Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
coolinggg #12918 üzenetére
az a baj , hoyg az elsö hsznél nem látt meszébb , mert ha az összefoglalot lehuzná ami sokkal frisseb mint az elsö hsz akkor letudta volna frissiteni , az összefoglalót kell használni nem az elsö hsz-t .
rejtettlampa
probáld emg ujra telepiteni a játékot , vala mikor meg oldja vagy a telo ujra inditása , ha ezek nem segitenek akkor hard resetel még meg probálnám , de ha utáan sem akor valami a játékkal van és azért nem megy. -
szala86
aktív tag
válasz
coolinggg #12602 üzenetére
Apex Notifier Ha ezt felteszed akkor az ikonon is jelezni fogja.
-
Lionking01
tag
válasz
coolinggg #12582 üzenetére
Nos. Én szerintem a HTC a legjobb! Bár ez csak személyes vélemény. Nekem ez előtt már 4 HTC telefonom is volt, és mindegyikkel meg voltam elégedve, maximálisan. Azért vettem csak LG-t, mert gondoltam, hogy egy próbát megér, de sajnos megbántam. Ez a szoftveres mahináció, amit az LG-vel kellett csinálni, is borzalmas volt. A HTC legalább OTA-n adott ki rendes ICS frissíést. Kinek ez, kinek az. Az biztos, hogy ha én tehetem, akkor csak HTC-t veszek. Akármennyire is lehet jobb a Samsng, vagy akármelyik teszteredményei, én nem csak ezeket az eredményeket figyelem. Nem akarom itt fényezni a HTC-t, de nekem ez a favorit, és az is marad.
-
DonMaster
addikt
válasz
coolinggg #11911 üzenetére
én tesztelgetek de jelenleg nicns rom ami 4.0-lás ra épült és ne lenne letesztelve semmi ulyat nem tudok mondani a 4.1 jol megy rajta 3dnélkül de azt mr irtam hormiki aki tesztelgeti a kernereket elégé sikeresen ha jön ki valami jo rom akor letesztelen van viszont egy jo kp akksiidövel azt nem sokára megosztom
-
agria
csendes tag
válasz
coolinggg #11832 üzenetére
Sajnos az alkalmazásban csak azt tudom kiválasztani, hogy külső vagy belső tárhelyet használja.
A képen a jobb alsó sarokban lévő memóriakártya jel jelenti hogy mind a kettő a kártyán található.
Sajnos a képek számozását is újrakezdte, CAM00001-es az új képek neve és IMG0001-es a régi. -
horimiki72
aktív tag
válasz
coolinggg #11616 üzenetére
minden működik azóta.Az a kernel ami nekem van fent 1.4Ghz-en is stabil de teljesen felesleges ott pörgetni.800-és1.2-re rakom függően attól mire használom.Az órajelen kívűl sok más is meg van buherálva ami miatt sokkal smootab az egész.Nincsenek olyan akadások,gondolkodások mint a stocknál és ez 800Mhz-en is ugyan úgy működik.Aksihasználat használva némileg megnőt de nem drasztikus.Kiméletes használatnál megvolt a 2nap is.
-
DonMaster
addikt
válasz
coolinggg #11582 üzenetére
teljesne igazad van nem érimeg eladni mert anyit amenyit valojában ér anyit nem adnak érte kijelzöben továbbra is verhetettlen még a htc is gyengébb hiába nagyobb a felbontása meg ramban is , aniyért ameynit valaojában ér anyit nem adnak érte és igy meg nem éri emg eladni
-
pazso70
csendes tag
válasz
coolinggg #11299 üzenetére
Nem vagyok benne biztos 100% -ra, mert előbb én már felraktam mindent, a bines flash után. Nem tudom abból maradt e...
De az tuti, hogy épp egy 1 órás utazás alatt nyomtam rá az xbsall-t (ami nem lett jó) , azután rögtön a stutgart verziót. Közben csak twrp működött. Fostam is kicsit
Még az a szerencse, hogy előző este felmásoltam mindent a kártyára. -
DonMaster
addikt
válasz
coolinggg #11268 üzenetére
peovbáltad ujra tenni a twrp-t? hátha akkro menne ? szerintem nincs olyan ami rootolva is van meg twrp-is benne van
Fm rádio-t valaki megtudta csinálni mert feltettem mindent amit irt de hiába semmi nem tudom átirni azt amit ir hoyg adjak hangot annak a fájlnak és igy nem adki hangot az fm radio ötlet? valakinek sikerült? -
horimiki72
aktív tag
válasz
coolinggg #11203 üzenetére
Itt 4 féle formában van VfB Stuttgard27 bejegyzésénél
lehet vmelyik jó.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
coolinggg #10774 üzenetére
szia az a manual mod ott a ...-ra katt és kiválasztod a p920dll-t alta emg az add és ott a bin fájt
monkyx számitogép laptom ujra inditás után nem fog hibát dobni tapasztalat sw modban 41-es portonlg flashtoolsos bin fls telepités elöt érdemes kivenni a sim-et és sd kártyát ne hoyg haza vágja a simnél az imeit ami a teloban van az sd -nél meg azt hoyg müködjö9n vele , igen és ha eljut 80%-ig a flash tools akkor már rajta van nyomsz egy bekapscsot ha enm kapcsolna magátol és megy ha eljut 10%-ig akkor emg 550secnél fail de akor már rég rajta van tehát semi para 80%-után már akár lelehet huzni a telot is mert megy de a 100%-ot érdemes megvárni és után már tuti
-
kiskutya0
tag
válasz
coolinggg #10774 üzenetére
Tegnap nekem is volt így. Nem jelent meg a manual négyzet. Akkor újraindítottam a progit, és volt. Vagy bezártam ezt a választó képernyőt, a fogaskerékre kapcsoltam és lett. A telón nyomd (aksi nélkül) a hangerő fel gombot és dugd gépre (aksi be), de a hangerő gombot még mindíg nyomod.
-
DonMaster
addikt
válasz
coolinggg #10772 üzenetére
pedig ott kell legyne a piapa az hoyg alata nics semi se emert azokat bekll teni de az is ot van a linkben hoyg honnan de ajobb lenne ha képet töltenélfel hoyg lásuk mi a helyzet nálad , driverek emg aksikik telo rűdug és felteszi a drivereket meg az alap kell ami az lg oldalán is van lkb enyi, omappot emg aksi ki teloráduk eszközkezelö és ott amiko rmeg jelenik akkro gyorsan rákell kat jobbal és manuál telepités akkor kiválasztod és telepiti utána már aksival is menni-e kell
-
Attis Radeon
tag
-
Attis Radeon
tag
válasz
coolinggg #10251 üzenetére
coolinggg
Én egy parkolóban vettem a telefont
Féltem is egy kicsit hogy átbaknak.
Na hazaértem és láss csodát tényleg átbaktak
No felléptem ide,és azonnal kaptam válaszokat,SŐŐŐT segítséget is.
Köszi mindenkinek
Semmi különös nem történt.Egyszerűen agyon volt kóklerkedve a telefon agya.
Első lépés ként agymosás,utána felpattant rá egy gyári V21E és azonnal tuti lett a telka.
Mai napig hibátlan a kicsike -
horimiki72
aktív tag
válasz
coolinggg #10245 üzenetére
a pipát és ok?ha mondjuk a download könyvtárban van amit másolni akarsz akkor sdcard/download/ball szélső fizikai gomb megnyom/multi-select/pipa az apk.mellé/copy/visszalépkedsz a system/app/átálítod egy bökéssel a Mount R/W hogy írható legyen a könyvtár és /paste.A v21a ne rakd fel nem lesz jó arra se ha főzött ROM ot akarsz feltenni mert nem lesz hálózatod.Az 1.hsz már sok ponton nem aktuális..régen íródott.Küldök egy privátot amiben működő linkek vannak és a kdz felrakásának a menete.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
coolinggg #10241 üzenetére
Tessék innen letöltheted ami a system mappánan van:lgeVideoPlayer.apk ezt a három fájlt meg az töltse le és másolja be akinek nincs FMrádiója és akar :Fmradio.apk FmRadioProvider.apk FmSevice.apk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest