva a 3d effekt csúszkája!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest