- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
sziasztok. valaki gyorsan válsazoljon lécci. Vett már valaki a gsmline-tól telot? csak azért mert ott a legolcsóbbb mindenhol 5-6 ft al drágább...megbizható? aszthiszem 1 év garis de nemtom h boltos vagy gyári, de az biztos h magyarországi! KÖSZI ELÖRE IS
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki arra a választ, hogy miért hagyja el a szinkront a telefon, miután rárakom a filmet? Köszönöm a választ előre is!
-
Mario88
tag
Tudja valaki, hogy pontosan mi a különbség a KU990 és a KU990i között?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Gondolom már le lett írva korábban, de sajnos nincs időm rá, hogy visszaolvassam az összes hozzászólást
. Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy a telefon elbír még a 4 gigás kártyával? Mert ugye elvileg 2vel kompatibilis. Ha igen, akkor gondolom a sandisk lenne a legjobb megoldás. Előre is köszi a válaszokat!
-
norbalia87
tag
Sziasztok.
Elore bocsi, hogy nem olvasok vissza, am most tenyleg nincs idom erre, de hamarosan potolom, mert sok erdekes infot csiptem el, igy olvasgatas kozben.
Na szoval, nekem egy LG kc 910-es telegrancsom van, es az lenne a kerdesem, hogy kulonbozo progikat, hatterkepeket, es ami fontos lenne temakat honnan tok letolteni, azert kerdezem itt, mert a wiewty es a kc 910 ezeken a teren nem igazan kulonbozik, ill. a kc 910 topik elegge haldoklik -
Baboon
senior tag
Baszkiiiiiiiiiii...
Megvan a telefon fél éve de csak most jövök rá hogy lehet háttértárként is használni és simán USB kulcsnak látja a mem kártyát ha rádugod a gépre... Ecsém... Eddig használhatatlan volt a teló ebből a szempontból de így már ok -
gPéter
tag
sziasztok.Van valami különbség a ku990viewty,és a ku990i között?
-
Riti78
csendes tag
válasz
jooker82 #2783 üzenetére
Megvan a gond,ha ráteszem a számítógép hangszóróit a headset csatlakozójára,tisztán szól
azt hiszem,tényleg el van állítva rendesen,és a füles nem nagyon díjazza
mostmár ahhoz szeretnék segítséget kérni,hogy visszaállítsam
gondolom,valahol a szervízmenüben kellene,de pontosan hol?
-
Riti78
csendes tag
válasz
jooker82 #2783 üzenetére
Nem,másik lg fülessel próbáltam,azzal sem jó. Most vettem,használtan,elvileg még van 1 hónap garija,de azt mondta a srác,hogy beadhatom ugyan,de vszeg ülnek rajta hetekig,és visszakapom ugyanígy,merthogy ennek semmi baja
szerinte csak beállítással van baj,de mivel nincs rajta equalizer,kétlem,,hogy ezt ennyire el lehetne állítani
ja,és elmagyarázta,hogy valószínűleg rossz minőségű az mp3,amit hallgatok...már nem volt energiám vitázni vele,de érdekes,hogy a teló hangszóróján nem rossz a minőség
egyébként a videófájlokkal is gond van,mivel a beszéd szinte alig hallható. esetleg nem tud valaki Pesten egy megbízható szerelőt,aki rendberakná nekem?
-
jooker82
nagyúr
"1 szervizes szerint ezzel semmi gond. szerinte ezt a telefont nem zenehallgatásra találták ki
"
nehogymár véletlenül megkelljen csinálnia
Gondolom másik fülessel csak úgy próbáltad h a füllhalgatós részét cserélted...próbáld ugy is h mindkét részt cseréled,ha van vki ismerősödnek.jobbat nem tudok.Most vetted am és egyből rossz v eddig jó volt és most adta meg magát?
Én is nemrég vittem szervizbe egy 10 hónapos házimozi mélyládáját,amely kissé recsegett.
Nézegeti a szervizes pár percig aztán megkérdi,h nem lett ez túleröltetve? hát majdnem azt mondtam h magának ahhoz miközeHa garanciális és rossz akkor csinálja meg,ne beszéljen mellé...azután szó nélkül elvette és 1 hét múlva új hangszóróval kaptam.
-
Riti78
csendes tag
sziasztok.Segítséget szeretnék kérni!
A viewtymen nem tudok fülessel zenét hallgatni,mert iszonyat torz. Füles nélkül tökéletes,fülessel olyan,mintha hordóból szólna
az ének alig hallható és teljesen torz,a vokál 1általán nem hallatszik
1 szervizes szerint ezzel semmi gond. szerinte ezt a telefont nem zenehallgatásra találták ki
Ezt viccesnek találtam,mert sokkal gagyibb telefonon is tudtam mp3-at hallgatni.
Mi lehet vele a baj? Próbáltam másik fülessel is,az eredmény ugyanez. teljesen hallgathatatlanElőre is köszi,ha tud valaki segíteni
-
jooker82
nagyúr
Hali, én már jó fél éve csak usb-n töltöm és ugyanugy feltölti,csaklépj ki az adattár módból,tehát h látszódjon a telefon menüje,jobb alul a mégse-re katt és igen. Érdemes formázni,azzal nem veszitel,első két alkalommal kb 12-14 órát töltsd.
Tehát amiatt ne vegyél másik töltőt. -
zalika
tag
Helo
Ma kaptam meg a tellot csak az a problemam hogy a toltoje valami elfuseralt kis @armert egy konnektorba sem lehet bedugni ezert USB-N kell toltessem es azt szeretnem tudni hogy igy is ugyanannyira hatasos a toltes mint rendes toltovel?
A masik dolog amit szeretnek tudni hogy kell-e formazni az elso 3 toltesnel?mert egy masik forumon azt olvastam hogy a lithium ion-os aksikat nem kell formazni mert az meg rosszat is tehet neki. -
deedee
őstag
üdv
bekapcsolom a telót és percekig csak 3g-n van a hálózat.aztán magától beáll a rendes "kerévágásba", ami be van elvileg állítva: Beállítások / Hálózati beáll. / Hálózati mód / GSM 900-1800.
már megszoktam.viszont ma reggel óta nem "szakad" le a 3g-ről....
vodás vagyok egyébként...sw hiba?vagy mi a szösz?
-
tanarilla
csendes tag
Nekem '97 óta vannak telfonjaim,de az összes féle-fajta készülék közül a viewty nek a legjobb a hangminősége beszélgetés közbe.részben ezért is ragadtam le ennél a készüléknél.
-
nobika1
tag
Szép és jó ksi telefon, ráadásul pénztárcabarát áron. Majdnem lett egy ilyenem, de sajnos az eladóval nem tudtuk egyeztetni a csere helyszínt...
-
tanarilla
csendes tag
o köszi a gyors választ!jo eza telefon,de a fényképek amiket csinál még így 3 honapos használat után se tudok néhány kép minőségével megbarátkozni.
-
Tálydi
senior tag
válasz
tanarilla #2768 üzenetére
Hello!
Játékok/Aplikációk -
tanarilla
csendes tag
ÜDV mindenkinek!
egy ideje lg Viewty telom van és szeretnék a netről letölteni rá játékokat.valaki tudna ajánlani nekem müködő képes oldalakat?elörre is kösz.
-
krbz
csendes tag
Hali.Azt szeretném kérdezni hogy milyen kiterjesztésű játékokat lehet rárakni a telefonra?A telefonon nincs internetem,csak számítógépről szeretném rátölteni.Eddig "jar"kiterjesztésűt próbáltam de nem engedte a telefonra másolni.Milyen könyvtárba kell rakni,és kell-e telepíteni?
-
.:Kank0:.
csendes tag
Arra tudna valamelyikőtök mondani valamit hogy:
1.Betöltöm az EFS-t ott az LGAPP-t átnvezem TOTO-ra.
2.Megvárom a sárga képernyőt.
3.Felrakom a v10a-t ami t-mobilos.
4.A 4. az lenne hogy a TOTO-t visszanevezem LGAPP-re és már működne is,de én mikor visszanevezem és belemegyek a pxo mappába nincs ott semmi! Pedig felrakta! Vagy ennek alapból így kellene működnie?Ezek után elvileg működnie kellene, de nekem csak villog az LG felirat. Lécci segítsetek!
-
Tálydi
senior tag
válasz
jooker82 #2759 üzenetére
De megnéztem de a hangszórót nem próbáltam ki
Külsőlegnagyon korrektül néz ki a teló!
A kamerát megcsináltam, csak a szalag kábel volt szétcsúszvaA teló aljánvan 2karc és hátúla króm gyűrűn van, ennyi.
Amit szeretnék kérdezni,hogy a hangszóróval mi legyen? Meg azzal a húzogatós pöcökkel?
A hangszórót gondolom ki kell cserélni (3,5k) a pöcök meg gondolom letört vagy hasonló. -
jooker82
nagyúr
-
Tálydi
senior tag
Hali!
Cseréltem egy ku990-et és csúnyát átvágtak(a patkányunk neve szecsiz)
Sajnos a hangszóró nagyon halk és iszonyatosan recseg. Cserére szorul?
Amikor elakarom inditani a kamerát egyszerüen megfagy, amikor a hátulját tekergetem ugyan csipog de semmiSzoft hiba?
A fényképező-kamera-képek videok kis huzogatós mütyür az oldalánpeig lötyög, azzal mi legyen?Ezekre a problémákra ha tudtok választ légyszives segitsetek!
Előre is köszi! -
Malory
tag
Sziasztok tud valaki segíteni nekem?
LG Viewtym érintő panelje meghibásodott és egy helyi forumtag/gsm boltos segítségével már két szervizt megjárt a készülék, de sajnos nem tudták vállalni... Ötlet?
Az LCD panel működik, csak az érintés érzékelő hibásodott meg. Kérlek, privátban válaszoljatok!
Köszönöm.
Malory -
.:Kank0:.
csendes tag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok :S. Egy másik oldalon olvastam az fw frissítésről...már sikerült február környékén egyszer azt hiszem v10a-ra mert t-mobilos a teló.Most ugyan azon az oldalon v10h-t ajánlották DZ-vel. Mindent ugyan úgy csináltam mint a videóban amit linkeltek hozzá és erre bejön valami lengyel vagy cseh nyelvő kezdőképernyő h kéri a pint... oké beírom és erre a "szokásos" Invalid Usim card csak azon a külföldi nyelven...azóta próbálgattam már ott tartok h angol nyelvű (Y) de ugyan úgy kiíja h Invalid Usim Card. Azóta raktam föl rá v10a-t v10c-t v10d-t v10h-t egy új v10j-t is és semmi. Légyszi segítsetek -
válasz
Viper26 #2750 üzenetére
Véleményem szerint a lapozgatás jobb is. A TCBR-rel próbálgattam az auto-scrollt, ott van több sebesség... nekem elég borzalmas volt, hiába olvasok gyorsan, néha elugrottak a sorok, összefolyt az egész
Ha a legkisebb betűméretet választja az ember, akkor elég sok sort kiír (a TCBR 16-ot), úgy meg nem kell egyfolytában nyomkorászni a lapozást. -
válasz
Viper26 #2744 üzenetére
Folyamatos scroll van (megbököd a softkey-k fölötti csíkban, a képernyő közepén terpeszkedő Scroll gombot és már megy is), viszont nekem nagyon lassú és a sebességét nem tudom, hogy lehet-e állítani, eddig nem sikerült
A TequilaCat Book Reader egyébként tudja mindkettőt, csak ahhoz ugye minden fájlt át kell tenni .jar-ba.
-
lamajoe
tag
én spec a pdfet teszem docba
elég nekem a beépített word olvasó
(főleg fizika puskára, ugyanis "tanérni nemhoztam számológépet hasznáhlatnám a..." szindrómában szenvedek
)
-
válasz
Viper26 #2738 üzenetére
A Google a barátod - van többszáz ilyen oldal, ahonnan lehet könyveket leszedni, de én gyanítom, hogy ez is a warez tárgykörébe tartozik, úgyhogy a keresgélést rád bízom
Viszont ebook nélkül is kipróbálhatod, fogsz egy word dokumentumot, áttolod .txt-be, aztán már nyomhatod is.
-
Jut eszembe, tegnap találtam egy egész jó programot!
Nem tudom, hogy ki szokott könyvet olvasni a telefonján, nekem elég sok ebook-om van, úgyhogy gyakran előfordul, hogy nem állok neki nyomtatni, hanem feldobom a telóra.
Eddig a TequilaCat Book Reader-t használtam, anno az összes SE telefonomhoz tökéletes volt. Az említett programból kijött egy touchscreen-t támogató verzió is, ez a Viewty-val tökéletesen megy, a MobileFlash-en fenn van, a beállítások és a tördelés módja is le van írva.És itt van a tegnap lelt software. MTextReader a neve, szintén támogatja a touchsrceen-t (a TCBR-nél egy kicsit jobban) és a nagyszerűsége abban rejlik, hogy a feljebb említett TCBR-el ellentétben itt nem kell átformázni .jar-ba a .txt-ket, hanem feltesszük ezt a programot (ami maga .jar kiterjesztésű) és utána a külső vagy belső memóriából be lehet tölteni a könyveinket, .txt-ből.
Van többféle színkombináció, tehát a TCBR-es fekete-fehér képnél a szemnek kicsit pihentetőbb változatok is vannak.
Használja mindenki egészséggel.
-
Viper26
nagyúr
Kép meg ilyen lett
-
Viper26
nagyúr
A videók tényleg jók vele
-
lamajoe
tag
válasz
RenegadeC2 #2732 üzenetére
Így több hozzászólás jön be
lol
-
RenegadeC2
aktív tag
#2719: Azért, mert sajnos csak 75karakter hosszúságig kezeli őket. Hogy ez bug vagy sem nem tudom, de LG-t nem érdekli, ezzel kell együttélni, vagy cserélni.
#2730: Nem kell egyesével nyomogatni a válasz gombot, ha így csinálod mint én, akkor is meg fogja találni mindenki hogy kinek szólt. Roppant idegesítő tud lenni egy egész oldalon keresztül egy embert olvasni.
-
lamajoe
tag
válasz
RenegadeC2 #2716 üzenetére
Az akksihoz annyit, hogy a legtöbb telefonhoz képest ez ritkajól bírja.
Ügye a nagy kijelző nagyon viszi az aksit, én speciel levittem a fényerőt 20%-ra, ami elsőre szörnyűnek hangozhat, de nézzétek meg, teljesen átlagos így is, én pl 40%on néztem meg a Romper Stompert, az SP-t, és hallgattam 1 óráig zenét 1 huzamban, de még bírta egy napig a teló
Amúgy cseles, mert nekem pl 5 napig tartja a 3 csíkot, aztán fél nap alatt eltűnik a 3 csík és lemerül
szóval nem fokozatosan tűnnek el a csíkok
Egyébként mindent meg lehet csinálni hackkel, hangokat levenni pl a kamera hangját, de komolyabb műveleteket senkinek se javaslok, én pl témákat pakoltam fel rá amik eléggé lelassították... Le is vettem őket, bár lehet, hogy csak a memóriakártya ilyen, hogy így hat rá...
-
AMD Power
titán
Használtan milyen árban mennek ezek mostanság? Lehet ,hogy kéne vennem egy ilyet.. jó kamera jó video felvétel...
Linkelne nekem valaki egy vele készűlt video felvételt?
-
Laraxior
titán
válasz
Flegmááás #2715 üzenetére
nekem 4 gigás kari van benne
csak éppen most jött egy kis gondom, hátha akad valakinek még hasonló.
T-Mobile-os a cucc, de turbosimmel működtettem vodás karival..és most nem talál hálózatot, csak simán a menüt tudom használnivalami megoldás? esetleg csak a függetlenités segithet? itthon meg tudom csinálni, mint a nokiáknál? vagy szervizbe kell?
-
RenegadeC2
aktív tag
#2713: Négy nap kevés? Más örülne ha eddig bírná
Igen ez ilyen gyenge, egyik érintőkijelzős telefon sem bírja tovább. Egyébként ha kikapcsolod a 3G-t, akkor tovább bírja. Nekem 5nap volt az átlag esti kikapcsolás nélkül.
A figyelmeztető hangot nem lehet aktiválni, az van. Hacsak nincs némán a telefonod.#2715: Az egész fórum ezzel van tele, olvass vissza.
2gigáig bővíthető hivatalosan, afelett zsákbamacska. Van akinek megy, van akinek nem. -
Flegmááás
csendes tag
Sziasztok!
Annyit szeretnék megtudni,hogy kinek mi a véleménye a Viewtyról!!!
Meddig lehet max bővíteni a memóját?? -
deedee
őstag
egyébként mágnes tokom van,de nem vettem észre különbséget ha nélküle használtam a telót
-
deedee
őstag
üdv
akku napi 2-3 perc beszélgetéssel és esti kikapcsolással kb 4 , 4.5 napot bír.
tényleg ennyire gyengus az akku gyárilag,vagy nálam van gond?akku lemerüléshez a figyelmeztető hangot hol tudom beaktiválni?én nem jöttem rá...
thx
-
jooker82
nagyúr
Hali
Amire én tudom a választ h a játékokat viszi,sőt van kifejezetten érintőképernyős játék is,programokból nem tudom milyenre gondoltál de de gondolom tudod h ez nem okostelefon.
Memkariból a 4 és 8 gigás micro sdhc-t is viszi,de a kingstont sokan nem ajánlják.
irdd be a googleba h mobilflash és dobni fog egy oldalt ami csak a viewtyvel és iphone al foglalkozik,ott minden le van irva. -
zalika
tag
Helosztok
Elerkezett az ido,ahhoz hogy enis ujitsak valamit a telefonok teren es mar egy ideje nezelodok a telefonok kozott de a wievty tetszett meg a legjobban foleg mert itt romaniaban is eleg olcso)
Nos akkor kezdenek is kerdezoskodni:
-Zene teren a nokia n95 hoz viszonyitva hogy all?????
-Lehete jatekokot tenni ra vagy progikat es elviszie azokat???
-A net gyorsabb-e mint pl. egy sony ericson w320i-n??
-Jah es max. csak 2gb os mem. karikat fogad el???
Elore is koszonom a segitseget -
jooker82
nagyúr
Felraktam a Talmácsis videot akinek szüksége van rá
[link] -
válasz
Viper26 #2705 üzenetére
Kipróbáltam, hogy hogyan is működnek az ékezetes karakterek, álljon itt egy konkrét példa:
A Beállítások/SMS/Karakterkódolás pont alatt kiválasztottam az "Alapértelmezett ábécé" opciót (Unicode esetén ugye alapból 70 karakter lehet egy SMS, tehát ez felejtős), majd nekiálltam SMS-t írni.
A következő szöveget pötyögtem be a teljes billentyűzetről:
á à é í ó ö ő ú ü ű (a jobbra illetve balra dőlő ékezetek fontosak!)
Ebből ez jött át a másik telefonomra: a à é i o ö o u ü u
Tehát nem érvényesek az alábbi karakterek:
- a jobbra dőlő ékezettel ellátott "á"
- a hosszú i vagyis - "í"
- a hosszú o vagyis - "ó"
- a hosszú ö vagyis - "ő"
- a hosszú u vagyis - "ú"
- a hosszú ü vagyis - "ű"Mindenki okulására
-
Viper26
nagyúr
Valaki próbált már témákat telepíteni?
-
válasz
Viper26 #2701 üzenetére
A kimenőnél lehet, hogy a Unicode ill. a nemzetközi karakterek miatt van. Bevallom őszintén, hogy én még nem küldtem vele SMS-t amióta megvan, úgyhogy nem tudom, hogy hogyan működik ilyen szempontból. A jobbra és balra dőlő ékezetek között bizony van különbség és nem mindegy, hogy melyiket üti le az ember
Az emlegetett k850-en két mozdulattal ki lehet kapcsolni őket, itt még nem néztem.
-
lancer77
tag
Hello!
Wiewti és Se p1 között gondolkodok,mik a tapasztalatok erről az lg finomságról?
Készített képek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- Windows 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest