- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok Srácok,
Maegrendeltem a G-met én is. Lehet, hogy van olyan köztetek aki emlékszik rám még az első G-m miatt....
Most egy Nexus 4-em van, de a kijelző annyival rosszabb a G-től, hogy nem tudom megszokni így veszek egyásodik G-t is. Nagyon jó áronegy most ez a telefon így nem akartam kihagyni. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ha valakinek érdekes az aláírásom írjon privátot. -
jacis
nagyúr
Mostmár többet nem rakok fel
csak ez a kép annyira tetszik...
-
jacis
nagyúr
Nagyon szuper ez a telcsi srácok csak ezt tudom momdani...
Tegnap csináltam vele pár képet és sztem ez nagyon jó lett -
jacis
nagyúr
Srácok ez a telefon az amire vagytam régóta... akksiban verhetetlen, kijelző álom, a burkolat még egyszer sem recsegett/ropogott, az előlap és a hátlap is karcmentes pedig nem vigyázok rá jobban mint mondjuk a nexus4-re.
-
jacis
nagyúr
válasz
miklos0308 #982 üzenetére
Szia,
Zenében és kamerában is elég jó. S3-som még nem volt, de azt mondják az okosok hogy attól a kamerája valamivel gyengébb.... -
jacis
nagyúr
válasz
everest140 #961 üzenetére
Én is ezen agyaltam anno amikor vettem, de amikor megvettem rájöttem, hogy ez inkább fekete mint kék
-
jacis
nagyúr
válasz
Daralo:) #831 üzenetére
Szia,
Az az igazság, hogy nem vagyok valami.nagy fotós, de érezhetően jobb képeket tudok.ezzel csinálni mint az eddigi telefonjaimmal. A kijelző nagyon szép szerintem. Amoledről váltottam és nyugodtan kijelenthetem, hogy tényleg semmi baj nincs vele.
Nem tudom meg lehet-e valahol tapizni. -
jacis
nagyúr
Imádom ezt a telefont srácok. Megvan két hete és még mindig imádom kézbevenni és nyomkodni
-
jacis
nagyúr
Tegnap már majden megvoltam a szoftver frissítéssel (E verzió) csak qva lassú volt barátnőmnél a net és inkább nem erőltettem a 980MB leszedését. Ma újra neki megyek. Kiváncsi leszek mennyit javít az üzemidőn... már most is nagyon jó
-
jacis
nagyúr
Ma srácok a Veletech-en a G mellé odatettetm egy pár telót és egyettlen egy volt ami megszorongatta úgy összességében az pedig nem más mint a ONE volt. Az összes többi sehol nem volt hozzá.
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
válasz
jooker82 #618 üzenetére
Más: meglepően gyorsan feltőltődik a telefon a gyári tőltővel. Ez nagyon jó
Más: másnak is van olyan, hogy a telefon ha nagyon nyúzva van akkor ugye melegszik valamilyen szinten és ha eléri a 38 fokot akkor leveszi a kijelző fényerejét 87%-ra és amig nem hül vissza a kütyü addig nem engedi növelni a fényerőt. Még azt is kiírja, hogy a magas hőmérséklet miatt nem növelhető a fényerő
-
jacis
nagyúr
válasz
RigoJancsi #613 üzenetére
Ha olvasod a hsz-im akkor láthatod, hogy nem akarom elcserélni. Sztem ne is fáradj a priváttal
Amúgy N4-ről váltottam....
Még annyi, hogy a G legalább 20-30eFt-al többet ér mint egy N4. -
jacis
nagyúr
válasz
RigoJancsi #607 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést....
-
jacis
nagyúr
Emberek!!!!!
Megy sima MHL kábellel a G
Imádom ezt a telefont! -
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Srácok nagyon baba ez a kütyü. A minősége nagyon komoly. A kijelző is álom.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
TV-re milyen kávellel lehet rákötni a telefont? Esetleg slimport kell ehhez is?
Ki hol vett iyen kábelt?
Választ köszi. -
jacis
nagyúr
válasz
tzsolesz #558 üzenetére
Sziasztok,
Remélem nem hagyok ki semmit...
GSMline-tól vettem a telót. Eddig nagyon bejön. Minőségben a Nexusom szintjén van. Nagyon gyors. Az akksi egyelőre kb azt hozza mint a nexus, de ez valszeg javulni fog mert ez az első feltőltése még.
Azért vettem G-t a nexus után, mert nagyon bejön az LG féle minőség illetve erre van egy év garim anexusra meg nem volt mert amcsi modell volt.
Jah még a 32GB-os háttértár is fontos volt. A kijelző semmivel nem jobb a nexusétól... aki azt mondja az még nem látta a nexust a G mellett. -
jacis
nagyúr
Üdv. Emberek
Közétek tartozomb mai naptól kezdve
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Gaming notebook topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robogó, kismotor
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest