Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horimiki72
aktív tag
Azért fogyaszt 2x annyit mert az ICS két magot használ a GB meg csak egyet!
de valójában sok minden lehet..beragadt app,a Viber se kíméli az aksit nekem 721x ébresztette a telefonomat egy nap alatt pedig rá se néztem nem,hogy használtam volna.Az akksik is a második évük végén járnak és pont ebben a telóban nem voltak kímélve.Nyugdíjas korukra meg kaptak még egy magot a nyakukba
én nyomnék egy teljes resetet miután lementettem mindent ami nehezen vagy egyáltalán nem pótolható.Aztán gyári visszaállítás belső sd törléssel.Újraindítás után olyan lesz mintha most vetted volna ICS-el.Egy töltés merülést megnézhetnél annélkül,hogy bármit felpakolsz rá.Gyári böngésző se rossz annyira,hogy ne lehesen fellépni egy napig vele ahova csak kell.Ha így is lemerül a nap közepéig akkor az aksi öregszik.Viszont ha javul az aksiidő akkor másnap kezd el visszapakolni ami nélkülözhetetlen számodra és valamelyik monitorozó app-al ránézni mi használja leginkább az erőforrásokat használatban vagy azon kívül.Aztán a Greenify -vel kilövöd ami használaton kívül sokat ébreszti,használja amelyik meg használattal fogyaszt pl valamelyik játék azt meg hanyagold amíg töltő közelébe nem érsz.Szerintem
-
horimiki72
aktív tag
Ha nem volt esetleg gyári állapot visszaállítás az android verzió cseréje után én azt javasolnám ha megvolt akkor a greenify app-ot amivel telepített alkalmazások háttérben futását lehet fagyasztani viszont amint használod betöltődik nem kell külön úton visszavonni a fagyasztást.
-
Hexán
csendes tag
Szerintem a Sygic-et ha felteszed az elég jó,te válogathatod,milyen térképet akarsz feltenni mellé.Ha elolvasod az ncore adatlapján a telepítés menetét,akkor már azt is meg tudod csinálni,hogy a gépen keresztül egy kis program letölti az általad kiválasztott térképek legfrissebb verzióit és nem a telefonon keresztül kell várni rá.De az igo meg a navigon is jó offline navigáció.Én mindig 2őt telepítek fel,várva a váratlant,hogy mikor őrül meg valamelyik.
-
Lionking01
tag
Sygic
Az IGO is nagyon jó, de ... szóval nehéz hozzájutni. A Sygic térképeit egy PC programmal lehet csak letölteni. Legalábbis az újabb verziót már így csinálták meg. Annyi előnye van az IGO-val szemben, hogy bármilyen képernyőfelbontáson tud működni, anélkül, hogy külön fájlokat kéne ezért letölteni és szerkeszteni mindenféle állományokat, hogy működőképes legyen. Csak telepíted, letöltöd a térképeket a PC-s szoftverrel, és használod. Persze a térképeket azért a telefonra kell majd másolni.
Ha érdekel, akkor keress meg privátban, és ... a többit majd ott. -
Hexán
csendes tag
Ha van neted akkor a Google navi elég jó.Ingyenes a google play-en Be On Road(magyarul is tud). Annyit tegyünk hozzá,hogy telepítéskor kérdezi,hogy veszel rá frissített térképet vagy az ingyenes térképet használod.Nekem Miskolcon egy-két mellékutcát nem ismert fel,de lehet,hogy máshol jobban működik.Ncore-on pedig le tudod tölteni a Navigon/ Sygic / iGo aktuális verzióit.
-
torrrent
aktív tag
Ha nincs türelmed illetve biztosra akarsz menni akkor Lg szerviz, ha az enyém nem lett volna (és még pont belecsúszott) garanciás még két ropit is adtam volna érte, hogy feltegyék. Hamar megcsinálják én is felküldtem és v30A van rajta azaz ICS. Azóta se fagyás se ghost call és érezhetően kihasználja a két magot sokkal gyorsabb a teló. Eddig több mint egy percig tartott mire bekapcsolt most kevesebb mint 6 másodperc. Amikor még nem volt rajta az új rendszer azon gondolkoztam, hogy amint idén augusztusban lejár a hűség idő azonnal eladom, most eszembe se áll.
-
horimiki72
aktív tag
ha az illesztőszoftver rendben van az adatkábellal karöltve akkor azért a fent leírtak működnek.Az offline kdz flashnél amit javasolnék elsőre a vírusírtó fel nem függesztése,a script fájl nem rendszergazdaként indítása és a kdz fájl nevében lévő fölösleges karakterek mibenléte okozhat hibát(V30A_00.kdz nek kell lennie)nagyrészt.Lg logo csak sok mindentől lehet de gyári tiszta szoftnál nem gyakori baleset.Root,kernel,bootloader pakolgatás,romolásnál már előfordulhat nagyobb százalékban és nagy baj is lenne ha nem volna flashtool ami ezt a féltégla állapotot orvosolja úgy 5-10perc alatt.
-
horimiki72
aktív tag
Az összefoglalóban megtalálsz mindent az oldal tetejèn lenyitható ha ráböksz persze ha telefonon nézed a fórumot akkor elöszőr vàlts teljes verzióra a mobilról. A V30A szoftververziót kellene feltenned mert ami most van neked az a volt egyik legrosszabb.Ha valami nem tiszta a leírásokban kérdezz ès segítünk.
-
horimiki72
aktív tag
minimális látható,aksit még barátibban kezeli mint az e,a holland és a magyar régiónak lett megcsinálva valószínűleg valamilyen szolgáltatói kérésre de én személy szerint stabilabbnak tartom mint a többit úgy 50app-ig nincs fagyás vagy a "nem tudom felvenni vagy lerakni mert ez+az meg volt nyitva" sem jelentkezett nálam amit az e esetében már nem tudok elmondani.Ha nincsenek fontos dolgok a telefon belső sd-jén(ha van le kell menteni) akkor javaslom azt töröld a telefon menüjéből mielőtt felteszed a kdz-t.Tisztán jobb nekifutni egy app-pakolgatásnak majd és a sebesség is röccenőmentesebb lesz én azt tapasztaltam.
2.3.5 nél nincs újabb gyári csak a koreai változat portolt ICS-e aminek van bugja baja még de idővel lehet kiforr a gyári meg olyan biztos megjelenésben kb mint a kutya vacsorája vagy még annyira sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest