- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5998 üzenetére
Nem tudok csinálni backupot mert nincs telefonom. max recoveryset tudok de azt neked kellene kipróbálni
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5997 üzenetére
Szivesen, de amit harmadszorra linkeltem az egy teljes backup volt, abból is kiszedhetted volna, de most már mindegy, ha még kéne itt van...
Készítesz egy újabb bubusROM-ot vagy egy bubusBACKUP-ot? Milyen lesz? Miben lesz más?
-
bubus66
nagyúr
válasz
polberto #5980 üzenetére
(#5980) polberto
A Téma össze foglalóba leven írva.
Hogyan állítsam be a telefonomon a csengőhangot, az SMS jelzőhangot, ill. ébresztőhangot,stb?"
-A saját csengőhang (sms jelzőhang, ébresztő, stb. bemásolását az SD kártya média mappán belül ilyen könyvtárszerkezetbe kell elvégezni hogy megjelenjen a telefon menüjében:
SDcard->media->alarms
SDcard->media->notifications
SDcard->media->ringtonesEzek a mappák a telefonon meg vannak.
Milestone2
Köszönöm
alkalmazásokat amit kértem tőled, de le kellett töltenem egy backupot is mert kellett belőle más is.
HomeSelector.apk (ezt kértem még csak nem tudtam a nevét) ez kellett meg ez LGHome3.apk kellett.
Mielőtt megkérdezed itt mér nincs odex ezeket én deodexeltem.
-
M@nH.
aktív tag
válasz
airmax_2.0 #5990 üzenetére
Nekem a facebook csinált érdekes dolgot. Wifin felnéztem majd továbbra is bekapcsolva hagytam a wifit de ahol később voltam már nem volt wifi, viszont arra lettem figyelmes hogy a telefon forró lett, mert a zsebemben volt és éreztem hogy melegíti a lábam. Megnéztem a feladatkezelőt és a face folyamatosan 60%-on pörgette a procit.. ez többször is előfordult, azóta mindig leállítom.
-
Long Man
tag
válasz
Milestone2 #5991 üzenetére
"az előző telómat egy akkumulátor baszta agyon, berektam az akksit, elkezdett a telefon forrósodni,"
Csatlakozom: nálam, Nokia E51-en a gyári akkumulátor nyomta meg a hátlapot (úgy felpúposodott).
Bajt még nem csinált - leszámítva az új árát - , de repült a kukába ...Éremes időnként odafigyelni, mert L9 jó annyira, hogy egy hibás akku ne nyírhassa ki
-
Long Man
tag
válasz
Milestone2 #5985 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy LG itt is tartani fogja a terveit:
Kiadott rendszer, plusz két "major update".P760-nál ez 4.0.4(A-H) + 4.1.2(B-C) és esetleg 4.2.x valamikor.
ps.
a mérnöki idő ott is pénz -
Milestone2
nagyúr
válasz
airmax_2.0 #5990 üzenetére
Hol melegszik, hol nem és nálam teljesen független szinte mindentől.
Van hogy a telefonálás alatt, van hogy hideg marad.
Van hogy netezésnél "forrósodik" -persze csakis a hatalmas sebességtől ahogy száguld a világhálón- de van hogy meg sem kottyan neki.
Engem különösen bosszant, mert az előző telómat egy akkumulátor baszta agyon, berektam az akksit, elkezdett a telefon forrósodni, és mire észleltem és kikaptam belőle, már szétgyalulta az alaplapot...gondolhatjátok hogy megy fel a vérnyomásom minden melegedésnél...
...bár most, hogy erre figyelek, a másik telefonom N97mini legalább ennyire melegszik beszélgetés alatt, még ha megpróbálom két ujjam közé fogni, hogy ne melegedhessen a kezemtől akkor is...
-
airmax_2.0
tag
Én úgy vettem, észre, hogy menet közben nemigen melegszik, de amikor netezés után kilépek, akkor kicsit megnő a hőmérséklete..
Én is poweramp-ot használok az SD kártyán lévő zenékhez... beállításokban meg lehet adni melyik direktoriban keresse a zene fájlokat. Nekem bizonyos hangmagasságoknál berezeg, de ezt a vacak fülhalgatom rovására írom, valószinűleg nem tetszik neki az a frekvencia tartomány amit equalizerben beállítottam.. Ezt leszámítva teljesen elégedett vagyok vele. -
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #5986 üzenetére
Nekem márciustól két év míg lejár a hűség, addig biztos nem veszek újabbat, arra aztán várhat az LG...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #5986 üzenetére
Milyen tyúk?
"megláttyuk"
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2 #5985 üzenetére
5-re szerintem fél évet kell várni és egy több mint 1 éves telefonra úgyse fogják kiadni. "Vedd meg az újat!"
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #5984 üzenetére
Majd meglátjuk. Ha kijön az 5 (vagy mittudomén mi lesz a 4.2.x után) talán még kapunk belőle...talán nem lesz hozzá túl piciny a processzorunk...
Én sem azért használok customot meg módosított stock-ot, mert a gyári sokszor frissül... mondjuk a másik oldal sem túl jó, van olyan custom, amiből most hirtelen egy hónapon belül 3 version jött ki...
De a remény hal meg utoljára...vagy a macska mert annak 7 élete van...
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2 #5977 üzenetére
Sok frissítést én már nem várok rá...
-
kertsa
senior tag
válasz
droidforever #5978 üzenetére
indítsd újra a telefont és akkor újra beolvassa a memóriakártyát
-
Gzolo
senior tag
válasz
Nálam gyári rom van, Play Zene, Lg Zene és PowerAmp is látja az sd-n levő zenét.
-
polberto
tag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam a telefonomat, nagyon tetszik egyedül a hangerővel nem vagyok megelégedve.
Erre van valami megoldás illetve csengőhangokat hova kell tenni hogy használni tudjam? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Igaz, hogy módosított v20C-t használok, de nekem látja az SD-n lévő zenéket, a Play Music...és a telepített Walkman (alkalmazás) is...
-
droidforever
tag
Ha atrakom kulso sd-re a zeneket,a gyari lejatszo nem latja,erre van megoldas vagy kell masik zenelejatszo?
-
Milestone2
nagyúr
Nem csoda...
Jó ár-érték arány.
Nagy kijelző.
Használható HW és SW.Ha nem játékgépnek veszed, tökéletes telefon.
...és ha netán még az LG is rátenne egy lapáttal a következő firmware készítésekor és megoldaná a SD problémánkat....
Aztán szép lassan ez a kijelző is kicsi lesz majd, aztán szép lassan ez a processzor is elavult lesz majd, aztán szép lassan mindenki vágyik majd az újdonságokra és szép lassan ki-ki a pénztárcájához mérten amikor megengedheti magának (a leghűségesebbek amikor végleg tönkremegy a telefonjuk) úgy is váltanak majd....ez az élet rendje...
-
prannk
őstag
Milyen sokan jönnek mostanában
-
Szplöttyy
senior tag
Szep napot! A mai napon en is tulajdonosa lettem egy L9nek. Egyelore csupa pozitiv elmeny remelem igy is marad
-
Long Man
tag
Battery Doctor (Battery Saver)
Nagyon szépen megcsinálták, bár írnak hibákat is. [Google Play]
Jól statisztikát készít és egész jól betippeli a töltési és hátralévő időt. -
Gzolo
senior tag
Én nem félek ilyentől, szerintem ez más telóknál is előfordul. HD7-em és Nexus S-em volt ezelőtt, azok is durván melegedtek, ha hajtva voltak. Asztali gépeknél is megvan az 90 fok amit kibírnak x ideig, szerintem itt is ki van találva, hogy ne legyen gond. Sok éve futnak már az okostelók, nem olvastam még megolvadásról egyszer sem
kertsa: Beállítások/Vezetéknélkülinél További / Hordozható Wifi Hotspot
-
Long Man
tag
válasz
Milestone2 #5964 üzenetére
Hasonló jókat
Látom ma is kisérletezős napod volt
-
kertsa
senior tag
Melyik az a beállítás a telefonon, hogy laptoppal router nélkül legyen kapcsolat és működjön a mobilnet?
-
Synaptic
senior tag
Azt hiszem maradok az L9 mellett. Ma megnéztem az Xperia L -t . Igaz nagyot ott van a kamerája , de a 4.3 " -os kijelzője még 4" sincs a virtuális gombok miatt . Öreg vak embernek pedig ez nem jó.
Kedden meg is rendelem a webshop bol -
akcsy
tag
válasz
medveee123 #5953 üzenetére
Nem, inkább spórolni tudsz azzal, hogy appokat tudsz áthelyezni sd-re (DE A 1.5GB-os játékot nem tudod majd áthelyezni, csak az "indító appot" ami olyan 40mega körüli, de ugye sok kicsi sokra megy)
Háát skacok én már ott vagyok, hogy 400 mega szabadom van a telón, a 8gigás kártyám már tele van a kb 350 zeneszám mellett
De viszont nagyon jó a fotós programoknál mint a Perfectly Clear (ami 251mb) és hasonlóaknál nagyon jól jön ez az áthelyezés dolog is
-
prannk
őstag
válasz
medveee123 #5953 üzenetére
Nem.ugyanannyi helyed és ramod lesz!
-
prannk
őstag
válasz
medveee123 #5951 üzenetére
Gyorsabb a JB mint az ICS.
-
medveee123
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem a telefont, azon kondolkodtam érdemes lenn-e megfrissíteni a rendes gyári pc suittal?
Gyorsulni fog valamit vagy lesznek olyan funkciók amik eddig nem? -
oriic
HÁZIGAZDA
Mobilnetezéstől melegedhet a telefon?
-
Milestone2
nagyúr
A király sokat tud, de hallgat....
...természetesen csak a megszaporodó öngyilkosságok és telefongyilkosságok elkerülése végett...
prannk
Ha nagyon kell, tönkre tehető, de nem előtte, csak utána...ha bubus66 azt mondja, hogy megoldható, akkor bizonyos lehetsz benne, hogy megvalósítható, de látod, ezzel még Ő is nagyon óvatos.
Most már jó ideje "nyitva vagyok", kétnaponta húztam rá új bőrt, jöttek-mentek a customok, és eddig egy kernel panic-on kívül, meg egy 5 perc alatt orvosolt wifi megőrülésen kívül nem volt gond a telefonnal. Szerintem hamarabb unom meg vagy cserélem le jobbra-nagyobbra mint mielőtt elromlana...
Volt már más telefonom, amivel rootolás meg mókolás után csak a bajom volt...itt nem ezt érzem.
-
prannk
őstag
Na de télleg hogyan?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5943 üzenetére
(#5943) Milestone2
Ez király
(#5942) prannk
Viccet félre téve, elméletileg a gyári frissítő tönkre teheti. Én azt mondom neked, hogy csak akkor nyisd ki ha nagyon muszáj. Mert ezt tudod, hogy ha tönkre akarod tenni az istenért sem fog menni. Meg mi baja lehetne egy ilyen jó kis telefonnak.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5934 üzenetére
Te már tudod szerkeszteni mert neked nyitott a bootloader.
-
Milestone2
nagyúr
MINDENKINEK AKI SD-RE AKAR TELEPÍTENI:
Eddig csak azt írtam, hogy ROOT nélkül nem megy.
Még egy fontos: ZÁRT BOOTLOADER-nél sem megy!!!Úgyhogy vagy türelmesen vársz, míg az LG megoldja az SD telepítést.
Vagy kivárod, míg egy ügyes kezű fejlesztő megír egy olyan ROM-ot, amiben már alapból úgy lesz. (De ahhoz hogy majd ezt fel tudd tenni, úgy is fel kell törnöd a loadert...)Igaz... van még egy megoldás: vegyen egy kib....ott nagy belső memóriájú telefont...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5931 üzenetére
Itt a próbléma le van írva. Vagy vegyen nagyobb belső memóriás telefont nem??
Ezt én értem, neked ez leírás jó mivel nyitva van a bootloadered tudsz nyúlkálni a kernelbe, viszont akinek zárt a bootloader az nem tud, meg root joggal sem.
Ha van belső SD, azt mind addig elsődleges kártyaként kezeli, még meg nincs fordítva a tárhely. Tehát még ott van hely, oda fog pakolni, ha az az elsődleges kártya.
Ha van belső SD, azt mind addig elsődleges kártyaként kezeli, még meg nincs fordítva a tárhely. Tehát még ott van hely, oda fog pakolni, ha az az elsődleges kártya.
Gyári romban soha sem lesz úgy, hisz ugye mi van akkor, h kiveszik az SD-t...
Nem lehet gyárilag úgy beállítani.
A 4.1-ig a vold.fstab módosítása megoldotta. 4.2 alatt már nincs ilyen és ott nem is tudom miként lehetne.Ez az ETC mappában van. Egy darab fájl. Esetleg máshol is kell módosítani, pl. az initramfs-ben. Zárt BL mellett, az nem fog menni...
Nem tudod megfordítani, mert a belső SD-t az initramfs mountolja külön, amihez a kernelt kéne piszkálni, ami zárt BL mellett lehetetlen....
A kernelben. Szét kell hozzá bontani a boot.img fájlt... Inkább ne bántsátok, mert nem lesz jó vége, ha valaki elkezd vele játszani...
Nem fog külső SD-re írni egyik rom sem alapban!
Köszönöm Keeperv85 a leírást.
Ezt kellene neked szerkeszteni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5930 üzenetére
Látod ezért nem foglalkozom (még vagy lehet soha nem is fogok) ezzel a kérdéssel, mert a mai tudásomhoz még bonyolult illetve ahogy írtam én nem játszom, így én kényelmesen elférek a készüléken.
Csak azoknak írtam, akik nyafognak, hogy kicsi nekik a telefon. Megoldható, de nehéz!
Ergo: aki nagy játékokat akar futtatni az L9-en
1.lehetőség: tanuljon bele és telepítsen (link2SD, a2D, mókolt szkriptek), állítgasson, a systemben, meg a bin-ben meg ahol akar...
2.lehetőség: vigye el egy hozzáértőhöz, aki megoldja neki az SD-re való telepítés problematikáját... -
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5929 üzenetére
Ha jól látom azt írja:
download the attachment and unzip to your sdcard and run with smanger or similar app (and set to boot at startup if you want)
tehát nem kell sehová semmit beírni.
vagy ICS-nél töltsd le a másik link1-en található txt fájlt, nevezd át .txt-ről .sh-vá és rakd be a megfelelő helyre
bring the attached file into your phone, i suggest you to paste it in system/etc. Now rename your .txt in .sh.
Open Script Manager with root permissions and find the .sh, tap on it, and if is asked how to open it, choos script/executable. In the next windows tap on "su", "boot","save" and finally "run".Igen, azt az előző hozzászólásaimban is leírtam, pont téged idézve, hogy mindez csak ROOT-ot telefonon működik illetve azt elérni jelenleg lehetetlen (vagy csak k...va bonyolult) hogy az SD-re telepítsen.
Ezt a szkriptet a szerzője azoknak a játékfüggőknek ajánlja, akiknek gondot okoz a játékok nagy mérete.
This script will allow you to install large size games (ex. Asphalt 7) but you will still need link2sd (to move apps to your external_SD)
Now if you use the link2sd app, select the "create symbolic link"
One more thing, you will need to ext4 partition your sdcard to use link2sd. -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5928 üzenetére
(#5928) Milestone2
ahhoz hogy telepítsen is a SD kártya EXT partíciójára ez is kell a system/bin-ben
a2sd és az a2md.
a Recoveryből telepíthető romban meg kell lenni egy data mappának azon belül pedig a következőknek kell lenni:
data\app\placeholder
data\jit\bin\dalvikvm
data\jit\lib\libdvm.so\libnativehelper.sodata\local\placeholder
data\dtinstall.launch
Ezek kellenek a CWM-ből telepíthető romba még.
Valamint az Esaus-sal az Ext partíciót meg csinálni. Innentől minden megy az Sd kártyára.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5926 üzenetére
Ez mind szép és jó de hova írod be ezeket?
Nem a link2sd (ez egy alkalmazás amit a googleplayből lelehet tölteni) az amelyik látja az EXT4 partíciót ha azt felrakod attól még nem fog oda települni semmi sem, csak annyi hogy onnan már akkor a telefon képes használni is az alkalmazást.
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #5926 üzenetére
Érdekes. De nagyon elcseszettül írta meg.
Milyen code? Tudok angolul de nem értem ezt meg amit írt. Valami fáljba kell ezt beírni? vagy mi a rosseb?
-
Milestone2
nagyúr
JELLYBEAN:
ROOT IS REQUIRED and Jelly Bean
I made/copied (lol) this script by combining Artas182x and Mateo1111 scripts
this is how you would save it as script (.sh file)Code:
#! /system/bin/sh
mount -o remount,rw /mount -t vfat -o umask=0000 /dev/block/vold/179:61 /mnt/sdcard
mount -t exfat -o umask=0000 /dev/block/vold/179:61 /mnt/sdcard
if mount | grep vold/179:61; then
mount -o bind /data/media /storage/external_SD
chmod -R 777 /storage/external_SD
fiOr just download the attachment and unzip to your sdcard and run with smanger or similar app (and set to boot at startup if you want)
Note:
1.When using the camera and video recorder, change settings storage to internal memory (if you don't, you will have to reboot the phone to see your pic/vid you just took)2.This script will allow you to install large size games (ex. Asphalt 7) but you will still need link2sd (to move apps to your external_SD)
Now if you use the link2sd app, select the "create symbolic link"
lol one more thing, you will need to ex4 partition your sdcard to use link2sd.Warning, using Android Tuner app can mess up your L9 and I'm not responsible if you do!
Or if you don't want to use link2sd and partition your Sdcard, you can use Android Tuner However, this app is really advance and you should make a CWM backup (thanks to Artas182x) before messing with this app. It has a lot of options and you could mess the phone up.I did it for a better english, i hope
Ice Cream Sandwich:
mount -o remount,rw /
mount -t vfat -o umask=0000 /dev/block/vold/179:61 /mnt/sdcard
mount -o bind /data/media /mnt/sdcard/external_sd
chmod 777 /mnt/sdcard/external_sdThe only thing to do is create a "external_sd" folder in external_sd
At first, you must have a file managar that works on rooted phones like "Root Explorer" and also "Script Manager - SManager" so you can bring the attached file into your phone, i suggest you to paste it in system/etc. Now rename your .txt in .sh.
Open Script Manager with root permissions and find the .sh, tap on it, and if is asked how to open it, choos script/executable. In the next windows tap on "su", "boot","save" and finally "run".
If it doesnt give you any error it has worked!Congratulations
Nem tudok jól angolul, ezért nem foglalkoztam vele, én elférek a telefonon.
Nem tudom jó-e ez a megoldás, bubus66 és még sokan mások anno. sokszor elmondták, root nélkül nem megoldható, nincs megoldás, root-tal bonyolult, de kivitelezhető... -
prannk
őstag
válasz
airmax_2.0 #5924 üzenetére
Hát igen... most valaki pakol rá valami nagyobb alkalmazást annak annyi volt a tárhelye.. Ezt azért megcsinálhatnák hogy lehessen sd re telepíteni..
Nem tudom miért vettem bele 16 gb memóriakártyát
-
airmax_2.0
tag
válasz
airmax_2.0 #5922 üzenetére
No most alaposabban megnéztem igazatok van az alkalmazás tárolás méret hiába csökkent, valami usb tárhely címszó alatti területre pakolja.(?) Az sd kártyán ugyanúgy 0 maradt, és a szabad hely sem változott..
Akkor ezek szerint tényleg csak csel az egész, mert önmagán pakolássza...
No igen a belső tárhelyet ugyanúgy sd kártyának nevezi és a külső sd kártya nem véletlenül került ez alá egy external_sd könyvtárba... még az ics alatt. Aztán JB alatt csak kicsit kozmetikázták az egészet de a lényeg maradt.. Háát igen ez a bénasága az lg-nek már az elején feltűnt... -
prannk
őstag
És van olyan app ami bezárja és leállítja az alkalmazást? Mert most nézem meg az összes játék,facebook is.
-
airmax_2.0
tag
Ilyen nagyokat nem próbáltam...
Nem próbáltad esetleg azt, hogy ki-be kapcsolás után újra megnézed? Hátha, csak még nem szabadította fel a helyet a fájlrendszer. (ebben a tekintetben az lg szerintem nem teljesít túl jól.)
Nekem egészen biztosan több helyem lett az áthelyezés után, de mondjuk nem számoltam meg hogyan is van pontosan... Ezek szerint felteszem, hogy bizonyos munkaterületeket meghagy a belső meghajtón, és csak a többit teszi át... És persze gondolom a komolyabb játékoknál már tényleg csak "szemfényvesztésnyi" az elérhető nyereség... -
Milestone2
nagyúr
Azt csak a jó Isten tudja...
...meg az LG...
bubus66 petíciója itt áll, még 98 "aláírás" kellene a következő szinthez, ami nem tudjuk mi...
100 aláírónál van egy határ
200 aláírónál már reagál rá az LG
500 aláíró a következő szint, nem tudom mi azegy általános "nyissanak ki minden optimus L9-et" petíció, még kell még 269 az 500-hoz
-
prannk
őstag
Tudom.. Petíciókkal mi a helyzet??
-
prannk
őstag
válasz
airmax_2.0 #5915 üzenetére
Érdekes.Nekem a fifa 12 1.56 gb.Rámentem arra hogy áthelyezés sd re.Átrakta de ugyanúgy pár mb szabad helyem volt.. Így le kellett törölnöm...
Ugyanez a real racing 3 al.
-
Milestone2
nagyúr
-
airmax_2.0
tag
Annyit pontosítsunk, - mert még elijesztjük az új vagy leendő L9 vásárlókat -, hogy át lehet helyezni a letöltött alkalmazásokat sd kártyára, JellyBean alatt, azokat amelyek ezt engedik.. Nekem a letöltött alkalmazások mindegyike engedte magát áthelyezni sd-re. Az úgymond előre telepítettek közül viszont csak pár vagy még az is lehet egyik sem, már nem emlékszem...
menügomb->alkalmazás beállítások-> ..kiválaszt... -> sd kártyára áthelyezés.
ha élő a gomb akkor áttehető, ha nem akkor nem. Nekem komoly mértékben sikerült tehermentesítenem azt a 2.3 GB-ot (ami marad a 4-ből) mint belső tárhely... -
polberto
tag
Köszönöm a válaszokat, az LG mobil support tool-t hol találom és Milestone2 miért a V20D szoftvert ajánlottad?
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #5910 üzenetére
Unatkozok az iskolába
-
-
polberto
tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy L9-et remélem ma megkapom, és azt szeretném tőletek kérdezni hogy mivel lehet könnyen szoftvert frissíteni? Gondolom nem a V20C lesz rajta. Írtátok hogy a LG mobil support tool-al gyorsan megy a frissítés. Ennek a menete le van írva itt a fórumon egy linket tudnátok küldeni?
Köszönöm szépen.
Üdvolberto
-
Milestone2
nagyúr
Még ez a patch is kell hozzá, hogy korrekten felismerje a partíciókat...hmmm semmi sem tökéletes
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5896 üzenetére
Meg elméletben ezzel is, sőt evvel a programmal (ha van SU) elméletben úgy tudsz backup-ot csinálni a rendszeredről, hogy ki sem kell lépned a szoftverből, nem kell kimenni CWM-be, megcsinálja az egészet egy Terminal-on belül...
Ha ismerted már a programot, sorry... nekem újdonság volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5900 üzenetére
Tudom csak finom mert azért, nagy kárt nem tudsz csinálni a bulid.prop szerkesztésével. Meg csak akkor állj neki,ha tudod, hogy mit akarsz csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest