Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sheep
addikt
Van igazság abban amit írsz. Ár/érték arányban kiváló a n4.
Az én részemről viszont azért nem vennék olyat, mert rondának tartom, mint az összes nexust (vagy mondhatnék pl. sgs3-t is, bár mindenben tökéletes lenne nekem de szerintem bűn ronda, ezért nem veszek).
Nekem pl. nagyon bejön a g design, és vásárlásnál ez is döntő tényező.
Ez persze szubjektív, biztos van akinek a n4 jobban tetszik és van akinek ez másodlagos szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest