Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telomanikus
senior tag
válasz
horimiki72 #12627 üzenetére
nem jön be semmi, még froyo volt rajta, megpróbálom a flashtoollal, ha az sem segít szerviz
(arra az esetre Pesten tudtok ajánlani szervizt ahova érdemes vinni?) -
Telomanikus
senior tag
heyyyyho S.O.S.
tegnap este próbáltam offline kdz frissíteni a telefont...a 7. pontig jutottam onnan feljött egy ablak, hogy ellenőrzi h van-e újabb updater és volt ( ha a mégsére mentem akkor meg nem ment tovább) na és ez az új kiírta, hogy van frissítés a telóra...le is töltötte el is kezdte telepíteni, de kiírta, hogy hiba történt... azóta nem tudom bekapcsolni a telefont.... segítséééég
ha gépre rádugom akkor rezzen egyet, de ennyi az össz életjel
-
Telomanikus
senior tag
Üdv! Előre elnézést ha ez már lerágott csont, de valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám függetleníteni a telefont?
Előre is köszi.
-
Telomanikus
senior tag
Na búcsúzom...új telefonom : Sony xperia P
-
Telomanikus
senior tag
ez vajon megfelelne? az üveg repedt/tört meg...ez az?
-
Telomanikus
senior tag
Hát fantasztikus szülinapi ajándék, hogy leejtettem arccal a csórót. Kb keresztben van egy elég mély karc. Annyira nem baj, csak kicsit kiborultam először. De a használatban nem gátol, csak ha megdöntöm akkor látszik, hogy egy jó 1mm vastag repedés kifedi azt a részt.
Mennyibe kerül egy kijelző csere? Vagy mi kell ilyenkor?
-
Telomanikus
senior tag
Most volt szervizben a telefonom és csak szoftvert frissítettek, de a
marketbenplay áruházban nem találom az Instagrammot...telepíteni tudtam, mert gépen rámentem a honlapra és onnan telepítette, de az áruházban nincs a saját alkalmazások közt, így frissíteni sem tudom.
Valaki valamit?
(2.3.5 - V20c) -
Telomanikus
senior tag
viszem is be vodához...remélem most nem olyan csúcs készüléket adnak, mint múltkor
-
Telomanikus
senior tag
ok hihetetlenül fel**rt ez a telefon, csak ma volt 11 szellem(es) hívásom....
-
Telomanikus
senior tag
Egyébként ICS-től várható nagyobb mértékű javulás?
Mert nekem néha nagyon meghal a teló. -
Telomanikus
senior tag
válasz
Cynicelectro #4280 üzenetére
Na megnyugodtam, hogy nem csak nekem szokott szaggatni.
-
Telomanikus
senior tag
Szerintetek megéri 2X-re váltani?
(Már megint kezdődnek a bug hegyek...:/ ) -
Telomanikus
senior tag
Most töltőn van és vagy 20 perce gyötröm "szegénykét"...De már csirkét lehetne sütni rajta.
-
Telomanikus
senior tag
Ma már azt hittem milyen jó lett, erre ugye szokás szerinte egész esete töltés....délelőtt 12-re csontra lemerült...be sem lehetett kapcsolni.
-
Telomanikus
senior tag
Hát pedig ha gyárival szutyok akkor csere lesz valamire.
-
Telomanikus
senior tag
Nem szívesen váltanék már én sem (szinte semmire)...hát remélem meg tudták csinálni.
-
Telomanikus
senior tag
Arc S-re megérné a csere? Nézegettem telókat és mást nem igazán találtam...
Persze még közel sem vagyok a cseréhez...ha minden igaz holnap lesz meg a szervizből. Viszont nem igazán bízom benne, hogy sikerült javítaniuk. -
Telomanikus
senior tag
válasz
bolondember #3694 üzenetére
Droidoknál előfordul. Azt hiszem főleg GB alatt.
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Kephamos #3666 üzenetére
Azta
örülnék ha legalább úgy menne.
Persze ghost callt azért üssék ki...(de úgy se fogják).
Nekem a kamera nem is működött. Legalábbis a gyári programmal nem. Meg persze szellem(i) hívásoktovábbá hihetetlen sok fagyás is. Ja na meg SMS-t is alig tudtam elküldeni valamelyik nap. :/ Vagy 3x kellett újra küldeni mire el is ment.
-
Telomanikus
senior tag
Na beadva...szervizelés idejéig egy csúcsmodellt kaptam...Őtet...
Ezzel aztán ki tudom használni a havi 5000Ft-os előfizumban lévő netet...
-
Telomanikus
senior tag
Na holnap viszem a Vodába...amíg szervizben van kapok egy vele megegyező tudású telót...meglátjuk mi lesz.
-
Telomanikus
senior tag
Írtam Vodának, hogy baj van. Meglátom mit mondanak. De persze mihelyt lesz időm beviszem szervizbe.
-
Telomanikus
senior tag
Fantasztikus...már egy pixelhibám is van!! Apró, de ott van. Beviszem Vodafoneba mit fognak csinálni/ajánlani? Gari még van. Karácsonyi telefon.
-
Telomanikus
senior tag
Akkor várok...ha nagyon felbosszant akkor rádobok valamit.
-
Telomanikus
senior tag
Akkor írja le valaki nekem, hogy tegyem vissza 2.2-re mert marha sok szutyok bug van.
Bár pár app-ra az van írva, hogy 2.3 az elvárása, de hát lesz***. -
Telomanikus
senior tag
Az mitől lehet, hogy van amikor nem működik a vaku. Tehát fényképezek és nem megy. Zseblámpa app-nál se megy. Csak ki-be kapcs után megy.
-
Telomanikus
senior tag
Erről jut eszembe...
Telefonomon ugye többször is előfordult, hogy nem érzékelte a bejövő hívást. Ami valljuk be egy telefonnál elég gáz.Ezzel a problémával fordulhatok valahova?(na meg sok más egyéb bug is volt/van, de mindegy) Célom az lenne, hogy lecseréljem a telefont, de nem biztos, hogy ugyanilyenre...mármint nem p920-ra. (és nem is LG-re
)
-
Telomanikus
senior tag
Az mitől lehet, hogy böngészek (Dolphin Browser) és egyszer csak kidob a kezdőképernyőre...újraindítom a böngészőt és teljesen le van nullázva...szóval leáll az app..?
Nem használok TaskKillert. -
Telomanikus
senior tag
Szerencsések vagytok...nekem újonan is szutyok volt. Annyira megbántam, hogy az hihetetlen. Szívesebben fogadnék egy SE Ray-t.
-
Telomanikus
senior tag
A rootot feladtam...nem is érdekel...
Viszont tegnap volt kb a 7. alkalom, hogy nem érzékeltem bejövő hívást...nagyon dühítő...ma reggel meg nézem a telefont...akku szint:20% :||||| Egész este töltőn volt. Mondom mi a f@sz van most meg. Hát nem észleli a töltőt. ...Most rátettem gépre USB-ről töltötte, majd vissza konnektor és így már működött.
Utálom az LG-t!
Ettől a darabtól, mivel felső kategóriás többet vártam, mint mondjuk a KP500astól, de egy kalap kaki. Alapból legalábbis...
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Telomanikus #3438 üzenetére
-
Telomanikus
senior tag
Üdv! Szeretném rootolni a telefonomat. A SuperOneClick féle programot mennyire ajánljátok?
-
Telomanikus
senior tag
Valaki használ twittert? Másnak is csúszkál össze vissza görgetéskor?
-
Telomanikus
senior tag
Igazán jöhetne hamarabb...nem tudom mit ülnek rajta ennyit.
-
Telomanikus
senior tag
Aaaa letöltöttem a GO Launchert és nagggyon jó.
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Kephamos #1933 üzenetére
Igen az tényleg előnyös. (Nem tudom mi lehet a probléma) De én azért váltottam winampra, mert a gyári akadozott. Amúgy fülessel használva nem is kell az a beépített cucc, mert a kis gombbal (ami a fülesen van) lehet szüneteltetni a zenét, zenét váltani, vagy random zenére váltani. Be lehet állítani, hogy a nyomogatást winamp kezelje.
-
Telomanikus
senior tag
Na ha minden igaz elindult a frissítés.
Kíváncsi vagyok.
-
Telomanikus
senior tag
Karácsony óta használom a telefont és kb. 4x kellett újraindítani apróbb hibák miatt. Most reggel wifit bekapcsoltam de semmit nem csinált, nem talált jelet (max jelerősség szokott lenni itthoni netemen) próbáltam ki-be kapcsolni újra a wifit de meg se rezzent... jó persze kibírom csak egy felsőkategóriás telefonnál én úgy elképzeltem a gördülékeny használatot...(task killert folyamatosan nyomom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest