- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Melyik az a jatek ami appstoreban infinity blade neven fut? az az unreal engine 3as parasztvakitas
sehol nemtalalon androidra
-
Rotate
veterán
válasz
mrThomi #3096 üzenetére
én nem küldök, mert annyira nem látszik, hogy le lehessen fotózni...
sőt most abszolút nem... csak napsütésnél látok be a ragasztáshoz...
amúgy volt szó arról, hogy napsütésben látni csíkokat az üvegben... ha jobban megnézitek nem csak csíkok vannak... komplett rácsok, meg mindenféle szálak... kb mint az autóban a fűtött üvegekben
gondolom azok valami merevítő szálak a gorilla glassban vagy nem tudom, de ha erős napfényben mindenféle szögben megnézitek, tök durva milyen "háló" van ott... amiből amugy egy büdös semmit nem látni
érdekes, hogy meg van oldva
-
Rotate
veterán
még egy érdekesség... így hogy 0-ra merítve rakom a töltőre, abszolút nem melegszik a telefon...
szerintem tuti, hogy szoftveres mind a töltési gond, mind a merülés... szerintem rosszul érzékeli a telefon a felvett áramerősséget, és még azelőtt telinek jelzi mielőtt valóban megtelne, és aztán már nem enged rátölteni...
-
Rotate
veterán
válasz
tamcsu10 #3076 üzenetére
LG oldalán ezt írják:
"Az LG szervizlehetőségekkel kapcsolatban forduljon az LG ügyfélszolgálatához
Bízza a javítást az LG-re.
Az érvényes garanciával nem rendelkező termékek esetében az LG ügyfélszolgálatának munkatársai segítenek megtalálni a legjobb szervizmegoldást.(A szerviz lehetőségek a tartózkodási hely és a termék típusának függvényében változnak.)Hívjon: 06 40 545454"
-
tamcsu10
tag
Lg márkabolt v szervíz pont nemtudjátok holvan pesten?
-
tamcsu10
tag
1án lassan kezdek ott tartani h fogok 1 kalapácsot és apró darabokra töröm:@ Megint lemerült 60%-ról úgy h nem is hanáltam kb 1-2 óra alatt... ráadásul ez a kijelző elválás is -.- áááááá... Bocs a kirohanásárt:S
-
Rotate
veterán
válasz
mrThomi #3063 üzenetére
feljebb írtam, hogy mik vannak abban az update-ben... ha most hibátlanul működsz akkor ne frissíts, várd meg azt frissitést, és és olyan boldog 2x tulaj leszel hogy csak na
arc launcherét sikerült felrakni? én ráraktam az enyémre, első inditásnál nagyon akadt, kicsit nyomkodtam, aztán jó lett... de leszedtem mert nem tetszik... GO Launcherhez képest 0...
és ha minden igaz uj lesz a baseband is, még akár a hívásminőség is javulhat
-
Rotate
veterán
válasz
mrThomi #3060 üzenetére
volt akinek v10d vodára frissitett, volt akinek v10c-re... kb összevissza... és általában a v10d vodás embereknél több gond jött elő, mint bárki másnak
Pumba3:
nekem most vizsgaidőszak van, szal elücsörgök itt 2-3ig is
bár mondjuk mikor nincs vizsgaidőszak akkor is
későn fekvő típus vagyok
nekem 10ig tart a délután
-
Pumba3
tag
Látom mindenki kipihent
-
mrThomi
addikt
na megvan, lekelett tölteni a pc suitot.
Irja hogy van elérhetö frissités: jelenleg V10b-m van. Akkor most mire frissitene?Beállitások, letöltött\telepitet alkalmazások elvesznek ?
Nehéz a frisssités? Mennyi idö kb? -
mrThomi
addikt
Rá akarom dugni a telot a laptopra de nem érzéklei ! Ilyenkor mivan ?
Telon van ilyen hogy LGPCSuiteIV
A gép érzékeli h rádugtam vmit de a drivert nem telepiti !HEELP
-
Zlika
aktív tag
Na ez az!Nekem ha a 3g(jelenleg erre tudom fogni) be van kapcsolva akkor készenlétben lehúzza 6 óra alatt az aksi felét.Mint valamelyik nap amikor direkt kipróbáltam...Ez azért nem hinném hogy normális 3g ide vagy oda.Majd most azt csinálom hogy reggelig teletöltöm és holnap abszolút nem kapcsolom be a tridzsit majd meglássuk mi lesz.
-
ferikek
aktív tag
válasz
ferikek #3022 üzenetére
Ki-, majd bekapcsolás után oké minden, újra gyors a telefon.
2 db kérdésem lenne:
- e-mail: hol lehet azt beállítani, hogy ne törölje folyamatosan a régebbi maileket? (tudom h meg lehet adni szinkronizációs időt, de 1 hétnél például törli az egy hete rajta levő maileket)
- bluetoothnál ha fogadni akarok, akkor álladóan be kell kapcsolni a láthatóságot? nem lehet folyamatosra állítani ezt?Köszi szépen.
-
Zyrius
aktív tag
Nekem nincs aksi problémám. Csak 2g-t használok 1 óra youtube 1 óra telefonálás 5-8 sms meg fél óránként szó szerint csak nyomkodom kicsit és 2 napot bir a teló.
Nem használok mobil netet a wifi viszont folyamatosan be van kapcsolva.engem inkább az aggaszt, hogy eddig 2 hét alatt kétszer is újra indult magától, és 3x lefagyott egyik ismerősömnél (lehet, h nála az otthoni wifi hálózaton van gond, mert álandóan panaszkodik, h lefagy az ugyanilyen telója és nekem nem volt fagyás gondom csak az ő kertjében)
Akiknek merül az aksija.. ti mindig kiléptek mindenből, mielőtt lezár a telefon, vagy csak simán lezárjátok?
Ha hülyeséget kérdeztem, ne válaszoljatok -
Rotate
veterán
nah
jó lesz az az update
kóreában már kijött:
[link]Faster internet browsing
Support .mkv
Hardware support for 720p h.264 4.1hp
60 frame xvid works
Little bit better LG home
Little bit faster for everything.It's awesome, but sadly... its not gingerbread....
Software version: V10S
-
tyupixxx
csendes tag
igen. ez minden aksis gépnél így működik a leghatékonyabban. laptop, teló, minden
merítsd le fullra, kikapcsolásig, majd tedd fel pl estére. ez a tuti megoldás, ezáltal tovább is bírja, és az aksinak is jót tesz, hogyis mondjam "nem lustul el"laptopnál van olyan hogy feltöltöttség után, miután aztjelzi hogy 100%-os, akkor igazából még csak olyan ~97 körül van, és utána már nagyon lassan, 1-2 óra múlva töltődik rá az a kevéske. nos, nemtudom hogy telefonnál van-e ilyen, de szerintem elképzelhető, mivel aksi aksi, persze nem egy kategória.
-
Rotate
veterán
tegnap mikor full merülés feltöltés utáni nap volt marhajól bírta, le se meritettem estig... arra rátöltöttem, és ma nem birta olyan jól... már alig van benne és bármit csinálok szörnyen meriti...
ezek szerint akárhányszor fel akarom tölteni, mindig meritsem le totál, hogy másnap tovább birja?
-
Atigyerek89
csendes tag
első nap végére 50 % körül szokott lenni de ma mondjuk csak fél órát beszéltem meg játékra nem nagyon volt idő. Szerintem aki jó üzemidőt akar kicsikarni, az éjszakára kikapcs és mindig kikapcsig merítse és kikapcsolva is töltse. nálam ez a tuti recept. n82-el is így csináltam és két éf fél év használat után még mindig két napot bírt és azzal folyamat zenehallgatás is ment. /Amúgy ha meg ha valaki nem lát más kiutat, akkor elméletileg két héten belül lesz egy eladó akksim, ha minden igaz ugyanannyi mAh minta gyári./
-
Zlika
aktív tag
válasz
Atigyerek89 #3034 üzenetére
Nem hiszem hogy el menne a kedve mert kb ugyan annyi elégedett mit elégedetlen hsz van.
De hogy te ezt hogy csinálod hogy 12+ óra után 68%??? -
Atigyerek89
csendes tag
Most már muszáj saját tapasztalatomat is megosztanom, mert ha valaki esetleg ilyen telefont akar akkor a fórumot olvasva tuti elmegy tőle a kedve. Nem tudom, hogy hogy használjátok a telefon,de én minden nap kb 1 órát telefonálok játszok is kicsit megy valamennyi wifi is meg mobil net is. Ha nem használom a mobilnetet toggledata val letiltom. tölteni taljas merülés után szoktam, általában úgyjátszok vel, hogy a második nap végére merül le és akkor éjszakára ki is kapcsolm, és úgy töltöm. itt van három kép, a rendszerről aku állapotról superbox widgetel, meg persze arról hogy mi eszi az akksit. Kb 2 hónapja nyúzom a telót, telenortól vettem lg updaterrel ment rá a v10c és go launcherre ma váltottam, mert nagyon dicsértétek.
Itt vannak a képek: -
babosf
aktív tag
az enyém most azt csinálja, hogynem kapcsolja le a képernyőt, hiába állítom 15 vagy bármennyi sec.-re.
vicc. -
mrThomi
addikt
Melyik a legjobb akksi kijelzo progi ?ami jelzi szazalekosan hogy mennyit merult! koszi
-
tud nekem valaki esetleg?szoljon nyugodtan
-
Zlika
aktív tag
Mikor megvettem akkor nem raktam el de valahol akkor meg kell hogy legyenek...Most miért ne fizetnék? Oly mind1 hogy fizetek 2fontot egy játékért vagy 5-öt egy doboz cigiért...Vagy is nem.
Az előbbi javára.
Hajj de sokat kell még használni ezt a telot hogy kiismerjem...Mind1 türelem rózsát terem.(vagy ha elfogy akkor egy betörött kijelzőt
)
-
-
ferikek
aktív tag
én csak 2 g-vel használom (nem mükszik a 3g, szolgáltató hiba). Ma kb neteztem 15 percet, beszéltem 5 percet, írtam 2 smst, nem babrálom a telót, tehát készenlétbe van szinte egész nap. így most tart 54%-nál, pedig reggel még 100-on volt.
egy éjszaka alatt kb 10%-ot esik az akku százaléka.
Gondolkodom azon h élek a 8 munkanapos elállással... -
Zlika
aktív tag
Na így 2g-vel csak olyan 16% körül van az a bizonyos telefon készenlét.De akkor minek a csilivili nagy kijelző ha nem lehet rajta kihasználni a 3g-t?Lehet nézegetni a mobil oldalakat amiken egy kép nincs?Basszus.Szerintem ennek nem így kellene lennie ok hogy a 3g merít na de mért nem csak akkor ha valóban használom?Valami nem kóser itt a software-ben az tuti...
-
dfcwolf
tag
Sajnos nem segített. De ahogy írtam már, folyamatosan zavarja a rádiókat és hangszórókat. Nem kicsit, nagyon... Mondjuk annyira, hogy ha a munkahelyemen bemegyek egy irodába, ahol rádiót hallgatnak, ott megszűnik az élvezhető rádiózás, amíg bent vagyok.Olyan mintha a hálózatot keresné... Pedig frankón van térerő. Lehet, hogy amiatt merül.
-
Zlika
aktív tag
Most csináltam egy olyant hogy csak gsm hálózatot és csak 2g-t engedem neki.Várok egy kicsit és meglesem mi lett az eredmény.
-
-
mrThomi
addikt
válasz
fullmanytime #3003 üzenetére
MIIIIII??? vmit tuti benyomhattál. Ilyennek nem szabadna elöfordulnia
-
Zlika
aktív tag
Jah és amíg a metron voltam és nem volt hálozat kb egy órán át egy százalékot nem merült...
-
C.Brigante
veterán
azon gondolkodtam, h tulajdonképpen az S2 semmivel sem jobb a 2x nél.
Sőt, a HDMi kimenet egyenesen nagy hátrány as2 nél. a 4.3as kijelző nem lényeg a +512 ram szintén nem számít, a SAMOLED nekem nem hiányzik, tehát magasan nem ér +60k-t. (szerintem)ja, a 2.3 meg pláne nem tétel...majd lesz erre is.
-
drpele
senior tag
Kicsit utánaolvastam az általad linkelt ANDIDA akksiknak:
Sok jót nem írnak róla, de talán nem rosszabb, mint a gyári...Bár a topicban nagyon vegyesek a tapasztalatok...
-
fullmanytime
csendes tag
Na jó, én most ijedtem meg. A telefonom éppen az előbb hívta fel magától a csajomat. Komolyan.
-
derrik
őstag
Hali......
S egy ilyet tudna rendelni Valaki ???????
http://cgi.ebay.com/BATTERY-1980-mAh-T-Mobile-G2x-LG-Optimus-2X-P990-/230621655260?pt=PDA_Accessories&hash=item35b21f30dc
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest