Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolinggg
tag
"jobb lett volna, ha nincs is magyar leírás, csak az angol változat van belinkelve az 1. hsz.-be oszt nesze öreg boldogulj vele, ahogy tudsz."
No ez már igen! -
coolinggg
tag
ja és jelly bean a témát használok hozzá. annyi baja van az apexnek, hogy nem jelzi az eseményeket külön lent az ikonokon, csak felül a szokásos helyen. dehát redőny le oszt jól van.
-
coolinggg
tag
Nekem Apex launcherrel minden eddiginél jobban teljesít. Gyári 4-es a szoft, húzás nélkül és azonnal bejönnek a névjegyek és az üzenetek. Eddig csak addíg jöt be azonnal amíg benne maradt a memóriában. Ez értelem szerű. De ha megnyitottam monjuk a képeket, akkor már utána újra várakozni kellett. Na most nem így van. És érdekes hogy nem rögtön lett ilyen, mintha lesett volna a launcher hogy mit használok gyakran. De lehet hogy ez belemagyarázás, nem tudom. De az viszont ténykérdés hogy nekem most azonnal jönnek az említett névjegyek üzenetek tárcsázó. Próbáljátok ki, mit veszthettek.
-
coolinggg
tag
válasz
Lionking01 #12583 üzenetére
Értem köszi.
-
coolinggg
tag
válasz
Lionking01 #12580 üzenetére
És az jobb? (Komolyan kérdezem, nem csak úgy...)
-
coolinggg
tag
válasz
horimiki72 #12404 üzenetére
Nálam 1,3 -on megy, a profilokat nem változtattam, tehát a beállítottak. Nálam nem melegszik.
-
coolinggg
tag
Srácok tényleg így néz ki a v30b? Vagy ez csak valami téma?
[link] -
coolinggg
tag
krisz: az én készülékem CSAK és KIZÁRÓLAG power+hangerő fel-le+3d mindegyüttes nyomásával lép be twr-be. ezerszer próbáltam, csak így megy!
-
coolinggg
tag
Az LG 3D Notifications alkalmazás működik valakinek?
-
coolinggg
tag
Srácok gondom van a sygic aura telepítésével. Tudna valaki priviben segíteni?
-
coolinggg
tag
Én is minden nap megnézem a fórumot és valóban nem azért mert bármi problémám lenne. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Azt várom hogy a guruk kísérleteznek más romokkal és megosztják a tapasztalatokat. Srácok ha van miről mesélnetek, légyszi ne legyetek restek!
-
coolinggg
tag
Don,horimiki! szerintetek okozhat az problémát,hogy az én készülékem mindig csak flashtoolsal lett frissítve? Mert hogy több dolog is van ami másként működik nálam mint ahogy a bibliában van az elején, de az nem fontos nekem. Viszont itt van ez az overclocking. Egyszer már letettem róla v28 alatt és most is szakítanom kellett vele. A gond részben ugyanaz. Néha megbolondul az automata fényerőszabályzó. Ti, vagy bárki más találkozott már ezzel a problémával? Érdemes lehet kdz-vel nekimennem, vagy annak nem lehet köze hozzá? És v28 alatt mégcsak nem is ez a kernel volt!
-
coolinggg
tag
válasz
DonMaster #11700 üzenetére
Ok. nem is akartam launchert váltani, mert nem akarom terhelni a rendszert, ráadásul a gyári tökéletes is. én is a sötét háttereket kedvelem, de kicsit próbálok kalandozni, hogy mindig újszerűnek hasson a dolog, ha ránézek.
egyet most próbáltam, mégpedig a Desktop VisualizeR programot, de egészen gyerekes ikonpackok vannak hozzá csatolva letöltésre.
és nem látok a labelre vonatkozó beállítást sem.
Ha esetleg valaki már átrágta magát ilyesmin, legyen szíves segítsen nekem! tehát a hangsúly az ikonnév hátterén lenne az én esetemben. -
coolinggg
tag
Kedves Emberek! Van valami módja a laucher cserén kívül annak, hogy az ikonneveknek legyen háttere? Nem tudok szinte semmi világos hátteret beállítani, mert zavarja az elmémet (nem a szememet), hogy nem látom a neveket.
-
coolinggg
tag
válasz
horimiki72 #11690 üzenetére
És azt hogy tudom külön megtenni? Mármint az fls dolgot.
-
coolinggg
tag
válasz
szala86 #11637 üzenetére
egyébként ezt a beállítást láttam és tudtam hogy be is van kapcsolva. de azért gyorsan oda akartam navigálni. és akkor vettem észre hogy már rezeg. (előtte újraindítás volt) viszont roppnat gyengén, mondjuk harmadgőzzel mint előtte volt. a motor erejét nem lehet szabályozni? úgy emlékszem valahol lehet, vagy az egy régebbi telefonomom volt már nem tudom. van erre megoldás?
-
coolinggg
tag
Újraraktam az oprendszert, immáron meggyógyízva. Sajnos az alsó érintőgombok nem rezegnek vissza érintéskor. Ez engem roppant mód zavar. Régebben mintha láttam volna a beállítását, de most sehol sem találom. Nem tudja valaki be lehet-e kapcsolni?
-
coolinggg
tag
Igen, köszönjük Miki. Akinek pedig nincs TWRP-je, az innen könnyedén telepítheti oprendszer alól az apk segítségével.
-
coolinggg
tag
válasz
horimiki72 #11617 üzenetére
Nem tennéd meg, hogy privátban pontos útmutatást adnál hogy mit kell bütykölni? De szerintem itt is sok passzív olvasó szívesen fogadna erről pár sort!
-
coolinggg
tag
horimiki72 rendben működik még nálad az overclocking? Mert visszakaptam a laptopomat amivel azért hajlandó kommunikálni az o3d-m és akkor én is kihasználnám a készülékben rejlő lehetőségeket.
-
coolinggg
tag
Rengeteg tizenkettőegytucat telefon vásárolható akár 100 rugó felett is. Valószínűleg ezt az exkluzív készüléket nem érdemes eladni senkinek egyáltalán, kivéve ha nem megélhetéshez kell a pénz, vagy az ára nélkül nem tud más jellegű komolyabb készüléket venni. Aki szereti műszaki-technikai-kütyü dolgokat, annak ennyi pénzért ez kötelező darab. Gyűjteménybe való az én szemléletem szerint.
-
coolinggg
tag
Csak mert nekem v28 alatt ez kellett hozzá. Enélkül nekem is security error volt még v28 alatt.
-
coolinggg
tag
horimiki lehet nagy hülyeség amit írok, de nem kellhet hozzá esetleg ez?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971014 -
coolinggg
tag
horimiki, don, oszt ne tarcsátok ám magatokba ha van valami fejlemény ez ügyben...
-
coolinggg
tag
Egyébként nekem az ilyen hiba után a bootloaderen kellett módosítani, mert az eredeti nem jó az OC kernelhez. Legalábbis a v28-nál így volt és ott írták is hogy a kernelhez egy módosított bootloader kell. Nem tudom itt nincs ilyesmi amit te akarsz használni?
-
coolinggg
tag
válasz
horimiki72 #11292 üzenetére
Nem lehet leállni...
-
coolinggg
tag
válasz
horimiki72 #11287 üzenetére
Igen elveszik a twrp, de a root megmarad, de ezek szerint már rájöttél. És pontosan így jártam egyszer én is a security hibával. Nekem is sikerült azonnal flashtools segítségével visszahoznom. Még sosem sikerült egyből ezt az alkalmat kivéve.
Ördöngős készülék az biztos...
-
-
coolinggg
tag
horimiki72, vagy akárki, nem tudjátok hogy van-e xbsa-nak v30a-ja (prerooted, twrp)? Mert én nem találok és most vettem észre hogy a v30 zip letolta a twrp-t, amire éppen szükségem lenne.
-
coolinggg
tag
A horimiki72 által linkelt oldalon a prerooted.zip tökéletesen működik TWRP alól. Hálás köszönet!
Tehát a v28b recovery alól frissíthető v30-ra!!!
De hogy mennyire nem egyértemű minden ennél a telefonnál, arra álljon itt az én példám. Egy fórumtársunk írta:
A téma összefoglalóban hibásan szerepel a következő:
"kikapcsolt állapotban a hangerő fel + 3d és bekapcsoló gomb kombinációval lehet elérni a twrp-t."
Helyesen:
"kikapcsoljuk a telefont és a hangerő le --> 3D gomb --> és bekapcsoló gomb nyomva tartásával elindítjuk a TWRP – t."
Nos nálam eddig csak a hangerő gomb fel-le együttes nyomásával működött a dolog, na gondoltam itt a megoldás, a fel gomb nem is kell. Kipróbáltam. Sikerült is egy hardver resetet lefuttatnom mielőtt bármit csinálhattam volna.
Remélem a 3D gombot is sikerült nyomnom rendesen. Ha mégsem és ez volt a hiba, akkor ha valaki tudja pontosan legyen szíves írja be ide, mert nem merem újra kipróbálni. -
coolinggg
tag
válasz
horimiki72 #11204 üzenetére
Köszi megnézem.
-
coolinggg
tag
Esetleg van a v30-nak recoveryből telepíthető változata nem tudjátok? V28-ra szeretném telepíteni.
-
coolinggg
tag
válasz
aladab #11025 üzenetére
Az egyik telepítés után én is jártam így. Csak az alap cuccok voltak rajta és tény így merült ahogy írod. (Aztán TWRP-vel visszaállítottam egy hibátlan mentést és jó lett.) Te először próbálj egy factosy resetet és ha nem lesz jó akkor rakd újra. Amikor minden jó, akkor kiváló lesz a fogyasztása is!
-
coolinggg
tag
Pumika1975: köszönöm, minden rendben!
És köszönjük az alkotóknak a mindenre kiterjedő leírást, már nagy szükség volt rá. Engedjetek meg néhány észrevételt:
Nálam SW módba való belépéskor nem jelenik meg semmilyen kép. Két számítógépen, két rendszeren próbáltam és minden esetben így van, tehát a telefon működik így. Amikor SW-be akarok menni akkor a kábel rádugása után, ha megjönnek a jelzőhangok akkor fel kell engedni a hangerőgombot automatikusan, csak így működik. Ha tovább nyomom, vagy nem jó ütemben csinálom akkor nem lesz belőle semmi.És végig sötét is marad a telefon képernyője.
A recoverybe való belépés csak a hangerő fel-le együttes nyomására történik, a fel gomb nem elég az én készülékemen.
Azt nem tudom menyire triviális az hogy az XBSAROOT rommal együtt felkerül a TWRP is, de nekem pl. jól jött ez az info. -
coolinggg
tag
válasz
Pumika1975 #10978 üzenetére
Köszönöm! Amint tehetem nekifeszülök...
-
coolinggg
tag
Közben megnéztem újra a linket és jól emlékeztem, hogy ezen már van néhány változtatás. Szeretném az eredeti kinézetet használni, + én megvásároltam a a PlayerPro-t, amivel nagyon meg vagyok elégedve, tehát az audio részre sincs szükségem. Tehát ha esetleg valaki az előző kép alapján tudja mi a baj nálam, az legyen szíves adjon tanácsot. De természetesen ha minden kötél szakad akkor lehet megpróbálkozom ezzel a rommal.
-
coolinggg
tag
válasz
Pumika1975 #10973 üzenetére
Igen köszönöm, olvastam, de azt hittem attól csak rootom lesz. TWRP-t is szeretnék, ha már csinálom. Ha lesz az is akkor már más a helyzet. Persze a flashtoolstól is félek egy kicsit, mert azt is csak sokadszorra sikerült megetetnem vele. Csak ott nagy szerencsém volt, mert már a 73. alkalommal sikerült, így nem vesztettem el a higgadtságomat.
Ez a ROM egyébként csak abban különbözik a gyáritól, hogy rootolt? -
coolinggg
tag
Ezidáig próbálkoztam mindennel amit mondtatok, de most pár napig pihenek, hogy megőrizzem a lelki békémet.
Hogy az a kib...............kur................. -
coolinggg
tag
Ok, kösz mindenkinek. Próbáltam már vagy 5x, de akkor nyomom tovább. Ami a drivereket illeti, pár napja erről a rendszerről tettem fel az ICS-et és azóta a win7 partíciót el sem indítottam. Ebből gondolom hogy driverileg még rendben van.
-
coolinggg
tag
Természetesen kérdezni szerettem volna hogy érdemes-e?
-
coolinggg
tag
Érdemes felhúzni 1300-ra. Érezhetően fürgébb a parancsokra, vagy csak antutuzni jó?
-
coolinggg
tag
horimiki, DonMaster: kösz!
wdx: remélem te sem keveredtél semmibe!
Nekemnagyon tetszik az LG féle ICS felhasználói felület. Már untam a mindenhol feketét, ez a kicsit MIUI-ra hajazó fehér jobban bejön. Megtartom az ICS-et mert nálam nem lassabb annál amit használtam, Akár Next launcher sem kell hozzá. Mindenki tegyen vele egy próbát aki megteheti! -
coolinggg
tag
Kész! Baszdki! Az omap driver nekem sem volt jó nekem. Találtam egy telepítési megoldást és az abban liknkelttel az sikerült. Ekkor a FlashTolls hatodszori!!!! indítására megjelent az eddig hiányzó opció és akkor jött szala86 képes bemutatója. De nálam még az sem úgy működött. Őnála megjelenik a telefonon egy kép és aközben történk a telepítés. Nálam a nagy sötétség volt csak. le is állítottam mert nem történt semmi látszólag. Aztán újrakezdtem szala86-tól. Kép most egy deka se, de most a bal felső téglalpban elindult a telepítés. Tíz perc és FAILED, minden tűzpiros a kis téglalapban. Na mondom akkor most kell áttennem a sImkártyát a 2000 Ft-os butatelefonomba. De azért megpróbáltam bekapcsolni. És problémamentesen elindult az ICS, ráadásul gyors is nekem piszkosul. Legalábbis eddig nem lassabb mint a 21E. A factory reset gyalulja a programokat és a médiatartalamakat? Mert néhányan írtátok hogy az még lökött rajta.
-
coolinggg
tag
Szerintem nekem szólt és minden oké van win7 partícióm is, mindjárt visszarakom hogy tiszta legyen az is. De a drivertelepítés pontos leírásának nagyon örülnék, hogy lépésről lépésre haladhassak mert már nagyon ki van az izém...Hát ilyet, hogy a programozó elkészít egy programot aminek a grafikus felületének az egyik pontján van egy választható opció és az valakinél nem inaktív lesz, hanem meg sem jelenik........ ilyet ebben az életben én még nem is hallottam! Én ezt a készülékemet jobban szeretem mint a néhai ájfonomat, és a ThiaiZO3DV2.8-vel valamint Next löncserrel még szebben és jobban is működik, de komolyan mondom néha egésze csúnya gondolataim támadnak!
Szóval a driverek pontos telepítési menetéért nagyon hálás lennék! -
coolinggg
tag
Na most Acronis True Image progival visszaraktam a win8-at, hogy tiszta legyen a rendszer, mentes minden szeméttől. szala86 csomagja kitűnő munka, végre megszűnteti a töredezett információhalmazt, tényleg hálás köszönet. Ez szerintem nagyon kellett az újabb versenyzőknek mint pl. én is vagyok. Tehát most tiszta a windózom. Melyik drivert és milyen sorrendben tegyem fel hogy jöhessen a Flash Tools? És a hogyannal is bajban vagyok, mert még az előbb próbáltam az omap könyvtár tartalmát, de eddig jutottam: "a külső gyártótól származó inf állomány nem tartalmaz digitális aláírási információt". help plíz...
-
coolinggg
tag
Sziasztok!
szala86 írta a 10737-ben:
"De ehhez minden drivernek rendesen fent kell lennie...Ezekről a driverekről tudnátok valami konkrétabb segítséget adni? Ugyanis a legeslegelső ablak bal felső sarkában a "Select Manual Mode" opció nekem már meg sem jelenik. Egyszerűen nincs ott semmi.
-
coolinggg
tag
Köszönöm a 3d-s tartalmakat. Ez igen egyik jobb mint a másik! Egyébként biztosan meg lehet unni, de ez 3 év múlva is 3d-s lesz, a képek amiket készítünk pedig örökké. És ez az első a világon. Ha még élünk 100 évet nagyobb érték lesz, mint Jobs garázsajtaja.
-
coolinggg
tag
Egy nem túl bonyolult problémakört szeretnék most vázolni. Mivel az androidos témakört már jómagam is és a környezetem is jól ismeri, most a 3D-nek örül gyermeki lelkünk. Mindenki mondogatja, hogy hűűű milyen frankó, meg ez tényleg exkluzív, de ménem gyünnek ki belőle a képek??
Nem tudtok egyetlenegy olyan képet amiből kijön egy hosszú bot vagy valami ami kibökje a szemünket? -
coolinggg
tag
torrent:
Ne haragudj becsaptalak, nem neked küldtem privit hanem az előtted szólónak. Egyébként masszív pc-telefonkapcsolat hibával rendelkezem, de már keressük a megoldást -
coolinggg
tag
Köszönöm a segítséget, nagy szükségem van rá. Ne hagyjatok magamra barátaiiiiiim!
-
coolinggg
tag
Hát köszönöm neked, de nem lett jó. Nem tudom bemásolni,mert nem tudom átállítani root explorerrel a jogosultságokat. Hiába teszem be a pipát és OK, mégsem jegyzi meg.
De van nagyobb baj is. A telefont használtan vettem. Nemrég adtam le az értékelést a vaterán, hogy minden szuper. Feltöltöttem zenével holnapra. Gondoltam gyorsan összepárosítom a fülesemmel bluetooth-on. Ahogy bekapcsolom a bluetooth-t azonnal újraindul. Factory reset után is. Na ez már baj! Lehet hogy becsaptak? Az eset előtt 1 órával értékeltem a srácot. Ez van.
Ha feltennék alapból egy új romot minden kiderülne. Letöltöttem egy v21A-s zip-et, hogy recoveryből megcsinálom, merthogy ez a legbiztonságosabb megoldás az első hozzászólás szerint. Hibával leáll 1 mp alatt a telepítés. Jöhet a kdz gondoltam. Erre az összes link rossz ami az első hozzászólásban van, de még a nokiaprogramos leírásban lévő link is. Rákerestem a v21A kdz-re a googleban is, de mintha kitörölték volna az összeset. Légyszi segítsetek, ha tudtok. Nagyon szomorú lettem, nem fekszem le valami rózsás kedvemben...
Egyébként most V21e ThiaiZO3d v2.8 van rajta.
(Az LGMobile Support Tool vagy 20 próbálkozás után sem tudott összekapcsolódni a készülékemmel, semelyik USB portban sem, pedig a driver fent van.) -
coolinggg
tag
Sziasztok, köszöntök mindenkit a fórumon. Már egy hete tulajdonosa vagyok én is egy ilyen gépnek, de csak ma reggel óta tudtam a kezembe venni. Nagyon meg vagyok vele elégedve, pont azt kaptam amit vártam tőle az itt található leírások alapján (igaz csak még a közepén tartok). Nekem ez így jó, ahogy van.
Viszont ha nekem valaki azt mondaná addig járjak körbe a földön amíg nem találok magamnál nagyobb hülyét, akkor örökké mehetnék. Fogtam és leinstalláltam a videoplayert, merthogy van jobb is és minek az oda! Még nem végzett az uninstaller amikor már sírtam. 3D-s videók viszlát...
Ennyit rólam. De 1 legalább ekkora hülyét találtam, mert az XDA-n kért valaki segítséget ugyanilyen helyzetben. Annak el is küldték, de a megosztó már nem működik, nem tudom letölteni. A lényeg az, hogy a segítőkész koma szerint csak be kell másolni a system\app könyvtárba az állományt és újraindítás után kész.
Nem lenne valaki olyan szíves és elküldené nekem valahogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest