- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Milestone2 #12128 üzenetére
véletlen egybeesés, de holnap én is búcsúzom az L9-től.
amióta a gyári rendszerrel kellett használnom, nem volt annyira jó a barátságunk, és most vége is lesz.Hello Moto
-
-
válasz
H.Bencike #11840 üzenetére
óó igen, ezzel is beszívtam.
nem kell S/W Upgrade módban lennie. bőven elég, ha elindítod normálisan a telefont és rádugod USB-re, LG szoftver mód, meg esetleg az USB debugot bekapcsolod, de ennyi elég. majd az updater S/W Upgrade módba teszi a telefont, amikor jónak látja. -
-
válasz
H.Bencike #11830 üzenetére
nekem is volt ilyen problémám, ez volt rá a megoldás
-
-
-
válasz
H.Bencike #11819 üzenetére
igen, órák óta bújom az xda-t és én is erre a következtetésre jutottam
igazából fölb*sz ez az egész. jó ideje megvan az L9-em, és baromi jó használni rajta a MoKee-féle KitKatot, szeretem a telefont, de rosszalkodik a hangszórója, rosszalkodik a mikrofonja, a GPS egyáltalán nem működik, ezért kértem és kaptam egy másikat, de így, hogy vissza kéne lépnem ezzel a 4.1-es őskövülettel kvázi a középkorba (basszus, még a ZTE Blade-emen is 4.3 fut
), egyszerűen nem akarom lecserélni a régi L9-est.
azon legalább az van, amit én akarok, minden szoftver azt csinálja és csinálhatja csak, amit én engedek, stb... ha a gyártótól várnám, hogy kitalálja, hogy mit akarok, akkor szereznék egy iPhone-t. -
-
-
-
válasz
Milestone2 #11799 üzenetére
közben rájöttem a problémára: a c:\Users\All Users\LGMOBILEAX\B2C_Client\ mappában már volt egy frissebb LG updater. ezt uninstallálva már az ezen a linken lévő screenshotoknak megfelelő dolgok történnek.
épp fut egy v20b downgrade, kíváncsi leszek az eredményre...
-
LG Optimus L9 P760 KDZ Updater frissités
fel akarok rakni egy régebbi ROM-ot, v20b-t.
10. pont.
Rányomok az Upgrade Start gombra, amire elindul az LG gyári frissítő szoftvere és közli, hogy már fenn van a legfrissebb v20hsehogy nem lehet ezt a hulladékot downgradelni?
-
válasz
Milestone2 #11793 üzenetére
Egy L9-et hoztam már el úgy szervizből, hogy mondták, hogy független, de ott külön felhívták a figyelem erre. A maradék ~10 esetben nem.
-
válasz
Milestone2 #11789 üzenetére
Akkor zárt, mert nem volt odaírva semmi.
-
válasz
Milestone2 #11786 üzenetére
bootloader nyitásának van valami tesztje? a 3845#*760#-en kívül, mert az nálam össze méltóztatik omlani, amikor a bootloaderre kérdezek rá
csak mert az új telóm, amit az elmúlt napokban sikertelenül próbáltam nyitni, az pont egy ilyen, alaplapcserés, szervízből visszajött telefon
-
-
-
-
-
-
válasz
Milestone2 #11770 üzenetére
Win7-es gépen megcsináltam.
eljutottam odáig, hogy meglett az OMAP driver, fel tudtam tenni az LG P2 drivert, lefutott a start.bat, de utána az adb nem lát eszközt, így nem tudom kiadni a reboot oem-unlock parancsot, mert nincs, ami fogadná azt. -
válasz
Milestone2 #11770 üzenetére
jó, hát ennek csak most néztem utána. (2 hete raktam föl a Win8.1-et, még csak 29 alkalommal bántam meg)
mindegy, megyek még egy kört a VirtualBoxban
-
a Win8.1 a nyűgje.
fakkje... -
válasz
Milestone2 #11767 üzenetére
olyanom max Virtualboxban van. illetve lesz 10-15 percen belül...
mod: így se nyert
-
-
válasz
Milestone2 #11758 üzenetére
igen, maga a v20c downgrade nem sikerült, de majd nekiesek megint.
-
-
-
ok, megtaláltam máshol, viszont ezt sem tudom végigcsinálni, mert itt elakad.
minden driver fönn van, lépésről lépésre ugyanúgy csináltam, ahogy a leírásban van, mégsem jó
mod: még jó, hogy ennyi leírás van. most épp asszem csinálja
-
a #1-ben lévő "a downgrade menete" rész első linkje már nem él, pedig most nagyon kellene, mert kaptam egy új L9-et, de a v20h szoftver már az "adb reboot oem-unlock" parancsra csak egy sima újraindulással reagál.
-
-
-
-
válasz
Milestone2 #8070 üzenetére
Trebuchet volt / van 10.1-en
na majd nekiesek, de ma cseréltem SSD-t, szóval két OS telepítésen már így is túl vagyok, nem vágyom egy harmadikra is -
válasz
Milestone2 #8066 üzenetére
erre jó lenne ránézni, de semmi időm...
-
-
-
válasz
sarkanyolo2 #8056 üzenetére
ezen én is elgondolkodtam már párszor...
mondjuk az összes többi gyártó UI-jával sem vagyok kibékülve, a HTC Sense-t is sokan istenítik, de szerintem nem szép, talán a Sony / Sony Ericsson még kinéz valahogy, de a gyári Android Holo UI-jának egyik sem ér a közelébe sem.
-
válasz
bubus66 #7477 üzenetére
a 4%-os selejtarány azért nem annyira szívmelengető.
persze nincs összehasonlítási alapom, mert más típusból nem volt még egyszerre ennyire rálátásom, így nem tudom, hogy ez mennyire kiugró, mindenesetre boldogabb lettem volna, ha max egyet kell szervízbe vinnem, nem kettőt, pláne nem ugyanazzal a hibával, mert onnantól már nem nehéz szériahibára asszociálnom, aminek azért nem örülnék különösebben, mert ezek egy része a cég megyei képviselőinek lettek kiszórva, akik meg ugye megyénként vannak, a székhelytől, és ezzel együtt tőlem is messze. és ha a harmadik példány pl Borsod-Moson-Világvége megyében gondolja úgy, hogy indokolatlanul túlmelegedik, azzal nehezen tudok bármit kezdeni, cserébe én vagyok leb*szva érte, hogy miért ezt vettük (nem mintha kérdeztek volna...)
-
-
-
válasz
Blue Eagle #7428 üzenetére
/data/app-ban vannak az indító apk-k, /data/data-ban a programok egyéb cuccai
de innen kiszedni csak annyit ér, mintha Windowson lemásolnád a Program Files mappát
-
-
válasz
bubus66 #7402 üzenetére
OFF, és nem is vagyok programozó, de nem feltétlen a kernelen múlnak a funkciók, a Bladebe millió új funkciót drótoztak bele, mégis a mai napig az eredetileg talán FroYo alatt lévő 2.6.35 hajtja a 4.2-es Jelly Beant, de még szerintem a KLP-t is ez fogja vinni, ha Tilal megcsinálja.
-
-
-
-
-
-
ICS-t nem tudom, mert mikor megkaptam már kinn volt a hivatalos JB, és rögtön frissítettem is, de azzal azért gond nélkül elkaristolt két napot, most meg ugyanaz a használati stílus mellett nem...
WiFi + 3G folyamatosan be van kapcsolva, 2 emailfiókot szinkronizál 15 percenként, és ennyi.
-
-
válasz
knoepfern #7353 üzenetére
Jesszusom, még mindig él ez a nikkeles korszakban az emberek fejébevert okosság?
ebben lítiumos akkumulátor van, ahogy az elmúlt ~7 évben forgalomba került összes telefonban. úgy töltöd, ahogy akarod, tökmindegy neki.rég nincsenek már NiMH akkuk, amiket formázni kellett, meg nem szabadott rátölteni, meg teliholdkor szűz kecskevérrel kent akasztófa alatt kellett 40 órát tölteni első indításkor és hasonló csacskaságok
-
válasz
Blue Eagle #7314 üzenetére
igen
amennyiben vissza tudja állítani. nekem pl a gyári ROMról készült mentést nem hajlandó visszaállítani valami hibával.
hogy pontosan mivel, azt nem tudom, annyira nem érdekelt, hogy foglalkozzak vele -
válasz
Blue Eagle #7303 üzenetére
szerintem ha simán átnevezed az nem lesz jó, szinte biztos vagyok benne, hogy binárisan különbözik a két formátum.
próbáld meg, hogy újracsomagolod zipbe 0-s tömörítés mellett
-
válasz
sarkanyolo2 #7295 üzenetére
nem lehetne simán iGo-nak nevezni?
a moderátorok sem hülyék, attól, hogy körülírjátok virágnyelven, még nem lesz kevésbé nyilvánvaló, hogy lewarezoltátok -
-
-
válasz
Milestone2 #7261 üzenetére
azért "érzékeli" a belső memória egyik mappájának, mert az.
a Linuxban (ennél fogva az Androidban) nincsenek meghajtók. minden meghajtó a rendszergyökér ( / ) egy tetszőleges (de azért általában konvencionális) mappájába kerül csatolásra.ha az /storage/sd-ext "mappaszerkezeten" keresztül érhető el, attól az még másik meghajtó
ha másolás közben mégis a belső memóriából fogy a hely, az bug.(#7270) bubus66 így van, a Blade topikban meg lehetett tanulni, hogy mi és hogyan működik az Androidban
-
válasz
bubus66 #7258 üzenetére
gyárilag egyedül a froyo tudta az SD kártyára telepítési opciót.
és nem véletlenül maradt ki a későbbiekben.
rádugod a gépre, USB csatol, és máris összeomlott a fél rendszered.
SD kártya nélkül indítva ugyanez, aztán meg a t.user hisztizik, hogy mekkora f*s az Android. nem baj, hogy nincs már ez a lehetőség (az sokkal inkább, hogy sokszor nevetséges méretű belső memóriával árulják a telefonokat, pedig gyanítom, hogy mérhetetlen a különbség a különböző méretű flash-chipek árai közt milliós darabszámnál)anno a Blade-n megoldottam ezt, hogy a /data-t átraktam /sd-ext/data-ra, de ott is nagyon kellett vigyázni, hogy ne válasszam le (vagy bárki más) az SD-t, mert volt hogy ez végzett a rendszerrel, sőt az is előfordult, hogy egy fagyás után is eldobta a partíciót
-
válasz
motoflug #7251 üzenetére
te továbbra is kevered a telepítést a futtatással.
telepíteni továbbra is totálisan f*szmindegy, hogy honnan telepítesz.
igen, felmásolod a belső memóriába vagy az SD-re, édesmindegy, ráböksz és aztán fel fog települni a belső memóriába és onnan fog futni.mint minden más telefonnál.
-
-
válasz
Milestone2 #7213 üzenetére
nem mintha az esetek 99.99%-ban a backup / restore / wipe / install from zip kombón kívül bárkinek is szüksége lenne bármi másra...
szóval jópofa meg minden csak hát érted... a Windowsban sem a telepítő csicsája a lényeg.
egyébként is valami agyoniskolázott pont a napokban veszett össze Phillel, mert nagyon hisztizett a P760 supportért, erre a fejlesztő meg azt írta, hogy most már csakazértse
-
-
-
-
-
-
-
nyitottam a BL-t, és föltettem a CM10.1.0.1-et, azaz az épp aktuális stabil kiadást.
több komolyabb nyűgöm is van vele:
- időnként eldobja a mobilnetet (ezt anno a Blade-re készült CM-ek is csinálták, de ott 1000 éve javították már ezt)
- túl gyorsan merülgyári ROMmal ez kétszer ennyi idő volt, és ha éjjel nem rakom repülőmódba, már rég lemerül (a vízszintes szakasz a képen)
időnként bevillan egy "nem található új frissítés" felirat, amiről lövésem nincs, hogy melyik app akar véletlen időközönként (értsd: akár 3 másodpercenként is) updatet keresni- nem mindig érzékeli az érintést. véletlenszerű helyeken 3-4x is meg kell nyomni, hogy felfogja
ennek örömére kérnék egy javaslatot egy olyan ROMra, amiben a fenti hibák nem fordulnak elő.
köszönöm(#7160) Long Man érdekelt volna, hogy mi az az 1%, amit nem érint a hiba...
-
-
-
válasz
sarkanyolo2 #6626 üzenetére
el is készült: LG P760 Optimus L9 digitizercseréje
-
válasz
sarkanyolo2 #6624 üzenetére
folyamatosan fotózok, ha kész, írok egy blogbejegyzést
-
-
a hétfői nemtöltős-melegedős-magátólmerülős telefon úgy tűnik fertőző lehetett, mert már egy másik is csinálja...
még tölt, de kikapcsolva is langymeleg az SoC környéke, bekapcsolva simán kézmeleg és durván merül
ezt kikapcsolt WiFivel és SIM kártya nélkül produkálta egyszerűen csak az asztalon feküdve. még pár ilyen és előre köszönnek a T-pontban.
-
válasz
sarkanyolo2 #6619 üzenetére
18.000 körülre mondták a digitizert + szervízdíj
-
-
-
válasz
Milestone2 #6600 üzenetére
az... határozottan. délután megy is szervizbe, csak gondoltam hátha tudtok rá mondani valamit.
én valamiféle zárlatra tippelek -
a telefon nem tölt, cserébe baromira forrósodik az akku és a kamera melleti rész (gondolom ott van a SoC), és kikapcsolt állapotban is meleg illetve szívja az akkut.
az akkumulátor jó, mert másik telefonba áttéve töltődik.ilyenkor mi nyűgje lehet?
nem az enyém, tehát ne írjátok reflexből, hogy "mert pofára esett"
-
-
válasz
Milestone2 #6529 üzenetére
nálam ez Stock ROMban a Play beállításai közt van
-
válasz
Milestone2 #6525 üzenetére
nincsenek fiók meg szinkronizáció menüd? milyen selejtes ROMot használsz?
-
válasz
Adonimus #6326 üzenetére
én pont a héten jártam ugyanígy.
a megoldás nálam a Google Maps alapverzióra történő visszaállítása és újra frissítése volt, mert valami elromlott és folyamatosan "A Térkép alkalmazás leállt" üzeneteket kaptam, függetlenül attól, hogy egyáltalán nem használtam a Térképet. gondolom valami háttérfolyamata adta meg magát, a rendszer pedig mindig újraindítgatta, és ez folyamatosan pörgette a procit. -
-
-
ha lehetséges is, akkor sem tartom jó ötletnek, gyakorlatilag folyamatosan megy a képernyő, megy a világítás, le fogja enni az akkut
az N9-em tud ilyen, annak viszont pixelenként vezérelt AMOLED kijelzője van, ott tényleg csak az a pár pixel üzemel, ami kirajzolja az órát.
mondjuk baromi jó funkció, szó se róla, én is imádom
-
-
válasz
bubus66 #6283 üzenetére
szerencsétlenül esett. zsebből aszfaltra.
az otthoni digitizercsere garivesztést jelent, ugye?
valamelyik nap elmegyek egy T-pontba és rákérdezek a javítás költségeire, de előre érzem, hogy a vége az lesz, hogy megrendelem eBayről és megcsinálom magamlegalább már nyugodt szívvel nyithatom a bootloadert is
-
-
gariba gondolom nem fér bele a törött digitizer (bár azért megyek egy kört a T-nél)
szervízben kb mekkora összegre számíthatok? van erről valakinek tapasztalata? -
válasz
sarkanyolo2 #6270 üzenetére
nem tetszenek a flipes tokok
-
válasz
Milestone2 #6265 üzenetére
éppen tegnap voltam a Media Marktban és akkor nézegettem belebújtatós tokokat, de amikbe bele is fért volna, azok ilyen 7-8ezer körül voltak, és úgy voltam vele, hogy nem annyira fontos... hát csak meg kellett volna venni...
mod: gariban reménykedjek, vagy rögtön rendeljem inkább a cserealkatrészt?
-
-
-
válasz
Azharel #6237 üzenetére
az akkuindikátorod hülye, az akkuteljesítményed rendben van
az, hogy a Home gombra nem éled föl, szintén normális, azt jelzi, hogy a telefon készenléti módba kapcsolt, ilyenkor fogyasztja a legkevesebb áramot. amikor feléled a Home-ra, olyankor csak a képernyő van kikapcsolva, de a telefon nincs készenlétben.
ezt az akkuhasználati grafikon alatti sávokon nagyon jól nyomon lehet követni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- További aktív témák...
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest