Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
Sracok. Mit kellene feltenni ehelyett, hogy a leheto legjobb, leggyorsabb es az elerheto legfelhasznalobaratabb legyen az O3D?
2.3.5
Kernel 2.6.35.7+
V21aNeha nagyon belassul, a bluetooth legtobbszor csak ki-bekapcsolas utan mukodik, a bongeszobol rendszeresen kilep stb...
Sosem csinaltam semmilyen telon frissitest, sem hasonlot, tehat abszolut kezdo vagyok ebben, igy ehhez merten segitsetek legyszives, mert nem akarom leteglazni a keszuleket. -
szala86
aktív tag
Egy próbát még mindenképp megér a legfrisseb all in one. All-In-One Ma került fel az 1.3-as. Ha elindítottad akkor kell nyomni egy 1-est, majd ha nincs telepítve omap driver, akkor megint egyes és telepíti, Ha már van akkor 2-est kell nyomni és onnan már egyértelmü hogy hogyan tovább.
-
szala86
aktív tag
Még esetleg meglehet próbálni azt is, hogy minden lg drivert, programot eltávolítasz, majd ujrarakod.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
krisz12071 #12194 üzenetére
próbát megér egy másikkal.Veszteni való nincs max pár perc.
-
krisz12071
aktív tag
válasz
horimiki72 #12193 üzenetére
Ugyanazzal próbáltam végig.
Minden felment rá a gép szerint,még sincs változás! -
horimiki72
aktív tag
válasz
krisz12071 #12191 üzenetére
végig ugyan azzal az adatkábellal próbálkoztál vagy próbáltál másikat is?
-
szala86
aktív tag
[link] Esetleg még egy kipróbálni való. Bár ha az eddigiek nem segítettek, akkor valószínűleg ez sem fog, de ki tudja. Az 1-est válaszd.
-
szala86
aktív tag
Na sikerült életet lehelni a 3d-be?
Nem tud valaki egy jó online boltot, ahol eme csodás készülékhez lehet venni kiegészítőket?
Főként usb kábel és tok érdekelne. -
RVR400
veterán
válasz
krisz12071 #12188 üzenetére
Téynleg tegyél fel egy teamviewert, és megpróbálok segíteni.
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12186 üzenetére
Kikapcsolva szerintem. Az a baj, hogy ezt nem használtam, úgyhogy nem tudom. Szerintem nincs veszteni valód. Próbáld meg így is meg úgy is. De lehet hogy nem fog működni, mert engedélyezni kell az usb debugging módot. És az nálad nem lehetséges.
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12184 üzenetére
Csatlakoztatod a géphez a telefont, elindítod a programot és nyomsz egy 2-est.
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12182 üzenetére
az adb_boot_tools-nál 2-est
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12180 üzenetére
Akkor próbáld meg ezekkel is [link]
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12178 üzenetére
Ha a Simple tool-t megcsináltad, akkor a hangerő le + 3d + bekapcs gombbal. egy kék csíknak kell végigfutnia alul. Ha végigfutott, akkor a bekapcs gombot engedd el és csak a hang le + 3d gombot nyomd tovább, míg be nem jön a cwm. Ha csak a szürke lg logó jön be bekapcsoláskor, akkor kapcsold ki és próbáld ujra.
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12176 üzenetére
Tökéletesen lefutott, megvárod míg újraindul a telefon és akkor lehúzod a kábelt róla.
Nekem bejön a cwm is igaz hogy csak háromszori próbálkozásra, de bejön. Most használtam én is a simple tool-t,
mert nekem se kapcsolt le ha rámentem a kikapcsolásra, hanem újraindult. Most szuper!!! -
krisz12071
aktív tag
Ready to Flash Wkpark BootLoaders
Device descriptor:
bLength = 18
bDescriptorType = 1
bcdUSB = 528
bDeviceClass = 255
bDeviceSubClass = 255
bDeviceProtocol = 255
bMaxPacketSize0 = 64
idVendor = 451
idProduct = D00F
bcdDevice = 0
iManufacturer = 33
iProduct = 37
iSerialNumber = 0
bNumConfigurations = 1
reading ASIC ID
usb_write 4
usb_read 81
[*] read 0 bytes
NumOfSubblocks: 0x5
Subblock ID: 0x1
Subblock Size: 0x5
CH enabled: 0x7
ROM revision: 0x3
Checksum Subblock: 0x15
CHIP: 4430
IDEN: f1b3e08f55099c77a819c6218f4ed0b52f1ac5a3
MPKH: 5f4092eccddf90fa43f546adf89508b31b9c74795e9516194c0ea6412fdcb7f6
CRC0: 0983f41c
CRC1: 139c4f4f
sending 2ndstage to target... f0030002
usb_write 4
usb_write 4
wait 5-seconds...[*] msg size = 4
usb_write 21504
[*] data size = 21504
usb_closeReopen usb...
Device descriptor:
bLength = 18
bDescriptorType = 1
bcdUSB = 528
bDeviceClass = 255
bDeviceSubClass = 255
bDeviceProtocol = 255
bMaxPacketSize0 = 64
idVendor = 451
idProduct = D00F
bcdDevice = 0
iManufacturer = 33
iProduct = 37
iSerialNumber = 0
bNumConfigurations = 1
waiting for 2ndstage response...
usb_read 4
usb read = aabbccdd
accepted 2ndstage response
sending image to target...
size = 232512
usb_write 4
usb_write 232512
** Done **
< waiting for device >
sending 'recovery' (5352 KB)...
OKAY [ 2.719s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.484s]
finished. total time: 3.203s
sending 'u-boot' (243 KB)...
OKAY [ 0.125s]
writing 'u-boot'...
OKAY [ 0.047s]
finished. total time: 0.172s
sending 'x-loader' (34 KB)...
OKAY [ 0.031s]
writing 'x-loader'...
OKAY [ 0.016s]
finished. total time: 0.047s
BootLoaders And Recovery have been flashed.
Your P920 is ready to boot into ICS again.
Rebooting.....
rebooting...Ebből kiderül számotokra valami?
-
krisz12071
aktív tag
A Simple Tool-al és a all-in-one-al is bejön a szürke logó.Végeztem,lehúzom a gépről,de nekem egyik bill. kombináció sem segít!
-
coolinggg
tag
krisz: az én készülékem CSAK és KIZÁRÓLAG power+hangerő fel-le+3d mindegyüttes nyomásával lép be twr-be. ezerszer próbáltam, csak így megy!
-
horimiki72
aktív tag
válasz
krisz12071 #12171 üzenetére
Mindenkép rákéne buherálni egy recoveryt!a 12107hsz ban van a simple tool próbáld meg hàtha az felteszi a szürke lg logót és a twrp-t egyben.Ha csak a szürke lg logóig jutsz vele(nekem volt ilyen) akkor utàna az all in one-al próbàld rátenni csak a twrp-t és aztán a hàrmas gombkombinációval belelépni power+hangerő le+3D gomb.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
krisz12071 #12168 üzenetére
formázással se csinál semmit ? vagyis sd kárytyát kiszeded és belsö sd-ket formázod ? akkor full üres kell legyen és egy gyári vissza álitás és utána flashtoolsal telepisd ujra és menni fog full uj ott nem lesz neki opcio az hogy fetn marad formázás gyári visza után flash tools elöt még egyy twrp-ha elindul akkor ott egy factory és wipe minden all-in ami clean-et csinál és olyan üres lesz mint ha most jött volna a flash gyárbol
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12166 üzenetére
Esetleg még ezzel lehet próbálkozni [link]
-
szala86
aktív tag
krisz12071 ha gondolod akkor vagyok! Írj privátot.
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12162 üzenetére
Este nyolc után fent leszek. Mit szólnál ha teamvieweren megcsinálnánk még egyszer a flash tools-os felrakást? Én nem egyszer ujra raktam már és mindig kaptam egy gyors és tiszta rendszert. Mondjuk nem árt néha a külső és a belső sd kártyát is formázni!
De ha flash tools-al ujra raktad. akkor nem lehet semmilyen go launcher rajta. Ha csak nem utána tetted fel.
-
krisz12071
aktív tag
válasz
szala86 #12161 üzenetére
Mindent innen szedtem le!
Kipróbáltam az automatikus kdz-t,6%-nál megakadt,de a leírtakkal tovább megy.
Ment Flashtool is végig,de semmi változás.
Felmegy a root és twrp,de nem adja be a twrp-t.
Hard reset lefut,de semmi változás.
Gyakorlatilag mindent megcsinál és mégis semmit!
Feladtam! -
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12160 üzenetére
És a v30a-t innen töltötted le a leírásból?
-
krisz12071
aktív tag
Azt írja ki bekapcsolás után,hogy Sajnálom,a system folyamat nem válaszol!
-
krisz12071
aktív tag
válasz
krisz12071 #12158 üzenetére
Végig csináltam,de semmi változás!Hard resetre sincs semmi.Totál lassan bejön a menü,de a beállításokba nem enged be!
-
szala86
aktív tag
válasz
krisz12071 #12156 üzenetére
Szerintem Flash tool-al rakd újra. Hamarabb meg van, mint mire sikerülne működésre bírni. Ha nem megy a leírás szerint, akkor segítek szívesen.
-
RVR400
veterán
válasz
krisz12071 #12153 üzenetére
(#12152) spuros: 230 USD volt, amúgy tényleg nem rossz a cucc. Kicsit idegesítően gyors a 3D után, mivel ennél már nincs időm a vissza nyilat nyomogatni, ha rossz helyre tapicskolok, mert addigra már úgyis elindítja, amit nem akartam.
-
krisz12071
aktív tag
Lenne egy olyan gondom,hogy frissítettem az automatikus kdz-vel.
Azt írja,hogy kész.Nekem viszont maradt rajta minden a régi.A v30-as volt fennt,de a v28-ast akartam felrakni.
Most ha bekapcsolom,nem enged be a beállításokba.Sőt,újraindul állandóan. -
RVR400
veterán
-
tabpmark
csendes tag
Sziasztok, lehet, hogy oktondi kérdés és egyszerű rá a válasz, de ha meg van adva egy levelezési kiszolgáló cím, és azt szeretném módosítani, akkor azt miért nem engedi a 4.0.4 ICS-ben? A bejelentkezési beállításoknál vagyok éppen, és ott csak a SSL használata jelölőt és a jelszót lehet megváltoztatni. Semmi mást. Az extra menük itt nincsenek már... Mit tegyek, mit nem csinálok megfelelően?
A választ köszi! -
horimiki72
aktív tag
-
Tibric
tag
Sziasztok!
Ha felraktam a Jeckyll & Hyde kernelt, kellene látszódnia a szoftver adatok közt?
Feltettem de csak azt látom: 3.0.21 -
torrrent
aktív tag
válasz
Fricibácsi #12143 üzenetére
Én először elvinném egy teló boltba, ahol szervíz is van hogy tisztítsák ki a mikrofon résznél, lehet csak elkoszolódott, utána mikrofon csere ha nem jó.
-
Fricibácsi
tag
válasz
horimiki72 #12142 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos már nincs rajta garancia. Szoftveresen biztos jó mert 2.2.2.-en és gyári ICS-en is produkálta ezt a hibát. Skype-al még kipróbálom, utána szervíz.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Fricibácsi #12141 üzenetére
Üdv![itt megnézheted az árát a mikrofonnakszerintem jól sejted mi a baj de megpróbálhatnád viberen vagy skype-on is úgy halk-e a màsik félnél vagy csak gsm híváskor.Mert ha ott jól szól akkor nem rosz a mikrofon... ha van még garancia akkor meg kell próbálni legariztatni ha nem akkor szervíz maniért.Ha gyàri frissítővel frissítetted és csinàltàl utána gyári állapot visszaállítását(factory reset) akkor szoftveresen jónak kell lennie.
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Nemrég jutottam hozzá, kéz alól, egy ilyen telefonhoz, megvolt a szoftwerfrissítés is, nagyon meg vagyok elégedve vele, egy gondom akadt csupán, telefonáláskor a hívott fél alig hallja amit mondok, illetve recsegésre panaszkodnak, headsettel viszont jól hallanak. Első körben mikrofon problémára gyanakszom, nem tudom mennyire jönne ki a cseréje vagy először meg kéne nézni nem-e érintkezési probléma lépett fel? Ha valakinek volt ár ilyen problémája vagy ismerős a hibajelenség, kérem segítsen. -
wdx
őstag
válasz
horimiki72 #12139 üzenetére
Hálás köszönet!
-
horimiki72
aktív tag
V30A_00.kdz HUN még mindig az egyetlen official 4.0.4. ICSa piacon ami teljesen jó alap szerintem.A ROM -ok közül amit most használok az nem igényel nagy paríciót tehát csak root+twrp+1.25bootloader és mehet fel installzip. a Optimus RS 1 kernelek közül meg a [Jeckyll & Hyde Kernel] vizsgázott legjobban több ROM alatt is viszont nem fogyaszt kevesebbet a gyárinál alapbeállításokon.
-
wdx
őstag
Helló-halló!
Melyik a legfrissebb kdz a piacon?
kérhettek hozzá linket?
Mennyire stabil, mi a véleményetek róla?
Mit ajánlotok, ha nem a legújabbat?
Köszönöm előre is! -
Tibric
tag
válasz
horimiki72 #12120 üzenetére
Nekem is hasonlót produkál a telefon, nem birok rájönni miért. Egyszer csak hirtelen lemegy 1%-ra a töltöttség.
Két akkuval is próbáltam, valamint már software upgrade-n is túlesett meg wipe-olva is van minden, meg factory reset is...
Volt olyan amikor cache wipe után egyből felugrott a töltöttségi szint 1% ról ( a TWRP-ben ugye mutatja a százalékot), de ez is csak egyszer segített.
Ha flashtoolal újrahúzom a v28b-t akkor egy töltés alkalmáig jó a jelzésszint.
Kernelcsere segíthetne esetleg?
Nincs valami tippetek mivel próbálkozzak még? -
spuros
őstag
Hali nektek!
Van e már JellyBean?
(szerk: látom nincs. Lesz?) -
zotyi85
tag
Sziasztok!
Öcsémnek is p920-a van. Kb 1 hónapja telepítettem neki az ICS-t. Eddig tökéletesen működött, de tegnaptól egyszerűen nem ismeri fel a sim kártyát ami eddig benne volt.. Mikor bekapcsolja nem is kér pin-t. Egyszer sikerült bekapcsolnia, de nem tartott sokáig. Próbálta úgy is, hogy a sim feletti fém lemezt nyomva jobban nekinyomja a simet a tüskéknek, hátha lazán szorítja, de semmi változás- Másik telefonban simán megy a kártya.
Valaki tapasztalt már ilyet? Valami tipp? Előre is köszi. -
Pully
csendes tag
Éééés Iggen! Sikerült, csak nem volt elég jó az 1.2-es Flash tool, kellett hozzá az 1.4-es. Szépen felpakolt mindent, felismeri a sim-et, magyarán az összes probléma megoldódni látszik. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
horimiki72
aktív tag
Ha a flashtool-ban eljutsz a kész feliratig a COM 41-esre van állítva még elötte,akkor rádugod aksi nélkül és nyomod a hangerő fel gombot.Ha elindul beteszed az aksit,vagy beteszed az aksit miközben nyomod a hangerő felt és lehet akkor indul el..próbálkozz!ha nem hallod a dobálás hangot egy pár másodperce és nem indult el a flash akkor húzd le a gépről mert már nem fog elindulni.Ezt a nyitott eszközkezelőben is láthatod közben.Az SW felirat megjelenik közben bármikor már nem veszett ügy de ha csak szürke a kijelző vagy sötét mégis fut a flash akkor is jó lesz 80%-után szinte biztos.
-
Pully
csendes tag
Csak a 3.6-ost találtam meg, de azzal is ugyanaz a gond. Ledobál
-
Pully
csendes tag
Flash Tool-al próbáltam volna és megadtam az eszközkezelőben manuálisan is az OMAP drivert, fel is rakta, de továbbra is ledobált. Akkor fordultam hozzátok segítségért, mert már nem tudom, hogy mit tudok tenni még. Esetleg lenne egy olyan driver ami nincs meg? Ezeket raktam fel:
LGUnitedMobileDriver_S4981MAN38AP22_ML_WHQL_Ver_3.8.1
msxml
OMAP driver
Kihagytam volna valamit? Ja, próbáltam windows enabler-rel és anélkül is. -
horimiki72
aktív tag
válasz
sonicman89 #12119 üzenetére
nem hallottam még napelemes hátlapról p920 esetében de ez fakadhat a tájékozatlanságomból emiatt ne gyötörd magad
vegyél egy új aksit párezerért szerintem mielőtt kipukkad az a dudor
)
-
sonicman89
csendes tag
Üdv nektek!
A telefonom (P920) pár hete kapott új szoftvert. Én internetrádiózásra használom legtöbbet, de zenehallgatásra, kamerázásra, netezésre és játékra is szoktam. Vario sim van benne korlátlan nettel, ezért nem használom soha telefonálásra. Amit frissítés után tapasztaltam, hogy némelyik program magától kilép, ha elhagyom (zenelejátszó, equalizer...) illetve a nextvid nevű youtube alkalmazás nem indít el egyetlen videót sem. Ezek a kisebb gondok.
Nagyobb gond, hogy valószínűleg tönkrement a 3Ah-s akksim, mert hirtelen lemerül 1%-ra (kb 3 óra) és még ugyanannyit megy 1%-on. Meg be van dugva a töltő és zenehallgatás közben töltés alatt merül az akksi.
Azért gyanakodtam az akksira, hert fel van púposodva.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e napelemes hátlap ehhez a telóhoz, vagy maradhatok a mezei Li-ION-nál? -
szala86
aktív tag
Ahogy horimiki írta, flash tool-al a legkönnyebb és garantált hogy újra életre kel!
-
Pully
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Van egy P920-asom, telenoros. Feltettem rá ezt a romot:
XBSA ICS 3D ROM V8 with ACID
és ezt a kernelt:
PH85 KERNEL ICS-1
Mindezt CWM-ből, semmi gond nélkül. Örültem neki, működik minden frankón. Megmutattam egy havernak, akinek ugyanilyen telefonja van, csak független (vagy t-mobilos, ezt nem tudom). Neki is kell. Felraktam. Na innen idultak a gondok. Nem ismerte fel a sim-kártyát. Sőt, utánna felraktam még legalább 6-7 ROM-ot, amik korábban nekem működtek, többféle kernelt, de semmi. Utoljára a telefon gazdája letörölte a telefon memóriáját, azóta semmit sem tudok kezdeni a telefonnal. A bootloader szürke LG logójánál megáll "mmc_read 0x462368" A már feltelepített bootloaderrel tudnék rá tenni másik ROM-ot, de nem látja a külső memóriakártyát. A gép folyton ledobálja mikor flash-elni akarom, hiába van meg minden szoftver.
[link]
Ez alapján próbáltam. Win7 64, és XP alatt is ugyanaz volt a gond, két külön gépen.
Remélem elég részletesen leírtam a történetet, így hátha tud valaki segíteni abban, hogy visszahozzuk a tégla állapotból... -
gabe96
aktív tag
válasz
NorbiZsemi #12110 üzenetére
nincs ráírva, de ezt a márkát használják az optimus 2x-esek is
és nekik is bevált -
szala86
aktív tag
A v10d és a v10k valóban halott ezeket pótolni fogjuk, de a többit nekem most engedte.
Az OptimusRS ICS ROM V1 Rom-ot használom én is JH kernellel minden szuper, de nem jelzi ki a számomat ha hívok valakit, pedig be van állítva a hívás beállításokba a hívó számnál, hogy jelezze ki a számomat.
Erre valakinek ötlet, aki ugyan ezt a romot használja? -
Hexán
csendes tag
A fenti leírásban a Froyo-kat és a Gingerbread-et nektek sem engedi letölteni?
-
NorbiZsemi
tag
válasz
horimiki72 #12107 üzenetére
Most a wkPark 1.25a-s bootloadere van fent és az nem enged kikapcsolni :/. Én is Jeckyll & Hyde Kernel-t használok, de van benne egy olyan bug, hogy bekapcsolás után nem megy a rezgő motor, majd kb. 10p vagy több idő után elkezd menni, de csak gyengén. A JH kernel forráskódjába belenéztem, főleg a rezgőmotoros részt, de egyenlőre még nincs meg a hiba. Meg még olyat is produkál a kernel, hogy eléggé melegszik a telefon főleg a cpu, gpu környékén OC nélkül. Az akku viszonylag hideg. Majd moddolok egy kicsit rajta és lebuildelem
-
horimiki72
aktív tag
válasz
NorbiZsemi #12102 üzenetére
próbáld újra tenni a Simple Tool-al.Ez felteszi a nyitott bootloadert és a twrp-t.Nekem a TWRP nem jött be a hármas gombkombinációval hanem betöltötte aztán kikapcsolt, úgyhogy az all in one-al tettem rá a TWRP-t azóta jó az is és kikapcsol ha arra utasítom
Megváltam a Darkroom v4xxl-től mert annyi mindent feltöltöttem ráaz utóbbi hetekben,hogy valószínű megbuggyant szegény...ez köszönhető a kernel cserélgetéseknek és a system ui/battery icon/taskmanagger áradatnak amit feltettem még rá.Nagyon jól néztek ki főleg a Optimus G weather widget és a JB Brightness Slider + Some MODs For ICS p920 amivel kapunk egy csúszkával állítható fényerőszabályzót,a bal felső sarokba kiírja a szolgáltató nevét és a térerő 5pálcikából áll a 4helyett.Nem is volt semmi gondom addig amíg kérdőre nem vontak miért vagyok kikapcsolva?Bár volt térerőm frissített a mobilnet,volt wifi kapcsolat is mégis ha felhívtak kisípolt..aztán felhívtam magamat mert nem hittem el és tényleg síp,hangüzenethagyásra lehetőség,letettem majd optimus3D fogadott egy smst,hogy hangüzenet érkezett! ???Persze wipoltam meg csak2G,baseband felrakás újból hátha meggyógyul de nem.Aztán Itt volt ]OptimusRS ICS ROM V1 Rom amibe mindez megvan és nem kell nagy patríció hanem felmegy a V30A ra egy bootloader+twrp felrakása után és stock kernellel fut nagyon szépen minden.A kernelek közül még mindig a JH-ot tudom ajánlani az eddig próbáltak közül.Gyors,hibamentes,smoot,jobb de nem fogyaszt kevesebbet a gyárinál.Accura next level Destructor és ezek variánsai nem hozták az ígérteket se működésben,se gyorsaságban,és legfőképp aksiidőben nem szerintem kár kipróbálni őket mert úgyis kifagy-kikapcsolnak az meg már nonszensz egy ICS stabilitáshoz szokva.Ha valami nem kerek a mostani rom-al megosztom de egyenlőre belakva 30appal és visszapakolva a backupokkal teljesen jó és szép.
-
almos94
aktív tag
USB Internetmegosztást hogy tudom beállitani. Addig eljutottam,hogy csatlakozáskor bekapcsoltam, aztán az adatforgalmat is bekapcsoltam, a PC-n megjelent a kapcsolat, miszerint van internet az új hálózatban, de mégis fogynak a megák a telefonról, nem pedig a PC-s netemről.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
NorbiZsemi #12102 üzenetére
aksi ki.
-
torrrent
aktív tag
válasz
vady89 #12098 üzenetére
12001 horimiki72:
"feltöltött 100% ra kikapcsolod,kiveszed az aksit,visszateszed és nem kaocsolod be csak töltőre rakod.Tölteni fogja még vagy 20percig aztán bekapcsolod majd megint ki ès ràdugod egy egész estére a töltőre.Aztàn hasznàlod ahogy szoktad ès kb 2-3nap alatt beáll a valós fogyasztás."
Nekem ez vált be és így bír 2-3 napot 1500 mAh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest