- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
RenegadeC2 #2172 üzenetére
Köszi!
Hát, ha július óta ennyi, akkor hátha. LG telók azért nem tartják úgy az árukat, mint az a rfánya Motorola Z10 pl.
Egy valamit kérek csak, ti vagytok a Viewty tulajok- mondjátok meg nekem, mivel leszek előrébb, ha ilyen telefont veszek a mostani Sharp GX25-ömnél.
Mert vonz- azóta mióta kijött, már az első reklámokban is tátott szájjal néztem, micsoda szépség, de azon kívül, hogy gombok helyett ujjal lépkednék sorba a szokásos menüsorokon, nem nagyon vagyok benne biztos, hogy sokkal előrébb lennék, kiadott 60 ezer forint után.
Kamera OK, értem, hidegen hagy, a video talán még okés is lehet, néha jól jön végülis.Egyebek?
Navigáció ugye semmi esetre sem megoldható ebben?Hálás köszönet bármi tanácsért!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest